Τριχοφυϊα στο προσωπο λόγω μίνοξ σε γυναίκα

iliana

Member
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι γυναίκα 23 χρόνων και εδώ και 1,5 μήνα βάζω μινοξ 6 ψεκασμούς πρωί-βράδυ.. Είμαι μελαχρινή οπότε είχα ήδη ένα θεματάκι με την τριχοφυία αλλά δεν υπήρχε μεγάλο θέμα που να φαίνεται ιδιαίτερα.. Αλλά τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω παρατηρήσει κυρίως στο μέτωπο και έξω από τη γραμμή που ξεκινάνε τα μαλλια, σκούρες τρίχες, πιο πολλές και πιο μεγάλες απο αυτό που είχα πριν και τις έβγαλα με κλωστή γιατί δεν φαίνονται καθόλου ωραία, αλλά ξαναβγαίνουν το ίδιο σκούρες και αντιαισθητικές.. Στις 17 του μηνός κλείνω 2 μήνες και θα πάω στον δερματολόγο να μου αλλάξει θεραπεία όπως μου είχε πεί.Θα φύγουν αυτές οι τρίχες ή θα μου μείνουν οριστικά, ειδικά αφού τις έβγαλα και με την κλωστή;; p.s.Οι τρίχες δεν έχουν αυξηθεί μόνο στο μέτωπο αλλά και κάτω από τους κροτάφους, απλά στο μέτωπο είναι που φαίνονται πιο άσχημα..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Λογικα με τη διακοπη της μινοξ θα υποχωρησει το φαινομενο. Καλο ειναι να το πεις στο γιατρο σου. Το 2% χρησιμοποιεις ετσι?
 

iliana

Member
Το 5% μου έγραψε ο γιατρός, λογικα επειδή είναι για 2 μήνες μόνο και ήθελε κάτι δυνατό.. Εννοείς ότι προκάλεσε τριχοφυια επειδή είναι για άντρες;
 

giocap

Member
Τριχοφυια θα προκαλουσε ετσι κ αλλιως,ειτε επερνες το 5% ειτε το 2%.Κι εγω αγωγη με μινοξ κανω 5% που μου δωσε ο γιατρος μου,κ ειμαι κ εγω μελαχρινη και αυξηθηκε κ εμενα η τριχοφυια,αυτο ειναι παρενεργεια που δε μπορεις να αποφυγεις.
 

iliana

Member
Τελεια, μόνο αυτό μου έλειπε, να γεμίσω τρίχες παντού εκτός απ τό κεφάλι!! :p και χθες στο φως του ήλιου είδα ότι έβγαλα μικρές τριχουλες και κάτω απ τα μάτια κ έπαθα ακόμα ένα μικρό σοκ :) υπάρχει μια μέθοδος αποτρίχωσηςε κλωστή, ούτε κεριά ούτε προετοιμασίες, μέ σκέτη κλωστή τις βγάζει απ τη ρίζα, εγώ έτσι κάνω το άνω χείλος εδώ και κάτι χρόνια
 

giocap

Member
Δε το ξερα αυτο.Παντως κ εγω εχω υπετριχωση στο προσωπο που ακολουθω καιρο αγωγη με μινοξ 5% αλλα δεν ειναι κατι τραγικο σε μενα,ουτε φενεται ασχημα και αποτριχωνομαι κ εγω με μηχανη,με κρεμες με διαφορους τροπους.Παντως αν ειναι να βγαλουμε ξανα μαλλια στο κεφαλι μας ας γεμισουμε και στο προσωπο τριχες λεω εγω φιλη.Οι τριχες στο προσωπο αποτριχωνονται με χιλιους δυο τροπους,οι τριχες στο κεφαλι πως ξαναβγαινουν ειναι το ζητουμενο.
 

iliana

Member
Ναι όντως ας γεμίσει το κεφάλι..! Η πλάκα θα είναι να γεμίσουμε τρίχες παντού εκτός απ το κεφάλι :O
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα