Το πήρα απόφαση και πάω για μμ...

piros75

Well-Known Member
Χαιρετώ την ομάδα. Παρακολουθώ και διαβάζω το φόρουμ πάνω από 1 χρόνο και νομίζω ότι ήρθε η σειρά μου για μμ. Επειδή τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και επειδή βλέπω αρκετά καλά αποτελέσματα και στην Ελλάδα, αποφάσισα να την κάνω εδώ. Το πρόβλημα είναι πως έχω μπερδευτεί λιγάκι με τα όσα διαβάζω. Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνω είναι ότι δεν πρέπει να βιαστώ και ότι πρέπει να κάνω ενδελεχή έλεγχο πριν πάρω την τελική μου απόφαση. Έχω διαβάσει (εξαντλητικά θα έλεγα) όλα τα νήματα και νομίζω ότι έχω καταλήξει τουλάχιστον σε 3 κλινικές-γιατρούς τους οποίους σίγουρα θα επισκεφτώ. Ωστόσο, σκέφτομαι να πάω και σε μερικούς ακόμα, για τους οποίους έχω διαβάσει στο διαδίκτυο γενικά. Οποιαδήποτε βοήθεια από εσάς θα είναι πολύτιμη, οπότε θα επανέλθω σύντομα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
μπορεις να παρεις φιλε μου το αποτελεσμα που θες στην Ελλαδα. δεν ειναι αναγκη να πας εξω ποσο μαλλον αφου τα οικονομικα σου δεν το επιτρεπουν. αν θες μπορεις να βαλεις και καποιες φωτο που να μη φαινεται προσωπο για να δουμε ακριβως το προβλημα σου..
 

poseidonas77

Well-Known Member
ελλαδα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρισμενα προς το παρον
παπ@@λαου απο d..i με αρκετα θετικα δειγματα μεχρι στιγμης
και θα δουμε στο μελον εαν και ο βεκ....ς μπορει να αποτελεσει μια καλη επιλογη...
αλλα μην εχεις αμφιβολια οτι και στο εξωτερικο να πας σιγουρο αποτελεσμα δεν μπορει να σου εγγυηθει κανενας....θα παιξεις με τις πιθανοτητες οπου και να πας...απλα αναλογα την εμπειρια του γιατρου μειωνονται για μετριο η αρνητιο αποτελεσμα....
 

piros75

Well-Known Member
Ευχαριστώ παιδιά. Έχω ήδη πάει σε αυτούς που αναφέρεις poseidona πριν από περίπου 1,5 χρόνο και θα μπορούσα να γράψω εντυπώσεις, αλλά θα το κάνω αφού ξαναπάω για ένα ραντεβού από εκεί και αφού επισκεφτώ και έναν ή δύο ακόμα. Θα αναρτήσω φωτογραφίες και περισσότερα όποτε αδειάσω από τη δουλειά μου.
 

piros75

Well-Known Member
Ευχαριστώ. Για να σας πω την αλήθεια και πατώντας πάνω σε αυτό που γράφει ο Ποσειδώνας, είχα απογοητευτεί λίγο από τα αποτελέσματα που έβλεπα γύρω μου και έκαναν μπαμ ότι αφορούσαν μεταμοσχεύσεις. Τρίχες φυτεμένες σαν δέντρα, σκόρπιες που για να πας από τη μία στην άλλη θέλεις 20 ευρώ ταξί, ουλές να μου χαμογελάνε κλπ. Μέχρι που πριν από 2 μήνες ήρθε ένας καινούργιος στη δουλειά και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και κάποια στιγμή μου είπε ότι έχει κάνει μμ. Εκεί κατάλαβα ότι αυτά που έβλεπα συνεχώς αποτελούσαν την κακή όψη της μμ και ότι πραγματικά υπάρχει και καλή, τόσο καλή που δεν μπορείς να την καταλάβεις. Έτσι αποφάσισα να το ψάξω λίγο παραπάνω ξανά. Δεν υπάρχει λογος να σας πω που την έκανε ο συγκεκριμένος, μιας και από τότε κατάλαβα ότι υπάρχουν δυο-τρεις στην Ελλάδα που μπορούν να δώσουν τέτοια αποτελέσματα, οπότε δεν θα σταθώ στο που την έκανε αυτός, αλλά θα πάω και θα ψάξω καλύτερα. Αυτό που μπορώ (και σκέφτομαι να κάνω) είναι να σας δώσω μια γεύση από τον πρώτο γύρο επαφών που είχα πριν από 1,5-2 χρόνια περίπου με αρκετές (αν όχι με όλες) τις κλινικές και γιατρούς τότε και λόγω αυτών που αναφέρω παραπάνω, αλλά και επειδή μάλλον δεν ήμουν έτοιμος με απέτρεψαν από το να το κάνω τότε.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
ελπίζω ο φίλος σου που έκανε επιτυχημένη μμ να μην είναι αυτός
mpogiopoulos098.jpg

BOGIOPOULOS-%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.png
 

piros75

Well-Known Member
Λοιπόν όπως σας υποσχέθηκα παραθέτω παρακάτω την εμπειρία μου από την πρώτη γύρα επισκέψεων που είχα κάνει πριν από αρκετό καιρό, πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον δύο χρόνια από τότε (δηλαδή πριν καν βρω το φόρουμ μας) σε διάφορους γιατρούς-κλινικές για μεταμόσχευση. Όπως σας έχω αναφέρει σκέφτομαι πλέον σοβαρά να το τολμήσω και έχω επιλέξει να ξαναεπισκεφτώ 3 από τους παρακάτω (για να γίνω πιο σαφής θα ξαναπάω σίγουρα στην DHI και στον Βεκρή και ίσως στον Αναστασάκη).

1η επίσκεψη: Healthyhairclinics (Αναγέννηση). Διάρκεια περίπου μισή ώρα. Με υποδέχτηκε μια κυρία που δεν ήταν γιατρός και μου έκανε ενημέρωση αφού πρώτα συμπλήρωσα ένα σχετικό έντυπο με τα στοιχεία μου. Η ενημέρωση αφορούσε την (χωρίς πολλά στοιχεία) παρουσίαση των τριών μεθόδων που ακολουθούν ανάλογα με την περίπτωση (Strip, FUEκαι μια ακόμα την οποία δεν πολύκατάλαβα). Μου ανέφερε και τη δυνατότητα θεραπείας με βλαστοκύταρα (!!!). Κατά τη γνώμη μου η κυρία δεν ήταν καταρτισμένη αρκετά και το γεγονός ότι δεν είδα κάποιον γιατρό για να μιλήσω, με ξένισε. Επίσης τα αποτελέσματα που μου παρουσιάστηκαν ήταν μόνο μέσω φωτογραφικού αρχείου, κάτι το οποίο δεν μου έκανε. Όταν την ρώτησα αν μπορώ να δω περιστατικά από κοντά μου τα μάσησε λίγο. Κόστος μμ 6000 ευρώ.

2η επίσκεψη: HairclinicΤσουνής Φώτης. Διάρκεια περίπου μισή ώρα. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν συναντήθηκα με γιατρό αλλά με μια διοικητική υπάλληλο (δ/ντρια). Και εδώ η παρουσίαση ήταν φτωχή, αλλά η κατάρτιση της στο αντικείμενο ήταν καλύτερη από την προηγούμενη κλινική. Μου εξήγησε ότι πραγματοποιούν την τεχνική ROBOTICF.U.E. η οποία χρησιμοποιεί ένα ρομποτικό μέσω το οποίο εξάγει τα μοσχεύματα (κατόπιν, αφού βρήκα το φόρουμ κατάλαβα ότι μάλλον μιλούσε για motorizedμηχάνημα εξαγωγής και όχι για το Artas. Παρουσίαση περιστατικών έγινε πάλι μέσω φωτογραφιών και όταν ρώτησα αν μπορώ να δω από κοντά αποτελέσματα μου είπε ναι, κατόπιν συνεννόησης. Δεν μου άρεσε που πάλι δεν συναντήθηκα με γιατρό. Κόστος μμ 5000 ευρώ.

3η επίσκεψη: BergmanKord. Διάρκεια περίπου μισή ώρα. Και εδώ συνάντησα διοικητικό υπάλληλο (πάλι γυναίκα) και όχι γιατρό. Συμπλήρωσα έντυπο κατά την υποδοχή. Η εκπρόσωπος της εταιρείας αφού εξέτασε τα μαλλιά μου, μου μίλησε για την αλωπεκία και την τριχόπτωση καθώς και για τις διαθέσιμες τεχνικές και τα αποτελέσματά τους, αλλά και την εξέλιξή τους στον χρόνο. Ήταν καλύτερη παρουσίαση από τις προηγούμενες δύο, αλλά καταλάβαινα τη «μανία» της πώλησης στα λόγια της και αυτό δεν μου άρεσε. Επίσης, όταν άρχισα, σιγά, σιγά να μαθαίνω περισσότερα για την μμ μέσω κυρίως του φόρουμ, κατάλαβα ότι ειπώθηκαν πολλές «παπάτζες». Και εδώ μου πρότειναν θεραπεία με βλαστοκύραρα ως συμπλήρωση με ξεχωριστό κόστος. Παρουσίαση περιστατικών έγινε πάλι μέσω φωτογραφιών οι οποίες περιελάμβαναν και κάποιους γνωστούς της showbiz. Κόστος μμ 4000 ευρώ.

4η επίσκεψη: Γκούρας Ιωάννης(Gourashairgenesisclinic). Διάρκεια περίπου 20 λεπτά. Συμπλήρωση εντύπου κατά την υποδοχή. Με είδε ο ίδιος ο γιατρός, ο οποίος στην κυριολεξία με ξεπέταξε… Ωστόσο, από αυτόν άντλησα τις περισσότερες πληροφορίες μέχρι εκείνη την στιγμή. Ο ίδιος μου ανέφερε ότι κάνει FUEκαι Stripανάλογα με την κάθε περίπτωση και το πόσα μοσχεύματα χρειάζονται. Με καθησύχασε για το αποτέλεσμα της τομής λέγοντάς μου ότι η κακές τομές στο Stripγίνονται από γιατρούς που δεν ξέρουν να ράβουν. Γενικά φαινόταν ότι παρότι κάνει και FUEπρομόταρε πάρα πολύ τη μέθοδο Strip. Έγινε παρουσίαση περιστατικών μόνο μέσω φωτογραφιών οι οποίες περιελάμβαναν πολλούς γνωστούς όπως Νταλάρας, Δάντης, Ρόκος, Σφακιανάκης κ.α. Γενικά η συμπεριφορά τους ήταν λίγο μαγκιόρικη του στιλ, εγώ τα ξέρω όλα και θα κάνεις ότι σου πω και δεν μου άρεσε. Κόστος από 2.000 μέχρι 5.000 (ανάλογα με τη μέθοδο κλπ.)

5η επίσκεψη: Αναστάσιος Βεκρής (AdvancedHairClinic). Διάρκεια περίπου 20 λεπτά. Συμπλήρωση εντύπου κατά την υποδοχή. Συνάντηση με διοικητική εκπρόσωπο και όχι με τον γιατρό (πάλι γυναίκα με ένα περίεργο όνομα, πολύ συμπαθητική). Περίμενα αρκετή ώρα στην υποδοχή πριν συναντηθώ με την κυρία η οποία μου είπε ότι ο γιατρός δεν είναι διαθέσιμος και ότι αν θέλω μπορώ να κανονίσω νέο ραντεβού το οποίο όμως χρεώνεται 50 ευρώ. Προτάθηκε η μέθοδος FUE και εδώ με τη χρήση ρομποτικού μηχανήματος εξαγωγής, χωρίς να γίνει εξαντλητική ενημέρωση για το πώς και τι, πάρα μόνο ότι με το εν λόγω μηχάνημα εξάγονται περισσότερα μοσχεύματα σε λιγότερο χρόνο. Μου έγινε μια τυπική, θα έλεγα, ψηλάφηση του κεφαλιού. Δεν έγινε καμία παρουσίαση αποτελεσμάτων μέσω φωτογραφιών. Κόστος μμ 3.500 ευρώ.

6η επίσκεψη: Θεοχάρης Σωτήρης Skin+Hair. Διάρκεια περίπου 25 λεπτά. Συμπλήρωση εντύπου δεν έγινε. Είδα τον ίδιο τον γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι πραγματοποιεί μμ τα τελευταία 20 χρόνια και είναι από τους πιο έμπειρους στον χώρο. Αφού ψηλάφισε τα μαλλιά μου, μου είπε για τις δύο μεθόδους που και αυτός χρησιμοποιεί (FUE & Strip) και μου ανέφερε όπως και ο κος Γκούρας πως τις προτείνει ανάλογα με την περίπτωση και ότι πολλές φορές τις συνδυάζει και τις δύο για να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα. Το παραπάνω, όπως μου είπε το κάνουν ελάχιστοι γιατροί στον κόσμο και αυτός είναι ένας από αυτούς. Μου εξήγησε επίσης ότι με αυτήν την μικτή τεχνική πετυχαίνει καλύτερη ραφή της τομής λόγω της αύξησης της ελαστικότητας που υφίσταται μετά την εξαγωγή των μοσχευμάτων με FUEγύρω από την τομή. Ψάχνοντας κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο, μάλλον, δεν ισχύει. Αντιθέτως θα έλεγα ότι η ελαστικότητα μειώνεται κατά την εξαγωγή παρά αυξάνεται, αλλά τέλος πάντων. Δεν έγινε παρουσίαση περιστατικών και πλήρωσα για την επίσκεψη 80 ευρώ. Κόστος μμ 2.500 ευρώ.

7η επίσκεψη MediJeunesse. Διάρκεια επίσκεψης 25 λεπτά. Δεν υπήρξε έντυπο συμπλήρωσης στοιχείων κλπ. Συναντήθηκα με εκπρόσωπο (πωλητή). Εδώ θα προτιμούσα να μην σχολιάσω. Η πίεση του να κλείσω τώρα για τώρα γιατί αλλιώς θα χάσω την υπερπροσφορά, η πρόταση του να κάνω μικρές συνεδρίες ανά τρεις μήνες αν δεν έχω το ποσό που μου προτάθηκε και άλλα πολλά με έκαναν να θέλω να φύγω τρέχοντας. Κόστος της (υπερπροσφοράς μόνο για σήμερα) 2.500 ευρώ.

8η επίσκεψη: DHI. Διάρκεια επίσκεψης περίπου 40 λεπτά. Έγινε συμπλήρωση εντύπου κατά την υποδοχή (λίγο μεγάλο και εξαντλητικά λεπτομερές θα έλεγα). Συναντήθηκα αρχικά με κάποιον εκπρόσωπο με τον οποίο αφού έγινε σχετικά λεπτομερής εξέταση των μαλλιών μου, η οποία περιελάμβανε και ένα είδος πυκνομέτρησης και ελέγχου του αριθμού των τριχών σε δότρια, λήπτρια και προβληματικές περιοχές μέσω καμερών και Η/Υ, συζητήσαμε για την μέθοδό τους και το πλάνο που μου προτείνανε. Μου παρουσιάσανε όλα τα αρνητικά της Stripκάπως μεγεθυμένα και αυτό με ξένισε λιγάκι και μου είπαν ότι δεν την κάνουν πλέον εδώ και 10 χρόνια. Στη συνέχεια ήρθε γιατρός, ο οποίος με τη σειρά του με εξέτασε ψηλαφίζοντάς με και διαβάζοντας τα στοιχεία που είχαν προκύψει από τη μέτρηση που κάναμε. Έκατσε για περίπου 10 λεπτά και μιλήσαμε με ερωτοαπαντήσεις ενώ σχεδίασε στο κεφάλι μου την hairlineπου πρότεινε (την έκανε πολύ ψηλά κατά τη γνώμη μου και όταν του το είπα, μου εξήγησε τους περιορισμούς και ήταν κάθετος ότι δεν θα έπρεπε να κατέβω πιο χαμηλά. Εμένα αυτό με ξένισε λιγάκι). Κατόπιν μου έγινε παρουσίαση αποτελεσμάτων μέσω φωτογραφιών, ενώ είδα και άτομα που έκαναν και είχαν έρθει μάλλον για να τους ξαναδούν (συνολικά 3. οι δύο με σχετικά καλό αποτέλεσμα, ο ένας με μέτριο αποτέλεσμα). Όταν τους εξήγησα τις προσδοκίες μου, μου ανέφεραν ότι ίσως χρειαστώ δύο μμ. Μία μεγάλη και στη συνέχεια μετά από έναν χρόνο μια μικρότερη συμπληρωματική. Κόστος μμ 3000 ευρώ για την πρώτη και 1000 ευρώ για τη δεύτερη μετά από έναν χρόνο για περίπου 5000 χιλιάδες τρίχες την πρώτη και άλλες 3.000 τη δεύτερη (μετά το διάβασμα στο φόρουμ κατάλαβα ότι αυτός ο αριθμός αφορά περίπου 2.500 τριχοθυλάκια για την πρώτη και αντιστοίχως 1500 τριχοθυλάκια για τη δεύτερη).

9η επίσκεψη Dermamed– MedicalGroupΑναστασάκης Κω/νος. Διάρκεια περίπου 35 λεπτά. Δεν έγινε συμπλήρωση κάποιου εντύπου. Είδα τον ίδιο τον γιατρό, ο οποίος μου εξήγησε ότι μόλις είχε γυρίσει από ένα διεθνές συνέδριο για μμ στο οποίο ήταν κύριος ομιλητής. Αφού εξέτασε σχολαστικά το κεφάλι μου, μου μίλησε για τις δύο τεχνικές Strip& FUE. Ενώ μου εξήγησε ότι δεν υπάρχει καλή και κακή μέθοδος αλλά μέθοδος που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση μου φάνηκε ξεκάθαρα ότι υπερθεμάτιζε και υποστήριζε την Strip. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι ναι μεν στην FUEδεν γίνονται ράμματα αλλά είναι τόσες πολλές οι μικρές ουλές που αν τελικά κάποιος τις αθροίσει ξεπερνούν σε μέγεθος την τομή του Strip. Εγώ του είπα ότι οι ουλές της FUEείναι διασκορπισμένες σε όλη τη δότρια, πράγμα που τις κάνει μη ορατές σε αντίθεση με την ουλή από το Strip, αλλά εκείνος επέμεινε ότι δεν είναι έτσι ακριβώς και ότι για να είναι μη ορατές οι ουλές πρέπει το εργαλείο εξαγωγής να είναι πολύ μικρό και εκεί υπάρχουν άλλα προβλήματα (βιωσιμότητας μοσχευμάτων όπως μου είπε). Μάλιστα ο ίδιος παρότι έχει κάνει δύο FUEπροτείνει αυτή τη μέθοδο όπως μου είπε, μόνο για μικρές περιοχές κάλυψης. Παρεμπιπτόντως το αποτέλεσμα της μμ του ήταν πάρα πολύ καλό και φυσικό και όταν τον ρώτησα που την έκανε απλά χαμογέλασε (????). Τέλος μου πρότεινε περίπου 2.000 με 2.200 τριχοθυλάκια τα οποία με στριπ θα κόστιζαν περίπου 2.600 ευρώ σε μία μέρα, ενώ με FUE 3.600 σε δύο ημέρες.


ΟΥΦΦΦ ΑΥΤΆ!!! Προσπάθησα με ότι θυμόμουν από τις επισκέψεις μου τότε να γίνω όσο πιο λεπτομερείς γινόταν.

Τελικά συμπεράσματα: καλύτερη εντύπωση από άποψη κατάρτισης μου έκαναν ο Αναστασάκης και η DHI οι οποίοι ήταν και οι μόνοι που μίλησαν για αριθμό μοσχευμάτων κλπ και μετά οι Γκούρας και Θεοχάρης που όμως μου φάνηκαν λίγο παραπάνω «εγώ τα ξέρω όλα και κανένας άλλος και θα κάνεις ότι σου πούμε». Θα τρέχω μακριά και γρήγορα όταν περνάω έξω από τα mediJeunesseκαι λίγο πιο αργά όταν περνάω έξω από την Bergman και την Healthyhairclinics. Για τους υπόλοιπους δεν έχω σχηματίσει σαφή γνώμη μιας και ήταν αυτό που λέμε ντεμί κατάσταση. Θα ήθελα να δω γιατρό σε όλους, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και με χάλασε.


Τελικά αποφάσισα να πάω ξανά στην DHIκαι στον Αναστασάκη ίσως (και λέω ίσως γιατί δεν θέλω να κάνω στριπ με τίποτα) και σίγουρα θα ξαναπάω στον Βεκρή μιας και παρότι δεν τον είδα αυτοπροσώπως, τα δείγματα φαίνεται να είναι θετικά. Οπότε θα επιδιώξω να συναντηθώ και μαζί του και ας πληρώσω και αυτό το ποσό, το οποίο εμένα μου είπαν τότε ότι είναι 50 ευρώ, αλλά κάποιο μέλος του φόρουμ μέσω προσωπικού μηνύματος μου είπε ότι αν θέλει κάποιος να τον συναντήσει πρέπει να πληρώσει 70 ευρώ (θα πάρω τηλ και θα δω τι ισχύει).

Μέσα στις επόμενες μέρες και σίγουρα πριν κλείσω οποιοδήποτε ραντεβού, θα προσπαθήσω να αναρτήσω φωτογραφίες με το πρόβλημά μου να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας που μετράει πάρα πολύ για μένα.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Bravo @piros75 τέτοια post χρειαζόμαστε, με πληρότητα-δομή-επιχειρήματα, έχουμε πήξει με spam της λογικής "είναι έτσι γιατί το λέω εγώ"
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
piro ωραια η παρουσια σου και η ερευνα που εκανες αλλα αν μπορεις πες μας και που την εκανε ο φιλος σου διοτι το feedback απο ελληνικες κλινικες ειναι σημαντικο για πολλους που δεν τους ενδιαφερει το εξωτερικο...θενξ συντροφε
 

dimitris50423

Well-Known Member
ωραια παρουσιαση. καλη επιτυχια φιλε σε οτι αποφασισεις.
Αυτο που σου ειπε ο αναστ@&@κης οτι η fue δεν ειναι για καλυψη μεγαλων περιοχων δεν το πιστευω. εχω δει και αλλους αλλα και εγω καλυψα μεγαλη περιοχη με τι μεθοδο fue.
Απλα και αυτος και ο Γκ@&ρας προωθουν πολυ τι μεθοδο στριπ. λενε οτι κανουν και τις δυο αλλα παντα για ενα μαγικο λογο διαλεγουν στριπ. στον δευτερο εκανε ενας ξαδερφος μου με πολυ μετρια αποτελεσματα. (στριπ φυσικα)
 

poseidonas77

Well-Known Member
μητσο φαντασου τον γκ...α τον εχω μεσον και δεν παω ουτε τσαμπα να μου την κανει...:D
ο ανασ...κης φενεται σοβαρος γιατρος ..εχω δει αρκετες συνεντευξεις του και φενεται καταρτισμενος..
εχει βγαλει και βιβλιο για την αλωπεκια...βεβαια ειναι και ο αντιπροσωπος του τοπικ,,ετσι νομιζω δεν παιρνω και ορκο...σε μια συνεντευξη του φενεται να εχει πολυ σουπερ πυκνοτητα σε σχεση με το πριν αλλα αντε να πιστεψεις οτι δεν εχει ριξει μερικες ψεκασιες
 

Sandy

Active Member
@piros75 Καλησπέρα κ εγώ στον θεο..ρη πάω όπως γράφεις στο νούμερο 6 !
Τώρα ξεκίνησα την θεραπεία του έκλεισα 3 μήνες , καλός είναι λίγομιλητος, κ όπως είπες κάνει ότι τα ξέρει όλα κ είναι ο καλύτερος !μου έκανε τριχοσκοπηση! Εγώ τον ξέρω χρόνια κ είναι ο μόνος που μου έκανε τριχοσκοπηση οι υπόλοιποι ήταν για γέλια !
 

piros75

Well-Known Member
Ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια.

@Δημητρης38 ναι δυστυχώς σε κάποιους πλήρωσα επίσκεψη, αλλά τι να κάνεις όταν ψάχνεις να βρεις τι σου γίνεται. Βέβαια τώρα ξέρω πολύ περισσότερα χάρη στο φόρουμ και εν μέρει ξέρω πως να κινηθώ.

@dimitris50423 και εμένα ο Αναστασάκης μου φάνηκε σοβαρός, νέος, με εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος, αλλά με χάλασαν 2 πράγματα: 1. ότι προτείνει στριπ και 2. μου φάνηκε ότι δεν έχει πραγματοποιήσει πόλλες μμ και ότι οι γνώσεις του (που τις έχει δεν λέω) προέρχονται κυρίως από μελέτη και λιγότερο από εμπειρία. Πάντως μπαίνει μέσα στα τοπ 3 μου.

@Sandy Δεν θα τον έλεγα λιγομίλητο τον Θεοχάρη. Σίγουρα η παρουσίασή που μου έκανε ήταν καλή, αλλά κάτι με χάλασε (και δεν είναι μόνο τα 80 ευρώ, ούτε ότι δεν είχε αποτελέσματα να μου δείξει).

@poseidonas77 ο συνάδελφος που μου εκμυστηρεύτηκε ότι έχει κάνει μμ (3 μάλιστα τον αριθμό) τις έχει κάνει στην DHI, ένας ακόμα γνωστός φίλου που τον είδα και είχε πολύ καλό και φυσικό αποτέλεσμα (τον είχα δει πριν την μμ), την έχει κάνει στο εξωτερικό αλλά δεν έμαθα που και τι, γιατί ούτως ή άλλως δεν το σκέφτομαι το εξωτερικό και όχι μόνο λόγω χρημάτων αλλά και λόγω της επέμβασης την οποία θα προτιμούσα να κάνω στην χώρα μου κοντά στο σπίτι μου, με τους δικούς μου ανθρώπους παρόντες.

Πως σκέφτομαι να κινηθώ από εδώ και πέρα:

1.θα βγάλω φωτος να τις ανεβάσω για να μου πείτε την γνώμη σας αφού σας πω και εγώ την σκέψη μου για το πλάνο που έχω στο μυαλό μου.
2. θα κάνω 2-3 επανεπισκέψεις στις κλινικές που ανέφερα για να πάρω και τη δικιά τους γνώμη (καθώς και για το οικονομικό).
3. θα επανέλθω σε εσάς με τα νέα στοιχεία και αφού πάρω και τις δικές σας απόψεις, θα πάρω την απόφασή μου και θα προχωρήσω μάλλον μέσα στον Γενάρη με την μμ.

Όποια βοήθεια, ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ.
 

gkast

Active Member
@piros75 Καλησπέρα κ εγώ στον θεο..ρη πάω όπως γράφεις στο νούμερο 6 !
Τώρα ξεκίνησα την θεραπεία του έκλεισα 3 μήνες , καλός είναι λίγομιλητος, κ όπως είπες κάνει ότι τα ξέρει όλα κ είναι ο καλύτερος !μου έκανε τριχοσκοπηση! Εγώ τον ξέρω χρόνια κ είναι ο μόνος που μου έκανε τριχοσκοπηση οι υπόλοιποι ήταν για γέλια !
Σάντη για δερματολόγος είναι πολύ καλός .....για μεταμόσχευση όμως έχει μείνει πίσω ....θα συμφωνήσω με τον piro για την εμμονή που έχει για τον συνδυασμό fue και στριπ ....και ότι δεν δείχνει αποτελέσματα από τις δουλειές του .
Για άλλες δερματικές παθήσεις ή για προβλήματα τριχόπτωσής για γυναίκες και άνδρες είναι πολύ καλός .
 

Corfu Rider

Active Member
Εγω φιλε μου, εκαν μμ στην D@#$I. Ευχαριστημενος απο καθαριοτητα, νυκοκυρεμα, εικονα κλινικης, λεπτοτητα ιατρου (δινω πολυ βαρος σε τομεις καθαριοτητας, τροπων κτλ).
Αλλα, να λαβεις υποψιν σου και τον Β@#$ρη. Γιατι??
-οταν εκανα την μμ στην d@#$i, ρωτησα τον ιατρο για τις κλινικες στην Ελλαδα και για τον Β@#$ρη..
Και παραδοξως, μου ειπαν οτι ειναι εκ των κορυφαιων ιατρων και πολυ καταρτισμενος!!
Οταν λοιπον, ενας αντγωνιστης λεει καλα λογια για καποιον που του 'παιρνει την δουλεια', τοτε ειναι και η καλυτερη συσταση..
Εγω ΔΕΝ εχω παει Β@#$ρη βεβαια..
Απλως ειχα κανει smp περισυ, και φετος μμ.. και αφου εκανα 'το ενα', εκανα και 'το αλλο'..
Και επειδη δεν μου αρεσει να ξοδευω χρηματα, μου εχουν ξεκαθαρισει στην κλινικη, οτι εαν μετα το 12μηνο δεν μεινω ευχαριστημενος απο την πυκνωση (να ξερεις οτι η αραιωση ειναι υπουλο πραγμα και ενεργει.. 'υποχθονια'), τοτε θα μου κανουν ενα session (αλλα μιας ημερας, οχι δυο), ανευ χρεωσης. Κατι που θα απαιτουσα ΕΤΣΙ και αλλιως! Λεφτα για πεταμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Για αυτο, εαν πληρωσεις κατι εναντι χιλιαδων €€, να απαιτησεις και κατι..
Εγω, εαν κανω παλι πληρες smp, εχω ζητησει να το κανουν ... μισοτιμης..
Αρα, λαβε και τον Β@#$ρη σοβαρα υποψιν σου (αυτο απο εναν.. 'καλο πελατη της d@#$i...)..
Αλλα να εχεις και τις 'αναλογες απαιτησεις'))
Ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια.

@Δημητρης38 ναι δυστυχώς σε κάποιους πλήρωσα επίσκεψη, αλλά τι να κάνεις όταν ψάχνεις να βρεις τι σου γίνεται. Βέβαια τώρα ξέρω πολύ περισσότερα χάρη στο φόρουμ και εν μέρει ξέρω πως να κινηθώ.

@dimitris50423 και εμένα ο Α@#$κης μου φάνηκε σοβαρός, νέος, με εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος, αλλά με χάλασαν 2 πράγματα: 1. ότι προτείνει στριπ και 2. μου φάνηκε ότι δεν έχει πραγματοποιήσει πόλλες μμ και ότι οι γνώσεις του (που τις έχει δεν λέω) προέρχονται κυρίως από μελέτη και λιγότερο από εμπειρία. Πάντως μπαίνει μέσα στα τοπ 3 μου.

@Sandy Δεν θα τον έλεγα λιγομίλητο τον Θ@#$ρη. Σίγουρα η παρουσίασή που μου έκανε ήταν καλή, αλλά κάτι με χάλασε (και δεν είναι μόνο τα 80 ευρώ, ούτε ότι δεν είχε αποτελέσματα να μου δείξει).

@poseidonas77 ο συνάδελφος που μου εκμυστηρεύτηκε ότι έχει κάνει μμ (3 μάλιστα τον αριθμό) τις έχει κάνει στην D#@$I, ένας ακόμα γνωστός φίλου που τον είδα και είχε πολύ καλό και φυσικό αποτέλεσμα (τον είχα δει πριν την μμ), την έχει κάνει στο εξωτερικό αλλά δεν έμαθα που και τι, γιατί ούτως ή άλλως δεν το σκέφτομαι το εξωτερικό και όχι μόνο λόγω χρημάτων αλλά και λόγω της επέμβασης την οποία θα προτιμούσα να κάνω στην χώρα μου κοντά στο σπίτι μου, με τους δικούς μου ανθρώπους παρόντες.

Πως σκέφτομαι να κινηθώ από εδώ και πέρα:

1.θα βγάλω φωτος να τις ανεβάσω για να μου πείτε την γνώμη σας αφού σας πω και εγώ την σκέψη μου για το πλάνο που έχω στο μυαλό μου.
2. θα κάνω 2-3 επανεπισκέψεις στις κλινικές που ανέφερα για να πάρω και τη δικιά τους γνώμη (καθώς και για το οικονομικό).
3. θα επανέλθω σε εσάς με τα νέα στοιχεία και αφού πάρω και τις δικές σας απόψεις, θα πάρω την απόφασή μου και θα προχωρήσω μάλλον μέσα στον Γενάρη με την μμ.

Όποια βοήθεια, ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ.
 

Sandy

Active Member
Σάντη για δερματολόγος είναι πολύ καλός .....για μεταμόσχευση όμως έχει μείνει πίσω ....θα συμφωνήσω με τον piro για την εμμονή που έχει για τον συνδυασμό fue και στριπ ....και ότι δεν δείχνει αποτελέσματα από τις δουλειές του .
Για άλλες δερματικές παθήσεις ή για προβλήματα τριχόπτωσής για γυναίκες και άνδρες είναι πολύ καλός .

Gkast Καλησπέρα !
Εμένα μου έδειξε μεταμοσχευσεις που έκανε ένα σορό γτ του το ζήτησε ο άντρας μου πάνω στην πλάκα γτ κ αυτός έχει μια υποχώρηση στους κροτάφους !είδα άντρες σε μεγάλη ηλικία κ μια γυναίκα ,αν τον ρώταγες θα σου έδειχνε!
Πάω χρόνια σε αυτόν στα δερματικα δεν έχω την καλύτερη γνώμη πχ εγώ που έχω ροδοχρου δεν μου έκανε απολύτως μα απολύτως τίποτα ,ένας άλλος φίλος μ πήγε για αφαίρεση τατουάζ δεν έκανε απολύτως τίποτα, τώρα άμα πας για ακμή όπως πήγαν κάποιες φίλες μ τους δίνει ροκουταν κ τέλος! Ο κάθε δερματολογος έχει τα καλά του σε κάποια κ τα κακά του σε άλλα αυτός είναι καλός σε θέμα τριχόπτωσης σε αφαίρεση ελιών μποτοξ κτλ!έχουν πάει 2 φίλες μ για γύροειδή η μία Κ η άλλη για απλή τριχοπτωση κ είναι τώρα μια χαρά!
 
Μπλουζα