Το Χρονικό Της Καραφλομαχίας : 2007-2022

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που παρατήρησα όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ (λιγότερο ή περισσότερο ενεργά, ανάλογα με την περίοδο), την ευρύτερη Καραφλόσφαιρα.

Το 2007 (δεν είναι δυνατόν να είναι δεκαπέντε χρόνια πριν, 2007 είχαμε ΧΘΕΣ) οι μεταμοσχεύσεις φάνταζαν άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους από εμάς. Αν δεν φυσούσες το χρήμα, ήταν μεγάλη επένδυση. Οι FUE επεμβάσεις έκαναν τα πρώτα 'mainstream' βήματά τους και θυμάμαι τις βλέπαμε με μια κάποια καχυποψία αρχικά. Η συζήτηση ήταν κυρίως επικεντρωμένη στη Big 3 θεραπεία, με αρκετούς από εμάς να ψαχνόμαστε με διάφορα θλιβερά φιδόλαδα και αρπαχτές.

Πλέον με χαρά διαπιστώνω πως εκτός από την Big 3 που είναι διαχρονική αξία, υπάρχουν πολλές επιλογές σε οικονομική και ποιοτική μεταμόσχευση κάτι που κάνει το όνειρο 'Ξανάχω μαλλιά' προσιτό σε πολλούς από εμάς που το είχαμε ξεγράψει.

Σήμερα το σκεφτόμουν λίγο συγκεντρωμένο και χάρηκα. Κουβεντούλα καφενείο να γίνεται, να φύγω από τη φάμπρικα :D
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Και θυμάμαι πάντα οι νέοπες (εμού συμπεριλαμβανομένου) θέλαμε απεγνωσμένα να πιστέψουμε πως 'η θεραπεία έρχεται σε 5 χρόνια' και αρπαζόμασταν από διάφορες μελέτες-κομήτες για παρηγοριά. Μας καζουριάζανε οι παλιοί που αυτά τα '5 χρόνια' τ'ακούγαν από το '70 αλλά δε βάζαμε μυαλό.

Αυτό που έγινε τελικά και δεν έχει και μεγάλη διαφορά από την εξέλιξη σε οποιοδήποτε τομέα, πολλά μικρά και σταθερά βήματα και πλέον μπορεί και ο μέσος καραφλάνθρωπος να χτυπήσει μια τουλάχιστον ικανοποιητική FUE επέμβαση με λίγο προσεκτικό σχεδιασμό. Κάποιοι Σοφοί του Φόρουμ νομίζω το είχαν προβλέψει κιόλας αλλά ή που βγάλαν μαλλιά και αποχώρησαν πανηγυρικά ή κουμαντάρουν παπόρια στη Μεσόγειο με Τελισαβαλική ξούρα και δεν καίγονται πια για μπούκλες.
 
Μπλουζα