Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Αναζητούσα πληροφορίες για το πως ένα τοπικό μπορεί να είναι αποτελεσματικό αλλά και ασφαλές. Μετά από αρκετή αναζήτηση και συγκρίσεις αντί ανδρογόνων και 5ar blockers, παρατήρησα τα εξής:

Η ντουταστερίδη είναι το καλύτερο 5ar2-dht blocker. Μπορεί και μειώνει σχεδόν όλο το 5ar ένζυμο. Ωστόσο συνεχίζει να υπάρχει DHT στο δέρμα της κεφαλής γιατί η υπόλοιπη DHT που δεν μειώνει η ντουταστερίδη, προέρχεται από το 5ar1 ένζυμο, το οποίο υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα στο δέρμα της κεφαλής. Που σημαίνει, η DHT συνεχίζει να υπάρχει ακόμη στο κεφάλι και να επηρεάζει τις τρίχες, ακόμη και αν παίρνει κανείς 2.5mg ντουταστερίδη την ημέρα, μιας και σε αυτήν την ποσότητα μειώνεται σχεδόν το 85% του 5ar1 ενζύμου.

Σημασία έχει η συγκέντρωση DHT στο κεφάλι και όχι στο αίμα, αφού εκεί είναι που μας κάνει ζημιά τους θύλακες.
Επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό της DHT προέρχεται από το 5ar2, γι' αυτό και η μείωση του δείχνει αποτελέσματα. Ωστόσο διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση η επαναφορά περισσοτέρων τριχών εάν με κάποιον τρόπο μπλοκάρουμε την DHT στο κεφάλι μας σχεδόν εξ ολοκλήρου.
Που σημαίνει ότι άτομα με μεγάλες απώλειες μαλλιών, έχουν μία ευκαιρία να ξαναδούν τα περισσότερα μαλλιά τους πίσω, μιας και νέες έρευνες αναφέρουν ότι ο θύλακας πιθανών να μην νεκρώνει τελείως, αλλά να παραμένει “κοιμισμένος”, όπως στα νεογέννητα.
Ωστόσο, η DHT συνεχίζει να παράγεται κανονικά από το 5ar1 ένζυμο. Γι αυτό και παίζει κάποιο ρόλο στην τριχόπτωση και το 5ar1 ένζυμο.
Η Merck πειραματίστηκε με ένα φάρμακο που μπλοκάρει σχεδόν ολόκληρο το 5ar1 ένζυμο, αλλά δεν έδειξε καλά αποτελέσματα στην τριχόπτωση και το σταμάτησε.

Το πρόβλημα είναι ότι το 5ar1 ένζυμο υπάρχει και στον εγκέφαλο μας, άρα το μπλοκάρισμα του πιθανών να επηρεάσει λειτουργίες του εγκεφάλου.
Το 0.1mg ντουταστερίδης την ημέρα, δεν μπλοκάρει πολύ από το 5ar1 ένζυμο, άρα είναι safe ποσότητα. Επίσης 0.5mg δύο φορές την εβδομάδα συνεχίζει να έχει αποτελέσματα και να είναι safe.
Ωστόσο, για να μειώσει κανείς όλη σχεδόν την DHT, χωρίς να έχει sides σε εγκέφαλο και σώμα, απαιτείται κάτι σε τοπική λοσιόν.
Αν και δοκιμάζω την ντουταστερίδη σε τοπική λοσιόν χωρίς να γνωρίζω ακόμη τα αποτελέσματα της, υπάρχουν όμως δεκάδες μαρτυρίες και έρευνες για τα αντί ανδρογόνα σε λοσιόν.

Μερικά είναι η φλουταμίδη, η σπιρονολακτόνη, το RU 58841 και το fluridil.
Η φλουταμίδη είναι ισχυρότερη από την σπιρονολακτόνη, αλλά δεν είναι τόσο δυνατή όσο η hydroxyflutamide. Ωστόσο, η φλουταμίδη απορροφάτε συστηματικά όταν την βάζει κανείς τοπικά.
Η σπιρονολακτόνη είναι δυνατή, αλλά πρέπει να μπει σε σωστό διάλυμα-μέσο για να μεταφερθεί σωστά. Επίσης μεταβολίζεται άμεσα και γι' αυτό δεν έχει sides.

Επειδή όμως μας ενδιαφέρουν τα ασφαλή συστατικά, δεν θα ασχοληθούμε με την φλουταμίδη.
Υποθετικά, αν η σπιρονολακτόνη μπει σε σωστό όχημα και διαλυθεί σωστά, ώστε να μεταφερθεί και σωστά, μπορεί να μειώσει ως και 40% την DHT. Αν και είναι μικρό ποσοστό σε σχέση πχ με την φιναστερίδη όπου μειώνει τα επίπεδα της ως και 70%, εντούτοις είναι καλό αν συνδυαστούν, γιατί αν μειώνει το 40% από το υπόλοιπο 30% που αφήνει η φιναστερίδη, μας κάνει περίπου 80% της συνολικής DHT καθώς επίσης και την τεστοστερόνη και όλα τα άλλα ανδρογόνα.

Επίσης υπάρχει και η fluridil, η οποία λένε ότι είναι παρόμοια με την hydroxyflutamide, ενώ το αντί ανδρογόνο RU, είναι τόσο δυνατό όσο το 85% του ευνουχισμού, που σημαίνει ότι το RU μόνο του μπορεί να μπλοκάρει το 85% των ανδρογόνων, αφήνοντας ένα 15% ελεύθερο. Αν ισχύει αυτό που λένε για το RU, μιλάμε ότι από μόνο του είναι τόσο δυνατό όσο η φιναστερίδη και είναι τοπικό χωρίς sides.
Αλλά αν το συγκεκριμένο το χρησιμοποιείς μαζί με έναν αναστολέα του 5ar ενζύμου (τοπική χρήση ντουταστερίδης ή κατάποση φιναστερίδης), τότε πετυχαίνεις να μειώσεις στο κεφάλι σου την DHT ως και 98%!!!
Φυσικά ο συνδυασμός RU και ντουταστερίδης θεωρείται δυναμίτης καθώς μπορεί να μειώσει και το 5ar1 ένζυμο. To RU από μόνο του μειώνει το 5ar1 ένζυμο ως και 85%, την στιγμή που τα 2.5mg ντουταστερίδης την ημέρα το μειώνουν μέχρι και 75%. Φανταστείτε για πόσο δυνατό αντί ανδρογόνο μιλάμε.

Ο συνδυασμός καθημερινής χρήσης RU και 2 φορές την εβδομάδα ντουταστερίδη (0.5mg) από το στόμα, μπορεί να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα από το να παίρνει κανείς 2.5mg/ημέρα σκέτη ντουταστερίδη, μιας και το RU μπορεί να προστατεύσει από την DHT και μόνο του, ενώ ο χρόνος δράσης της ντουταστερίδης είναι εβδομάδες.
Τώρα ο συνδυασμός τοπικής ντουταστερίδης και RU μπορεί να είναι και το απόλυτο τοπικό και χωρίς sides, αν είναι μικρή η ποσότητα ντουταστερίδης που βάζουμε τοπικά.

Για το fluridil δεν γνωρίζω περισσότερα σχετικά με την δύναμη του σαν αντί ανδρογόνο, αλλά και το fluridil αλλά και η σπιρονολακτόνη και το RU δεν απορροφούνται και έτσι δεν έχουν sides.

Φανταστείτε να παίρνει κανείς proscar και να κάνει χρήση τοπικής λοσιόν με ντουτα και κάποιο αντί ανδρογόνο.
Αν μπορέσουμε πάρουμε στα χέρια μας RU και το συνδυάσουμε τοπικά με την ντουτα, τότε μιλάμε ότι ενδέχεται να έχουμε το απόλυτο τοπικό στα χέρια μας, αν ισχύει φυσικά ότι η δράση της ντουτας τοπικά έχει αποτέλεσμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

αψογος ο αρχηγος!!!!!! 8) 8) 8) 8)
 

tropheus

Well-Known Member
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

Πολύ καλή ανάλυση Admin !!!

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε στα χέρια μας RU μέσω της "faith eagle labs".
To θέμα όμως είναι το τρελό κόστος που απαιτείται και το οποίο ξεπερνά τα 200€ το μήνα !!!
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

η σκόνη RU (παραγγελία από Κίνα >10 gr.) μαζί με την ιδιοπαρασκευή τύπου λοσιόν (απιονισμένο νερό,αλκοόλη και ό,τι άλλο) κοστίζει σε ένα χρήστη στην Αμερική περίπου 60 $ για θεραπεία 1,5 μήνα
 

tropheus

Well-Known Member
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

Σπύρος είπε:
η σκόνη RU (παραγγελία από Κίνα >10 gr.) μαζί με την ιδιοπαρασκευή τύπου λοσιόν (απιονισμένο νερό,αλκοόλη και ό,τι άλλο) κοστίζει σε ένα χρήστη στην Αμερική περίπου 60 $ για θεραπεία 1,5 μήνα

Σπύρο. η συγκέντρωση του διαλύματος που χρησιμοποιούσε ο Αμερικάνος στον οποίο αναφέρεσαι ήταν πολύ μικρή και για αυτό το λόγο έβγαινε σε αυτή την τιμή.

Άλλος χρήστης σε πρόσφατο post αναφέρει ότι έχει κάνει χρήση διαλύματος RU σε συγκεντρώσεις 1%, 2%, 3% αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχε με διάλυμα 4%. Και τώρα χρησιμοποιεί διάλυμα 5%. Πολλοί μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει να δοκιμάζουν διάλυμα 5%.

Μάλιστα αναφέρουν και επιπλέον κόστος $110 μόνο για μεταφορικά !!!

Ίσως όμως θα πρέπει να κάνουμε αυτή τη συζήτηση σε διαφορετικό topic ...
 

Άκης

Administrator
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

Φαντάζεστε να παίρνουμε πχ proscar 0.5mg κάθε 2 ημέρες (στην κλίμακα με τα αποτελέσματα της φιναστερίδης την αναφέρει σαν αποτελεσματική ποσότητα) και ένα διάλυμα με ένα ισχυρό (αλλά μη απορροφητικό από το σώμα) αντί ανδρογόνο (με ή χωρίς ντουτα στο διάλυμα) και να παίρνουμε πχ και tricomin για ένα μικρό regrowth?
Ενδέχεται να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από το κλασικό πλέον "proscar 1mg/ημέρα με μινοξιδίλη" και φυσικά χωρίς sides... Θα ζούσαμε σε έναν όμορφο κόσμο :)
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

ακη το το θεμα πιστευω πως πρεπει να γινει μονιμο ειναι εξαιρετικο

και απορω πως δεν το εβαλες
το βαζω εγω λοιπον
και αν θες μπορεις να το βγαλεις
αλλα πιστευω πως αξιζει να μπει σαν μονιμο
 

Άκης

Administrator
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

Thanks Παναγιώτη, το είχα ξεχάσει.

Πιστεύω πλέον ότι η κλασική χρήση big 3, μετά από πολύ καιρό θα σταματήσει να παρέχει ή να χάνει την αξία της, επειδή δεν μπλοκάρεται όλη σχεδόν η DHT.
Άρα, αξίζει να προσθέσει κανείς κάτι περισσότερο όπως τοπικό.

Θεωρώ επίσης ότι η μακροχρόνια χρήση της μινοξ για να μην πέσουν τα μαλλιά, είναι άκυρη.

Πιστεύω ότι σαν αντί ανδρογόνα, μπορούμε να βάλουμε και φυτικά. Διάβαζα για την λεβάντα και άλλα που χαρακτηρίζονται σαν μιμητές οιστρογόνων.
Σκέφτομαι να κάνω μία λοσιόν που να περιέχει spiro, λεβάντα, κόκκινο τζινσενγκ κλπ.
Η λεβάντα θεωρείται αντί ανδρογόνο, ενώ΄υπάρχουν και πολλά άλλα φυτικά σαν μιμητές οιστρογόνων.

Γενικά αρχίζω να καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά να κάνει κανείς πέραν του big 3.
 

YPOMONETIKOS

New Member
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ???
ΒΓΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΝΟΤΕΚ Η ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ??

ΕΣΥ ΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η DHT ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ???ΜΗΠΩΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ???ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.....ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ...

ΕΣΥ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΕΣ ΦΙΝΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ SIDE KAI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ???ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ SAW PALMETTO/PYGEUM ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ Η ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ???

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΦΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΝΑ ΜΕ ΤΟ 1MG/ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ....

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΦΙΝΑ ΤΟΥ 1MG/HMEΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ....ΛΕΓΩ ΑΝ......
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

YPOMONETIKOS είπε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ???
ΒΓΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΝΟΤΕΚ Η ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ??
Καταρχάς πιστεύω είναι δικαίωμα του καθενός να πράττει όπως θεωρεί σωστό και πιστεύει είναι καλύτερο γι' αυτόν.
Γιατί να παίρνουμε μια ζωή χάπια, αν μας κάνουν και τα τοπικά και είναι safe?

YPOMONETIKOS είπε:
ΕΣΥ ΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η DHT ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ???ΜΗΠΩΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ???ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.....ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ...
Γιατί έτσι είναι. Σημασία έχει η dht που συγκεντρώνεται στο κεφάλι.
Αν διάβαζες καλύτερα αυτό που γράφω, δεν αναφέρω εξωτερικά του τριχωτού ::)
Αναφέρω να παίρνει κανείς χάπι σε συνδυασμό με λοσιόν.

YPOMONETIKOS είπε:
ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ Η ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ???
Πότε είπαμε το αντίθετο?

YPOMONETIKOS είπε:
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΦΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΝΑ ΜΕ ΤΟ 1MG/ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ....
Επαναλαμβάνω, πότε είπαμε το αντίθετο?
 

magic810

New Member
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

YPOMONETIKOS......νευριασμενος αγχωμενος και κατα φαντασιαν δικαιωμενος????????
Γιατι αυτη η επιθεση?
::)
 

magic810

New Member
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

Σπύρος είπε:
η σκόνη RU (παραγγελία από Κίνα >10 gr.) μαζί με την ιδιοπαρασκευή τύπου λοσιόν (απιονισμένο νερό,αλκοόλη και ό,τι άλλο) κοστίζει σε ένα χρήστη στην Αμερική περίπου 60 $ για θεραπεία 1,5 μήνα

Σπυρο γνωριζεις καποιο link οπου μπορουμε να παραγγειλουμε γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι....
 

YPOMONETIKOS

New Member
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

ΑΚΗ ΔΕΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΑΠΟ ΦΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΧ, ΣΠΥΡΟΣ..ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ??ΕΓΩ ΔΗΛ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΦΙΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ??
ΑΚΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΛΟΣΙΟΝ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

magic810 είπε:
[quote author=Σπύρος link=topic=612.msg9324#msg9324 date=1237676024]
η σκόνη RU (παραγγελία από Κίνα >10 gr.) μαζί με την ιδιοπαρασκευή τύπου λοσιόν (απιονισμένο νερό,αλκοόλη και ό,τι άλλο) κοστίζει σε ένα χρήστη στην Αμερική περίπου 60 $ για θεραπεία 1,5 μήνα

Σπυρο γνωριζεις καποιο link οπου μπορουμε να παραγγειλουμε γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι....
[/quote]
έχω τα email από 2 χρήστες-επικοινωνώ και ποσταρω
 

Άκης

Administrator
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

YPOMONETIKOS είπε:
ΑΚΗ ΔΕΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΑΠΟ ΦΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΧ, ΣΠΥΡΟΣ..ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ??ΕΓΩ ΔΗΛ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...
Αν διάβαζες μερικά ποστ θα καταλάβαινες.
Admin είπε:
Το proscar το σταμάτησα για λίγο (είδα μερικά sides κατά την διάρκεια, τα έχω αναφέρει αλλά όχι γι'αυτό) για να δω αν η ντουτα τοπικά μπορεί να κάνει δουλειά.
Admin είπε:
Προσωρινά με τοπικά. Αν δω ότι πλησιάζω σε επίπεδα Βέγγου, θα το γυρίσω (στο χάπι)

YPOMONETIKOS είπε:
ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΦΙΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ??
Καταρχάς δεν θυμάμαι να έδωσε κανείς όρκο ότι θα παίρνει φιναστερίδη μια ζωή. Κάνεις λες και συμφωνήσαμε κάτι και αθετήσαμε την συμφωνία μας. Stay cool...

YPOMONETIKOS είπε:
ΑΚΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΛΟΣΙΟΝ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....
Το καλύτερο το λέω στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος...

Σπύρος είπε:
έχω τα email από 2 χρήστες-επικοινωνώ και ποσταρω
Αναμένουμε γιατί με ενδιαφέρει και εμένα
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

YPOMONETIKOS είπε:
ΕΣΥ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΕΣ ΦΙΝΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ SIDE KAI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ???ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ SAW PALMETTO/PYGEUM ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ Η ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ???

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΦΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΝΑ ΜΕ ΤΟ 1MG/ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ....

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΦΙΝΑ ΤΟΥ 1MG/HMEΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ....ΛΕΓΩ ΑΝ......
άντε να απολογηθώ..!

για 3 μήνες θα κόψω την φινα & την σπιρο-μολονότι είχα φοβερά καλά αποτελέσματα και κανένα οργανικό ή βιοχημικό side-γιατί θέλω να τεκνοποιήσω και δεν υπάρχουν μελέτες για τεκνοποίηση και παράλληλα χρήση φινα/σπιρο...

θα το ρίξω στο revivogen,Avodart(double A) και την μίξη μινοξ+ντουτα+saw palm/pygeum μπας και κρατήσω τα μαλλιά από την χρήση φινα...

ok?!
 

YPOMONETIKOS

New Member
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

OK..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑ..(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ...
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ: Συνδιασμοί αντί ανδρογόνων με dht blockers τοπικά

Πιστεύω πλέον ότι η κλασική χρήση big 3, μετά από πολύ καιρό θα σταματήσει να παρέχει ή να χάνει την αξία της, επειδή δεν μπλοκάρεται όλη σχεδόν η DHT.
Άρα, αξίζει να προσθέσει κανείς κάτι περισσότερο όπως τοπικό.

Θεωρώ επίσης ότι η μακροχρόνια χρήση της μινοξ για να μην πέσουν τα μαλλιά, είναι άκυρη.

Πιστεύω ότι σαν αντί ανδρογόνα, μπορούμε να βάλουμε και φυτικά. Διάβαζα για την λεβάντα και άλλα που χαρακτηρίζονται σαν μιμητές οιστρογόνων.
Σκέφτομαι να κάνω μία λοσιόν που να περιέχει spiro, λεβάντα, κόκκινο τζινσενγκ κλπ.
Η λεβάντα θεωρείται αντί ανδρογόνο, ενώ΄υπάρχουν και πολλά άλλα φυτικά σαν μιμητές οιστρογόνων.

Γενικά αρχίζω να καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά να κάνει κανείς πέραν του big 3

Admin, εγώ από την πρώτη μέρα που γράφτηκα στο site, αυτό περιμένω από εσένα... :p.. μια φυτική λοσιόν με όπως λες λεβάντα, τζινσενγ (σπίρο δεν βάζω λόγω του ότι είμαι σε δρόμο τεκνοποίησης) εκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλιού, κολοκυθόσπορου, έλαιο φύλλου ελιάς, νυχτολούλουδου κ.λπ.....για να λέω πως κάτι κάνω και εγώ με την dht...
Εν αναμονή λοιπόν... 8)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα