Συμβουλές για ΜΜ

foivos

New Member
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, και ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια!

31.5 χρονών, τριχόπτωση από τα νωρίς 20s. Δεν έχω κάνει ποτέ καμία θεραπεία, και έχοντας υπόψη μου τις διαθέσιμες δεν το σχεδιάζω. Φίνα και ντουντα νομίζω οι μόνες που θα είχαν νόημα για μένα αλλά πολύ απλά δεν έχω αρκετή απελπισία με το θέμα για να παίρνω σκληρά φάρμακα για μια ζωή.

Τα λεφτά δεν είναι θέμα, προφανώς άμα δεν πουλήσουμε νεφρό θα είναι καλύτερα, αλλά επειδή δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σωστή δουλειά σε μεταμόσχευση, πήγαινα και Λορέντζο να ξεπαραδιαστω άμα αυτό κρίνω ότι είναι η σωστή λύση.

Από απαιτήσεις είμαι ευέλικτος, δεν περιμένω με την εικόνα του κεφαλιού μου και χωρίς φίνα να γίνω μαλλιάς, θα ήθελα να περιοριστεί λίγο η εικόνα αραίωσης στα πλάγια και πάνω. Λιγότερο σημαντικό πίσω αν θα ψιλο-υπαρχει μπιφτέκι. Ακόμα και αν μπορούσα να έχω την πυκνότητα που έχω μπροστά στο "τσουλούφι" (που δεν είναι και μεγάλη), στο πλάι και λίγο πίσω θα ήταν μια καλή αρχή, πρώτιστα με νοιάζει όταν με κοιτάζει κάποιος(α) φάτσα και λίγο στο πλάι να μην γυαλίζει το κεφάλι. Δείτε και τις φωτό 9-10 με τα σχεδιάκια για να γίνει πιο ξεκάθαρο τι εννοώ. Εννοείται ότι δεν ξέρω από τέτοια, πείτε μου αν λέω κάτι τελείως μη ρεαλιστικό! Γενικά σκεφτόμουν ότι αν πάω για όχι μεγάλη πυκνότητα, όπως έχω ήδη στο μπροστά κομμάτι δηλαδή, ότι γίνεται να καλυφθεί κάπως μία τέτοια περιοχή και να υπάρχει μία αισθητική ισορροπία, εννοείται χωρίς να έχω πυκνό μαλλί ή κάτι τέτοιο. Μετά να έχω ξυρισμένα/κουρεμένα πολύ κοντά τα πλαινά και πίσω ώστε να μην φαίνεται έντονα η διαφορά πυκνότητας με τα πάνω.

Από ότι έχω καταλάβει πλέον fut και fue δεν έχουν ουσιαστική διαφορά σε yield τριχοθυλακιων σε καλο γιατρό, οπότε μάλλον fue πρέπει να προσανατολιστω, σωστά? Ή ισχύει η άλλη εκδοχή, ότι επειδή χρειάζομαι πολύ δότρια πρέπει να το διαχειριστώ με συνδυασμό?

Επίσης ξεκίνησα λαζερ αποτρίχωση στο σώμα, αλλά κάτι διάβασα στο σάιτ του Λορέντζο ότι παίρνει και από στήθος μερικές φορές, μήπως να το σταματήσω εκεί? Μια συνεδρία έχω κάνει. Α, και έχει και online consultation αυτός, οι φωτό που ανεβάζω είναι αυτές που πήρα με τις οδηγίες λήψης για αυτό, να του στείλω και εκεί, ασχολείται όντως με online?

Τελευταία ερώτηση, έχουμε καμία ιδέα τι παίζει με αυτά που λένε για βλαστοκύτταρα και ΜΜ? Να ελπίζω ότι σε καμία δεκαετία υπάρχει πιθανότητα να γίνω μαλλιάς? :p

Πάντως, και επειδή έχω διαβάσει το νήμα με συζητήσεις για φάρμακα και ποιος είναι ο δρόμος χωρίς (υπομονή, τοπ επιλογές εξαρχής και συμβιβασμοί στο αποτέλεσμα), προσανατολίζομαι στην δεύτερη επιλογή, γι'αυτό και όλο το (αρχικό) σχέδιο που έχω στο μυαλό μου και περιφράφω παραπάνω.

Οποίες ερωτήσεις επιπλέον χρειάζεστε ελεύθερα, δεν ξέρω τι άλλο να γράψω προς το παρόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τις γνώμες!
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    244 KB · Προβολές: 96
  • 2.jpg
    2.jpg
    238.8 KB · Προβολές: 95
  • 3.jpg
    3.jpg
    228.7 KB · Προβολές: 87
  • 4.jpg
    4.jpg
    231.8 KB · Προβολές: 88
  • 5.jpg
    5.jpg
    220.2 KB · Προβολές: 82
  • 6.jpg
    6.jpg
    198.9 KB · Προβολές: 94
  • 7.jpg
    7.jpg
    234.4 KB · Προβολές: 91
  • 8.jpg
    8.jpg
    199.9 KB · Προβολές: 88
  • 9.jpg
    9.jpg
    396.2 KB · Προβολές: 81
  • 10.jpg
    10.jpg
    399.3 KB · Προβολές: 72

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Φίλε καλωσήρθες .
Η αραιωση ειναι αρκετά μεγάλη όπως γνωρίζεις .
Και σε συνδιασμο με την ηλικια και την άρνηση για θεραπεια, αυτη θα εξελιχθεί περαιτέρω.
Καλο το οτι εχεις ρεαλιστικές προσδοκίες, αλλα υπαρχει ενα θεμα εδω.
Οταν μπαίνεις στη διαδικασία για μεταμοσχευση συνήθως απαιτείς μια βελτίωση της καταστασης
Οταν αυτη επιτευχθεί απο μια πετυχημένη φυτρωση, τοτε θα θες το παραπάνω .
Ειναι σίγουρο πίστεψε με .
Συμβαίνει με ολους. Το θεμα μετα ειναι το αν μπορεις να το υποστηρίξεις το παραπάνω .
Και επαναλαμβάνω, δεν ειναι τοσο πολυ η αραιωση οσο η Ηλικια σου!
Θα σε συμβούλευα να μη βγάλεις τη θεραπεια έξω απο το πλάνο σου .
Δεν εισαι στη φάση του πάω για μια και έξω με μεταμοσχευση. Δε θα πετύχεις πολλα .
Θα σου αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα, οσο πετυχημένο και να ειναι .
Μίλησε με κλινικές, ειδικά με αυτές που συνδιαζουν τεχνικές, διάβασε αποτελέσματα απο παρόμοια περιστατικα, και ζύγισε τα δεδομένα .
Καλή τύχη οτι και να αποφασίσεις .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ θα στο πω πιο εμφατικά. Πας για NW7 και είναι αμφίβολο αν και με θεραπεία μπορείς να το σώσεις. Η ξεκινάς φίνα χθες ή σταματάς να ασχολείσαι. Ο δεύτερος δρόμος που θες να ακολουθήσεις είναι από εξαιρετικά δύσκολος έως ανέφικτος για την περίπτωσή σου.
 

koumparos

Well-Known Member
Συμφωνώ με τα προηγούμενα ποστς.Εγω θα ξεκιναγα φιναστεριδη και μετά από ένα χρόνο θα το ξαναεβλεπα.Πολυ μεγάλη αραίωση και δεν ξέρω εάν αξίζει αυτήν την στιγμή να ασχοληθείς.Και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι επεκτείνεται προς safezone και σου περιορίζει την δοτρια.
 

piros75

Well-Known Member
Καλησπέρα και αν δεν θέλω να σε στεναχωρήσω θα συμφωνήσω με αυτά που γράφτηκαν παραπάνω και για να στο κάνω πιο λιανά: ότι βλέπεις σε τρίχα πάνω σε μερικά χρόνια χωρίς θεραπεία δεν θα υπάρχει, και άρα θα έχεις λόχμες με τα μεταμοσχευμένα και θα ψάχνεις να γεμίσεις τα κενά. Συνεπώς η φίνα είναι μονόδρομος νομίζω.
 
Μπλουζα