O Lorenzo στην Αθήνα 8 & 9 Μαϊου 2021 (+video)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H πενθήμερη (γιατί τόση ήταν) έλαβε τέλος. Αυτός για Μαδρίτη εγώ για Τελ Αβιβ με μισή ώρα διαφορά. Πολύ κουραστική εβδομάδα, έμαθα τα πάντα (θεωρία) για kite, μια Λούτσα με βοριάδες, μια Ωρωπό με θερμικό αέρα, κατάφερε να κάνει φουλ 3 μέρες kite και εγώ να πηγαίνω πέρα δώθε όταν χρειαζόταν. Πάλι καλά που βόηθησε και το kiteclub.gr (τους ευχαριστώ) και γλύτωσα κάποιες μετακινήσεις. Την Παρασκευή δεν είχε καθόλου αέρα και έτσι έγινε consultation και Παρασκευή απόγευμα. Επιλέχθηκαν 35 από 55 συμμετοχές. 18 ώρες non stop, αυστηρά 30' ο καθένας.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν. Αρκετοί από επαρχία. Όλοι στην ώρα τους ακολουθώντας κατα γράμμα τις οδηγίες (διπλή μάσκα, παραμόνη στο πάρκινγκ μέχρι να τους φωνάξω, κλπ). Γερμανική πειθαρχία. Το Σάββατο μετά το 20ο ραντεβο είμασταν μόνο 3 λεπτά εκτός προγράμματος. Εδώ θέλω να πω κάτι για το τρόπο που έκανα την επιλογή. Ο σκοπός του consultation δεν είναι μόνο να διαλέξουμε τους πλέον κατάλληλους για μμ αλλά να έχουμε μια ευρεία αντιπροσώπευση διαφορετικών περιπτώσεων έτσι ώστε να βγουν και καποια διδακτικά συμπεράσματα και όχι μόνο κλεισίματα για μμ. Για όλα αυτά θα κάνω ένα βίντεο όπως και την προηγούμενη φορά. Σε αυτό το πλαίσιο ήξερα πχ ότι ο Hairsick έχει DUPA (όπως και κάποιοι άλλοι) αλλά ήθελα να μας κάνει την ανάλυση ο Λορενζο για να καταλάβουμε δια παραδειγμάτων το χαμηλό επίπεδο consultation στην Ελλάδα. Ο Vag25 ξέφυγε της προσοχής μου (ως προς την DUPA) αλλά με γυμνό μάτι από φώτο ούτε ο Λορένζο θα τον καταλάβαινε. Μόνο με μικροσκόπιο. Πάντως επέμεινα να έρθει και δικαιώθηκα.

Ο Λορένζο πέραν των εξαιρετικών χειρουργικών του ικανοτήτων έχει και εξαιρετικές διαγνωστικές ικανότητες αποτέλεσμα της τεράστιας εμπειρίας που έχει. Χειρουργεί από το 2003 μόνο με FUE. Να υπενθυμίσω ότι η FUE ανακαλύφθηκε το 2001. Η τεράστια εμπειρία του είναι αυτό που τον κάνει και ξεχωρίζει. Η ΑΑ έχει εκατοντάδες υποπεριπτώσεις και η εμπειρία σε βοηθάει να αποφύγεις τις "λακούβες" που πάντα υπάρχουν. Οι χειρουργικές ικανότητες δεν αρκούν μόνο. Σκεφτείτε ότι για κάθε περίπτωση στο consultation έδειχνε από τα εκατοντάδες βίντεο που έχει στο κανάλι του στο youtube (τα θυμόταν απ΄ έξω) ένα παρόμοιο περιστατικό με τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο με το ίδιο NW αλλά με ίδια περίπου ηλικία και πάχος τρίχας, έτσι ώστε να ξέρεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις, τι μπορείς να περιμένεις. Το θεωρώ σαν την επιτομή του σωστού consultation. Όλα τα μέλη θα λάβουν από μένα (μέσω pm) αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά της διάγνωσης και την προτεινόμενη στρατηγική. Το κάναμε έτσι ώστε να μην χάνουμε χρόνο με φωτοτυπίες.

H αλήθεια είναι ότι έτρεξα πολύ αλλά η σωστή φιλοξενία κάνει τον ξένο να θέλει να έρθει ξανά και θεωρώ ότι είναι κάτι που το χρειαζόμαστε. Μόνο κέρδος θα έχουμε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panos1234

Well-Known Member
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, την υλοποίηση και την οργάνωση.
Ήταν όλα όπως έπρεπε!!!
 

vag25

Well-Known Member
Σουπερ εμπειρια, σουπερ διδυμο λορενζο-Cvial. Πολυ ευχαριστο consultation, με πλακιτσα και σοβαροτητα (μου κοπηκε βεβαια λιγο το γελακι με την DUPA αλλα οκ χαχα). Σου εβγαζε μια σιγουρια ο γιατρος τυπου ''εφοσον το λεει ετσι ειναι'', αλλα αυτη η σιγουρια εδενε με το γεγονος οτι σου εξηγουσε τα παντα με λεπτομερια. Για τον Cvial δεν θα πω κατι, τοσα χρονια εδω εχει καταλαβει ποσο τον συμπαθω :D.
Χαιρομαι που τον ακουσα και πηγα γιατι εμαθα τι συμβαινει και επαψα να ειμαι σe denial (οσον αφορα την dupa).
Νομιζω οτι αυτοι οι δυο κυριοι περασαν ομορφα και παραλληλα εκαναν εξαιρετικη-τοπ κλας δουλεια. Win!
Ευχαριστουμε και παλι!
 
Τελευταία επεξεργασία:

vk7

New Member
Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον CVIAL για την ευκαιρία που μας έδωσε να δούμε ένα εξαιρετικό γιατρό, leader στην FUE ίδια μας την πόλη.
Ο γιατρός άμεσος και to the point από την πρώτη στιγμή, με έκανε να καταλάβω πλήρως το μέγεθος του προβλήματος μου, την αναμενόμενη εξέλιξη του και γιατί σε περιπτώσεις πολύ επιθετικής αλωπεκίας που χτυπάει και τη δότρια δεν πρέπει να αφήνουμε το χρόνο να περνάει χωρίς να λάβουμε δράση (όπως έκανα εγώ για 16 χρόνια:().
Μακάρι να το καθιερώσετε αυτό με το kite με το γιατρό CVIAL να τον βλέπουμε συχνά στα μέρη μας και εννοείται και εγώ μέσα για το τραπέζι και το φαϊ.;)
 

Hairsick

Active Member
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον CVIAL για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση. Το πλάνο και η εκτέλεση υπήρξαν άψογα, λαμβάνοντας υπόψιν μάλιστα και το πλήθος των συμμετεχόντων, ήταν ένας μικρός άθλος.
Πέραν από το όφελος που είχα από αυτό καθαυτό το consultation για την περίπτωσή μου, η όλη διαδικασία με έκανε να αισθανθώ ακόμη πιο πολύ μέλος αυτού του forum.
 

veg

Active Member
μπραβο για την διοργανωση και μακαρι να επαναληφθει και στο μελλον και γιατι οχι να γινει και ανα τακτα διαστηματα ( αφου βεβαια επιστρεψουμε στις 'παλιες καλες μερες ΄) .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

v_anast

Member
Συγχαρητήρια στον cvial για την πρωτοβουλία, την προετοιμασία, την οργάνωση! Πολλά μπράβο!
 

dim d

Well-Known Member
Οντως ηταν εξαιρετικα ολα, ενοιωθες οτι αυτο το μισαωρο αξιζε με πληροφορια χρονων. Ευχαριστουμε πολυ!
 

Mizerix

Active Member
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @CVIAL είναι πολύ λίγο. Ο γιατρός εξαιρετικός, δεν σπατάλησε ούτε δευτερόλεπτο χωρίς να σου επεξηγήσει ό,τι πληροφορία ήταν απαρατήρητη σχετικά με το case σου. Κάποια στιγμή ίσως ο @CVIAL πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να επιβάλει ένα μηνιαίο συμβολικό ποσό (πχ 1€) εδώ στο φόρουμ για τα μέλη, καθώς έχει «σώσει» άπειρα κεφάλια από διάφορους επιτήδειους.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ Mizerix, σε ευχαριστώ για την σκέψη σου αλλά το Ελληνικό φόρουμ πάντα ήταν, είναι και θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ από κλινικές και γιατρούς. Δεν χρειαζόμαστε συνδρομές, ούτε οικονομική ενίσχυση απο κανέναν για να μην έχουμε και υποχρεώσεις σε κανέναν και έτσι να μπορούμε να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους χωρίς συμβιβασμούς σε αντίθεση με ότι γίνεται με τα περισσότερα ξένα φόρουμ. Ότι κάνουμε το κάνουμε για να προσφέρουμε. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μένα είναι να βλέπω χαρούμενα μέλη να απολαμβάνουν το (σωστό) μαλλί τους και να μου δίνουν την θετική τους ενέργεια. Για να μην παρεξηγηθώ η ανεξαρτησία δεν σημαίνει και εχθρότητα προς τις κλινικές/γιατρούς. Αυτοί είναι με το μέρος μας και απαραίτητοι για να λύσουμε το προβλημά μας. Θέλουμε συνεργασία, τείνουμε χέρι φιλίας απλά δεν δεχόμαστε την χειραγώγηση και τον σκοταδισμό.
 

geeorgee

Active Member
Αψογα ολα..ο civial ,ο γιατρος ,η οργανωση ,απλα μπραβο δεν εχω να πω κατι αλλο
 

Harris_G

Well-Known Member
Εδω απο την πρωτη φορα (που οσο να ναι δεν υπηρχε πεπατημενη) ηταν ολα τελεια, τωρα δε θα ταν;;
 

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στον @CVIAL και στον Ισπανό γιατρό και πάλι είναι λίγα! Πέρα απ'όλα τα άλλα που πολύ σωστά ανέφεραν οι προηγούμενοι φίλοι , εμένα θα μου μείνει η πρώτη συνάντηση με τον Cvial .
Συναντάς ένα φίλο που πραγματικά νοιάζεται για σένα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από 'μένα!
 
Μπλουζα