Παρενέργειες φινα

zafi1988

Member
Παίρνοντας από την αρχή το πρόβλημα μου έχει ως εξής.Έκανα χρηση του φαρμακου φιναστερίδη 1mg για λογους τριχόπτωσης.Η έναρξη της λήψης του ξεκίνησε τον Μάιο του 15 και το έκοψα στις 25 Νοεμβρίου το 16 .Από τον Οκτώβριο του 15 είχα πάρει το γερμανικό.Όλο το διάστημα δεν είχα παρατηρήσει καμία παρενέργεια.Αντίθετα είχα αυξημένη λίμπιντο.Τον Ιούλιο του 16 είχα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και τότε στον αυνανισμό ολοκλήρωσα χωρίς στύση ξανάδοκιμάζω και πάλι συμβαίνει το ίδιο στύση 0.Ξαναδοκιμάζω τρίτη φορά και τότε είχα 100℅ στύση.Την επόμενη μέρα τρομοκρατημένος ξανάδοκιμαζω με το που ξυπνάω και ολοκλήρωσα με 100%στυση γι'αυτό ίσως να μην τρομοκρατήθηκα αλλά παρόλαυτα πίστευα ότι το χάπι ίσως να το είχε προκαλέσει και γι'αυτό προσπαθούσα να αυνανιστώ κάθε μέρα.Από τον Ιούλιο μέχρι τον Νοέμβριο ήμουν μία χαρά .Αλλά στις 7 Νοεμβρίου επέστρεψα Ελλάδα μόνιμα και τότε μετά από δυο τρεις μέρες που δοκίμασα μου συνέβει ακριβώς το ίδιο που είχε συμβεί το καλοκαίρι. Την επόμενη μέρα όμως ήμουν ήδη τρομοκρατημένος και ξανάδοκιμαζω αλλά πάλι στύση 0 δοκιμάζω πάλι δεύτερη φορά με στύση 100%. Το θέμα είναι ότι η ζημιά μέσα μου είχε ήδη γίνει.Αρχισα και διάβαζα για παρενέργειες του φαρμάκου..Μέχρι και οργανισμός υποστήριξης των θυμάτων υπάρχει που κάνει έρευνα για τις παρενέργειες.Για τέσσερις μέρες με είχε πιάσει κρίση πανικού .Πέρασα τέσσερις μέρες στο κρεβάτι τρώγοντας τίποτα και ευχόμενος να πεθάνω .Την Κυριακή αφού είχα μιλήσει στους δικούς μου με προέτρεψε η μητέρα μου να σηκωθώ.Βγήκα βρέθηκα με έναν φίλο.μου μιλήσαμε λίγο πήγα σινεμά . Γυρίζοντας σπίτι πάλι προσπάθησα να αυνανισμό αλλά για κάνα μισάωρο τίποτα.Ξαφνικά και χωρίς να το καταλάβω μου σηκώθηκε πλήρως και μάλιστα για πολύ ώρα μέχρι να τελειώσω.Μεχρι την Τετάρτη ήμουν τέλεια αλλά την Πέμπτη μου συνέβει κάτι που με άνγχωσε και τότε πάλι δεν μπορούσε να μου έρθει η στύση αλλά την Παρασκευή προσπάθησα χωρίς επιτυχία.Το Σάββατο μετά από πολυ προσπάθεια έφτασα σε μία στύση γύρω στο 80% αλλά στη συνέχεια είχα κουραστεί δεν ήθελα να συνεχίσω αλλά ήθελα να εξπερματώσω και μοιραία εξπερμάτωσα χωρίς στύση Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για πέντε εβδομάδες περίπου με σκαμπανεβάσματα δηλαδή.Μονο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ήμουν εντελώς καλά με πρωινές στύσεις μάλιστα και αυξημένη λίμπιντο.Την τελευταία εβδομάδα μπήκαν πάλι αυτές οι έμμονες σκέψεις στο μυαλο μου παρότι μία από εκείνες τις μέρες είχα αυνανιστει τέσσερις φορές την μέρα με πλήρη στύση παράδειγμα.Σκεφτομουν ότι μου πήρε ώρα ότι δεν έγινε αμέσως ότι άργησα κλπ.Μέχρι την Παρασκευή πάντως αυνανιζομουν καθημερινά .Το Σάββατο και την Κυριακή με έπιασε μία θλίψη και στεναχώρια γι'αυτό το θέμα που το σκεφτόμουν όλη την μέρα Μέχρι και η πρωινή στύση μου είχε φύγει προσπαθούσα να αυνανιστω και δεν γινόταν τίποτα.Μέχρι και σήμερα Τρίτη είμαι έτσι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
ρε φιλαρακι ελπιζω να μη τρολαρεις..... αν διαβάσεις το κειμενο σου και εσυ ο ιδιος θα πεις οτι ειναι ολα στο μυαλό. Μη ταλαιπωρείς την ψυχούλα σου με τέτοιες σκέψεις, μόνο κακό κάνεις. Βγες για κανα ποτο χαλάρωσε, μίλα με καμια κοπελιτσα να φτιαχτεις ψυχολογικα και ολα κομπλε. Τωρα να κάθεσαι να δοκιμάζεις τον εαυτό σου με τον αυνανισμό και με τη σκεψη οτι δεν θα εχεις στήσει? Δλδ ελεος. Αν σε επηρεάζει τοσο η κατάσταση ζητα και μια ψυχολογικη υποστηριξη ... δεν ειναι κακο
 

naruto

Well-Known Member
Παίρνοντας από την αρχή το πρόβλημα μου έχει ως εξής.Έκανα χρηση του φαρμακου φιναστερίδη 1mg για λογους τριχόπτωσης.Η έναρξη της λήψης του ξεκίνησε τον Μάιο του 15 και το έκοψα στις 25 Νοεμβρίου το 16 .Από τον Οκτώβριο του 15 είχα πάρει το γερμανικό.Όλο το διάστημα δεν είχα παρατηρήσει καμία παρενέργεια.Αντίθετα είχα αυξημένη λίμπιντο.Τον Ιούλιο του 16 είχα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και τότε στον αυνανισμό ολοκλήρωσα χωρίς στύση ξανάδοκιμάζω και πάλι συμβαίνει το ίδιο στύση 0.Ξαναδοκιμάζω τρίτη φορά και τότε είχα 100℅ στύση.Την επόμενη μέρα τρομοκρατημένος ξανάδοκιμαζω με το που ξυπνάω και ολοκλήρωσα με 100%στυση γι'αυτό ίσως να μην τρομοκρατήθηκα αλλά παρόλαυτα πίστευα ότι το χάπι ίσως να το είχε προκαλέσει και γι'αυτό προσπαθούσα να αυνανιστώ κάθε μέρα.Από τον Ιούλιο μέχρι τον Νοέμβριο ήμουν μία χαρά .Αλλά στις 7 Νοεμβρίου επέστρεψα Ελλάδα μόνιμα και τότε μετά από δυο τρεις μέρες που δοκίμασα μου συνέβει ακριβώς το ίδιο που είχε συμβεί το καλοκαίρι. Την επόμενη μέρα όμως ήμουν ήδη τρομοκρατημένος και ξανάδοκιμαζω αλλά πάλι στύση 0 δοκιμάζω πάλι δεύτερη φορά με στύση 100%. Το θέμα είναι ότι η ζημιά μέσα μου είχε ήδη γίνει.Αρχισα και διάβαζα για παρενέργειες του φαρμάκου..Μέχρι και οργανισμός υποστήριξης των θυμάτων υπάρχει που κάνει έρευνα για τις παρενέργειες.Για τέσσερις μέρες με είχε πιάσει κρίση πανικού .Πέρασα τέσσερις μέρες στο κρεβάτι τρώγοντας τίποτα και ευχόμενος να πεθάνω .Την Κυριακή αφού είχα μιλήσει στους δικούς μου με προέτρεψε η μητέρα μου να σηκωθώ.Βγήκα βρέθηκα με έναν φίλο.μου μιλήσαμε λίγο πήγα σινεμά . Γυρίζοντας σπίτι πάλι προσπάθησα να αυνανισμό αλλά για κάνα μισάωρο τίποτα.Ξαφνικά και χωρίς να το καταλάβω μου σηκώθηκε πλήρως και μάλιστα για πολύ ώρα μέχρι να τελειώσω.Μεχρι την Τετάρτη ήμουν τέλεια αλλά την Πέμπτη μου συνέβει κάτι που με άνγχωσε και τότε πάλι δεν μπορούσε να μου έρθει η στύση αλλά την Παρασκευή προσπάθησα χωρίς επιτυχία.Το Σάββατο μετά από πολυ προσπάθεια έφτασα σε μία στύση γύρω στο 80% αλλά στη συνέχεια είχα κουραστεί δεν ήθελα να συνεχίσω αλλά ήθελα να εξπερματώσω και μοιραία εξπερμάτωσα χωρίς στύση Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για πέντε εβδομάδες περίπου με σκαμπανεβάσματα δηλαδή.Μονο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ήμουν εντελώς καλά με πρωινές στύσεις μάλιστα και αυξημένη λίμπιντο.Την τελευταία εβδομάδα μπήκαν πάλι αυτές οι έμμονες σκέψεις στο μυαλο μου παρότι μία από εκείνες τις μέρες είχα αυνανιστει τέσσερις φορές την μέρα με πλήρη στύση παράδειγμα.Σκεφτομουν ότι μου πήρε ώρα ότι δεν έγινε αμέσως ότι άργησα κλπ.Μέχρι την Παρασκευή πάντως αυνανιζομουν καθημερινά .Το Σάββατο και την Κυριακή με έπιασε μία θλίψη και στεναχώρια γι'αυτό το θέμα που το σκεφτόμουν όλη την μέρα Μέχρι και η πρωινή στύση μου είχε φύγει προσπαθούσα να αυνανιστω και δεν γινόταν τίποτα.Μέχρι και σήμερα Τρίτη είμαι έτσι.
Γιατι δεν πας να συμβουλευτεις ενα καλο ενδοκρινολογο ρε man,να κανεις κ τις απαραιτητες ενδοκρινολογικες εξετασεις κ τελος.
Το μυαλο παιζει υπουλα παιχνιδεια...
 

dimitris50423

Well-Known Member
ρε φιλαρακι ελπιζω να μη τρολαρεις..... αν διαβάσεις το κειμενο σου και εσυ ο ιδιος θα πεις οτι ειναι ολα στο μυαλό.
Δεν νομιζω να τρολαρει φιλε μου. ουτε πιστευω οτι ειναι στο μυαλο οταν συμβαινει πρωτη φορα μια χαρα χαλαρος ηταν οταν συνεβη τις πρωτες φορες.. το φαρμακο ευθυνεται.
αφου βεβαια ειδε οτι εχει προβλημα μερικες φορες μετα μπαινει και το μυαλο στη μεση και αν σε παρει απο κατω αντε να ανακαμψεις.
απολογισμος της θεραπειας: τι καταφερε ο φιλος? πηρε 1 χρονο και κατι φινα ειδε καποια αποτελεσματα αντιμετωπισε προβλημα και φανταζομαι οτι σιγα σιγα θα το κοψει. τα αποτελεσματα που ειδε με το φαρμακο θα υποχωρησουν και θα φτασει στην κατασταση που ηταν πριν το παρει στο θεμα του μαλλιου. ενα μεγαλο ποσοστο χρηστων νομιζω οτι ειναι σε αυτη την κατηγορια.

προσφατα που πηγα σε δερματολογο για αλλο θεμα ρωτησα και τη γνωμη του για τη φινα. οχι μου λεει δεν εχει παρενεργειες η φινα στη λιμπιντο μην ακους τετοια.. (ναι καλα λεω απο μεσα μου).
Αν δεν το εχεις σταματησει ακομη ρωτα παιδια που το εκοψαν μαλλον πρεπει να γινει σταδιακα οχι μαχαιρι.

ισως η μονη χρηση της φινας που για μενα μπορει να ειναι αποδεκτη ειναι σε συγκεκριμενες περιπτωσεις πριν απο μια μεταμοσχευση για αποφυγη shockloss και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα διακοπη.

ισως υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις που παιρνουν το φαρμακο για χρονια και δεν εχουν προβλημα..
zafi χαλαρωσε και μετα την διακοπη θα επανελθεις σταδιακα.. μην το εχεις στο μυαλο σου συνεχεια. ;)
 

zafi1988

Member
Εχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ψυχικά.Είμαι 2 χρόνια μόνος μου και αυτό ηταν η μονη μου παρηγοριά.Εξετάσεις έκανα 7 μέρες μετα απο την οριστική δακοπή.Το έκοψα σταδιακά σε 15 μερες.

OΡΜΟΝΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ,ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ,ΘΥΡΕΟΕΙΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


ΕΞΕΤΑΣΗ --------- > ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ


E2 οιστραδιολη: 22.0 pg/ml > (7,6 - 42,6)

LH: 4,94 mIU/ml > (1.70 - 8.60)

FSH: 5,91 miu/ml > (1.50 - 12.40)

PRL: 15.0 ng/ml > (4.0 - 14.2 )

TESTO ΟΛΙΚΗ: 7,74 ng/ml > (2.49 - 8.36 )

ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΙΝΗ ΤΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ : 34,7nmol/L > 14.5 - 48.4

κορτιζολη: 16,5 mg/dl > (6.2 - 19.4 )

Ινσουλίνη : 6,8 μU/ml > (2.6 - 24.9 )

TSH: 4,37mIU/ml > (0.27 - 4.20)

Anti-TG : 11.2 IU/ml (0.0 - 115.0 )

Anti-TPO : 6.3 IU/ml 0.0 - 34.0 )
 

dimitris50423

Well-Known Member
Η TSH σου ειναι πανω απο το οριο.. και λιγο η προλακτινη. δειξε τις εξετασεις στον ενδοκρινολογο μπορει να σου δωσει χαπακι για υποθυρεοειδισμο η να ζητησει επανελεγχο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.
κανε καλη διατροφη και ασκηση να ξεχαστεις απο ολα αυτα που σε απασχολουν.
φαε ξηρους καρπους και μελακι και θα γινεις τουρμπο :D
 

zafi1988

Member
Η TSH σου ειναι πανω απο το οριο.. και λιγο η προλακτινη. δειξε τις εξετασεις στον ενδοκρινολογο μπορει να σου δωσει χαπακι για υποθυρεοειδισμο η να ζητησει επανελεγχο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.
κανε καλη διατροφη και ασκηση να ξεχαστεις απο ολα αυτα που σε απασχολουν.
φαε ξηρους καρπους και μελακι και θα γινεις τουρμπο :D
Δημητρη για το θεμα με την προλακτινη το συζητησα με φιλο ουρολογο και δεν μου ειπε οτι ειναι κατι παθολογικο η τιμη μου.Συνηθως οταν υαπρχει κατι πχ προβλημα στην υποφυση τοτε αυξανεται κατακορυφα οχι τοσο οσο εμενα.Τωρα για τις υπολοιπες θα ξανακανω εντος εβδομαδας επανελεγχο.Αν δεν ειχα τοσο προβλημα δεν θα ρισκαρα να ρεζιλευτω λεγοντας ολα αυτα στο forum που ειμαι μελος απο παλια (αυτο για το παιδι που ειπε η μ@λ@κι@ παει συννεφο)
 

tasos33

Well-Known Member
αδερφε αν ειχες προβλημα δεν θα δουλευε καθολου το μοτερακι σου, ετυχε σε μια μαλ@κια να μην εχεις καλη στυση το συνδυασες με την φινα και εγινες κατα φαντασιαν ασθενης, επειδη ομως βλεπω οτι αυνανιζεσαι παρα πολυ γενικως πρεπει να ττο κοψεις και να βρεις ΓΥΝΑΙΚΑ και θα δουλεψει οπως πρεπει
 

crossfire

Well-Known Member
.Είμαι 2 χρόνια μόνος μου και αυτό ηταν η μονη μου παρηγοριά.
Συγνώμη,αλλά εγω δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά αυτό.
Μεγάλο πράγμα η ψυχολογία φίλε μου.
Το μυαλό σου τα δημιουργεί όλα......Ο πανικός.
 

zafi1988

Member
Συγνώμη,αλλά εγω δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά αυτό.
Μεγάλο πράγμα η ψυχολογία φίλε μου.
Το μυαλό σου τα δημιουργεί όλα......Ο πανικός.
Ναι ηταν μια μορφη εκτονωσης.Ειχα μια μακροχρονια σχεση με πολλα προβληματα παλιοτερα ειχα κ αλλες κοπελες αλλα ποτε θεμα σεξουαλικο.Τα τελευταια δυο χρονια με ενοχλουσε πολυ το θεμα γυναικας και επειδη δεν μπορουσα να κανω κατι εκτονωνομουν στις τσοντες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
https://el.wikipedia.org/wiki/Τιραμόλα

Ο Τιραμόλα είναι χαρακτήρας κόμικ. Πρωτοσχεδιάστηκε το 1952 σε σενάριο του Ρομπέρτο Ρέντσι και σχέδιο του Τζόρτζιο Ρεμπούφφι. Κυκλοφόρησε σε ομώνυμο περιοδικό. Το βασικό χαρακτηριστικό του ήρωα ήταν ότι το σώμα του ήταν φτιαγμένο από καουτσούκ, κι έτσι είχε τη δυνατότητα να εκτείνει τα μέλη του για πολλά μέτρα έως και χιλιόμετρα.
 

zafi1988

Member
https://el.wikipedia.org/wiki/Τιραμόλα

Ο Τιραμόλα είναι χαρακτήρας κόμικ. Πρωτοσχεδιάστηκε το 1952 σε σενάριο του Ρομπέρτο Ρέντσι και σχέδιο του Τζόρτζιο Ρεμπούφφι. Κυκλοφόρησε σε ομώνυμο περιοδικό. Το βασικό χαρακτηριστικό του ήρωα ήταν ότι το σώμα του ήταν φτιαγμένο από καουτσούκ, κι έτσι είχε τη δυνατότητα να εκτείνει τα μέλη του για πολλά μέτρα έως και χιλιόμετρα.
Γιαννη τόσο αστειο το θεωρεις δηλαδη?Ξερω οτι εισαι και εσυ χρηστης φινας .Ευχομαι να μη σου συμβει το ιδιο.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Γιαννη τόσο αστειο το θεωρεις δηλαδη?Ξερω οτι εισαι και εσυ χρηστης φινας .Ευχομαι να μη σου συμβει το ιδιο.
Ημουν χρηστης 3 χρονια και μου συνεβει...απλα ετσι πως τα γραφεις ειναι λιγο κωμικοτραγικα ρε φιλε.
Ξερω την μαμημενη φινα.Μην την ξαναπερνεις.Σου αφηνει μετα στο μυαλο ιδεες.
Και να ξερεις και πολλοι ισως να μην τελιωνουν με στυση και χωρις να περνουν φινα.
Τι ηλικια εχεις?
 

zafi1988

Member
Ημουν χρηστης 3 χρονια και μου συνεβει...απλα ετσι πως τα γραφεις ειναι λιγο κωμικοτραγικα ρε φιλε.
Ξερω την μαμημενη φινα.Μην την ξαναπερνεις.Σου αφηνει μετα στο μυαλο ιδεες.
Και να ξερεις και πολλοι ισως να μην τελιωνουν με στυση και χωρις να περνουν φινα.
Τι ηλικια εχεις?
29 χρονών..Εκανα χρηση την πρωτη φορα πριν 5-6 χρονια περιπου για εναμησι χρονο χωρις τιποτα...μετα ξεκινησα απο Μαιο του 15 εως Νοεμβρη του 16 που ξεκινησε αυτο που ανεφερα
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Οσο μεγαλωνεις ειναι και διαφορετικα.
Αν ξεκινησες στα 23 ησουν πανω στις καβλες και στις ορμες. Αν και στα 29 και 39 μπορει να εισαι οπως τα 23 σε καποιους ισως να ειναι διαφορετικα.
Θα φανει καλυτερα εαν εχεις σχεση με μια κοπελα και κανετε σεξ.
Δοκιμασε και κανα βιαγκρα να δεις εαν εχεις διαφορα.
Μην ανχωνεσε.
 

zafi1988

Member
Οσο μεγαλωνεις ειναι και διαφορετικα.
Αν ξεκινησες στα 23 ησουν πανω στις καβλες και στις ορμες. Αν και στα 29 και 39 μπορει να εισαι οπως τα 23 σε καποιους ισως να ειναι διαφορετικα.
Θα φανει καλυτερα εαν εχεις σχεση με μια κοπελα και κανετε σεξ.
Δοκιμασε και κανα βιαγκρα να δεις εαν εχεις διαφορα.
Μην ανχωνεσε.
Με γυναικα μονο την πρωτη περιοδο που επερνα 22-23μισο χρονων δηλαδη που επερνα δεν ειχα κανενα προβλημα.Τωρα απο τα 27-28μισο που πηρα σου ειπα ποτε εμφανιστηκε αλλα δεν ειχα κοπελα.Ημουν εθισμενος στα πορνο.Ηρθα δυο φορες Ελλαδα και μου εμφανηστηκε αυτες τις δυο συγκεκριμμενες φορες.Περιττο να πω οτι ολο το προηγουμενο διαστημα η λιμπιντο μου ηταν στα υψη.Φαντασου ειχε σκυψει μια κοπελα(γυρω στο 5μιση στα 10 απο αποψη μ*ν*υ) μπροστα μου στη δουλεια και μου ειχε γινει πυραυλος και παιζει και να το ειχε καταλαβει.
 

turnfiji123

Active Member
TSH: 4,37mIU/ml > (0.27 - 4.20)

Καλώς ήρθες στο club. Υπέρηχο "θευροειδους" και έτοιμος για T4 Θυροξίνη. Οι υπόλοιπες τιμές σου είναι πολύ καλές και στο λέω εγώ που είμαι από τα πιο σπανια φαινόμενα υποθυροειδισμού.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Μεσα στη βδομαδα εχω κανονισει να παω και σε ψυχιατρο.
Φιλε καλα θα κανεις να πας σε ψυχίατρο για να παρεις και μια γνωμη.
Απο προσωπική εμπειρία σου συστήνω Largirene των 1000mg μια την ημέρα.
Θα δεις τελικα πως η φίνα ηταν αφορμή να σου βγουν κάποια πραγματα στην επιφάνεια γιατι μυρίζομαι γενικευμένη αγχώδη διαταραχή.ελπιζω να πεφτω εξω.
Good luck
 
Μπλουζα