Νέα ΜΜ

GeorgeXz

New Member
Ναι, έχει κάνει από ότι μου είπε 1 strip και νομίζω δύο ή τρεις FUE λορέντζο και κωνσταντινούπολη. Προφανώς εκείνος επέλεξε τότε που τα έκανε τους κορυφαίους και για να λάβει συνεργατικά και τεχνογνωσία αφού είναι συνάδελφος τους κ τον ενδιέφερε να το αναπτύξει επαγγελματικά.

Πάω και εύχομαι για το καλύτερο αποτέλεσμα, παράλληλα προσπαθώ να συγκεντρώσω και περισσότερες πληροφορίες οπότε όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας σχολιάσει σχετικά.

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Με τον γιατρό έχω ζητήσει να κάνω μία τηλεφωνική επικοινωνία, ακόμα δεν ξέρω ποιος θα είναι, καθώς μου είπαν ότι όλοι οι εξωτερικοί γιατροί πάνε με ραντεβού για συγκεκριμένες επεμβάσεις εκτός και εάν τον συναντήσω και μιλήσουμε μετά από κάποια προγραμματισμένη επέμβαση που έχει κάνει εκεί

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Tοση πληροφορία εδώ μέσα και πάτε σε γιατρούς που δεν τους έχουμε ακούσει τόσα χρονιά εδώ μέσα....τι να πω...
Μου θυμίζει κάτι άλλους που έγραφαν διαβάζω το φόρουμ για μήνες και αποφάσισα να κλείσω DHI

alex7

Well-Known Member
Πώς και δεν δοκίμασε να πάει στον Γκούρα; Και σε αυτόν δεν έχει το forum περιστατικά.Να πάει να μας πει πως ήταν .Τοσες κλινικές ανεξερεύνητες έχει

Kostas97

Well-Known Member
Το φόρουμ δεν έχει περιστατικα και σε έναν που μου πετάει το ινσταγκραμ διαφήμιση και λεει την Fue "ΦΙΟΥΕ".
Έμπιστος φαίνεται......

GeorgeXz

New Member
Tοση πληροφορία εδώ μέσα και πάτε σε γιατρούς που δεν τους έχουμε ακούσει τόσα χρονιά εδώ μέσα....τι να πω...
Θα πρότεινω, μέσω του φόρουμ κ ως αρωγός σε μία προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει ο mod σχετικά με την ποιοτική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων με συγκεκριμένες συγκρίσεις ώστε να αποδεικνύεται το Quality, η αξιολόγηση του οποίου είναι μία επιστήμη μόνη της, με συγκεκριμένους μετρήσιμους δείκτες να συμπληρωθεί με μία συζήτηση του κόστους μίας ΜΜ και του ποσοστού κέρδους κάθε κλινικής.

Όλα αυτά προς μία κατεύθυνση εξορθολογισμού των χρεώσεων σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα.

Γενικότερα διακρίνω μία επίθεση από πολλούς, καθώς προσπαθούν να χτίσουν στεγανά μίνιμουμ τιμών προς προστασία ενός υπερκέρδους από την ΜΜ.

Ειδικά από εσένα john_john, μιας και από ότι καταλαβαίνω είσαι μέσα στην αγορά, θα ήταν χρήσιμο να μου στείλεις ένα feedback συγκεκριμένα για τα ονόματα των γιατρών που μου προτάθηκαν. Αντιλαμβάνομαι ότι ο αριθμός των πλαστικών γιατρών και όχι μόνο έχει εκτιναχθεί και στην Ελλάδα και είναι πολλοί που θέλουν να ασχοληθούν με τις αισθητικές επεμβάσεις και συνεχώς βγαίνουν και καινούργιοι, ίσως όμως αυτούς τους γνωρίζεις.

Ευχαριστώ

Kostas97

Well-Known Member
Θα πρότεινω, μέσω του φόρουμ κ ως αρωγός σε μία προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει ο mod σχετικά με την ποιοτική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων με συγκεκριμένες συγκρίσεις ώστε να αποδεικνύεται το Quality, η αξιολόγηση του οποίου είναι μία επιστήμη μόνη της, με συγκεκριμένους μετρήσιμους δείκτες να συμπληρωθεί με μία συζήτηση του κόστους μίας ΜΜ και του ποσοστού κέρδους κάθε κλινικής.

Όλα αυτά προς μία κατεύθυνση εξορθολογισμού των χρεώσεων σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα.

Γενικότερα διακρίνω μία επίθεση από πολλούς, καθώς προσπαθούν να χτίσουν στεγανά μίνιμουμ τιμών προς προστασία ενός υπερκέρδους από την ΜΜ.

Ειδικά από εσένα john_john, μιας και από ότι καταλαβαίνω είσαι μέσα στην αγορά, θα ήταν χρήσιμο να μου στείλεις ένα feedback συγκεκριμένα για τα ονόματα των γιατρών που μου προτάθηκαν. Αντιλαμβάνομαι ότι ο αριθμός των πλαστικών γιατρών και όχι μόνο έχει εκτιναχθεί και στην Ελλάδα και είναι πολλοί που θέλουν να ασχοληθούν με τις αισθητικές επεμβάσεις και συνεχώς βγαίνουν και καινούργιοι, ίσως όμως αυτούς τους γνωρίζεις.

Ευχαριστώ
Σε μεγαλες κλινικες και ιδιαιτερα σε αυτες που τα εσοδα δεν ειναι μονο απο μετ, παιζει αρκετα το σεναριο ιατροι που ειναι σε αναμονη ειδικοτητας, καθως για πολυποθητες και μεγαλα αστικα κεντρα περιμενεις αρκετα, να ασχολουνται με τη ΜΕΤ μετα απο καποιο διαστημα εκπαιδευσης.

Τους γιατρους που ανεφερες δεν τους βρισκω στο google ως ονοματα φαντασου.

Ενδιαφερουσα παρατηρηση.

panosss23

Active Member
Όπως προείπα, ναι μεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θέλεις αλλά δεν μου έδειξαν ότι την τάδε ΜΜ την έκανε ο τάδε γιατρός ώστε να έχω κριτήριο επιλογής. Επίσης, από ότι κατάλαβα, υπάρχει μεγάλο rotation στους συνεργαζόμενους γιατρούς για ΜΜ με τις κλινικές.

Τώρα, γτ στον βελημβασάκη? Ήταν από τις τίμιες τιμές που πήρα. Δεν άκουσα ούτε τρελά μαρκετίστικα, ούτε για τόσες τρίχες τόσα, γτ άκουσα κ για τρίχες που μου βγάλανε τιμοκατάλογο κ όχι για grafts, ούτε για αρχικές τιμές στον ουρανό για να σου πει την έκπτωση μετά. Ήταν ειλικρινής, εγώ πληρώνω το γιατρό που θα την κάνει με την ΜΜ και αντίστοιχα χρεώνω σε εσένα. Μάλιστα, επειδή το σύστημα που ακολουθεί είναι γέμισμα Α+Β και σε δεύτερη Γ crown, για δεύτερη ΜΜ, επέμενε να περάσει ένας χρόνος τουλάχιστον, ώστε να επαναξιολογηθεί η δότρια σε τι κατάσταση θα είναι. Δλδ δεν πίεσε για να έχει γρήγορο κέρδος το συντομότερο. Κ από ότι μου είπε η δική μου δότρια είναι πολύ καλή 7-8,5/10 με μία πρώτη ματιά οπτικά και την πρόχειρη μέτρηση με το ματσακόνι στο κεφάλι κ στο πισι και θα επιδιώξει πυκνότητα πάνω από 45gr/cm2.

Σε συνάρτηση με το δείγμα του φίλου εδώ και την συζήτηση που κάναμε για την ΜΜ, τον θεώρησα αρκετά ντόμπρο. Ελπίζω να μην πέσω έξω!
χαχαχ, σου ειπε τπτ για μενα? ειχα παει πέρυσι μια βολτα να με δει κ επαθε πλακα, οταν μπηκε στο pc του και εγραψε τα στοιχεια μ νομιζε πως ανοιξε αλλο ατομο δεν το πιστευε αυτο που εβλεπε,,νομιζε πως εγραψε λαθος ονομα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

New Member
χαχαχ, σου ειπε τπτ για μενα? ειχα παει πέρυσι μια βολτα να με δει κ επαθε πλακα, οταν μπηκε στο pc του και εγραψε τα στοιχεια μ νομιζε πως ανοιξε αλλο ατομο δεν το πιστευε αυτο που εβλεπε,,νομιζε πως εγραψε λαθος ονομα.
Καλησπέρα φίλε μου,

Ελπίζω να σου πηγαίνουν όλα καλά με την ΜΜ!

Του είπα ευθέως εγώ ότι τα περιστατικά που έχεις στο site σου δεν εντυπωσιάζουν, όπως επίσης και ένα που μου έδειξε ο πλαστικός σου στο Χαλάνδρι, αλλά ένας από τους λόγους που βρίσκομαι σε εσένα είναι επειδή είδα ένα περιστατικό στο φόρουμ και εντυπωσιάστηκα.

Εάν θέλεις πες μου εάν γνωρίζεις τα ονόματα κάποιων που ανέφερα στην αρχή και επίσης στη 2η ΜΜ σου την έκανε η ίδια γιατρός που σου έκανε και την πρώτη?

Ευχαριστώ

panosss23

Active Member
Καλησπέρα φίλε μου,

Ελπίζω να σου πηγαίνουν όλα καλά με την ΜΜ!

Του είπα ευθέως εγώ ότι τα περιστατικά που έχεις στο site σου δεν εντυπωσιάζουν, όπως επίσης και ένα που μου έδειξε ο πλαστικός σου στο Χαλάνδρι, αλλά ένας από τους λόγους που βρίσκομαι σε εσένα είναι επειδή είδα ένα περιστατικό στο φόρουμ και εντυπωσιάστηκα.

Εάν θέλεις πες μου εάν γνωρίζεις τα ονόματα κάποιων που ανέφερα στην αρχή και επίσης στη 2η ΜΜ σου την έκανε η ίδια γιατρός που σου έκανε και την πρώτη?

Ευχαριστώ
Νομίζω η πετροζαγκακη μ έκανε την δεύτερη . Την πρώτη μου την έκανε μια κοπέλα που δεν δουλεύει εκεί. Δεν έχω άσχημη εμπειρία ούτε από την πρώτη ούτε από την δεύτερη . Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν συμφωνούσε και ήθελε με δική μου ευθύνη να κάνω την δεύτερη στο 10 μηνο .

GeorgeXz

New Member
Η γιατρός τλκ λέγεται Πετρολιάγκη και είναι ενδοκρινολόγος, όχι πλαστικός αν κ λίγη σημασία έχει αυτό κατά την άποψη μου. Είναι η ίδια που έφερε τα εξαίρετα αποτελέσματα στον Πάνο, ελπίζω να συνεχίσει το σερί :) Εάν κάποιος έχει εμπειρία με την ίδια, ας ενημερώσει!

Μπλουζα