steliostip
Member
Σ ευχαριστω φιλεΠολύ καλά πας και είσαι μόλις στο 5μηνο.
Θεωρώ μέχρι το 8-10μηνο θα γεμίσεις ακόμη πιο δυνατά.
Καλή συνέχεια φίλε.
Σ ευχαριστω φιλεΠολύ καλά πας και είσαι μόλις στο 5μηνο.
Θεωρώ μέχρι το 8-10μηνο θα γεμίσεις ακόμη πιο δυνατά.
Καλή συνέχεια φίλε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να σαι καλα φιλος. Στο εξαμηνο θα ξαναβαλωπολυ καλά πας φιλε για 5μηνο, αναμένουμε τη συνέχεια σου!
Σ ευχαριστω φιλοςΕίσαι σε καλό δρόμο, καλή συνέχεια!
Τούμπανο θα γίνεις!5 μηνες
Μακαρι φιλε!Τούμπανο θα γίνεις!
Ετσι νομιζω κ εγω. Η μεγαλυτερη αλλαγη ειναι αναμεσα 4ο με 6ο μηνα?Είσαι σε καλό δρομο και για το μήνα που εισαι δείχνει μια χαρά!
Θα έλεγα 4ο-7ο βλέπεις ακόμα εξέλιξη της φυτρωσης αλλά και μετέπειτα βελτιώνεται σε κάλυψη αφού βγαίνουν τα πολυτριχα μοσχεύματα με Όλες τους τις τρίχες.Ετσι νομιζω κ εγω. Η μεγαλυτερη αλλαγη ειναι αναμεσα 4ο με 6ο μηνα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ευχαριστω φιλοςΣτα περισσότερα σημεία φαίνεται ότι πάει καλά, σε κάποια υστερεί λίγο. Είσαι όμως 6ο μήνα, και αυτά τα σημεία ίσως να θέλουν τον χρόνο τους. Σε κάθε περίπτωση θα δώσει και άλλο και σίγουρα ταμείο θα κάνεις στον 12ο μήνα. Η εικόνα σου όμως έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο. Οπότε υπομονή…..
Σ ευχαριστω φιλαρακιΗ εικόνα σου έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο και έχεις ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Καλη συνέχεια εύχομαι !
Ειμαι πολυ φιλε! Σ ευχαριστω πολυΜια χαρά!!Να είσαι ικανοποιημένος φιλαράκι μου γιατί όντως η εικόνα σου έχει αλλάξει αρκετά!!!
Να σαι καλα Chris! Καμια σχεση όντως!Πολύ καλός φίλε!! Είδα ξανά και τις φωτογραφίες σου προ μεταμοσχευσης. Ξανανιωσες! Μεγάλη αλλαγή!!