Μεταμόσχευση 3066 grafts FUE στη κλινική regrow (antiagers) του κ. Βελημβασάκη Γεώργιου 18-19 /3/2021

dimitraza

Member
Καλησπέρα

Είμαι 48 ετών και μετά απο μια σύντομη αναζήτηση, λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και covid - όπως είπα σε προηγούμενη ανάρτηση, έκανα για πρώτη φορά μεταμόσχευση μαλλιών πριν απο 5 ημέρες στη κλινική hairgrow (Antiagers) του κ. Βελημβασάκη Γεώργιου. Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο βιαστική η απόφαση μου αφού μου έκανε on line διάγνωση πριν απο 1 μήνα και συμφωνήσαμε και την τιμή στις 2.500,00 ευρώ για επέμβαση με τη μέθοδο FUE. Μου είπε ότι οι τιμές στην κλινική του, κυμαίνονται απο 3.000,00 έως 4.000,00 αλλά η τιμή αυτή ήταν προσφορά λόγω των ειδικών συνθηκών που ζούμε. Για αριθμό grafts μου είχε πει ότι θα εξάγουμε όσα χρειαστούμε για ενα καλό αποτέλεσμα.
Την Τετάρτη 17/03/2021 ήταν το προεγχειρητικό ραντεβού όπου μου είπε ότι θα εξαχθούν γύρω στα 2500 τριχοθυλάκια και η πύκνωση θα είναι πιο έντονη μπροστά και λιγότερο πίσω. Μου εξήγησε ότι την επέμβαση θα την κάνει η γιατρός Μαρία Π. που είναι σωστά εκπαιδευμένη και έχει και εμπειρία και αυτός είναι ο επικεφαλής της όλης διαδικασίας. Σε ερώτησή μου για πυκνότητα ανα τετρ. εκ., εκτίμησε στα 40-45 grafts μπροστά και 20-25 πίσω. Εγώ του ζήτησα να προσπαθήσουμε για πάνω απο 3000 grafts, να επεκταθεί σε αρκετό τμήμα στη δότρια η λήψη τριχοθ. και να προσέξει τα temporals (κάποιες απο τις συμβουλές του tol και του manly man - ευχαριστώ πάλι φίλοι...). Δεν είχε αντίρρηση για τα 3000 grafts ενώ για τα υπόλοιπα μου είπε ότι ούτως ή άλλως αυτό εφαρμόζουν. Την ίδια ημέρα μου ξύρισαν το κεφάλι και ο κ. Βελημβασάκης σχεδίασε πάνω στο κεφάλι τις γραμμές και τα τμήματα που θα γινόταν η διαδικασία. Η hairline μου φάνηκε ότι σχεδιάστηκε λίγο ψηλά, η αλήθεια είναι ότι επιθυμούσα να είναι ένα πόντο πιο κάτω (λόγω μεγάλου μετώπου όπως θα δείτε και στις φωτο) αλλά ο κ. Βελημβασάκης επέμεινε (όπως και η γιατρός την επόμενη ημέρα) ότι θα σπαταλούνταν grafts και θα έμενε αρκετά αραιή η πίσω περιοχή. Θυμήθηκα και τη συμβουλή του tol και τελικά πείσθηκα...
Η μεταμόσχευση έγινε σε δυο μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) απο τις 9.00 το πρωϊ έως τις 17.00 περίπου το απόγευμα με δυο μικρά διαλείμματα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών.

Εντυπώσεις αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία και γνώσεις αφού δεν ασχολήθηκα πολύ με το θέμα και συμμετέχω στο blog εδώ και λίγες ημέρες... :

Η κλινική είναι όμορφη και σύγχρονη αλλά νομίζω ότι είναι λίγο μικρή αφού εκεί πραγματοποιούνται και θεραπείες προσώπου και σώματος. Αυτό που δε μου άρεσε πολύ είναι ότι καθώς μετακινούμουν απο το δωμάτιο φωτογραφίας και ξυρίσματος στα δωμάτια λουσιματος- αποδυτηριών, τουαλέτας κουζίνας κτλ ερχόμουν σε οπτική επαφή με γυναίκες που περίμεναν στον χώρο αναμονής να κάνουν κάποια επέμβαση αισθητικής. Ίσως όμως λόγω covid να μοίραζαν πελάτες ανάμεσα σε χώρο υποδοχής και αναμονής για να μην υπάρχει συνωστισμός.
Το προσωπικό ευγενέστατο με έκανε να νιώσω άνετα απο τη πρώτη στιγμή αλλά ο κ. Βελημβασάκης συνήθως βιαστικός πιθανόν λόγω των πολλών εργασιών που προσπαθεί να προλάβει ταυτόχρονα... Η ενημέρωση και ο σχεδιασμός την προεγχειρητική ημέρα μου φάνηκε ότι έγιναν λίγο βιαστικά.
Η γιατρός Μαρία Π. που ανέλαβε την μεταμόσχευση είναι ενδοκρινολόγος αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιατρού κ. Βελημβασάκη και της προϊσταμένης του βοηθητικού team των κοριτσιών, είναι άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη. Βέβαια στο site της regrow αναφέρει ότι η επέμβαση γίνεται πάντα απο πλαστικό χειρουργό... Παρόλα αυτά και με το σκεπτικό ότι τα εξειδικευμένα πτυχία και οι τίτλοι δεν εξασφαλίζουν πάντα το αποτέλεσμα, η γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, κατάλαβα ότι ήξερε τι έκανε, ήταν σοβαρή, γρήγορη εκεί που έπρεπε (π.χ στην εξαγωγή αλλά και στην τοποθέτηση πίσω απο τη hairline) και αργή και προσεκτική εκεί που έπρεπε (στην τοποθέτηση στη hairline). Επίσης ήταν ¨ελαφρύ¨ χέρι. Τη δεύτερη ημέρα κανά δυο φορές με πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια τοποθέτησης. Βέβαια το αποτέλεσμα μετρά, οπότε μετά απο μερικούς μήνες θα βγεί το πόρισμα...
Η ομάδα που καταμετρούσε και διαχώριζε τα grafts μου φάνηκε και αυτή ότι ήταν αποτελεσματική και γρήγορη και η προϊσταμένη των νοσηλευτριών Θ... εξαιρετική!
Στα αρνητικά της διαδικασίας ήταν ότι το δωμάτιο χειρουργείου ήταν σχετικά μικρό και επίσης μπαινόβγαιναν κάπου κάπου υπάλληλοι για να παίρνουν απο ντουλάπια πράγματα που τους χρειαζόταν για άλλες θεραπείες. Επίσης ο επικεφαλής γιατρός κ. Βελημβασάκης την πρώτη ημέρα μπήκε στο χειρουργείο μια ή δυο φορές βιαστικά και την δεύτερη πάλι το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στη γιατρό ή γενικά δε προλαβαίνει. Βέβαια όπως προείπα το αποτέλεσμα μετρά και αν είναι καλό σ΄αυτή τη τιμή όλα παραβλέπονται....
Αναφορικά με την κύρια διαδικασία μου είπαν ότι εξήχθησαν 3066 grafts και το ποσοστό τριχών/grafts ήταν 1,96. Όχι ιδανικό, αλλά για την ηλικία μου και τη δότρια περιοχή σχετικά ικανοποιητικό. Τα αναλυτικά αποτελέσματα (σύμφωνα με ένα πρόγραμμα που διαφημίζουν στο site) και τις φωτο θα μου τις στείλουν σε λίγες ημέρες και θα τα δημοσιεύσω.
Γενικά η εμπειρία μου, αναλογικά και με την τιμή, είναι θετική αλλά βέβαια μετά απο 10 - 12 μήνες θα δείξει...
Παρακάτω στέλνω φώτο με μαλλιά πριν τη μεταμόσχευση, με μαλλιά (λέμε τώρα) αμέσως μετά τη μεταμόσχευση (τις φωτο τις τράβηξε ο γιατρός με το κινητό μου, μέχρι να μου στείλουν τις φωτο της κλινικής) και με μαλλιά 5 ημερών μετά απο τη μεταμόσχευση.
Παρακαλώ όσους μπορούν να μου πούνε τη γνώμη τους για το έστω και πρόωρο αποτέλεσμα, για τη hairline (αν θα πρεπε να κατέβει λίγο πιο κάτω) και για την πυκνότητα σε σχέση με τα 3066 grafts που εξήχθησαν.
Επίσης αν και 5 ημέρα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού (στη δότρια) έχω έντονη ενόχληση, κάτι σαν κάψιμο- φαγούρα παρόλο που βάζω aloe vera και απο σήμερα και Bepanthol. Αντιβίωση μου είπαν να μη παρω. Λόγω της ενόχλησης έπαιρνα mesulid και τώρα depon ή panadol. Απο την κλινική μου είπαν ότι είναι απολύτως φυσιολογική η ενόχληση αν και είμαι στην 5 ημέρα. Ξέρετε αν όντως είναι συχνό φαινόμενο;












 

Συνημμένα

  • πριν τη μεταμόσχευση 1.png
    πριν τη μεταμόσχευση 1.png
    70.1 KB · Προβολές: 505
  • πριν τη μεταμόσχευση 2.png
    πριν τη μεταμόσχευση 2.png
    156.6 KB · Προβολές: 545
  • πριν τη μεταμόσχευση 3.png
    πριν τη μεταμόσχευση 3.png
    223.4 KB · Προβολές: 508
  • πριν τη μεταμόσχευση 4.png
    πριν τη μεταμόσχευση 4.png
    386.6 KB · Προβολές: 492
  • πριν τη μεταμόσχευση 5.png
    πριν τη μεταμόσχευση 5.png
    219.9 KB · Προβολές: 473
  • πριν τη μεταμόσχευση 6.png
    πριν τη μεταμόσχευση 6.png
    116.8 KB · Προβολές: 486
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitraza

Member
19/03/2021 Μετά το τέλος της επέμβασης
 

Συνημμένα

  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 1a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 1a.jpg
    690.7 KB · Προβολές: 486
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 2a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 2a.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 524
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 3a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 3a.jpg
    603.9 KB · Προβολές: 488
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 5a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 5a.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 463
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 6a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 6a.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 433
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 8a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 8a.jpg
    2 MB · Προβολές: 458
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 10a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 10a.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 421
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 11a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 11a.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 431
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 12a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 12a.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 437
  • μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 14a.jpg
    μετά το τέλος της μεταμόσχευσης 14a.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 442

dimitraza

Member
23/03/2021 5 ημέρες μετά την επέμβαση
 

Συνημμένα

  • 5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 1.jpg
    5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 1.jpg
    178.1 KB · Προβολές: 429
  • 5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 2.jpg
    5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 2.jpg
    218.6 KB · Προβολές: 465
  • 5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 3.jpg
    5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 3.jpg
    161.4 KB · Προβολές: 467
  • 5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 4.jpg
    5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 4.jpg
    685.8 KB · Προβολές: 495
  • 5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 5.jpg
    5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 5.jpg
    244.7 KB · Προβολές: 458
  • 5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 6.jpg
    5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 6.jpg
    131.3 KB · Προβολές: 444
  • 5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 7.jpg
    5 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση 7.jpg
    151.3 KB · Προβολές: 434

koumparos

Well-Known Member
Καλή επιτυχία..σούπερ τιμή...εάν πάει καλά η φυτρωση θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά.Φυσικα θα χρειαστείς και δεύτερη για φουλ επαναφορά.
 

dimitraza

Member
Καλή επιτυχία..σούπερ τιμή...εάν πάει καλά η φυτρωση θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά.Φυσικα θα χρειαστείς και δεύτερη για φουλ επαναφορά.
Ευχαριστώ πολύ koumpare και χρόνια πολλά! Όντως αν δεν απογοητευτώ και πάει καλά η φύτρωση θα αρχίζω να μαζεύω χρήματα για 2η μμ
 

manly_Man

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φιλε, εισαι το πρωτο περιστατικό στο φορουμ απο την συγκεκριμενη κλινικη οποτε θα εχει ενδιαφερον η πορεια σου. Μακαρι να εξελιχθει καλα για να υπάρχει και μια αλλη επιλογη ελληνικής κλινικης.

Πολυ καλή τιμη 2500 ευρω για 3000 grafts. Στα της μεταμοσχευσης, φαίνεται να έγινε καλη διαχείρηση της δότριας αλλα οντως ειναι λιγο ψηλα η hairline σου...βεβαια γλίτωσες ετσι πολλά grafts και επεκτάθηκατε και πιο πισω οπως σου εξηγησε και ο γιατρος. Μπορεις ομως να την κατεβασεις λίγο σε επομενη επέμβαση που θα κάνεις μαζι με το πίσω μέρος, αν τελικα δεν μεινεις ικανοποιημενος απο το υψος της οταν ολοκληρωθει το αποτελεσμα σου. Πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος με το τελικο αποτελεσμα, αν ολα πανε καλα με τη φυτρωση!
 

dimitraza

Member
Καλή φυτρωση φιλε, εισαι το πρωτο περιστατικό στο φορουμ απο την συγκεκριμενη κλινικη οποτε θα εχει ενδιαφερον η πορεια σου. Μακαρι να εξελιχθει καλα για να υπάρχει και μια αλλη επιλογη ελληνικής κλινικης.

Πολυ καλή τιμη 2500 ευρω για 3000 grafts. Στα της μεταμοσχευσης, φαίνεται να έγινε καλη διαχείρηση της δότριας αλλα οντως ειναι λιγο ψηλα η hairline σου...βεβαια γλίτωσες ετσι πολλά grafts και επεκτάθηκατε και πιο πισω οπως σου εξηγησε και ο γιατρος. Μπορεις ομως να την κατεβασεις λίγο σε επομενη επέμβαση που θα κάνεις μαζι με το πίσω μέρος, αν τελικα δεν μεινεις ικανοποιημενος απο το υψος της οταν ολοκληρωθει το αποτελεσμα σου. Πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος με το τελικο αποτελεσμα, αν ολα πανε καλα με τη φυτρωση!
Ευχαριστώ πολύ manly. Την τοποθέτηση πως την είδες αναφορικά με την πυκνότητα; Τα 40-45 grafts μπροστά και τα 20-25 πίσω που μου είπαν είναι ρεαλιστικά και θα έχουν καλό αποτέλεσμα; Ή είναι νωρίς για συμπεράσματα ακόμη; Επίσης το κάψιμο - φαγούρα στη δότρια είναι φυσιολογικά έως και σήμερα 6η ημέρα;
 

Hairsick

Active Member
Καλή φύτρωση σ εύχομαι! Όντως η hairline είναι τοποθετημένη λίγο προς τα πίσω, στα πόσα εκατοστά από τα φρύδια τοποθετήθηκε; παρόλα αυτά νομίζω ότι η σχεδίαση έχει να κάνει και με την ικανότητα της δότριας, δηλ πόσα ακόμη θα μπορέσεις να πάρεις. Από ποσότητα πάντως χτυπήσες ταβάνι για αυτά που πλήρωσες. Για την φαγούρα πάντως και ότι άλλο σε απασχολεί, ρώτησε τον γιατρό σου, μην ντρέπεσαι γι αυτό είναι εκεί.
 

dimitraza

Member
Καλή φύτρωση σ εύχομαι! Όντως η hairline είναι τοποθετημένη λίγο προς τα πίσω, στα πόσα εκατοστά από τα φρύδια τοποθετήθηκε; παρόλα αυτά νομίζω ότι η σχεδίαση έχει να κάνει και με την ικανότητα της δότριας, δηλ πόσα ακόμη θα μπορέσεις να πάρεις. Από ποσότητα πάντως χτυπήσες ταβάνι για αυτά που πλήρωσες. Για την φαγούρα πάντως και ότι άλλο σε απασχολεί, ρώτησε τον γιατρό σου, μην ντρέπεσαι γι αυτό είναι εκεί.
Ευχαριστώ πολύ Hairsick!! Δε ρώτησα καν πόσα εκατοστά απο τα φρύδια τοποθετήθηκε η hairline... Είπαμε είμαι λίγο άπειρος. Αν κάνω 2η μ.μ. θα πάω ενημερωμένος φουλ....
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε καλή επιτυχία! Η πυκνότητά σου δεν είναι 40-45g και ειδικά στα πρώτα 1-2 εκατοστά. Ο λόγος επίσης μάλλον μη ευνοϊκός. Από την στιγμή που θα πας όμως για 2μμ δεν πειράζει μπορείς άνετα να κάνεις μια πύκνωση. Η τακτική του να βγάλουν μόνο 3000g σωστή. Αν είσαι price sensitive έκανες ένα πολύ καλό deal ειδικά αν η φύτρωσή σου κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristos87

Well-Known Member
καλη επιτυχια.
ποσα εκατοστα τετραγωνικα ειναη η ληπτρια;;
επισης γιατι βιαστηκες;; το κεφαλι σ δεν παιζεις;;
 

dimitraza

Member
Φίλε καλή επιτυχία! Η πυκνότητά σου δεν είναι 40-45g και ειδικά στα πρώτα 1-2 εκατοστά. Ο λόγος επίσης μάλλον μη ευνοϊκός. Από την στιγμή που θα πας όμως για 2μμ δεν πειράζει μπορείς άνετα να κάνεις μια πύκνωση. Η τακτική του να βγάλουν μόνο 3000g σωστή. Αν είσαι price sensitive έκανες ένα πολύ καλό deal ειδικά αν η φύτρωσή σου κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.
Ευχαριστώ πολύ CVIAL. Ελπίζω όντως η φύτρωση να πάει καλά, για την πυκνότητα και εγώ έτσι πως το βλέπω δύσκολα να έχει πιάσει τόσα grafts μπροστά.
 

dimitraza

Member
καλη επιτυχια.
ποσα εκατοστα τετραγωνικα ειναη η ληπτρια;;
επισης γιατι βιαστηκες;; το κεφαλι σ δεν παιζεις;;
Ευχαριστώ πολύ Xristo. Όντως βιάστηκα γενικά δεν είμαι πολύ της υπομονής και της έρευνας... Αλλά περισσότερο βόλευε η όλη κατάσταση, λόγω covid, που μπορείς να μην εμφανίζεσαι πολλές μέρες με δικαιολογία... Έτσι πήρα λίγο γρήγορα την απόφαση, δελεάστηκα και απο την τιμή και ελπίζω να πάνε όλα καλά... Για τα τετραγωνικά δε ρώτησα, αλλά περιμένω ένα report να μου στείλουν που θα γράφει πολλές λεπτομέρειες. Μόλις το λάβω θα το δημοσιεύσω.
 
Μπλουζα