Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου ή στον Dr Bruno Ferreira;

electronjets

New Member
Γεια χαρά σε όλους σας!

Ελπίζω ότι είστε Όλοι καλά . Θα ήταν σουπερ αν με βοηθήσετε να βρω έναν ικανό χειρουργό για την τρίτη μου μεταμόσχευση.Κάποια γεγονότα για μένα: 40 ετών, υποβλήθηκα ήδη σε 2 μεταμοσχ.1η: 2009 στο Freiburg, Γερμανία από την Δρ. Sobczak (FUT: 2227 μοσχεύματα), 2η: DHI Αθήνα (FUE: 2060 μεταμοσχεύσεις, 2 ημέρες συνεδρία). Τα τελευταία 10 χρόνια χρησιμοποιώ το Minoxidil 5% 2x / d και εδώ και 1,5 μήνα Finasteride 1mg. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν παρενέργειες. Το κύριο πρόβλημα μου είναι το crown και η hairline, όπου θα ήθελα να γίνει ωραία πυκνότητα. Μετά από μια μακρά αναζήτηση και την οργάνωση πολλών ζωντανών consultations, εδώ είναι τα κύρια αποτελέσματα:

Ελλάδα:

1. Δρ. Ιωάννης Παπαγελλόπουλος: micro-strip με FUE για περισσότερα από 1.500 μοσχεύματα.Μου έκανε καλή εντύπωση, ήρεμος, χαμογελαστός, μου έδειξε την αίθουσα επέμβασεων, έκανε τριχοσκοπηση.Αλλα είπε το πολύ 1500 grafts θα μπορέσει λόγω των προηγούμενων μεταμόσχ.μου φάνηκαν λίγα στην περίπτωση μου.

2.Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης: FUT και ίσως με FUE για 2.200-2.500 μοσχεύματα.
Πολύ σίγουρος για την εκτίμηση του, είπε το πολύ να πέσει έξω στα 100-200 grafts.Aμεσως είπε για FUT.

3.Figura Clinic: είχα κλείσει ραντεβού με τη γιατρό για να με εξετάσει, έστειλε όμως μια consultant και μετα μια νεα
γιατρό σε ειδικότητα που μόλις μάθαινε. Η αίθουσα αναμονής γεμάτη με κυρίες για αποτρίχωση, μανικιούρ κτλ.


Πορτογαλία:

1. MediCapilar Clinic: νέος χειρούργος χωρίς εμπειρία, με εξετασε γρήγορα και μετα καλέσε μια εξίσου νεαρή νοσοκόμα να δει τα δοτρια μου και την ρώτησε αν είμαι καλός υποψήφιος και πόσα μοσχεύματα θα μπορούσαν να εξαγάγουν. Είπε μέχρι 3000 ... ένιωσα ανασφαλή.

2. cm2c: μια κυρια υποθέτω ότι ήταν σύμβουλος, περίμενε για μένα στη ρεσεψιόν που κοίταξε τη δοτρια μου από απόσταση και είπε 3000 μοσχεύματα θα μπορούσαν να εξαγεξάγουν ουν οι γιατροί τους. Στο ερώτημα ποιο είναι το όνομα του χειρουργού, είπε μόνο ότι έχουνε καλούς γιατρούς , η κουβέντα διήρκεσε 7 λεπτά !!!

3. Δρ Bruno Ferreira: έχοντας όλες αυτές τις τραυματικές εμπειρίες με άλλες πορτογαλικές κλινικές, στην κλινική του ένιωθα ήρεμος και ασφαλής. Απάντησε όλες τις ερωτήσεις μου, ήταν ο μόνος που με εξέτασε με τριχογραμμα
και έκανε φωτογραφίες και υπολογίσαμε σοβαρά ακριβώς την επιφάνεια του crown και της hairline . Σύμφωνα με αυτόν θα ήταν δυνατό να εξάγουμε περίπου. 2000 μοσχεύματα σε 2 ημέρες για το crown και μετά από 10 μήνες τα άλλα 800-100 μοσχεύματα για τη hairline (touch-up). Nόμιζα ότι θα είμαι έτοιμος σε μια 1 ημέρα ... Είπε ότι θα έπρεπε να πάρω Finasteride για τους επόμενους 6 μήνες και μετά θα πρέπει να κάνουμε μια νέα συνδρια ένα μήνα πριν από τη μεταμόσχευση να συγκρίνουμε την κατάσταση πριν και μετά την τρίχα μετά τη λήψη του Finasterid για 6-8 μήνες. Είχα ένα καλό προαίσθημα.

Βέλγιο
Dr.Bisanga: Ξέρω ότι ο καθένας σας είναι ενθουσιασμένος με αυτόν τον χειρούργο και λέγεται ότι είναι ο «γκουρού» στον τομέα της FUE. Πρώτα απ 'όλα πήρα λάθος διεύθυνση από τον σύμβουλό του στο Whatsapp, έτσι ώστε έφτασα εκεί με μεγάλη καθυστέρηση . Η νέα κλινική ήταν σε λαβύρινθο, μετά από πολλα τηλέφωνα την βρήκα. Μια βοηθός, που δε συστήθηκε, με υποδέχθηκε και μου είπε ότι όλοι οι ασθενείς δεν μπορούν να βρουν τη νέα κλινική εξαιτίας της λανθασμένης διεύθυνσης.
κλπ. Εξέτασε τα μαλλιά μου και σχολίασε άσχημα τον προηγούμενο ασθενή που μόλις έφυγε από το δωμάτιο. Ο δρ. Bisanga μπήκε μέσα και με ρώτησε τι με φέρνει στην κλινική του, είπα την ανάγκη για ένα 3ο ht και την καλή του φήμη. Με Στραβοκοιταξε και εμενα και αυτή τη γυναίκα και οι δύο έμοιαζαν ενοχλημένοι, ..δεν έχω ιδεα... Έκοψε ένα κομμάτι μαλλιών και είπε ότι η δοτρια μου είναι αδύναμη. Το μέγιστο, 2000 μοσχεύματα ανά FUE θα μπορούσε να εξαγεί. Στην ερώτησή μου εάν πριν ή μετά την εγχείρηση θα χρειαστει το Minoxidil ή το Finastaride, απάντησε, ... ,,, μπορείτε να πάρετε κάτι εάν θέλετε "'!!! Σχετικά με την τιμή, στη νέα του κλινική στην Αθήνα θα ηταν πιο φτηνα αλλά θα έκανε το 50% της χειρουργικής η θα επεβλεπε και τα υπόλοιπα από τους νέους χειρουργούς.Τέλος, πλήρωσα 50 ευρώ για 15 λεπτά. Ένιωσα πολύ άβολα σε όλη τη διάρκεια της διαβούλευσης και συμπεριφερόταν σαν υπεροπτης.

Κύπρος
Μιχάλης Γεωργίου (MHRC, πρωην ιατρικός διευθυντής του HDC). Ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα μέσω e-mail , δεν μιλησαμε πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά φαίνεται πολύ ειλικρινής για το αποτέλεσμα, πρότεινε όπως ο Δρ. Ferreira, πρώτη μεταμόσχευση σε 2 ημέρες και μετά από 1 χρόνο δεύτερη για μέγιστο. 2500-3000 μοσχεύματα. FUE. Πολύ επαγγελματιας απαντώντας στα email μου και με πολύ καλύτερη τιμή από τον Δρ. Ferreira, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, ταξί αεροδρόμιο-κλινική κλπ. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα και ήρεμα.

Λοιπόν παιδιά, μετά από όλες αυτές τις συνεδρίες, πιστεύω ότι είμαι πολύ μπερδεμένος . Είμαι κάπου μεταξύ του Δρ Bruno Ferreira και του Δρ Μιχάλη Γεωργίου.

έχετε εμπειρίες με κάποιον από αυτούς;

Ευχαριστώ πολύ!
 

Συνημμένα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Η ηλικία σου είναι πολύ καλή,η hairline φαγωμενη και πιστεύω χρειάζεται περί στα 1800 Grafts και crown άλλα τόσα συν.
Αν ξεκινήσεις φίνα οκ καλώς θα ήταν να περιμένεις για το crown τουλάχιστον άλλα στην hairline δεν νομίζω να έδινε κάτι.
Στην θέση σου θα ξεκινούσα hairline θα επερνα φίνα θα έβαζα λίγο toppik στο crown και τον επόμενο χρόνο αν έβλεπα ότι δεν γεμίζει θα έμπαινα για μεταμόσχευση.
Σαν Γιάννης επειδή δεν θα ξεκινούσα ποτέ φίνα πλέον και στην ηλικία τον 40 θα προσπαθούσα με τις μιας να κάνω και crown και hairline αλλά σίγουρα σε καλό γιατρό διότι στο crown έχεις αρκετό μαλλάκι ακόμη για αποφυγή shockloss.
Τοποθέτησε φώτος και από τα πλαϊνά σου και αν σε ενδιαφέρει και βρίσκεσαι Αθήνα μπορείς να πάρεις και από εμάς μια γνώμη μιας που θα βρίσκεται η HDC για Συμβουλευτικά ραντεβού στις 21-22 Φεβρουαρίου.
 

koumparos

Well-Known Member
Φτιάξε hairline και άσε το Κράουν.Εκει μπορείς να παίξεις και με γένια.Η hairline θέλει δουλειά και ρίξε εκεί το μεγαλύτερο μέρος της δοτριας.Εαν σε πάει καλά η φίνα μπορεί να μην χρειαστείς να κάνεις Κράουν για πολλά πολλά χρόνια.Προσεξε σε ποιον γιατρό θα εμπιστευτείς την τελευταία σου ζαρια.Εγω θα πήγαινα σε τοπ γιατρο.Η Λορέντζο η Ερντογάν.Εαν δεν σε παίρνει οικονομικά τότε hdc μονόδρομος και προετοιμασία ένα χρόνο με φιναστεριδη
 

kaiba

Active Member
Γεωργίου βάση τα αποτελέσματα του φόρουμ crown δεν τα πάει καλά hairline αν πέτυχε ο η φυτρωση είναι πολύ ωραίες. Αναστασακη δν υπάρχει κάτι στο φόρουμ
 

nucky

Active Member
Με την ευκαιρία, CVIAL έχεις δει αποτέλεσμα FUE του Αναστασάκη. Μετά την ιστορία με τη μήνυση εμφανίστηκε στο φόρουμ άλλος ένας που πήγε Αναστασάκη και του πρότεινε FUT για 2000 μοσχέυματα. Αναρωτιέμαι, κάνει πραγματικά και FUE και FUT ανάλογα με την περίπτωση ;
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Se efxaristo John gia tin apantisi sou, alla menw sto ekswzteriko...de tha mporesw na eimai se afta ta rantevou
Θα μπορούσες να στείλεις φωτογραφίες στην κλινική η σε έμενα και εγώ με την σειρά μου στην κλινική η και ακόμη να συνομιλήσεις μεσώ Skype.
Εξάλλου και ο Γεωργίου και η HDC Κύπρο εδρεύουν.Αν ζεις εξωτερικό πάλι για να έρθεις Ελλάδα αεροπλάνο θέλεις.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Με την ευκαιρία, CVIAL έχεις δει αποτέλεσμα FUE του Αναστασάκη. Μετά την ιστορία με τη μήνυση εμφανίστηκε στο φόρουμ άλλος ένας που πήγε Αναστασάκη και του πρότεινε FUT για 2000 μοσχέυματα. Αναρωτιέμαι, κάνει πραγματικά και FUE και FUT ανάλογα με την περίπτωση ;
Ναι κάνει,ένας γνωστός μου μόλις έκανε πριν λίγες μέρες συνδυασμό strip με fue. Δύσκολη περίπτωση με περιορισμένη δότρια.
Του εύχομαι να πάνε όλα καλά φυσικά,εμείς σαν κλινική πάντως δεν θα τον είχαμε αναλάβει.
Είχε πάντως και καλές εντυπώσεις.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
John θα μπορείς να προτείνεις να παρουσιάσει στο forum ; Δεν νομίζω να έχουμε δει τέτοιες συνδυαστικές επεμβάσεις σε δύσκολες περιπτώσεις
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
John θα μπορείς να προτείνεις να παρουσιάσει στο forum ; Δεν νομίζω να έχουμε δει τέτοιες συνδυαστικές επεμβάσεις σε δύσκολες περιπτώσεις
Είναι μέλος άλλα δεν είναι σίγουρο αν παρουσιάσει...Ήταν δύσκολη περίπτωση λόγο του ότι είχε κάνει άλλα 3 strip παλαιότερα σε άλλες κλινικές,δυστυχώς δεν είχε ανακαλύψει το φόρουμ.
Θα τον ρωτήσω πάντως.
 

electronjets

New Member
O Anastasakis mou proteine kai emena FUT se sundiasmo me FUE, alla eipe oti tha metamosxefsei 2.200-2500 sunolika, pou sti periptosi mou me afti ti megali falakra sto crown kai tin araiosi sti hairline, amfivallo an tha ginotan kali kalipsi. O Georgiou kai o Ferreira mou eipan mono me FUE gia sunolika 3.000 pou me kaliptei kalitera.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Geia xara Cvial, eixa paei epaggelmatika Portogalia kai epi ti efkaireia eixa kanonisei kai ta consultations mou ekei. An aksizei o giatros mporw kai na taksidepso, den exo provlima.
O Ferreira δουλεύει και με τον Λορενζο αλλά και ανεξάρτητα μόνος του στην Πορτογαλία. Έχουμε ένα δείγμα δουλειάς του (Konaki). Αν η τιμή του στην Πορτογαλία είναι καλή τον θεωρώ πολύ καλή περίπτωση.
 
Μπλουζα