Μία μεταμόσχευση μαλλιών που δεν έγινε ποτέ

Derma Hair Dr Καραλέξης

Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών - Derma Hair Clinic
Ασθενής ηλικίας 30 ετών με έντονη αραίωση στην κορυφή του τριχωτού της κεφαλής προσήλθε στη Derma Hair Clinic για εκτίμηση σχετικά με την επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών του. Ο υποψήφιος μεταμόσχευσης μαλλιών είχε επισκεφτεί ήδη τρεις κλινικές και ήρθε σε εμάς για μία ακόμα εκτίμηση.

Ο Δερματοχειρουργός Κος Καραλέξης θέλει πάντα να εξετάζει ο ίδιος τα περιστατικά που πρόκειται να προβούν σε επέμβαση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ ο ασθενής φαινόταν ιδανικός υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών όπως του είπαν ομόφωνα σε όλες τις προηγούμενες κλινικές, διαγνώστηκε από τον ιατρό μας με μία αρκετά σπάνια πάθηση που ονομάζεται θυλακικός λειχήνας.

Ο θυλακικός λειχήνας είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί χρόνια φλεγμονή γύρω από το θύλακα της τρίχας προκαλώντας τη σταδιακή και μόνιμη απόπτωση των τριχών και τη δημιουργία ουλών.

Αυτό φαίνεται κατά την κλινική εξέταση και την δερματοσκόπηση όπως βλέπετε στην τελευταία φωτογραφία όπου διακρίνονται τα βύσματα κερατίνης σε κάθε θύλακα και η φλεγμονή με την μορφή ερυθρότητας ανάμεσα από τις τρίχες.

Ο Δερματολόγος-Δερματοχειρουργός Κος Καραλέξης έχει εμπειρία άνω των 20 ετών στις παθήσεις των τριχών και στην μεταμόσχευση μαλλιών.

Η μεταμόσχευση μαλλιών αντενδείκνυται στις περιπτώσεις θυλακικού λειχήνα. Ο ασθενής απογοητεύτηκε από τα συμπεράσματα του ιατρού μας, αφού οι προηγούμενες κλινικές του είχαν προτείνει να προβεί σε αυτή την επέμβαση.

Ο ασθενής αισθάνθηκε μεγάλη ευγνωμοσύνη και ακολουθεί τη δέουσα θεραπεία για τη βελτίωση του προβλήματος του.
 

Συνημμένα

  • IMG_0423 (3).jpg
    IMG_0423 (3).jpg
    39.6 KB · Προβολές: 187
  • IMG_0424 (3).jpg
    IMG_0424 (3).jpg
    43.4 KB · Προβολές: 178
  • IMG_0428 (3).jpg
    IMG_0428 (3).jpg
    46.5 KB · Προβολές: 192
  • IMG_9732.jpg
    IMG_9732.jpg
    25.5 KB · Προβολές: 205
  • IMG_3710 (2).jpg
    IMG_3710 (2).jpg
    259.2 KB · Προβολές: 199

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα