ΜΜ - Η αναζήτηση μου

Hairsick

Member
Χαιρετώ το φόρουμ.

Μετα από πολλά χρόνια αποφάσισα να ξαναδώ το θέμα μεταμόσχευση. Κατά το παρελθόν υπήρξα πολύ κοντά στο να πάρω την απόφαση μιας επέμβασης αλλά τελικά δεν προχώρησα. Είμαι 41 και με λεπτή τρίχα όπως θα φαίνεται από την φωτό. Θα ήθελα την άποψη σας και την εμπειρία σας επί του θέματος. Αξίζει να μπω στον κόπο στην περίπτωση μου; Υπάρχει κάποιος αξιόλογος γιατρός Ελλάδα;
 

Συνημμένα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Καλησπέρα φίλε,
Έχεις πολύ καλή ηλικία για να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση.
Πρώτα θα έπρεπε να δούμε και φωτογραφίες από τα πλαϊνά και πίσω δότριας περιοχής όπως και φωτογραφία σκυφτός διότι αυτή και μόνο η φωτογραφία δεν βγάζεις συμπεράσματα και στην συνέχεια μελετάμε αν αξίζει.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Φίλε δυστυχώς θα σε κουράσω λίγο παραπάνω.
Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ σκοτεινές και πάλι δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Κάνε ένα κόπο να σε βοηθήσει κάποιος και σε εξωτερικό φωτισμό.
Σαν μια πρώτη ματιά τα πλαϊνά σου δεν τα θεωρώ και τα καλύτερα και δεν ξέρουμε αν και πίσω είσαι το ίδιο..Κάνε ένα κόπο αύριο και ξανά τοποθέτησε φωτογραφίες.
 

Hairsick

Member
Μια εκτίμηση εξ Ανατολας...

Thank you for your interest to our clinic. According to Dr.Koray ERDOGAN’s evaluation from your photos the doctor is planning 3600 grafts frontline- midline and vertex FUE operation. You should start Finasteride in order to strenghten your telogen hair.

The price is 2,5 euro per graft by FUE ( 2,5 euro x 3600 grafts =9000 euro ) 300 euro medications and transfers.
 

piros75

Well-Known Member
Αουτς... τσιμπημένη η τιμή... να σου πω όπως βλέπω από τις σκοτεινές φωτογραφίες σου ότι η δότρια σου με προβληματίζει. Θα σου πρότεινα να πας να κάνεις κάποιες μετρήσεις και να δουν τη δότριά σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.
 

manly_Man

Active Member
μπορεις να επιλεξεις να μη κανει τις τομές ο erdogan και να κατέβει η τιμή στο 1.4 / graft νομιζω, ρωτα τους για αυτη την επιλογη αν θελεις κατι πιο οικονομικο.

και οντως συμφωνω οτι η δοτρια σου δεν φαινεται ιδιαιτερα καλη ... βαλε πιο καθαρες φωτο να γινει καλυτερη αξιολογηση.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Σίγουρα πρέπει να υπάρχει θεματακι με την δότρια.
Καλό θα ήταν να σε δει κάποιος γιατρός από κοντά να σε κρίνει καλύτερα.
Μπορείς να βγάλεις κάποια μοσχεύματα σίγουρα άλλα μην έχεις μεγάλες προσδοκίες και επισης αν έχεις θεμα στην δότρια στυλ dupa υπάρχει περίπτωση μελλοντικά σε σύντομα διάστημα να σου πέσουν και μερικά μεταμοσχευμενα.
Εκ του ασφαλούς στα λέω όλα αυτά,οι φωτογραφίες δεν είναι καλές.
 

Hairsick

Member
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και το θέμα από ότι καταλαβαίνω είναι ότι και να γίνει η μμ στο νέο μέρος που θα μπουν δεν βλέπω να μπορούν να κάνουν την διαφορά. Σε κάθε περίπτωση θα φροντίσω να ενημερωθώ από κοντά από κάποιον ειδικό και βλέπουμε. Αφού γίνει αυτό θα ενημερώσω και το νήμα εδώ σχετικά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairsick

Member
1ο consultation και έχουμε και λέμε:
Αραιή δοτρια στα πλάγια και οκ πίσω. Ικανή μια πρώτη εξαγωγή 2.500 τριχοθυλ. και τοποθέτηση / διόρθωση hairline και α ζώνης.
 

Hairsick

Member
2ο consultation:
Εκτίμηση δοτριας όμοια με 1ο, δηλ αραιαη στα πλάγια και οκ πίσω.
Ικανή μεταμόσχευση με δύο επιλογές:
α) ολοκληρο το κεφάλι ( crown συμπεριλαμβανομενου) σε 2 συνεδρίες
β) hairline και προς τα πίσω σε μια συνεδρία, με καθόλου έως ελάχιστη επέμβαση στο crown.
 

Hairsick

Member
Και στις δύο ενημερώσεις στα θετικά ότι έχω ψηλά πλαϊνά και η ηλικία. Επίσης αναφέρθηκε ότι ο κίνδυνος shock loss στα υπάρχοντα μαλλιά δεν υπάρχει λόγω ηλικίας.
 

vlafo

Active Member
Και στις δύο ενημερώσεις στα θετικά ότι έχω ψηλά πλαϊνά και η ηλικία. Επίσης αναφέρθηκε ότι ο κίνδυνος shock loss στα υπάρχοντα μαλλιά δεν υπάρχει λόγω ηλικίας.
Αυτός που στο είπε αυτό φίλε μου να του πεις να το κλείσει το μαγαζί του.
Ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο.
 

Hairsick

Member
Αυτός που στο είπε αυτό φίλε μου να του πεις να το κλείσει το μαγαζί του.
Ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο.
Για να είμαι πιο λεπτομερής, ειπώθηκαν κ άλλοι παράγοντες όπως κενό ανάμεσα στα υπάρχοντα, ποιοτητα εργασίας, τήρηση κανόνων μμ, λήψη φαρμακευτικής αγωγής με φινα τζελ κ μινοξιδιλη μετά.
 

Hairsick

Member
Βλέποντας κάποια καλά αποτελέσματα από Yaman αποφάσισα να στείλω φωτό και να ζητήσω γνώμη και από αυτόν. Παρακάτω η απάντηση

After carefully examining and considering all photos and information mentioned at your messages, Dr. Resul Yaman estimates for your operation about 4000 grafts. Your donor capacity is fine and the quality of your hair looks very good. When you get this operation done your hairline will be recreated few milimeters lower with 2000 grafts symmetrically to receive a natural look and we will reach healthy looking density on frontal, middle and crown areas. To receive the most healthy and natural result, the density on frontal area should be high. Also Dr. Yaman will increase the density on midscalp with 1000 grafts and to cover the crown area with 1000 grafts between your existing hair. Dr. Yaman Dr Yaman recommends also to begin to use Propecia or Finasteride minumum 15 day before the operation. If you don't want to use Finasteride or Propecia, in Turkey there is a mixture multivitamines in pharmacies, you can use a multivitamine after the operation.
 
Μπλουζα