Ελληνικές κλινικές μεταμόσχευσης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Είχα βρεί ένα καλό post παλιά, στο mens health σχετικά με έναν τύπο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, τα έχωνε στις Ελληνικές εταιρείες "που σας βάζουν μαλλιά". Επειδή μου άρεσε το post, το παραθέτω και εδώ.
Τα "μαυρισμένα" είναι απο εμένα...

[Πηγή : jlaz, στο forum του http://www.menshealth.gr]
αν και αρκετα αργα (πιστευω) θα ηθελα κι εγω να δωσω τη γνωμη μου για τις εμφυτευσεις/μεταμοσχευσεις (οπως θελετε πειτε τις).
Στα 20 μου ειχα σοβαρο προβλημα τριχοπτωσης. Εμπιστευτηκα μια "προσφορα" της la*****ne (ποτε μα ποτε μην εμπιστευεστε τις προσφορες. στις πιο πολλες περιπτωσεις ειναι μουφα). Μου ειχαν ταξει λαγους με πετραχηλια (και μαλιστα μ ειχε εξετασει "γιατρος" τους και ειπε οτι εχω πολυ καλες προοπτικες). Τους εμπιστευτηκα,εκανα την επεμβαση και το αποτελεσμα "τζιφος".Ο κομμωτης μου που με εβλεπε καθε φορα που πηγαινα για κουρεμα,δεν εβλεπε καποια προοδο (ουτε κι εγω,ουτε και οι δερματολογοι που επισκεπτομουν συχνα). Μετα απο 1μιση χρονο, πηγα και τους εκανα τα παραπονα μου.Ενας γιατρος τους,μου πε "ε ενταξει δεν πετυχε,τι να κανουμε τωρα)κι εκει φυσικα εγινα τουρκος... ΑΠΑΙΤΗΣΑ τα χρηματα μου πισω και απειλησα με δικηγορο... Προτεινανε διορθωτικη επεμβαση (αφου πρωτα με περνουσανε συνεχεια απο ενα μηχανημα ενδυναμωσης τριχας.τι να το κανω μανδαμ αν δε μου βαλατε τριχοθυλακια; τι να δυναμωσει το δερμα; ).Τελικα εκανα διορθωτικη επεμβαση (πληρωσα και παλι ενα ποσο ,κακως κατα τη γνωμη μου) και εκει μου ειπαν την αληθεια "η δοτρια περιοχη ειναι φτωχη και θα εχουμε φτωχα αποτελεσματα".Γιατι δε μου το ειπαν αυτο οταν πηγα για πρωτη φορα; Επρεπε να τους κοψω τα οπισθια αλλα δεν ηθελα να μπλεξω με ψυχοφθορες διαδικασιες... Τελικα υπηρξε καποιο αποτελεσμα αλλα "φτωχο". Δεν το εβαλα κατω.. Ειδα ενα διαφημιστικο vcd στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" με εναν γιατρο της be****nn. Πηγα Αθηνα,εκλεισα ραντεβου,μου μιλησαν πολυ καθαρα και ξηγημενα... "Η δοτρια περιοχη ειναι φτωχη πλεον... επρεπε να εχεις ερθει απο την αρχη που σιγουρα θα ειχες πιο πλουσια δοτρια περιοχη).Με ενα σχετικα καλο ποσο, κλεισαμε να κανω μια επεμβαση για να καλυψω τη κορυφη του κεφαλιου που δεν την ειχαν αγγιξει οι προηγουμενες επεμβασεις. Η επεμβαση ηταν πολυ πιο προσεγμενη (και θελω να ευχαριστησω τον κ. Γκουρα για τη προσοχη που μου εδωσε).Μεχρι και γιατρος που μου επαιρνε πιεση και μου εκανε μια μικρη ναρκωση (εκτος της τοπικης) για να μην αγχωνομαι (αν και δεν ειχα τετοιο προβλημα... ΗΜΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ 2 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ).
Το αποτελεσμα και παλι φτωχο αλλα ηταν εν γνωσει μου... Ηθελα να κανω κατι για μενα... Μου εφυγαν παρα πολλα λεφτα (περιπου 6.000 ευρω συνολικα) και το αποτελεσμα δε μπορω να πω οτι με δικαιωσε.Υπηρξε σιγουρα μια βελτιωση στην εμφανιση μου αλλα ως εκει...
Σε καμια περιπτωση δε περιμενα "μπουκλες" αλλα να καλυψθει το δερμα και να μη φαινεται... ουτε αυτο καταφεραμε...
Γι αυτο λοιπον προσοχη σε οποιον πατε... Να ζητατε εντυπως και με υπογραφες να σας δηλωνουν αν η δοτρια περιοχη ειναι καλη και να εγγυονται για συγκεκριμενο αποτελεσμα (με καποιο μικρο ποσοστο αποτυχιας).Καλο ειναι να τους δενετε και με καποιον δικηγορο (ειναι μερικοι γατονια που ξερουν πως να φερθουν στις εταιριες αυτες).

Περιμενω επιτελους να προχωρησει η "κλωνοποιηση" τριχας για να προχωρησω και σε αλλη επεμβαση (ισως δε ζω τοτε... αλλα ελπιζω ακομα)
ελπιζω να βοηθησα...

Είναι παλιό το post, αλλά λέει την εμπειρία του ο άνθρωπος...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tsakalos

New Member
Απ: Ελληνικές κλινικές μεταμόσχευσης

εφυγε απο το ενα το χασαπικο και πηγε στο αλλο το σφαγειο. παλι καλα που δεν τον ψησανε να βαλει και καμμια περουκα οπως συνηθως κανουν.
 

Άκης

Administrator
Απ: Ελληνικές κλινικές μεταμόσχευσης

Αυτό το μηχάνημα ενδυνάμωσης που αναφέρει, πρέπει να είναι το σύστημα laser που μου έκαναν και εμένα.
Πάλι καλά που την πάτησα και έδωσα λίγα (300€ αν θυμαμαι καλά), παρά 2-3χιλ € και το κεφάλι μου να το κλαίω.

Αν είναι να δώσετε παιδιά λεφτά σε εταιρία που δεν πρόκειται να σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε ή γνωρίζετε ότι μια Αμερικανική (ή όπου αλλού) εταιρία μπορεί να σας δώσει, καλύτερα πάρτε τα και δώστε τα σε ένα ταξ. γραφείο και πηγαίνετε κανένα ταξίδι. Θα το ευχαριστηθήτε καλύτερα...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα