Διόρθωση Διαφράγματος μετά από Ρινοπλαστική

Therapist

New Member
Χαιρετώ όλα τα μέλη του πολύ ενημερωμένου και χρήσιμου φόρουμ για πολλά θέματα υγείας αλλά και αισθητικής που μας απασχολούνε.

Πριν 10 χρόνια υποβλήθηκα σε ανοιχτή ρινοπλαστική για διόρθωση διαφράγματος και "μάζεμα" της μύτης. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι μέτριο αλλά το λειτουργικό είναι κακό με αποτέλεσμα να αναπνέω με δυσκολία και να κάνω εύκολα ρινοκολπίτιδες και ιγμορίτιδες. Οι ελεύθερη κατάδυση είναι επίσης πιο προβληματική από πριν.

Το χειρουργείο έγινε στη Θεσσαλονίκη από ωρυλά και πλαστικό ταυτόχρονα. Από τότε έχω επισκεφτεί καμία δεκαριά ωρυλά για την αποκατάσταση του διαφράγματος, κογχοπλαστική και αφαίρεση πολυπόδων που φαίνονται στην αξονική και με το ενδοσκόπιο ότι πρέπει να διορθωθούν / αφαιρεθούν.
Να ξαναπειράξω τη μύτη δεν θέλω γιατί είχα κατααγχωθεί την πρώτη φορά και από ότι διαβάζω έχει πολύ μεγάλο ποσοστό αποτυχίας η επανορθωτική ρινοπλαστική, οπότε μόνο το λειτουργικό κομμάτι με ενδιαφέρει.

Στη Θεσσαλονίκη ο πολύδιαφημισμένος Κων/δης με ξεπέταξε στην εξέταση και δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι, ο Καρ/ντζος στον Α. Λουκά ούτε 5 λεπτά εξέταση στο πόδι και περίπου τα ίδια όλοι οι υπόλοιποι.... Με τι καρδιά να πας να σε χειρουργήσουν αυτοί οι άνθρωποι όταν δεν μπαίνουν στη διαδικασία της σωστής και ολοκληρωμένης κλινικής εξέτασης?

Ο μόνος που ασχολήθηκε αρκετή ώρα και "είδε" τα προβλήματα μου είναι ο Λου/δης στον Γέρακα στην Αθήνα. Σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε αυτόν μετά από 10 χρόνια ψαξίματος αν και με αποθάρρυνε λίγο γιατί θα ήθελε να μου κάνει την επέμβαση με την ανοικτή μέθοδο που όλα φαίνονται πιο καθαρά από ότι λέει.
Ο άλλος που μου πρότειναν είναι ένας Τ. Τερζής αλλά δεν τον έχω επισκεφτεί ακόμη.

Θα παρακαλούσα πολύ Όσους Άνδρες και Γυναίκες Έχουν Χειρουργηθεί από τον Συγκεκριμένο Γιατρό στον Γέρακα ή τον Τερζή να με Βοηθήσουν Άμεσα στέλνοντας μου μήνυμα για την έκβαση του χειρουργείου ώστε να είναι η Τελευταία μου επέμβαση στη μύτη και να αποκτήσω σωστή αναπνοή και υγεία!
Σκέφτομαι τον επόμενο μήνα να χειρουργηθώ γιατί δεν πάει άλλο με την αναπνοή αυτή που έχω.
Ευχαριστώ πολύ!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα