Γνωμη γι αυτην εδω την θεραπεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Veron

Well-Known Member
@NikosV χωρις να θελω να τα μηδενισω ολα Medijeunesse και φυτρωση δεν ειναι ταυτόσημα πραγματα!
Θελουν και 69 ευρω τρομαρα τους
 
  • Like
Reactions: tol

karampalikis

Active Member
Όταν ήμουν 2ο χρονών, είχε αρχίσει να γίνεται εμφανή η αραίωση στους κροτάφους. Όπως είναι φυσικό είχα πολύ μεγάλο άγχος και καθόλου ενημέρωση (είχα ελάχιστη επαφή με το internet) πάνω στην τριχόπτωση. Έτσι όταν είδα την διαφήμιση στην τηλεόραση λέω από μέσα μου "σώθηκα, αυτό είναι" :D . Παρήγγειλα λοιπόν τις αμπούλες και το σαμπουάν (δεν θυμάμαι πόσο έκαναν τότε) και άρχισα να τα χρησιμοποιώ. Τα χρησιμοποίησα αν θυμάμαι καλά για περίπου 5 μήνες. Η τριχόπτωση συνέχισε λες και δεν έβαζα τίποτα στο κεφάλι μου, άσε που το σαμπουάν αν θυμάμαι καλά ήταν πολύ "βαρύ" για τα μαλλιά μου.
Γενικά, θα σου έλεγα μακριά από την συγκεκριμένη εταιρία-κλινική....αν δεις και τις διαφημίσεις τους από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα συγκεκριμένο κανάλι, θα καταλάβεις.
 

NikosV

Member
Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας,η επομενη μου ερωτηση ηταν για την κληνικη οποτε με καλυψατε...

Διαβαζοντας αρκετα παντως εδω το φορουμ ακρη δεν εχω βγαλει με τις θεραπειες και μαλλον στο τελος του χρονου περιπου θα παω για καποια μεταμοσχευση αν και στο Ηρακλειο κρητης που μενω δυσκολα τα πραγματα και μαλλον πρεπει να κοιταξω για Αθηνα μερια...Οποιος θελει ας μου πει την γνωμη του...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα