Γιατρός στο Συγγρού

Viv

New Member
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω τριχοριζογραμμα στο νοσοκομείο Α. Συγγρός θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
Καλησπέρα, δεν είναι απαραίτητο να βρείς καλό γιατρό για τριχοριζόγραμμα. Απλή διαδικασία είναι και θα κάνει μετρήσεις. Μετά χρειάζεσαι καλό γιατρό να σου πεί τι να κάνεις αμα το τριχοριζόγραμμα είναι χάλια.

Απο ίντερνετ: Το τριχοριζόγραμμα αποτελεί μη επεμβατική μέθοδο διάγνωσης του τύπου αλωπεκίας. Βοηθάει στην παρατήρηση της μορφολογίας της τρίχας και δίνει στο γιατρό μια γενικότερη εικόνα της κατάστασης του τριχωτού. Πρόκειται για ασφαλή μέθοδο που προσφέρει ακριβή αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της εκάστοτε νόσου. Εντοπίζει επιπλέον και άλλες παθήσεις ή διαταραχές της τρίχας και βοηθάει στην παρακολούθηση της πορείας της πάθησης.
Το τριχοριζόγραμμα μας δείχνει την πυκνότητα της τρίχας και την κατηγοριοποιεί. Πιο συγκεκριμένα η τρίχα χωρίζεται σε αναγενή, καταγενή και τελογενή φάση και σε δυστροφική.
Η εξέταση του τριχοριζογράμματος απαιτεί από το άτομο να μην λουστεί για τρεις ημέρες. Στη συνέχεια ο δερματολόγος συλλέγει συγκεκριμένες τριχίες από την προβληματική περιοχή τις οποίες θα επεξεργαστεί.
 
Μπλουζα