Βοήθεια για μεταμόσχευση

str8ball

New Member
Καλησπέρα σε όλους, νέο μελος εδω. Θελω να κανω μεταμόσχευση μαλλιων και χρειαζομε την βοηθεια σας καθως ειμαι ασχετος... απο οτι καταλαβα πρεπει να βγω απο την Ελλαδα αμα θελω σωστη πυκνωση και γενικα μεγαλυτερο ποσοστο επυτιχιας... ακουσα πως στην Τουρκια ειναι καλυτερα τα πραματα ισχυει? Αν μπορειτε να μου προτείνετε καποια κλινικη εκει? Kωνσταντινουπολη που ειναι και διπλα εχει καποια σοβαρη? Αν μπορειτε να μου πειτε συγκεκριμένα με ονομα πια να διαλεξω... και τελος καποιο προιον πυκνωσης για τα ηδη υπαρχοντα μαλλια που δεν ξερω περα απο Regain/Finasteride/μικροΐνες κερατινης, ευχαριστω σε οποιον βοηθησει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
ακουσα πως στην Τουρκια ειναι καλυτερα τα πραματα ισχυει? Αν μπορειτε να μου προτείνετε καποια κλινικη εκει? Kωνσταντινουπολη που ειναι και διπλα εχει καποια σοβαρη?
Φιλε μου, εισαι απο βορεια Ελλαδα; Στην Κωνσταντινουπολη υπαρχουν πολλες κλινικες...η πιο γνωστη στο forum (διαβασε λεπτομερειες σε καποια νηματα μελων π.χ. του Panos) ειναι η κλινικη του Koray Erdogan, η ASMED CLINIC. Θεωρειται κορυφαια κλινικη και παραγει αξιολογα αποτελεσματα.
και τελος καποιο προιον πυκνωσης για τα ηδη υπαρχοντα μαλλια που δεν ξερω περα απο Regain/Finasteride/μικροΐνες κερατινης,
Οχι, φιλε μου. Δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορει να πυκνωσει τα μαλλια. Ολα τα υπολοιπα (ελαια, βοτανα, σαμπουαν, συσκευες) ειναι μαλλον χασιμο χρονου και σπαταλη χρηματων.

Αν θελεις, ανεβασε και φωτογραφιες, ωστε να παρεις καποιες χρησιμες συμβουλες και να προβεις στις καταλληλες κινησεις/επιλογες. Καλη συνεχεια.
 
Μπλουζα