Απόσυρση Lorenzo; Άλλες αξιόλογες κλινικές εξωτερικού;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ναι...ανοίγει κλινική δική του στην Αθήνα ...για consultation ,για προεγχειρητικές οδηγίες ,για μετά εγχειρητικες οδηγίες και για ότι άλλο πρόβλημα ώστε να αισθανθεί άνετα ο ασθενής ,για όλα αυτά μου έκανε την πρόταση ώστε να βάλει υπεύθυνο εμένα...
Και δέχτηκα......χαχαχαχα
Όποιος παρασάνταλος έρθει και αρχίσει τα μα και μου,θα πάει η κατραπακιά σύννεφο..απροσαρμοστοι όλοι ..δεν θα μας ζαλίζετε τις μπάλες..take it or leave it θα είναι..χαχαχαχα
Χιούμορ κάνω ,γτ έχουμε και κάτι βλακομουτρα εδώ και μπορεί να πιστέψουν ότι είπα..ΔΕΝ ανοίγει κλινική με εμένα υπεύθυνο ..και γενικά κλινικη

aeratos28

Just aeratos
Μ@λ@κ@ τον πέρασες ρε τον Ισπανουλη,να έρθει να κάνει επιχείρηση στην Ελλάδα?? Ότι έβγαλε στην Ισπανία τόσα χρόνια να του τα φάει ο κάθε Κούλης για να τα μοιράζει σε επιδόματα?? Χαχαχαχα
Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω,ας περιμένετε να σας ενημερώσει ο cvial ..
@aeratos28 η γνώμη σου? Θα έρθει μόνιμος Αθήνα τι λες εσύ που είστε και φίλοι?

tasos33

Well-Known Member
Και για όσους δεν γνωρίζουν, στο GOV υπάρχει πλατφόρμα για δήλωση εργασίας από συνταξιούχους.
Επιπρόσθετα όποιος λατρεύει αυτό που κάνει δεν μπορεί να το αφήσει....

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Διάβαζοντας το άρθρο νιώθω την αδρεναλίνη στα ύψη λες και είναι τελευταία μέρα μεταγραφών. Mod μπες ένα Here we go σαν τον Fabrizio Romano να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

gate1908

New Member
Το θέμα είναι ότι αυτοί που είχαμε περάσει από consultation με lorenzo (φυσικά με όλα τα εύσημα που αξίζουν για αυτό στον cvial) και ειμασταν με το ένα πόδι για χειρουργείο, δυστυχώς μείναμε με την ελπίδα μόνο. Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

theoblue

Active Member
Το θέμα είναι ότι αυτοί που είχαμε περάσει από consultation με lorenzo (φυσικά με όλα τα εύσημα που αξίζουν για αυτό στον cvial) και ειμασταν με το ένα πόδι για χειρουργείο, δυστυχώς μείναμε με την ελπίδα μόνο. Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Κανε λιγη υπομονη :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NektariosPetrop

New Member
Στην ίδια ακριβώς φάση βρίσκομαι και εγώ. Υπομονή λίγο μέχρι να κάνει τις ανακοινώσεις ο CVIAL και να ενημερωθούμε πιο διεξοδικά για το θέμα.

ManCyprus87

Well-Known Member
ΜΟυ φαινεται απλα αστειο με τα λεφτα που εχει να ερθει σε αυτην την ομορφη γραφικη πόλη με τις καταθλιπτικες πολυκατοικιες μας.
Μονο τα νησια μας ειναι ωραια που και σε αυτα οποτε θελει ερχεται.
Τα νησιά σας πάντως η αλήθεια δεν παίζονται, από το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο!
Ελλάδα μαγική φυσική ομορφιά!

Μπλουζα