Απογνωση!!androcur+gynofen 5 lotion

fbch

Member
Γεια σας!Εχω γραφτεί εδώ και πολλά χρόνια αλλά πρώτη φορά ήρθα σε απογνωση ώστε να γράψω...Καταρχήν για να το ξεκαθαρίσω μπορείτε να με ρωτησετε ότι θέλετε μιας και για άντρας έχω δοκιμάσει θεραπείες ποθ οι περισσότεροι δε θα ακουμπούσατε και αυτο δεν το λέω ως έπαρση αλλά για να σας δείξω ότι ξέρω όταν για παράδειγμα σας λέω για παρενέργειες του androcur από το στόμα σε ποιες δοσολογίες συχνότητα κλπ γιατί πολυ απλά το δοκίμσα (μην το κάνετε:p).Γενικά ποτέ δεν πίστευα ότι οι τοπικές λοσιον λειτουργουν δηλ ότι μπορούν να σου σταματήσουν την τριχόπτωση ποσο μάλλον να δεις κάποιο regrowth.Πριν από 8 μήνες περίπου έπεσα σε θρεντ του hairlosstalk που είχε ξεκινησει ένας τουρκος κτηνίατρος για μια λοσιον με τα εξής:
1 κουτι aldacton tvn 100mg (σπιρολατόνη,την οποία δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ούτε τοπικά ούτε oral)
2xkoytia diane35 (στην Ελλάδα κυκλοφορούν με την ονομασία gynofen 35 και περιέχουν 0,035 ethinyl estradiol+2mg vypr. acet.)
και έλεγε ότι τα σπας μέχρι να γινουν σκόνη τα τοποθετείς σε μια λοσιον με αιθ. αλκοολη 100ml (αυτός χρησιμοποιεί το elseveve της garnier) εγω χρησιμοποιούσα της nivea.Επισης στην δικια του αυτος χρησιμοποιούσε και κορτιζόνη αλλά εγω δεν έβαλα.Το θρεντ αυτό δεν υπάρχει πλέον το φορουμ νομιζω λόγω συγχρονισμου που χε γινει στον σερβερ κλπ.Ξερω ότι οι γερμανοι ασχολήθηκαν με αυτην την λοσιον.Να μπω όμως στο θεμα αφου σας πω πώς την χρησιμοποίησα εγω:
8χ50mg androcur
2κουτια γυνοφεν
σε 200μλ λοσιον της νιβεα (μπορω να σας πω πιο μετα την ακριβη μαρκα αλλά τωρα καιγομαι να σας πω το πρόβλημα μου :( ).
Δεν είχα ποτε ξαναχρησιμοποιήσει τοπικά και επίσης αν με δείτε το μαλλι μου δεν εντασσεται σε καμια κλίμακα νοργουντ και για πολλούς από σας δεν θα θεωρούνταν ως πρόβλημα..
Χρηση:2 φορες τη μερα 10 ψεκασμοι (εγω 2 μερες την βδομάδα εκανα μπρεικ αλλά ο τούρκος συνιστούσε καθε μερα).
Παρενέργειες:Ελάχιστες σε σχέση με οραλ αντροκουρ π δοκιμασα.Σε σχέση με το αποτέλεσμα??ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!!Μια ανεπαίσθητη ενοχληση στο στηθος που γι μενα και τα αποτελέσματα που ειχα δεν με εδιεφερε.Ουτε νερωμένο σπέρμα,μια χαρα στυσεις κλπ.Εξαλλου μετα από ενα χρονο θα μειωνα η ρηση σε μια φορα τη μερα κ.ο.κ
Αποτελεσματα:ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!!!Απ τις 3 πρώτες μέρες δεν έπεφτε τρίχα!!!Η hairline κατεβεναι πιο γρηγορα απ τη δεξια μερια (δεν ηερω γιατί) αλλά ελιχα φοβερη πρόοδο...Η ξερα ότι θα δε θα είχα θέμα μηπως και συνηθίσει ο οργνισμος οπως γινεται με ρογκειν κλπ γιατι αυτη η θεραπεία χτυπάει το πρόβλημα στην ριζα κατστέλοντας όλα τα ανδρογονα τοπικα μεσω της οξ. κυπρ. και παράλληλα η eth. estr. εδινα στα μαλλάκια όλη την τροφή για να μεγαλώσουν....Ολα καλά μέχρι εδω...

Πριν απο 3 εβδομάδες ξαφνικά μετα το μπρεικ 2 ημερών/εβδ που έπαιρνα σταμάτησε να με πιάνει....Από που το κατάλαβα??αρχικά απ το ότι δεν ένιωθα τη μικρή ενοχληση στ στηθος και σταδιακά μέχρι σημερα χάνω όλα τα μαλλάκια που εκανα +η χερλαιν απ την δεξια μερια δείχνει το μεγεθος της ηττας μ...Σε αυτες τς 3 εβδομάδες έχω χαλάσει πόσες λοσιον στην αρχη νομιζοντα ότι η νιβέα άλλαξε την συσταση της λοσιον μέχρι που δοκίμασα και μόνος μου να φτιάξω το οχημα χρησιμοποιώντας τις αναλογιες της λοσιον από το θρεντ "φτιάξτε μονοι σας τοπικη φλουταμιδη 2%" του φορουμ σας...Ειλικρινα καταστροφή..Ειναι λες και είτε δεν περνάει πλέον καθολου απ το δερμα στ τριχοθυλάκια είτε εχω αποκτήσει ανοχη..Αλλά ρε παιδια πείτε μου πώς κάποιος γινεται να αποκτήσει ανοχη σε ουσίες πανισχυρες που προορίζονται για μακροχρόνια χρήση από το στόμα!!!!???Δηλ αν γίνεται μεσα σε ένα χρόνο οι γυναικες να αποκτήουν ανοχη στα αντισυλληπτικά που παίρνουν τοτε τι να πω??Ξέρω ότι πολλοί είστε πολύ εμπειροι και εμένα οι γνωσεις μ στη χημεία και στα τοπικα γενικά είναι μηδαμηνες...
Θέλω να σας παρακαλέσω να μ πείτε τι μπορεί να συμβαίνει γιατί εγω σηκώνω τα χερια ψηλά...Συγνώμμη αν το θεμα ειναι γραμμενο βιαστικά αλλά αντανακλά την ψυχολογία του γραφόντως..Σας ευχαριστω.Τελος να τονισω ότι δεν παρακινώ κανέναν να ακολουθησει την θεραπεία μου,δεν προωθώ κανενα φαρμακο (μακαρι να χα μετοχες στην bayern αλλά που..),ούτε με ενδιαφέρει να δειξω κατι (σε ποιον και γιατι εξαλλου).Ειμαι απεγνωσμένος.

Επισης να ρωτησω αν υπαρχει καποιος ψαγμενος φαρμακοποιος που να χει ασχοληθει με λοσιον αντιανδρογόνων και ν μ στειλει πμ αν δεν θελει ν εκθεσει πρόσωπα δημοσίως.Μενω Αθηνα.Να φανταστείτε χθες πηγα σε εναν (δεν τ χω ξανακάνει γιατι ντρεπομαι παρα πολυ) και εμεινε με το στ΄μα ανοιχτο.Μ πε ότι δεν χρησιμοποιείς μπαζούκα γ ν σκοτώσεις κουνουπι και ότι δεν τ χρειάζομαι λες κ τον ρωτησα την γνώμη του για την βιοηθικη.Και φανταστείτε του είπα μονο για androcur lotion που να του λεγα και για την οιστροδιαλη που είχε μεσα θα νομιζε ότι μιλαγε σε τρανς...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

fbch

Member
Κανένας ρε παιδιά...?το μονο που ρωτάω είναι αν υπάρχει πιθανότητα ο οργανισμός να συνηθίσει τα αντιανδρογονα όπως πχ έχω ακούσει να γίνεται τους dht-blockers...Είχα παρακολουθησει το θρεντ του tropheus που λέει ότι το avodart του χει κρατησει τα μαλλιά του για 10+χρονια γ αυτο ρωτάω...Να γραψω πιο καθαρα:
  • 8χ50 mg androcur=400mg andr
  • 2 κουτια gynofen35=0,07 ethinyl estradiol (το πιο ισχυρο συνθετικο οιστρογόνο που υπάρχει..Πιστέψτε με η ποσότητα μπορεί να φαινεται μικρή αλλά είναι ....)
  • τα σπάω με γουδι και τα ρίχνω εδώ https://www.nivea.gr/shop/anazoogonitiki-lotion-40058081825720044.html (τώρα για να είμαι σίγουρος το έφτιαξα μονος μ με 100ml φαρμακευτικο οιν 93 ,50ml προπυλεγλυκόνη,50ml απιονισμένο νερό)
  • τα αφηνω για ενα βραδυ και στο τέλος έχω σε ποσοστά:400mg andr/200ml=2% andr,0,07/200=0.00035 mg ή 0,035% ethinyl estradiol.
Δεδομένου ότι δεν άλλαξα τίποτα από ποσότητες,διαδικασίες και οχήματα και δεδομένου ότι κάθε μηνα για 8μηνες εφτιαχνα λοσιον με τα ίδια αποτελέσματα μπορείτε να μου πείτε τι άλλαξε και ξαφνικά δεν επιδρουν καθόλου πάνω μου?Να τονισω ότι δεν σταματησε η επίδραση σταδιάκα δηλ με τον καιρό εβλεπα ότι δεν ήταν αποτελεσματικό..Αλλά μετ απ το εβδομαδιαίο διάλειμμα των 2 ημερών (παρ-σαββ) όπου σταματα η μικρή ενόχληση στο στηθος,την κυριακή που έβαλα και επειτα δεν επανήλθε μέχρι και σήμερα 3 εβδομαδες μετα (εδω και 1 εβδομάδα αρχισα ν βλέπω τριχες πολλές στ χερια ενω πριν δεν έπεφταν ούτε με τράβηγμα).
Αν επίσης ειστε ή γνωρίζετε καποιον ψαγμένο φαρμακοποιό ή χημικό κάποιον τελος πάντων που έχει εμπειρία και φτιάχνει/ασχολείται με τέτοιες λοσιον μπορείτε να μ στείλετε πμ?1000 συγνώμη για την επιμονή μου αλλά είμαι να σκάσω
 

fbch

Member
Axx σευχαριστώ που απάντησες!!Απ τον οκτόβρη νοέμβρη!!!!Συνηθως τα 200μλ μ φτάνουν για μηνα-3 εβδομάδες περιπου!!Έχω τόσες απορίες!!!
1)Να έβαζα 50-50 αλκοολ και προπυλεγλυκόλη??Διάβασα ότι το νερό υποβαθμίζει τα οιστρογόνα κ την κυπροτερόνη
Γιατι δεν με πιάνει όμως δεν μπορώ να καταλάβω!Αφου λειτουργούσε τόσους μηνες!!
 

sito

Active Member
Έτσι όπως τα περιγράφεις εγώ θα υποπτευομουν ότι δεν απορροφάται για να σου κόπηκε μαχαίρι το τσίμπημα στο στήθος. Δοκίμασε μικρότερες ποσότητες 20ml π.χ η ότι βολεύει με τις ποσότητες των χαπιών που σπας.

Σαν όχημα κάνε και μια δοκιμή με 70/30 (κατά όγκο) οινόπνευμα (95%) και προπυλαινογλυκολη

Μετά πιο εξτρέμ λύση για την απορρόφηση είναι λίγες σταγόνες dmso αλλά με τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν θα το διακινδυνευα γιατί η συστημική απορρόφηση θα είναι σίγουρη.
 

fbch

Member
Έτσι όπως τα περιγράφεις εγώ θα υποπτευομουν ότι δεν απορροφάται για να σου κόπηκε μαχαίρι το τσίμπημα στο στήθος. Δοκίμασε μικρότερες ποσότητες 20ml π.χ η ότι βολεύει με τις ποσότητες των χαπιών που σπας.

Σαν όχημα κάνε και μια δοκιμή με 70/30 (κατά όγκο) οινόπνευμα (95%) και προπυλαινογλυκολη

Μετά πιο εξτρέμ λύση για την απορρόφηση είναι λίγες σταγόνες dmso αλλά με τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν θα το διακινδυνευα γιατί η συστημική απορρόφηση θα είναι σίγουρη.
Σευχαριστώ θα το κάνω!!!Μηπως μπορείς να μ το περιγράψεις πιο κατανοητα γιατι χημεία δεν....Δηλ σε 100μλ ή 200μλ πόσα μλ από οινοπνευμα,προπυλενογλυκολη ή νερο να βάλω?
 

fbch

Member
Γιατο 70/30 εννοείς:70% οινοπνευμα και 30% προπυλενογλυκόλη??
πχ Να φτιάξω:200ml (γιατι τα χαπια είναι των 50μγ) διάλυμα με 140ml οινοπνευμα και 60ml προπυλεγλυκόλη???
 
Τελευταία επεξεργασία:

sito

Active Member
Γιατο 70/30 εννοείς:70% οινοπνευμα και 30% προπυλενογλυκόλη??
πχ Να φτιάξω:200ml (γιατι τα χαπια είναι των 50μγ) διάλυμα με 140ml οινοπνευμα και 60ml προπυλεγλυκόλη???

ναι αυτό εννοώ, οτι πχ για 10 μλ θα βαλεις 7 οινπνευμα και 3 μλ προπυλαινογλυκολη. Για την ανοχη που ρώτησες στο πμ φυσικά και δεν μπορώ να σου απαντήσω με βεβαιότητα, εικάζω οτι υπάρχει θέμα απορρόφησης.

Λέγεται οτι ανταγονιεστές ανδρ. υποδοχέων μπορούν να προκαλέσουν upregulation των ανδρ. υποδοχεων. δηλαδή να δημιουργηθεί ένα είδος ανοχής. έχεις καθόλου φώτο πριν και μετά;
 

fbch

Member
πωωω αυτο που φοβομουν....δεν γινεται τοσο καιρο να την χρησιμοποιω μια χαρα κ ξαφνικα να μην πιανει...αφου με τον ιδιο τροπο την εφτιαχνα.κοιτα γκαντεμια...αν κανω ενα διαλειμμα απ την λοσιον υπαρχει περιπτωση να την ξαναχρησιμοποιησω αποτελεσματικά ή παει την εκαψα??

εχω αλλα...δεν θελω να στειλω γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να ειναι εδω (γνωστος) και μετα ποιος σε σωνει...αλλα μπορω να σου πω οτι η hairline κατεβεναι αργα αλλα σταθερα,,ειδικα απ την δεξια μερια....ειχα αδυναμες τριχες που χοντρυναν και τα χνουδια απο ξανθιασπρα σταδιακα πληθαιναν και ξανθυναν...η τριχοπτωση το υπολοιπο τριχωτο ειχε κοπει μαχαιρει αν οχι απο την πρωτη εφαρμογη (μη με πεις κ ψευτη) αλλα π την 2η-3η μερα...κ φυσικα χοντρυναν πολυ γρηγορα...πωω δεν τι πιστευω τι επαθα..επισης αν θελετε μπορω να ανεβασω την πληρη "συνταγη" του τουρκου...εδω ειναι και το λινκ στο γιουτουμπ
εν συντομια την ονομασε miracle lotion κ οπως θα δειτε ειναι πολυ απλη αλλα πολυυυυ αποτελεσματικη...
Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για σας γιατι τα πρωτα πραγματα που εμαθα ηταν απο εδω πριν απο 5χρονια,,

το θεμα ειναι..τωρα τι κανω??δοκιμαζω με φλουτα???δοκιμαζω με αλλα χαπια οιστροονων που εχουν οιστροδιολη (divina κλπ.) θα πιασουν ή...??Νιωθω οτι το δερμα μου εχει κλεισει τους πόρους του...γιατι ειμαι σιγουρος ότι αμ πχ πάρω από το στομα andro (1χαπι των 50 ανα 9μερες γιατι εχει μεγαλη ημισια ζωη) ειμαι σιγουρος ότι θα δουλεψει γιατι όπως σας είπα το χω κανει...απλα μου αρεσε το τοπικο αυτο κ τα αποτελεσματα του.

να σου πω πως τα εβαζα να με πεις την γνωμη σου?Κυριακή-Πέμπτη 2 φορες τη μερα(10ψεκασμοι τη φορα) Παρασκευη-Σαββατο καθολου...Επισης το καλο με αυτο που εγινε ειδα κ τον τρόπο με τον οποιο θα μπορουσα να κανω συντηρηση φετος που ειχα σκοπο...χωρις υπερβολες πιστευω ότι με 3φορες την εβδομαδα θα ημουν κομπλε κ πιστευω ότι θα χα κ regrowth χωρις καν να εχω αυτην την μικρη ενοχληση που σου χα πει..

ΤΟΝΙΖΩ οτι δεν παρακινω κανεναν να χρησιμοποιησει αυτην την λοσιον.Αν θελει ωστοσο πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κανει την δικια του ερευνα ωστε να ξερει τι βαζει στο κεφαλι του.Δεν ειναι ούτε δαφνελαια ούτε saw palmetto ουτε ντουτα ουτε φινα..ειναι ισχυρα αντιανδρογονα και συνθετικα οιστρογονα που παιρνονται απ το στομα απο καρκινοπαθεις,γυναικες και τρανσεξουαλ.μην μπειτε επισης στον κοπο να συμβουλευτειτε γιατρο ή φαρμακοποιο γιατι θα πάει τζαμπα το 25ευρω (δωστε το σε μενα :p).αν υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να σας γραψουν μια συνταγη για λοσιον με αντροκουρ δεν υπαρχει περιπτωση να σας γραψουν με οιστρογονα.το pubmed κ το google θα σας δειξει το δρομο.αυτα.το χρωστουσα σε αυτο το φορουμ.
σας ευχαριστω παααρα πολυ όλα αυτα τα χρονια γιατι καταρχην με προστατευσατε στα πρωτα μου βηματα απο απατεωνες τυπου μεξις καπιλαριν κ μυθια.δειχνετε τον σωστο τρόπο κ φυσικα ξεβρακωνετε γιατρους κ φαρμακοποιους κ το διαπιστωσα τις ελαχιστες φορες που επισκεφθηκα τα ιατρεια τους..
 
Τελευταία επεξεργασία:

sito

Active Member
Τώρα το ειδα το βίντεο. Το φιλτράρεις το διάλυμα όπως κάνει στο βίντεο; Φαντάζομαι το κάνει για να απομακρύνει τα έκδοχα από τα χάπια
 

fbch

Member
Τώρα το ειδα το βίντεο. Το φιλτράρεις το διάλυμα όπως κάνει στο βίντεο; Φαντάζομαι το κάνει για να απομακρύνει τα έκδοχα από τα χάπια
tpt φιλε...για να φανταστεις το μονο που κανα ελιναι απλά να προσέχω να περνανε οσο λιγοτερα κατακάθια γινεται όταν απλά το έχυνα στο ψεκαστικό (μη φανταστεις ενα απλό όπως αυτο που σου ριχουν νερό στα κομμωτηρια)..τώρα αυτο που δοκιμασα είναι με τις ιδιες αναλογιές να το δοκιμάσω σε διάλυμα των 100μλ....δεν ξερω τα χω παίξει είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά...έχασα τη hairline που φτιαξα σχεδόν....υπάρχει περίπτωση να μην μου ξαναπιάσει ποτέ??δεν ξερω πιο ισχυρο αντιανδρογόνο και οιστρογόνο από αυτά...τι λες?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

fbch

Member
αφου ρε συ άρχισα να πιστεύω ότι με ματιάσανε.....δεν υπαρχει αυτο που γίνεται..
 

fbch

Member
Λοιπον εδω και 2 μερες ετοίμασα με τις ιδιες ποσοτητες που εχω αναφερει μια λοσιον των 100μλ.Αυτο σημαινει οτι διπλασιασα την δυναμη της.Το shed που είχα σταματησε αλλά δεν ξερω αν ηταν απ την λοσιον μιας και η hairline στην δεξια πλευρά που την κατεβασα λίγο παρακατω εχε υποχωρησει στα αρχικά της επίπεδα....Μπορεί να μου πει κάποιος τι γινεται??Ξερει?
 
Αν και δεν γνωρίζω ποίος μπορεί να είναι ο λόγος..δοκιμασες μήπως τον τραυματισμό για καλύτερη απορρόφηση??
 

fbch

Member
Οχι δεν χρειάστηκε τόσους μηνες....Ειναι λές και ζόρισα τον οργανισμό μου και έκανε reboot...δεν το χω ξαναπάθει ούτε για ενα εξαμηνο πιο παλιά που επαιρνα androcur απ το στομα (δεν πρεπει να το δοκιμάσει κανενας ούτε προτρέπω απλά το αναφέρω για να έχετε καλυτερη εικονα της κατάστασης-μην φαω κανα μπαν ή αποκλειστεί το θέμα απ αυτο).
Δεν νομιζω να έχω συνηθίσει το androcu ούτε το γυνοφεν αν και έχω διαβάσει για περιπτώσεις γυναικών στην εμμηνόπαυση που κάνουν αγωγή με οιστρογόνα είτε να χρειάζεται να αυξησουν την δόση είτε να αλλάξουν τύπο/μάρκα οιστρογόνων..Για το androcur και γενικά τα αντιανδρογόνα το μόνο που ξέρω είναι ότι επειδή χρησιμοποιούνται για τον καρκίνο του προστάτη ο οποίος εξαρτάται από τα ανδρογόνα (με το ανδροκουρ τα καταστέλλουν) αυτός με τον καιρό προσαρμόζεται και αναπτύσσεται χωρίς να χρειάζεται ανδρογόνα.
Επισης reflex androenicity δεν νομιζω να χω γιατί εκτός απ το shed δεν παρουσιασα αλλα συμπτώματα όπως λαδωμενα μαλλιά,πρόσωπο υπερταση κλπ.Δεν ξερω αν έχει σχέση αλλά έτι κ αλλιώς τα επίπεδα τεστοστερονης μου είναι από τη φύση τους πολύ χαμηλά..Επισης δεν παρατηρησα σκληρυνση της τριχας ή τριχοφυία σε άλλα μερη του σώματός μου...
Τώρα για να σας δώσω να καταλάβετε δεν έχω σχεδόν καθόλου shed αλλά κ οταν τραβάω καμιά τρίχα δεν έχει στη βάση της εκείνο το "μπιζελάκι" που έχω διαβάσει ότι είναι απο την dht...Εχουν λεπτυνε σε σχέση με πριν,φυσικά η hairline έφτασε στην αρκχικη της θεση.Και δεν βλέπω καμία παρενέργεια....
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Fbch είσαι πολύ γαμω τα παιδιά !!!
Μου αρέσει η τρέλα που κουβαλάς και προκυμενου να πετυχεις αυτό που θες τα παίζεις όλα !!!!
Μαζί σου λοιπόν !!!! Μακάρι να είχα ηλικία, άντερα και κουράγια να κάνω πειραματισμούς αλλά δεν ...
Καλή τύχη φίλε
 

fbch

Member
Fbch είσαι πολύ γαμω τα παιδιά !!!
Μου αρέσει η τρέλα που κουβαλάς και προκυμενου να πετυχεις αυτό που θες τα παίζεις όλα !!!!
Μαζί σου λοιπόν !!!! Μακάρι να είχα ηλικία, άντερα και κουράγια να κάνω πειραματισμούς αλλά δεν ...
Καλή τύχη φίλε

axaxa!!σιγα ρε στο εξωτερικο υπάρχουν περισσότεροι και χειρότεροι...απλά δε μαρέσει να παίζω και τα θέλω όλα...Ειναι περίεργο γιατί σε έχω διαβάσει σε διαφορα τοπικ...πολύ απαισιόδοξος είσαι φίλε...Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι εδώ δεν είστε και πολύ των δραστικών λύσεων...Μην με παρεξηγησετε αλλά με λάδια,βιταμίνες και ματζούνια δεν πάτε πουθενα...Το καλύτερο είναι ότι αν διαβάσετε ξενα φορουμ έχετε έτοιμα data από "θεόμουρλους¨" που μπροστά τους εγώ παίζω με φινα..μπορείτε να επιλέξετε ναδοκιμάσετε πιο συντηρητικά κλπ...πχ στο hairlosstalk ψηνονται να κάνουν ομαδική δοκιμη για τοπική enzalutamide....Οι τούρκοι δε επειδή υπάρχουν απαγορεύσεις και περιορισμοί στην πώληση φινα πάνε κατευθείαν στα σκληρά με λοσιον οιστρογόνων με φοβερά αποτελέσματα...Εδώ μόνο κάτι ξεχασμένα θρεντ με τοπικη φλουτα σπιρολακτόνη και αυτό είναι όλο...μετά μονο μεταμοσχεύσεις..Δε θέλω να με παρεξηγησετε ούτε θελω α το παίξω κάποιος (αν δεν είχα αυτο το σεντ ούτε που θα γραφα) αλλά δε θέλετε να δοκιμάσετε καινουργια και πιο αποτελεσματικά πράγματα?

Εντωμεταξυ δεν απαντά κανείς σε αυτην την λοσιον έστω να με ρωτησει για sides κλπ ενω έχω αναφέρει ότι τα χω πάρει και από το στόμα...Θέλω να πώ ή δεν υπάρχουν ατομα που ξέρουν από αντιανδρογόνα ή...δεν έχετε περιέργεια??

Παρεπιπτόντως δεν είναι θεμα αντέρων...ξερω τι παίρνω και πως...πχ το αντροκουρ λλέει ότι για την συνιστώμενη ημερήσια δόση των 50mg το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι μια προσωρινή αζωοσπερμία η οποία μετά την λήξη της θεραπείας είναι αναστρέψιμη (εξαιρώ ηπατοτοξικότητες γιατί αν όντως φοβομασταν για το συκώτι δε θαπίναμε δε θα καπνίζαμε κλπ)..Αρα αν εγώ πχ παίρνω 50mg (ή και λιγότερο) μια φορα τη βδομάδα ε κατα αναλογία δεν θα πάθω και τίποτα....
 

nikolakis

Well-Known Member
Πολυ πιθανόν να εχεις εποχική τριχόπτωση οποτε μη στεναχωριέσαι άδικα. Όσο για αυτο που αναφέρεις οτι κανεις δεν ενδιαφέρεται για την λοσιόν που χρησιμοποιείς ειναι γιατι αν όχι όλοι , οι περισσότεροι έχουν απογοήτευτει πλήρως απο τα τοπικά. Εάν ομως θες κ εχεις όρεξη μπορείς να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες με την πρόοδο που διαπίστωσες κ να ακολουθήσουμε κ αλλοι την χρήση της λοτιον που παρέθεσες απο τη στιγμή που οι παρενέργειες ειναι απο ελάχιστες έως ανύπαρκτες.
 

leas

Well-Known Member
πριν ξεκινησεις αυτα τα τοπικα αντιανδρογονα ειχες δοκιμασει φινα κλπ η απλα στα σκληρα με την μια οπως λες?,
Κανεις τοπικη χρηση για να μην εχεις τις οποιες παρενεργεις ? αλλα και παλι αυτο δεν παει στο κυκλοφορικο αρα μια η αλλη οπως αρκετοι αναφερουν για την τοπικη φινα..
Και κατι τελευταιο τι ηλικια εχεις?εγω για παραδειγμα καιγομαι να ξεκινησω κατι να βοηθαει τουλαχιστον σε οποιο συντηρηση και χεζομαι να κουμπωσω φινα .,τοσο κοτας ειμαι..
Τον τελευταιο καιρο ψαχνω και εγω ξενα φορουμ, μιας και ψαχνεις τοσο εχεις αποψη για καποιο τοπικο που να κανει καποια δουλεια(συντηρηση) χωρις τρομακτικες παρενεργεις...?
το τερματισα με τις ερωτησεις.,,
 

fbch

Member
Πολυ πιθανόν να εχεις εποχική τριχόπτωση οποτε μη στεναχωριέσαι άδικα. Όσο για αυτο που αναφέρεις οτι κανεις δεν ενδιαφέρεται για την λοσιόν που χρησιμοποιείς ειναι γιατι αν όχι όλοι , οι περισσότεροι έχουν απογοήτευτει πλήρως απο τα τοπικά. Εάν ομως θες κ εχεις όρεξη μπορείς να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες με την πρόοδο που διαπίστωσες κ να ακολουθήσουμε κ αλλοι την χρήση της λοτιον που παρέθεσες απο τη στιγμή που οι παρενέργειες ειναι απο ελάχιστες έως ανύπαρκτες.
Δεν νομιζω για εποχικη..βασικα αυτο το θωρω φοβερο urban legend...αν κουμπωσεις τα σκληρα ολες οι εποχες τ χρονου ιδιες θα ναι...Δεν το ειπα γ κακο...Λογικο να απογοητευτείς αν για τοπικο βάζεις ελαιόλαδο,μέλι και βοτανια...ακομα και η μινοξ με το χρονο χανει γιατι καταπολεμα το συμπτωμα και οχι την αιτια.Δεν θελω να ανεβασω πως ειπα γιατι φοβαμαι τυχον αναγνώριση..Επισης εννοειται ότι δεν εχω ορεξη μιας και ειμαι χάλια.Πάντως αν ψαχτείς θα βρεις στο ιντερνετ φωτο ανθρωπων που το δοκιμασαν...Εμένα προσωπικά μου πεταχτηκαν τα ματια στο google translator να προσπαθω να βγάλω τα τουρκικα.....Οτι κα να σου πώ εγώ όμως στην κρίση την δικιά σου είναι αν θα το δοκιμάσεις.Εγω πριν την δοκιμάσω το μονο πυ εξετασα ήταν οι ουσιες που χρησιμοποίησε...από εκει και πέρα η μονη "δυσπιστία" μου ήταν ως προς την τοπικη εφαρμογη...Ποτε δεν φανταζομουν ότι το δέρμα απορροφα φαρμακα...Θέλω να πω μου φαινόταν υπερβολή...Αλλά είμαι και ειλικρινής δεν έχω την διαθεση να τραβηξω τον άλλο απ το χεράκι...Και δεν είμαι εδω για να σε πείσω για αυτό..Ειμαι εδώ γιατ΄πολλοι εδώ ξέρυν για τα τοπικά περισσότερα από μένα..

Οι παρενέργειες για εμενα ήταν ελάχιστες και σε σχέση με το αποτέλεσμα και σε σχέση με παλιότερα που τα έπαιρνα απ το στόμα..Θέλω να πώ γυναικομαστία δεν έκανα αλλά έναν ερεθισό είχα στις ρωγες που και που (όταν εκανα μπρεικ εφευγαν ολα)...Αλλοι γονατιζουν με ντουταστερίδη..τώρα τι να σου πω.Ντουτα πήρα για ενα μηνα το πολύ και δεν ενιωσα τιποτα...Παρενέργειες θα υπάρχουν πάντα σε ουσιες που κάνουν δουλειά..Αυτο είναι νομος.Το θεμα είναι πώς θα βκάνεις την αγωγή ώστε να τις μετριάσεις και ταυτόχρονα να έχεις το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείς.Και όταν λέω κάνουν δουλειά δεν εννοώ να βγάλεις ένα χνουδι ή να νομιζεις πως έβγαλες....
 
Μπλουζα