"Ανώνυμοι" vs "Επώνυμοι" - Δικαιώματα

platanos

Well-Known Member
Καλησπερίζω τα μέλη!
Η σκέψη μου να φτιάξω το νήμα αυτό πλανιόταν πολύ καιρό στο μυαλό μου αλλά τελικά μετά τα τελευταία γεγονότα και τις απειλές για μηνύσεις από κλινική σε ένα συγγεκριμένο μέλος το κάνω πράξη και θα ήθελα να πω κάποιες σκέψεις μου αλλά να αποτελέσει το παρόν νήμα και ένα πεδίο συζήτησης για να βγάλουμε κάποια άκρη και να ερμηνεύσουμε κάποια πράγματα.
Πρώτα από όλα νομίζω ένα forum διέπεται από κάποιους κανόνες. Μπορείς να κρίνεις να κρίνεσαι (πολλές φορές και αυστηρά ή και άδικα) να λες την άποψή σου, να μιλάς σοβαρά, να παραθέτεις την εμπειρία σου, τη γνώση σου, να λες πράγματα που δεν ευσταθούν αλλά είναι η άποψή σου, να κανεις χαβαλέ ενω η περίσταση δεν το "σηκώνει", να έρχεσαι σε σκληρή αντιπαράθεση (που μερικές φορές ξεπερνάει τα όρια με ένα συμφορουμίτη σου) και πολλά άλλα που ειναι στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας και ενός δημοκρατικού και ανεξάρτητου forum όπως είναι το δικό μας.
Εννοείται φυσικά υπάρχουν και κάποιες υποχρεώσεις. «Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα όρια της ελευθερίας των άλλων» όπως είπε ο Καντ. Δεν μπορεί ο κάθε ένας από μας ούτε να υβρίζει ούτε να συκοφαντεί ούτε να χρησιμοποιεί αθέμιτους τρόπους να προωθήσει να εκμαιεύσει ή να διαφημίσει κάτι με σκοπό το κέρδος (ότι κέρδος είναι αυτό, οικονομικό και μη). Στην τελευταία κατηγορία τα πράγματα αλλάζουν αν κάποιος "επώνυμα", όπου φυσικά υπάρχουν διαδικασίες που έχει αναφέρει ο CVIAL, μπορεί να γράψει να προσφέρει τη γνώση του, να διαφημίσει τη δουλειά του, να γράψει και κριτικάρει γνωρίζοντας όμως όλοι το ονοματεπώνυμό του.
"Δυστυχώς" η φύση αυτής της σχέσης είναι κάπως "άδικη" διότι όπως έχει ειπωθεί πάμπολες φορές έχουμε από τη μία πλευρά κάποιον επώνυμο που όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι και από την άλλοι οι "ανώνυμοι φορουμίτες" που κρίνουν/με, κριτικάρουν/με, έχουν/με άποψη ενώ δε γνωρίζουν/με πολλές φορές,
"είναι/είμαστε" γιατροί, σχολιάζουν/με καλοπροάιρετα (η και κακοπροαίρετα πολλές φορές αφού ειμαστε μια μικρή κοινωνία με μωσαικό ανθρώπων και έχει από όλα ο "μπαξές") ενεργώντας τέλοσπάντων σαν μια μικρή κοινότητα με τα καλά της και τα στραβά της.
Στην "έξω κοινωνία" τους κανόνες τους βάζει ο νομοθέτης. Στη δικιά μας ο moderator αυτή είναι και η σημαντική διαφορά! Αν κάποιος παρεκτραπεί ή τελος πάντων ενεργήσει διαφορετικά απο τους κανόνες που υπάρχουν εδώ μέσα είτε τρώει αναφορά, οληγοήμερο ban, πολυήμερο ban, ή ισόβιο αποκλεισμό ανάλογα με το "παράπτωμα" που ο mod αποφασίζει (δίκαια ή άδικα γιατί και αυτός είναι άνθωπος).
Επ ουδενί λοιπόν δε θα έπρεπε σε ένα τετοιο πλαίσιο να γίνονται ούτε KAN κατ εμέ υπαινιγμοι και απειλές για μηνύσεις, όποιος και αν είναι ο τρόπος γραφής όσο σκληρός και αν είναι, όσο και αν η μία πλευρά δεν έχει ούτε το 1 χιλιοστό σε άποψη γνώσεων σε σχέση με την άλλη πλευρά. Για αυτό υπάρχουν τα ban όπως προείπα ή οι αναφορές αν νιώθει κάποιο μέλος (επώνυμο ή μη) οτί θίγεται. "Δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζομαι και με τίμημα τη ζωή μου το δικαίωμα σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις” έχει πει ο Βολταίρος.
Δεν μπορεί να γίνεται φίμωση σε κανένα από τα μέλη ούτε υπαινιγμοί ή απειλές. Και το επιχείρημα του μέλους "ότι έγω γράφω με ονοματεπώνυμο" που έχει ακουστεί πάμπολλες φορές δεν είναι καν επιχείρημα γιατί αμφισβητείται η δομή και "φύση" ενός forum, που είναι η ανωνυμία (καλώς ή κακώς) και ισχύει σε όλα σχεδόν τα forum παγκοσμίως.
Αυτό ή το δέχεσαι και ενεργείς ως επώνυμος με αυτούς τους κανόνες (καλώς η κακώς επαναλαμβάνω η σχέση αυτή από τη φύση της ευνοεί τον ανωνυμο σχολιαστή αλλά that' s it δυστυχώς) δεχόμενος ότι θα ακούσεις πολλές φορές σκληρές και άδικες κριτικές από άτομα που κατά 99% έχουν πολύ λιγότερες γνώσεις και τεχνική κατάρτιση από σένα και πολλές φορές το ΥΠΕΡεγω του ανθρώπου βγαίνει στην επιφάνεια και αντιδρά (λογικό) ΑΛΛΑ όχι με μηνύσεις και εκφοβισμούς.
Αυτές ήταν οι σκέψεις μου και θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας.
Σημείωση: Σε περιστατικά εκπαιδευτικά ή τέλοσπάντων όταν ένας "επώνυμος φορουμίτης" κρίνει ότι η ανταλλαγή απόψεων και σχολιασμού δεν είναι επιθυμιτή ίσως θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης σχολίων (δεν γνωρίζω αν γίνεται ήδη).
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Βασικά πρέπει να αναφέρω κάτι που ξέχασες ή τουλάχιστον δεν αναφέρθηκε. Η σάτιρα[1] (εσφαλμένα σάτυρα)[2] επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία. Αντικείμενο της σάτιρας κατα κύριο λόγο είναι δημόσια πρόσωπα, έχοντες εξουσία κτλ. κτλ.
 

vlafo

Well-Known Member
Η δημιουργία αυτού του νήματος,είναι μια πρωτοβουλία που αντανακλά σκέψεις πολλών άλλων μελών και έπραξες πολύ σωστά δοθήσεις της αφορμής.
Για να μπορέσεις να συμμετέχεις πολιτισμένα σε ένα διάλογο μέσω ενός φόρουμ,οι κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι και γνωστοί σε όλους.
Δίκαιοι?Άδικοι?Αυτοί είναι και αυτούς πρέπει να ακολουθούμε κατά γράμμα.Άλλωστε για όσους ξέρουν και παρακολουθούν γενικά τα φόρουμ,όταν ο moderator είναι αμερόληπτος (βλέπε δικός μας) τότε όλα κυλάνε όμορφα και σωστά.
Υπάρχουν ποινές,αποβολές δια παντός και όποια άλλη κρίνεται σκόπιμο από τον υπεύθυνο.

Το 1ο πρόβλημα προκύπτει μόνο στην περίπτωση που ο moderator είναι αποδέκτης διαφόρων συμφερόντων και εκεί προκύπτει τεράστιο θέμα και κατά συνέπεια ένα φόρουμ ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο,συνεπώς μη ανεξάρτητο.
Το 2ο πρόβλημα προκύπτει όταν μια κλινική όπως στην περίπτωση μας,απειλεί με μηνύσεις και αγωγές συγκεκριμένα μέλη πράγμα όχι μόνο ανεπίτρεπτο αλλά κυριολεκτικά εξοργιστικό και ποταπό.Ο λόγος είναι η δυσφήμιση η συκοφαντική
κατά ομολογία της.Η οποία ενώ έχει συγκεκριμένη νομολογία και ορολογία που αποδεικνύεται,δυστυχώς χρησιμοποιείται σαν απειλή κατά της άποψης μελών που είτε λένε αρλούμπες,είτε γνωρίζουν άριστα τα περί μμ και ξέρουν που ακριβώς να στοχεύσουν.
Σε ένα βαθμό είναι κατανοητό να ακούγονται ότι αρλούμπα θέλεις και ο "ειδήμων "να μην μπορεί να αντιδράσει γιατί θεωρεί ότι βάλλεται,αλλά από την άλλη έχει τον τρόπο και τη γνώση να περάσει αυτό που θέλει και αν μπορέσει να πείσει τα μέλη η όχι.
Με τη βία δε γίνεται να περάσεις αυτό που θέλεις εσύ,πολύ περισσότερο σε μια αισθητική επέμβαση που κανέναν δεν ενδιαφέρει και ούτε μπορούν όλοι να γνωρίζουν λεπτομέρειες τεχνικές,αλλά βλέποντας τον καθρέφτη που είναι αδιάψευστος μάρτυρας,ζητάνε αυτό και μόνο.
Το αποτέλεσμα που μεταφράζεται σε μια λογική φυσικότητα και αντίστοιχα πυκνότητα.

Αυτό δε χρειάζεται πολύ ανάλυση αλλά ο ασθενής το νιώθει και το καταλαβαίνει.
Ειδικά εδώ μέσα που δεν ξεφεύγει τίποτα.
Τα πάντα αναλύονται και αυτός είναι ο σκοπός να υπάρχει μια ενημέρωση υψηλών πληροφοριών, που θα βοηθάει τον ασθενή να έχει τη μέγιστη σωστή πληροφορία για να κυνηγήσει το μέγιστο ή όχι αποτέλεσμα.Αυτό εξαρτάται από αυτόν και μόνο αλλά προαπαιτεί τη γνώση όλων των δεδομένων.
Πράγμα που σε καμία των περιπτώσεων δε συμβαίνει ειδικά στον έξω κόσμο και ειδικά από τις κλινικές.
Όλες ανεξαιρέτως.
Συνεπώς κάθε προσπάθεια φίμωσης μέσω απειλών και εκφοβισμών είναι παράλογη και δεν βγάζει πουθενά,γιατί δεν απειλείται κανείς.
Αν κάποιο μέλος ήθελε να κάνει ζημιά σε κάποιον,αυτό θα ήταν πολύ εύκολο να γίνει.
Και γνωρίζουμε όλοι τον τρόπο.
Αλλά νομίζω κανένα μέλος δεν το θέλει αυτό και είμαι σίγουρος για αυτό.
Αυτά ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να προσθέσω επικουρούμενος απο την απόσυρση του μέλους.

ΥΓ:Εκτιμώ πως δεν αφορούν μόνο ένα μέλος αλλά πολύ περισσότερα.
 

Georgie

Well-Known Member
Ποιες μυνησεις ρε παιδιά ;
Σε ποιο νήμα και για ποιο αδίκημα ;
Τίποτα
Κάποιος που μας συστήθηκε με συκοφαντίες για συναδέλφους του και μετά αποκαλούσε μπακαλόγατους απογοητευμένους πελάτες του, απειλεί με μήνυση ένα αξιοσέβαστο για τις απόψεις του μέλος του φόρουμ .
Espresso γίναμε
 

nick90

Well-Known Member
Ποιες μυνησεις ρε παιδιά ;
Σε ποιο νήμα και για ποιο αδίκημα ;
Ο τίτλος του σχετικού νήματος είναι αυτός που βάζω από κάτω. Μπες στο νήμα και θα σου λυθούν οι απορίες, αν και στα επίμαχα "περί μηνύσεων" posts έγινε επεξεργασία:

RETROGRADE ALOPECIA και πως αντιμετωπίζεται χειρουργικά part 3
 
Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member
George
Βεβαίως, να τα διαβάζει ο κόσμος τα θέματα αυτά να ενημερώνεται για τις τοποθετήσεις του καθενός. Και για την συμπεριφορά προς τους πελάτες/ασθενής.

Δυστηχως δεν βρίσκω αναφορές σε μυνησεις στο θέμα που παρεθεσεσς … και δεν αντιλαμβάνομαι και κάποιο αδίκημα.
 

nick90

Well-Known Member
Δυστηχως δεν βρίσκω αναφορές σε μυνησεις στο θέμα που παρεθεσεσς … και δεν αντιλαμβάνομαι και κάποιο αδίκημα.
Έγινε επεξεργασία και σβήστηκαν στα συγκεκριμένα posts τα επίμαχα σημεία που έλεγαν για μήνυση προς τον @tol
 
  • Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giorgosv

Active Member
Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου γιατρού είναι απαράδεκτη. Όχι μεταμόσχευση δεν θα έκανα εκεί ούτε από έξω δεν θα περνούσα.
Ο ασθενής του που θα έχει επιπλοκή η δεν θα πάει καλά ή πρέπει να κάνει τουμπεκί η αλλιώς αν το πει πουθενά θα τον απειλεί ο ίδιος ο γιατρός που εμπιστεύτηκε.
Ο Mod γιατί δεν έχει επέμβει σε όλα αυτά; Αν μπουν άλλοι γιατροί στο φόρουμ και συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο προσπαθώντας να φιμωνουν τα μέλη θα έχουν την ίδια ασυλία;
Η απειλή ήταν προς τον tol αλλά με σκοπό να την δουν όλοι όσοι μιλούν.
 

panos1234

Well-Known Member
Στην τελική αν δε του αρέσει το φόρουμ του συγκεκριμένου γιατρού, στο καλό και με την νίκη. Κρατάμε κανέναν με το ζόρι εδώ??
Οι κουτοπονηριες κάποια στιγμή αποκαλυπτονται και γίνεσαι ρόμπα.
Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα....
"ο σεβασμός κερδίζεται.. Δεν επιβάλλεται"
 

Xristos87

Well-Known Member
Στην "έξω κοινωνία" τους κανόνες τους βάζει ο νομοθέτης. Στη δικιά μας ο moderator αυτή είναι και η σημαντική διαφορά!
κανεις λαθος. ακομη κ να υπογραψεις/τικαρεις καποιο κουτακι ο νομος "εξω" ισχυει κ "μεσα"...βασικα δεν υπαρχει εξω κ μεσα!

Μπορει καποιος να σε απειλησει για κατι π εχεις το νομιμο δικαιωμα;; κ αν οικειοπειται ενα τετοιο γεγονος σημαινει οτι ειναι κ νομιμο;; δλδ ο αποδεκτης-αθωος μετα δεν μπορει να κανει αγωγη;;; γιατι τοσο ντορος για κατι τοσο απλο;;;
οι περισσοτεροι π γραφεται ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ δεν ξερετε τη διαφορα εγκλησης, μηνυσης κ αγωγης, αυτο π ξερετε να δειχνετε (καλα) ειναι το μποι κ τις δηθεν νομθετικες σας ικανοτητες...
 

panos1234

Well-Known Member
κανεις λαθος. ακομη κ να υπογραψεις/τικαρεις καποιο κουτακι ο νομος "εξω" ισχυει κ "μεσα"...βασικα δεν υπαρχει εξω κ μεσα!

Μπορει καποιος να σε απειλησει για κατι π εχεις το νομιμο δικαιωμα;; κ αν οικειοπειται ενα τετοιο γεγονος σημαινει οτι ειναι κ νομιμο;; δλδ ο αποδεκτης-αθωος μετα δεν μπορει να κανει αγωγη;;; γιατι τοσο ντορος για κατι τοσο απλο;;;
οι περισσοτεροι π γραφεται ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ δεν ξερετε τη διαφορα εγκλησης, μηνυσης κ αγωγης, αυτο π ξερετε να δειχνετε (καλα) ειναι το μποι κ τις δηθεν νομθετικες σας ικανοτητες...

Ως συνήγορος που βγαίνεις συνεχώς του γιατρού, ενημέρωσε τον σε παρακαλώ πως σε ένα φόρουμ δεν απειλουμε με μπράβους, δεν απειλουμε με μηνύσεις και γενικώς δεν ασκούμε τρομοκρατία.
Ελεύθερος διάλογος γίνεται, από επιλογή του γράφει ο ίδιος με το όνομα του και θα παίρνει και το ρίσκο για αρνητική κρητική.
Οποιο μέλος δεν συμφωνεί δηλαδή θα έχει συνέπειες?
Εσύ προσωπικά συμφωνείς με αυτή την τακτική?
Ακόμα και κάποιο μέλος να καταφέρει να βλάψει νομικά ή με μπράβους όπως έχει πει στο παρελθόν (που γελάει ο κόσμος), θεωρείς πως δεν θα υπάρχει αντίδραση?
Δηλαδή με ηρεμία και διάλογο δεν μπορεί να τρέξει αυτό το φόρουμ?
 
  • Like
Reactions: tol

Giorgos-3

Well-Known Member
Παιδιά παιδιά τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και χιλιο υπομενα (τουλάχιστον από εμένα) μήνες πρίν.....ο εν λόγω κύριος το ποιος είναι και τι είναι μας το έχει δείξει πολύ καλά από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο φόρουμ και το επιβεβαιώνει συνεχώς με την συμπεριφορά του ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι έχουμε σχηματίσει λάθος εντύπωση γι αυτόν... Αυτός είναι αυτός που είναι και σίγουρα είναι τοξικός για το φόρουμ... Την ευθύνη την έχει ο διαχειριστής και μόνο που τον ανέχεται και δεν τον έχει στείλει από κει που ήρθε την στιγμή που δεν μπορεί να τον περιορίσει .... Γιατί προφανώς υποθέτω έχει προσπαθήσει να τον μαζέψει αλλά ο ανθρωπος δεν αλλάζει γενικά ...... Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει και συνεχίζει να του κανει πλάτες αλλά πλέον υπάρχοτν αφορμές να γίνονται διάφορες σκέψεις με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό....
 

Xristos87

Well-Known Member
Ως συνήγορος που βγαίνεις συνεχώς του γιατρού, ενημέρωσε τον σε παρακαλώ πως σε ένα φόρουμ δεν απειλουμε με μπράβους, δεν απειλουμε με μηνύσεις και γενικώς δεν ασκούμε τρομοκρατία.
Ελεύθερος διάλογος γίνεται, από επιλογή του γράφει ο ίδιος με το όνομα του και θα παίρνει και το ρίσκο για αρνητική κρητική.
Οποιο μέλος δεν συμφωνεί δηλαδή θα έχει συνέπειες?
Εσύ προσωπικά συμφωνείς με αυτή την τακτική?
Ακόμα και κάποιο μέλος να καταφέρει να βλάψει νομικά ή με μπράβους όπως έχει πει στο παρελθόν (που γελάει ο κόσμος), θεωρείς πως δεν θα υπάρχει αντίδραση?
Δηλαδή με ηρεμία και διάλογο δεν μπορεί να τρέξει αυτό το φόρουμ?
δεν βγαινω σαν συνηγορος κανενος. απευθυνομαι σε ανωνυμα μελη π με τον μανδυα συνηγορου καποιου ανωνυμου μελους (π ενδομυχα δεν τρεφουν καμια πραγματικη συμπαρασταση) αντλουν παμπονηρα την ευκαιρια και πυροβολουν (ασφαιρα παντα αλλα με θορυβο) ενα αλλο, επωνυμο μελος. αυτο ειναι π δεν μ αρεσει. η πονηρια π εχουν (πολλοι) τελικα κ μεσω τετοιων αντιληψεων και κινησεων πραγματωνουν τα καταλοιπα τους, τουλαχιστον ειναι εδω κ δεν ειναι στις γυναικες τους...

αυτα περι μπραβων και απειλων τα ακουω βερεσε. Ολοι γνωριζουν πως μιλαει ο καθενας εδω μεσα, ποσο μαλλον αυτοι π τραβανε το βλεμα. κ να σ πω κατι, αντρικια...εσυ τι θα εκανες αν ησουν στη θεση του (γιατρου);;

υ.γ. κ λιγα και ευγενικα τους εχει μιλησει με οσα του ειπαν!!
 

panos1234

Well-Known Member
δεν βγαινω σαν συνηγορος κανενος. απευθυνομαι σε ανωνυμα μελη π με τον μανδυα συνηγορου καποιου ανωνυμου μελους (π ενδομυχα δεν τρεφουν καμια πραγματικη συμπαρασταση) αντλουν παμπονηρα την ευκαιρια και πυροβολουν (ασφαιρα παντα αλλα με θορυβο) ενα αλλο, επωνυμο μελος. αυτο ειναι π δεν μ αρεσει. η πονηρια π εχουν (πολλοι) τελικα κ μεσω τετοιων αντιληψεων και κινησεων πραγματωνουν τα καταλοιπα τους, τουλαχιστον ειναι εδω κ δεν ειναι στις γυναικες τους...

αυτα περι μπραβων και απειλων τα ακουω βερεσε. Ολοι γνωριζουν πως μιλαει ο καθενας εδω μεσα, ποσο μαλλον αυτοι π τραβανε το βλεμα. κ να σ πω κατι, αντρικια...εσυ τι θα εκανες αν ησουν στη θεση του (γιατρου);;

υ.γ. κ λιγα και ευγενικα τους εχει μιλησει με οσα του ειπαν!!


Αντρίκια λοιπόν σου απαντάω πως σε ότι λέει, όπως αντιδρά, όπως απειλεί ΔΕΝ θα έκανα τίποτα απολύτως εγώ.
Όταν είσαι ένας γιατρός, επιστήμονας με βιβλία, βραβευμένος κλπ σε ότι λέει ο γιατρός, έχεις άλλη στάση φίλε μου.
Είσαι ευγενής, απαντάς συγκεκριμένα και κοφτά σύμφωνα με αυτά που γνωρίζεις και προσπαθείς να περάσεις σε ανθρώπους που δεν είναι γιατροί γνώσεις σου, σε όρια που θέλεις να γνωρίζει ο άλλος.

Τώρα τι συγκρίνουμε εδώ?
Έχει καμία σχέση αυτή η στάση με αυτό που βγάζει??
Δηλαδή ο συγκεκριμένος κάνει ότι θέλει? Μιλάει όπως θέλει... Και απειλεί μέλη της κοινότητας αυτής?
Και τι είναι δηλαδή αυτός στο κάτω κάτω?
 

jersey

Well-Known Member
Στην τελική αν δε του αρέσει το φόρουμ του συγκεκριμένου γιατρού, στο καλό και με την νίκη. Κρατάμε κανέναν με το ζόρι εδώ??
Οι κουτοπονηριες κάποια στιγμή αποκαλυπτονται και γίνεσαι ρόμπα.
Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα....
"ο σεβασμός κερδίζεται.. Δεν επιβάλλεται"
Πάντως σκάνε σαν συνεχόμενες βόμβες οι αποκαλύψεις για τις πρακτικές που ακολουθεί η συγκεκριμένη κλινική που πλέον έχει χάσει κάθε αξιοπρέπεια και αξιοπιστία... Όλοι τα έχουν μάθει πλέον. Η αλήθεια αργά ή γρήγορα μαθαίνεται. «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…»
 
  • Like
Reactions: tol

Xristos87

Well-Known Member
Αντρίκια λοιπόν σου απαντάω πως σε ότι λέει, όπως αντιδρά, όπως απειλεί ΔΕΝ θα έκανα τίποτα απολύτως εγώ.
Όταν είσαι ένας γιατρός, επιστήμονας με βιβλία, βραβευμένος κλπ σε ότι λέει ο γιατρός, έχεις άλλη στάση φίλε μου.
Είσαι ευγενής, απαντάς συγκεκριμένα και κοφτά σύμφωνα με αυτά που γνωρίζεις και προσπαθείς να περάσεις σε ανθρώπους που δεν είναι γιατροί γνώσεις σου, σε όρια που θέλεις να γνωρίζει ο άλλος.

Τώρα τι συγκρίνουμε εδώ?
Έχει καμία σχέση αυτή η στάση με αυτό που βγάζει??
Δηλαδή ο συγκεκριμένος κάνει ότι θέλει? Μιλάει όπως θέλει... Και απειλεί μέλη της κοινότητας αυτής?
Και τι είναι δηλαδή αυτός στο κάτω κάτω?
τωρα κοροιδευομαστε οκ....
 
Μπλουζα