Γεια σας παιδια κ απο εμενα. Πριν κατι χρονια μ ειχε μπει η ιδεα να ψαξω τι ειναι η μ.μ. . Το αφησα, δεν ειχα θεμα κ δεν εχω θεμα με την αραιωση π εχω. Να ομως π ενα αγαπημενο κοντινο προσωπο μ ειπε, ρε συ δεν πας να βαλεις λιγα μαλλακια τωρα πριν σ πεσουν εντελως απο μπροστα; Με στεναχωρησε, γιατι καταλαβα οτι αυτος στεναχωριεται π μ επεσαν κ πιστευει οτι κ εγω στεναχωριεμαι ασχετως αν του εξηγησα οτι δεν εχω θεμα. Ξεκινησα να ψαχνω, να βλεπω αποτελεσματα, να διαβαζω εδω μεσα. Μιλησα με μια υπαλληλο απο μια πολυδιαφημισμένη κλινινη μ.μ. με εδρα την Αττικη την "Αναστασακης". Επικοινωνια μεσω βιντεοκλησης βαιμπερ. Μ ειπε διαφορα τα οποια δεν θα τα αναφερω ολα τωρα ουτε θα αναλυσω τουλαχιστον ακομη κ ουτε ξερω κ αν χρειαζεται. Επι του θεματος, μικρο προβλημα, περι των 2 000 με 2 200 γκραφτς (με μια προχειρη ματια) κ σιγουρο φυσικο αποτελεσμα. Οταν ρωτησα αν μπορω να βρεθώ με καποιον πελατης του π ηδη εχει κανει μ.μ. . να δω απο κοντα το αποτελεσμα, μ ειπε οχι γιατι εμπιπτει στο νομο περι προσωπικων δεδομενων. Βεβαια στο γιουτουμπ τους βλεπεις αλλα δεν ξερεις πως τους λενε να τους κτυπησεις την πορτα να ρωτήσεις 2 πραματα κ να δεις μ τα ματια σου, να "ψαξεις" το κεφαλι του. Γιατι κακα τα ψεμματα παιδια, το κεφαλι σου "παίζεις". Κ θελω να σας ρωτήσω ειναι κανεις εδω στο φορουμ απο Θεσσαλονίκη ή ξερετε κανεναν π εχει κανει μ.μ. στην Αναστασακης κ ει αι απο Θεσσαλονίκη να ερθω σε επαφη μαζι του να πουμε δυο κουβεντες;;.
υ.γ. μονο εκει απευθυνηθηκα μεχρι τωρα. η τιμη θα παιξει τον καταλυτικό ρολο κ επιλογη αν τελικα κανω.
υ.γ. μονο εκει απευθυνηθηκα μεχρι τωρα. η τιμη θα παιξει τον καταλυτικό ρολο κ επιλογη αν τελικα κανω.