Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από εκεί έπαιρνα και εγώ δεν έχουν πλέον κιρκλαντ έχουν εξαντληθεί μόνο αν το γυρίσω σε αφρό που ήταν η τελευταία μου επιλογήΑπο goldhair.gr βλέπω αρκετούς να παίρνουν χωρίς πρόβλημα και δίνουν και έπτωση στα μέλη του φόρουμ.
Μάλλον φταίει ότι η Αμαζόν δεν πουλάει πλέον κιρκλαντ η επόμενη επιλογή είναι ebayΕγώ από το 2019 χρησιμοποιώ Κιρκλαντ λοσιόν. Εχω δοκιμάσει και τον αφρό αλλά μου έκανε ζημιά στο μαλλί. Και εγώ από goldhair έπαιρνα αλλά τώρα που έχουν έλλειψη δεν ξέρω και εγώ τι να κανω. έχω μονο 3 μπουκαλάκια (3 μηνες δλδ) ακομα.
Axelan φιλς μου lotion.εν έτει 2023 μπορείτε να μου πείτε από που αγοράζετε μινοξιδίλη (ελληνικά ή ξένα sites) ,προτιμώ αφρό αλλά και λοσιόν δεν με ενοχλεί. Κάθε απαντήση δεκτή!ευχαριστώ!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα φίλε!Είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα αλλά άφηνε λιπαρότητα!Αν έχει λιπαρό τριχωτό προτίμησε axelan που είναι στην ίδια τιμή και όλοι λένε ότι δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!Στην ίδια τιμή θα την βρείς!Καλησπέρα, botafex minoxidil χρησιμοποιεί κάποιος? μου το πρότεινε φαρμακοπoιός και κάνει γύρω στα 15€ τα 60ml 5%
Για τον fagron αφρό που λένε ξέρεις αν αφήνει λιπαρότητα… ?Καλησπέρα φίλε!Είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα αλλά άφηνε λιπαρότητα!Αν έχει λιπαρό τριχωτό προτίμησε axelan που είναι στην ίδια τιμή και όλοι λένε ότι δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!Στην ίδια τιμή θα την βρείς!
Λένε ότι κάθετε καλά και αυτός στο τριχωτό απο άποψη λιπαρότητας!Για τον fagron αφρό που λένε ξέρεις αν αφήνει λιπαρότητα… ?
Σε ευχαριστώ φίλε μουΚαλησπέρα φίλε!Είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα αλλά άφηνε λιπαρότητα!Αν έχει λιπαρό τριχωτό προτίμησε axelan που είναι στην ίδια τιμή και όλοι λένε ότι δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!Στην ίδια τιμή θα την βρείς!
Πληρώνεις τελωνείο αν αγοράσεις από Ισπανία την συγκεκριμένη μινοξιδιλη?Έχει αγοράσει κανείς Regaxidil από Ισπανία?
Η τιμή βγαίνει αρκετά καλή. Το θέμα είναι ότι δεν έχει PG.
Αφηνει στην αρχη αλλα αργοτερα φευγει και αποκτας το κλασσικο λουκ που σου δινουν kirkland και regaine. Ο συγκεκριμενος αφρος εχει το κακο οτι εξαρταται απο την παρασκευη του φαμακοποιου αν θα σου τον πετυχει. Εμενα για 2 σχεδον χρονια μου τον εφτιαχνε ο ιδιος, τωρα τελευταιους μηνες εβαζε καποιον αλλο απο το φαρμακειο? Δεν ξερω τι αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν το ιδιο.Για τον fagron αφρό που λένε ξέρεις αν αφήνει λιπαρότητα… ?
Το regain πλέων το υγρό το έχουν βάλει προσφορά στα φαρμακεία τα 3 μπουκάλια κάπου στα 45 ευρώ.Εβαλαν μυαλό φαίνεται διότι πουλούσαν το ένα 25 ευρώ.Προσφατα που πηρα Regaine μου βγηκε 31 ευρω με μια εκπτωση του φαρμακοποιου. Βεβαια εγω βαζοντας μια φορα τη μερα θελω καπου 100ml για να μου φτασει. Αρα παιρνω τον 1,5 μηνα 2 μπουκαλακια.
δεν εχει τελωνειο.Πληρώνεις τελωνείο αν αγοράσεις από Ισπανία την συγκεκριμένη μινοξιδιλη?
Πόσο βγαίνει με τα μεταφορικά?στο ισπανικό αμαζον δεν το βρήκα.