ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ Toppik με minoxidil foam

zafi1988

Member
Ξερει καποιος να απαντησει παιδια επειδη χρηυσιμοποιω και τα δυο..Το πρωι πχ λουζομαι βαζς minoxidil και μετα απο κανα μισαωρο ριχνω toppik και παω στη δουλεια..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oddo

New Member
Μιας και υπήρχε το θέμα είπα να μην ανοίξω νέο.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω το toppik για λόγους ψυχολογίας, όμως δεδομένου ότι το μαλλί μου δεν λαδώνει τόσο εύκολα και λούζομαι μέρα παρά μέρα, με προβληματίζει η χρήση του regaine.

Συγκεκριμένα τώρα που χρησιμοποιώ regaine foam 2 φορές τη μέρα αναγκαστικά κάποιες φορές θα πρέπει να κάνω χρήση ενώ υπάρχει ήδη toppik στο κεφάλι μου. Υπάρχει κάποιο θέμα με τον αφρό (μη απορόφηση ή αλληλεπίδραση) αν βγάζω την μεγαλύτερη ποσότητα από toppik πριν τον εφαρμόσω;
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Οταν χρησιμοποιεις τη μινοξ το κεφαλι και τα χερια πρεπει να ειναι καθαρα! Αφου αποφασισες τη χρηση τοπικ θα λουζεις τα μαλλια καθημερινα και θα εφαρμοζεις το τοπικ παντα μετα και αφου αποροφηθει η μινοξ!
 

oddo

New Member
Οκ. Βέβαια μέχρι πριν 2 μήνες που λουζόμουν καθημερινά για να εφαρμόζεται η μινοξ σε καθαρό κεφάλι, είχα θέματα φαγούρας και πιτυρίδας, ενώ πλέον με το μέρα παρά μέρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μπορώ να λούζομαι μέρα παρά μέρα όπως τώρα(με σαμπουάν εννοώ) και στο ενδιάμεσο να ξεβγάζω το toppik μόνο με νερό; Ποια είναι η γνώμη σου;
 

Tommy h

Member
Φίλε το Toppik δεν βγαίνει μόνο με νερό χρειάζεται και σαμπουάν (αντιθέτως με το nanogen).
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Σωστα, το τοπικ χρειαζεται κανονικο λουσιμο για να φυγει οχι μονο νερο, μη ξεχνας οτι ειναι μια ξενη ουσια η οποια πρεπει να απομακρυνεται μετα και οχι να παραμενει ημερες στο κεφαλι..η σωστη χρηση της μινοξ οπως ειπαμε, χρειαζεται καθαρο δερμα, ειναι τοπικο φαρμακο! Οποτε θα λουζεσαι πριν την εφαρμογη μινοξ, μετα και αφου αποροφηθει βαλε τοπικ, εγω ετσι κανω,κοιταξε λιγο στο νημα με τα σαμπουαν και παρε ενα που να σου κανει καλο καθαρισμο, ισως και ενα κατακεναζολης οπως το fungoral μια φορα την εβδομαδα θα ηταν καλο για σενα, καλη συνεχεια!
 
Μπλουζα