Ότι θέλατε να μάθετε για τη Φιναστερίδη και δεν ξέρατε που να ρωτησετε

dim d

Well-Known Member
Xωρις να θελω να γινω επιθετικος κι δεχομενος οτι καποια παιδια ισως ειχαν θεματα με τη θεραπεια, απο την στιγμη που οπως λες δες το εχεις δοκιμασει ποτε, δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη για ευνοητους λογους.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

george_hatzi

Well-Known Member
Η βιωματική γνώση δεν είναι η μόνη γνώση. Δεν πρέπει να έχω ζήσει πόλεμο για να τον κατακρίνω. Μη λέμε ότι να ναι τωρα
 

simpa

Active Member
Ποιός σου είπε ότι θα έχεις αύξηση τριχοφυίας;
Τη φιναστερίδη την παίρνεις για να σου φρενάρει ολοκληρωτικά την τριχόπτωση και να σου διατηρήσει όλα τα υπόλοιπα.
Λίγο στο crown μπορεί να δεις επανέκφυση.
Μάλλον δεν έχεις δει κάτι τρελά comebacks που είχαν πολλοί με φίνα.
 

Bill1991

Active Member
@dim d @tol @Giorgos-3 ΟΙ ΜΟΝΕΣΣΣΣΣ γνώμες που δέχομαι εγώ για την φίνα (εκτός του γιατρού που σέβομαι τις απόψεις του) είναι από εμένα τον ίδιο στον οργανισμό μου και γνωστούς μου χρήστες της φίνα που δεν είναι μίζεροι και προσέχουν την υγεία τους! Αυτοί οι σαρανταρηδες που είναι παχύσαρκοι, κλαίνε για την γυναίκα τους και εύχονται να γινόντουσαν ξανά δεκαοχτώ ετών με ή χωρίς φίνα άχρηστοι είναι...Για να κάνεις την οποιαδήποτε αγωγή πρέπει να έχεις το κατάλληλο mentality, "το τσιγάρο μου δημιουργεί θέμα αλλά δεν κάνω πάνω από 3 την ημέρα" , "έχω τριγλυκερίδια παίρνω χάπι αλλά δεν πειράζει θα φάω σαν βόδι την Κυριακή και Δευτέρα θα αρχίσω γυμναστήριο" ... Όποιος θέλει να παίρνει ένα χάπι και μπαμ όλα να λυθούν χωρίς καμμιά θυσία συγνώμη αλλά πολύ μου αρέσει που τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο!!!ΤΙΠΟΤΑ
 

vlafo

Well-Known Member
Εχεις δικιο. Νομιζω περα απο μια επανεκφυση στο crown, διατηρουν σε σχεδον απολυτο βαθμο τα υπαρχοντα.
[/QUOTE]
Σε απόλυτο είναι η σωστή λέξη και πέρα από αυτή την τεράστια διαφορά,ότι έχεις χάσει το ξαναβγάζεις αλλά με την προυποθέση να την πάρεις μέσα σε ένα εξάμηνο.
Επιπλέον επαναφέρει τη φυσιολογική διάμετρο των τριχών.
Φανταστείτε ένα κεφάλι χωρίς απώλειες αλλά με άρρωστες τρίχες και λεπτές.Ξέρεις πως θα δείχνει;
Σαν να θέλει μμ.
Αυτές τις τεράστιες αλλαγές επιφέρει η φίνα και όχι κάποιος που είναι nw3 πάει nw1.
 

tasos33

Well-Known Member
Το νήμα έγινε για όσους είναι υπέρ της χρήσης η αμφιταλαντεύονται, να ειπωθούν κάποιες ερωτήσεις στο γιατρό και να μας πει την γνώμη του. Αυτό που συμβαίνει έχει ξανασυμβεί δεκάδες φορές. Όσοι είναι κατά ας μείνουν απέξω. Ας γράψουν σε ένα παλιοτερο νήμα .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν χρειάζεται να κλειδώσει. Θα μείνει ανοιχτό για απορίες προς τον γιατρό. Όλα τα άλλα θα σβηστούν γιατί δεν προσφέρουν κάτι καινούργιο.
 

felaini

Active Member
Ολοι αυτοι διακατεχονται απο μια εσωτερικη αναγκη γραφοντας(κραζοντας) κ αμφισβητωντας ενα χαπι για την τριχοπτωση εγκεκριμενο χρονια τωρα απ το fda για να ικανοποιησουν το φοβο τους κ τιποτ αλλο..Εδω ο αλλος δεν εχει δει καν πως ειναι κ γραφει ακουσα μου ειπαν διαβασα θα βγαλεις βυζια δυο μηνες στο φορουμ..κτλ.. αδιαφορια σ αυτα τα ατομα.. ζηλευουν απλα που δε Παιρνουν αυτη την τελεια θεραπεια απο επιλογη τους κ τον φοβο Τους που εχουν υποστει..Α δ ι α φ ο ρ ι α θα το κανουν μια ζωη δε πα να το εγκρινει κ ο θεος ο ιδιος..
 

Harris_G

Well-Known Member
Μη τους ερεθιζετε κιολας γιατι βρισκουν πατημα να γραψουν. Προς Θεου δε θελουμε να τους φιμωσουμε, απλα εχει ιδιαιτεροτητα αυτο το νημα. Το ζητησε ο ιδιος ο γιατρος που αφιερωσε πολυτιμο χρονο για αυτο το βιντεο να μην αρχισουν οι ιστοριες τρομου.
 

Georgie

Well-Known Member
Δλδ άμα μιλήσει κάποιος που έχει ψαχτεί κ έχει την όρεξη να μιλήσει με βάση μελέτες όπως ο Πάνος για παράδειγμα να μην μιλήσει ....να μην γράψει σ' αυτό το νήμα ...να μην ρωτήσει κάτι τον γιατρό ...άσε με εμένα που Μάι άσχετος ....να μιλάνε μόνο οι χρήστες .. οκ ...απλα δεν το σκέφτηκα ότι πάει έτσι..πάω πάσο ...
Κοιτα εμένα το θεμα δε με αφορά καθόλου επειδή όπως σου ανέφερα δεν ειμαι χρήστης της ουσίας .
Απο τη στιγμή όμως που ειναι εγκεκριμένη θεραπεια για τη τριχοπτωση απο το πιο αυστηρό οργανισμό του κοσμου τον FDA δε βρίσκω το λόγο για αυτη την ατέρμονη συζήτηση .
Οι Άνθρωποι επιστήμονες που δίνουν έγκριση για οποιοδήποτε φάρμακο εκει εχουν δει τις έρευνες ( χρόνων) και τις εχουν αξιολογήσει θετικά η αρνητικά .
Τωρα εάν σε ενα ποσοστό εχουν βγει παρενεργειες ειναι απολύτως φυσιολογικο όπως συμβαίνει σχεδόν με όλες τις φαρμακευτικές ουσίες.
Εκει κανεις την έρευνα και ζυγίζεις τα pros και τα cons όπως με καθε τι που εχεις άγνοια στη ζωη .
Το φορουμ αυτο ειναι για τη τριχοπτωση, και όπως βλεπεις και εσυ, καθημερινά χρήστες με κακή ψυχολογία ζητούν βοήθεια για την αντιμετώπιση της ΑΑ .
Η φιναστεριδη τους τη δίνει στη πλειοψηφία
Εάν ειναι happy με αυτο όλα ok .
 
Τελευταία επεξεργασία:

felaini

Active Member
Ακριβως αυτο dim αυτο.. δεν υπαρχει περιπτωση ομως κατσε κ θα δεις θα μπει κ αλλος που δε τον αφορα για να κραξει να σαι σιγουρος για αυτο.. προτεινω λοιπον στους ‘ευαλωτουσ’ να φτιαξουν ενα δικο τους ποστ με θεμα που θα γραφει το εξη: ‘Ακουσα, μου ειπαν, καπου το διαβασα,Φημες λενε πως η φινα δημιουργει προβληματα στην υγεια κανεις βυζι παθαινεις καρκινο εχεις χαμηλη λιμπιντο κτλ.. ‘ ετσι θα κοιμουνται ησυχοι κ γεματοι ανακουφιση...
 

Georgie

Well-Known Member
Εγώ θελω να κάνω μια ερώτηση προς τους χρήστες της φιναστεριδης .
Σας την εχει συνταγογραφήσει Γιατρός με προτεινόμενη δοσολογια ?
Χρειάζονται εξετάσεις ελέγχου ?
Οι φαρμακοποιοί που φτιάχνουν τη φιναστεριδη σε κάψουλες ζητάνε τη συνταγή?
 

dim d

Well-Known Member
Δεν μου την συνταγογραφησε γιατρος, δεν χρειαζονται εξετασεις και ο φαρμακοποιος μου απλα με ρωτησε για την δοσολογια. Η δερματολογος μου απλα μου προτεινε το 1mg (propecia δλδ).
 

vlafo

Well-Known Member
Εγώ θελω να κάνω μια ερώτηση προς τους χρήστες της φιναστεριδης .
Σας την εχει συνταγογραφήσει Γιατρός με προτεινόμενη δοσολογια ?
Χρειάζονται εξετάσεις ελέγχου ?
Οι φαρμακοποιοί που φτιάχνουν τη φιναστεριδη σε κάψουλες ζητάνε τη συνταγή?
Όχι εγώ ποτέ δεν την έχω πάρει με συνταγή Georgie.
Παλιά το propecia το έφερνα από Αμερική άλλες εποχές όχι όπως τώρα.
Εξετάσεις όχι πέρα από τις γενικές ετήσιες .
Δεν ζητάνε συνταγή.
 

felaini

Active Member
Δε χρειαζεται συνταγη γιατρου για να παρεις φιναστεριδη..Υπαρχει το βασικο χαπι propecia του 1mg αλλα επειδη ειναι τσουχτερο στην τιμη ζητας το προσκαρ το οποιο ομως ειναι 5mg k το κοβεις στα 5... καλο ειναι να αποφασισεις Απο κοινου μ Ενα δικο σου γιατρο να την ξεκινησεις κανοντας την πιο βασικη εξεταση που ζητανε: ενα pSA..αν οι τιμες ειναι οκ προχωρας ακαθεκτος.. προσοχη ομως αν πας σε φαρμακειο που φτιαχνουν καψουλες φινα μη την πατησεις οπως κ γω στην αρχη.. μου χε δωσει ενα φαρμακειο κοντα στο ανδρ συγγρου Το νοσοκομειο μουφα φινα.... το λεει κ ο γιατρος στο βιντεο παιζουν μουφες με τα γενοσημα...
 
Μπλουζα