Επιλογή Κλινικής

Kostas_78

Member
Καλημέρα
Μετά από καιρό παρακολούθησης του forum και εξέλιξης της Α.Α. είμαι στη φάση που παίρνω προσφορές από κλινικές ώστε να προχωρήσω σε μμ.
Στο παρόν thread θα ήθελα την αντικειμενική γνώμη - γνώση όποιου θα ήθελε να μου παραθέσει τα καλά και τα κακα μεταξύ των HDC και κλινικής Γεωργίου σε μια από τις οποίες θα την κάνω κατά 90% αφού ο Τούρκος μου λέει για πολλά grafts παραπάνω ( με το γνωστό splitting) και σε μια επέμβαση με τη μια ...που το ψιλοφοβαμαι λόγω μέτριας δοτριας .
Υποψην οι δύο κυπριακές εκτίμησαν πάνω κάτω 3000grfts με τιμή σχεδόν ίδια ανα graft ελάχιστα φθηνότερη η HDC.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ελάχιστη φθηνότερη η hdc μπορεί να είναι με τη Βρυωνιδου που είναι νέα στο χώρο. Αν κάνεις με το Μάρα ο Γεωργίου είναι φθηνότερος. Στα ίδια επίπεδα παίζουν και οι δύο με παρόμοιες πυκνότητες και φυτρωση. Επίσης έχουν και οι δύο 1-2 περιπτώσεις με μέτρια αποτελέσματα η με επιπλοκή (shockloss). Θα τα βρεις όλα στις παρουσιάσεις.
 

Kostas_78

Member
Μικρό το δείγμα στο φόρουμ δυστυχώς! Για αυτό και το post!! Πάραυτα κι εγώ τα ίδια με σένα πιστεύω ...
Έχω κάνει και συνάντηση σε Advanced πίσω από Hilton αλλά κλασικά σε πολύ γενική κουβέντα. Σούπερ η τιμή φυσικά σε σχέση με έξω ...ακόμα κ σε σχέση με Κύπρο ...αλλά με μέτρια δότρια πως να παίξω το κεφάλι μου κορώνα γράμματα....
 

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν είναι μικρό το δείγμα στο φόρουμ μπορείς να δεις 10 αποτέλεσματα από κάθε κλινική.
Να πας όπου εμπιστεύεσαι αλλά στην advanced δεν παίζεις το κεφάλι σου όπως λες. Έχουν πάει παιδιά άδειοι πάνω και έφυγαν με μαλλιά όπως mic6 laroiso και renosespresso. Σε σχέση με τα μοσχευματα η φυτρωση τους είναι πολύ υψηλή. Οι κυπριακές θα σου τα βάλουν σε διήμερη συνεδρία. Αν δεν χρειάζεται να μπεις ανάμεσα σε μάμα μαλλιά επέλεξε όποιον εμπιστεύεσαι περισσότερο. Βάλε αν θες και μια φωτό να δούμε την αραίωση.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν είπα κάπου αυτό. Αν είναι να μπει σε μαμά μαλλιά να προσέξει στις δύο επιλογές του για τις κυπριακές. Σε αυτή την περίπτωση από τις δύο επιλογές προτιμώ Γεωργίου. Η hdc αποφεύγει περισσότερο να επεμβαίνει ανάμεσα σε μάμα μαλλιά.
 
Μπλουζα