Γνώμες για μμ

dimitris50423

Well-Known Member
Τη μονιμη ληψη φαρμακων εγω θα τη δεχτω οταν θα ειναι για να βελτιωσω την υγεια μου. Οχι την εμφανιση μου επηρρεαζοντας καποιες ορμονες μου. Και ας μου ριξουν το μαλλι. Θα το παλεψω οσο γινεται με μεταμοσχευσεις μεχρι να τελειωσω τη δοτρια και μεχρι να γινει αυτο θα τοποθετησω τα μοσχευματα στην τελευταια για ομοιομορφη καλυψη.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του και σεβαστη η γνωμη οσων κανουν χρηση τουλαχιστον να γινεται με ελεγχο και ισως με συμβουλη καποιου γιατρου. Καπου εδω θα ειμαστε και θα δουμε τι θα πεσει τα επομενα χρονια. Σημαντικο να βλεπουμε την πορεια μελων με το περασμα των χρονων.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member
Εμένα πάντως ο αδερφός μου είναι Nw 3 προς 4 εδώ και 15 χρόνια με μόνο σημείο που να άνοιξε το crown. Ο θείος μου είναι ,nw4 από τότε που τον θυμάμαι δηλαδή σίγουρα πάνω από 20 χρόνια με ελάχιστη υποχώρηση. Αυτό είναι στον κύκλο μου καθώς μόνο αυτοί είχαν θέμα με τριχοπτωση και εγώ. Ο αδερφος μου είναι 42 και ο θείος μου 57. Οπότε αυτό το ότι κάποιος είναι nw3 και γίνεται γυαλι σε 5 χρόνια δεν ισχύει πάντα.
Εγώ είμαι 31 οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνωμη για την δική μου περίπτωση καθώς βάζω μινοξ 3 χρόνια με διάλειμμα 7 μηνων (που ήταν τεράστιο λάθος)
 

vag25

Well-Known Member
Εξαρταται απο την περιπτωση. Eγω ανακαλυψα οτι ειναι πιο αραιο το crown μου πριν απο 15 χρονια. Φαινοταν με δυσκολια αλλα φαινοταν. Ειχα βαλει και αλλον να το επιβεβαιωσει οτι δεν ειμαι τρελος. Με αυτη τη λογικη δεν θα ειχα τριχα πισω 15 χρονια μετα χωρις θεραπεια. Κι ομως ειμαι σχεδον οπως ο John(αντε καπως χειροτερα) μετα την μεταμοσχευση του στο crown.
 

spi

Well-Known Member
Ναι σαφώς και όταν αρχίσει το πρόβλημα μετά δεν σταματάει απλα σε άλλους έρχεται επιθετικά και μετά επιβραδύνει σε άλλους με αργους ρυθμούς και σε άλλους συνεχίζει με μια σταθερά μέχρι να χάσουν το μεγαλύτερο μέρος τους. Για μένα το να κάνεις θεραπεία είναι μονόδρομος όταν έχεις φανερό προβλημα. Αλλά δεν πιστεύω όμως ότι κάποιοι που είναι σταθεροί πια χρειάζεται να κάνουν θεραπεία αν δεν θέλουν με το πρόσχημα ότι θα τα χάσουν όλα σε 3-4 χρονια
 

CountZero

New Member
Btw, βλέπω οτι η HDC έχει free consultations σε καμιά βδομάδα οπότε λέω να τους πω και αυτούς τις περίεργες απόψεις μου να δω τι θα μου πουν. Εντωμεταξύ πήρα και αυτή την 6μηνη αγωγή revivogen μήπως και δυναμώσουν τα υπάρχοντα (πάχος τρίχας κλπ). Ξέρουμε αν με την διακοπή της υπάρχει κανένα shock και φύγουν τα υπόλοιπα μαζεμένα;
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O φίλος πάει για NW5. Εκεί θα πλαφονάρει. Δότρια δεν ξέρω αν έχει καλή αυτό θα φανεί από μέτρηση γιατί οι φώτο είναι σκοτεινές. Πρώτο βήμα λοιπόν μια καλή ανάλυση της δότριας και μετά η απόφαση. Το ευκολότερο για αυτό είναι στον Εrdo.
 

gerassis

Well-Known Member
Όλες αυτές οι θεραπείες ονομάζονται μεσοπρόθεσμες. Δλδ δουλεύουν για όσο καιρό παίρνεις τις ουσίες. Συνήθως 6 μήνες μετά τη διακοπή τους επανέρχεσαι. Αλλά ειναι ο μόνος τρόπος να κρατήσεις τα μαλλιά σου και ο μόνος τρόπος να δυναμώσεις τη δότρια πριν τη μμ. αν δώσεις πχ 5.000€ για μεταμόσχευση είναι κρίμα να μην κάνεις τουλάχιστον χρήση διαλύματος Μινοξιδίλης. Μία καλή λύση είναι επίσης το συμπλήρωμα Saw Palmetto (320mg τη μέρα). Μειώνει αρκετά τη DHT. Το σαμπουάν δε θα σου δώσει σχεδόν τπτ οπότε μπορεις να πάρεις ενα απλό με κετοκοναζόλη 2% (7-8€) για χρήση 2 φορες τη βδομάδα και τις υπόλοιπες 5 να λούζεσαι με το δικό σου.
Αν σκοπεύεις να κάνει μμ και να μη πάρεις τπτ σε μερικά χρόνια θα κρατήσεις μονο τα μεταμοσχευμενα και αυτα οχι ολα.
 

nikosssss

Active Member
Ρε παιδιά, με τη χρήση φίνας σε περίπτωση που η δότρια είναι επικείμενα να κατέβει χαμηλά, τι ακριβώς πετυχαίνουμε? Αν όντως τα μαμά μαλλιά στη δότρια αποδυναμώνονται με σκοπό να πέσουν κάποια στιγμή προφανώς γιατί η αγα θερίζει, τότε με ένα "εικονικό" μπουστάρισμα λόγω φαρμάκων, δεν δημιουργούμε στην ουσία ψευδή ενίσχυση των τριχών, χρησιμοποιώντας τες στην μμ, με αποτέλεσμα να βγαίνουμε ουσιαστικά απο safe zone, καθώς αυτές οι τρίχες χωρίς τα φάρμακα θα πέφτανε?
Υποτίθεται οτι σε μμ, πρέπει να λαμβάνονται μοσχεύματα απο φυσικά υγιείς περιοχή, και όχι απο περιοχή που δυνάμωσε απο φίνα/μινοξ.:confused:
 

george_hatzi

Well-Known Member
Countzero καλωσήρθες. Εγώ αυτό που βλέπω έιναι ένα κεφάλι με υψηλές γέφυρες και ένα crown που δε έχει ανοίξει καθόλου προς τα κάτω. Συν μια πολύ καλή ηλικία. Νομίζω το pattern σου μοιάζει με του Mic6 και του Cvial. Θεωρώ ότι έχεις πολύ καλές προοπτικές αλλά θα πρότεινα να προχωρήσεις σταδιακά σε 2 μμ ξεκινώντας από μπροστά. Δυστυχώς υπάρχει ένα bullying φιναστερίδης τελευταία και ειδικά ο τόνος κάποιων ακυρώνει τις απόψεις που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες. Φυσικά και υπάρχουν οι κίνδυνοι που έχουν αναφερθεί αλλά το να εκφράζεται κάποιος τόσο απόλυτα από 3 κακές φωτογραφίες που έχει δει φανερώνει φανατισμό και ιδεοληψία.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Γεια χαρά φίλε,
Καταρχήν τοποθέτησε καθαρές φωτογραφίες να έχουν λίγο απόσταση,από δότρια πλαϊνά.πίσω & από πάνω το κεφάλι για να καταλάβουμε τι γίνεται καλύτερα.
Με μια πρώτη μάτια φαίνεται να έχεις πολύ καλή δότρια και επίσης το crown δεν έχει κατεβεί σαν και έμενα που πήγε το πάτο. Άλλα κανε και κάνα consultasion να σε δούνε και από κοντά.
Επίσης υψηλές γέφυρες και ηλικία 39.
Ρε παιδιά ο φίλος σε αυτήν την ηλικία+όλα τα άλλα παραπάνω φαίνεται να τα έχει όλα υπέρ και να είναι από τους καταλληλότερους για μεταμόσχευση. Μέχρι να μπει για μεταμόσχευση ήδη θα είναι 40 και με δυο πετυχημένες μεταμοσχευσεις μπορεί να βγάλει πιστεύω παραπάνω από 10 ετια για να μην υπερβάλω περισσότερο και να έχει μια πολύ καλή εικόνα και χωρίς φάρμακα.
Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ότι όσο μεγαλώνουμε 50-55-60 ναι ίσως πέφτουν και κάποια μεταμοσχευμενα μαλλιά λόγο γηρατιων.
Άλλα αν θεωρείτε ότι ο φίλος πχ. διαθέτει 5000 και σε μια δεκαετία χάσει τα μαλλακια και πείτε τζάμπα ο κόπος είναι σαν να έδινε από 500 το χρόνο για τα μαλλιά του πράμα που δίνουν άλλοι σε μινοξ,σαμπουάν,χάπια,βιταμίνες και ένα άλλο σωρό γιατροσόφια.

Δεν τρομοκρατώ μην πάρει φίνα ας πάρει αν θέλει άλλα ο άνθρωπος δεν θέλει.Φαίνεται να είναι συνειδητοποιημένος,έχει διαβάσει και ξέρει τι ζητάει από μια μεταμόσχευση όπως και τις επιπτώσεις αν υπάρχουν το αν δεν λαμβάνει σύγχρονος φίνα.
Δεν είναι 25 στα 40 πάει.
Εδω εμείς μπήκαμε στα 33 και κρατιόμαστε 7 χρονιά χωρίς τίποτα.(για τα μεταμοσχευμενα).
 

CountZero

New Member
Λοιπόν, έκανα το consultation τελικά με τον κ. Φιούρη και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και τον John_John1!
Δεν ήταν βέβαια επιστημονική συνεδρία, απλά μια φιλική κουβέντα και Information session.
Μια αρχική εκτίμηση του κου Φιουρη ήταν οτι η δότρια είναι αρκετά καλή και μπορεί να δώσει τα 3200-3500 μοσχεύματα που χρειάζονται για την επέμβαση. Πρότεινε 2 επεμβάσεις για σύνολο 5-5.500 μοσχεύματα.
Επίσης, φαντάζομαι οτι γνωρίζετε και εσείς ότι υπάρχουν 2 γιατροί με διαφορετικό budget ο καθένας (Μάρρας και μια άλλη κυρία). Το ποσό πληροφοριακά να αναφέρω ότι είναι 5000-6500 ανάλογα τον γιατρό including all expenses.
Φαντάζομαι όλα αυτά είναι γνωστά λίγο πολύ σε όλους σας οπότε τελείως πληροφοριακά τα αναφέρω.
Τώρα όσον αφορά την ποιότητα της κλινικής, θεωρώ ότι όσο και να το ψειρίζει κανείς για την κάθε περίπτωση ακούγονται και θετικά και αρνητικά οπότε προσωπικά δεν βγάζω και πολύ άκρη.
Νομίζω οτι η HDC ανήκει στην upper-mid-level κατηγορία από αυτά που διαβάζω εδώ οπότε δεν βλέπω πολλούς κίνδυνους. Τα χρήματα είναι αυτά που περίμενα πάνω κάτω.
Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κλινική στην Ελλάδα που να προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα χωρίς το ταξίδι κλπ αλλά το ποιο βασικό:
Γνωρίζετε αν τυχών μπορούν να υπάρξουν μη αναστρέψιμες επιπλοκές από μια τέτοια επέμβαση, και δεν αναφέρομαι στο να μην κρατήσω τα μαλλιά κλπ, αλλά επιπλοκές υγείας. Αν αναφέρονται τέτοια περιστατικά στην βιβλιογραφία εννοώ.
Τα παιδιά χτες μου είπαν όχι αλλά ίσως γνωρίζει κανένας τπτ παραπάνω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Και μόνο από τα πολλά περιστατικά που έχουμε στο φόρουμ αλλα και από αλλού δεν υπάρχει κάποια σοβαρή επιπλοκή. Μιλάμε για κλινικές που έχουν κάποια εμπειρία και όχι τον κάθε άσχετο που κάνει μμ στο γραφείο του χωρίς να τηρεί τους βασικούς κανόνες. 5000-6500 για την κάθε μια άρα σύνολο 10000-13000€. Για τόσα πολλά μοσχευματα έπρεπε να κατεβάζουν τις τιμές τους οι Κύπριοι. Πρόσφατα είδα ότι η Ahc άνοιξε κλινική και στη Λευκωσία. Έχει να τους πάρει πολύ δουλειά με τις τιμές που δίνει και τα αποτελέσματα.
Ζητά καλύτερη τιμή αν είναι να κάνεις δυο συνεδρίες και επιλέξεις να πας εκεί.
 
Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ευχαριστούμε που ήρθες και σε γνώρισα και από κοντά! Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: spi
Μπλουζα