#monotovideometraei case #234, στάδιο 4, 2100 τριχοθυλάκια, FUE | 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC06604.JPG

DSC06606.JPG

DSC06607.JPG

DSC06608.JPG

DSC06609.JPG

DSC06610.JPG

DSC06612.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Εεε αυτό το ξέχασες μάλλον.
Κατά τ αλλά πολύ καλό αποτέλεσμα

Συνημμένα

• Screenshot_2025-02-21-16-21-21-443_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-21-16-21-21-443_com.android.chrome.jpg
    1 MB · Προβολές: 125

Anastasakis Hair Clinic

Εεε αυτό το ξέχασες μάλλον.
Κατά τ αλλά πολύ καλό αποτέλεσμα
Οχι δεν το ξεχασα φυσικα!
Ολα ειναι ματα για εμενααι τα καλα και τα κα

Πες τι θελεις να κανω σε σχεση με την φωτογραφια που ποσταρες και ποια η σκοπιμότητα του σχολιου σου????

tasos33

Well-Known Member
Οχι δεν το ξεχασα φυσικα!
Ολα ειναι ματα για εμενααι τα καλα και τα κα

Πες τι θελεις να κανω σε σχεση με την φωτογραφια που ποσταρες και ποια η σκοπιμότητα του σχολιου σου????
Αυτό που θέλω να κάνεις είναι να σβήσεις το το ελεεινό ,τρισαθλιο διαστρεβλωτικο και προβοακτορικο ""Ισπανικό" βίντεο. Για την φωτό κάνε ότι νομίζεις.

Anastasakis Hair Clinic

Αυτό που θέλω να κάνεις είναι να σβήσεις το το ελεεινό ,τρισαθλιο διαστρεβλωτικο και προβοακτορικο ""Ισπανικό" βίντεο. Για την φωτό κάνε ότι νομίζεις.
Αν παραδεχθεις οτι:
Ο Λορεντζο ποτε δεν μοιραστηκε μαζι σου λεπτομερειες της επεμβασης μου διοτι θα ηταν ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΝΤΙΠΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΚΟ, ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ευχαριστως

Εως τοτε, το βιντεο παραμενει
Αν ΟΝΤΩΣ ισχυει κατι τετοιο και επιμενεις και το γραψεις δημοσίως, τοτε δεν εισαι ΕΣΥ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και ΠΑΛΙ μπορω να το κατεβασω!

Διάλεξε

bobby

Well-Known Member
Εγώ πάλι έχω κάνει μια πρόταση να ερωτηθεί απευθείας ο Λορεντζο από τρίτο έμπιστο άτομο αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση…..

tasos33

Well-Known Member
Αν παραδεχθεις οτι:
Ο Λορεντζο ποτε δεν μοιραστηκε μαζι σου λεπτομερειες της επεμβασης μου διοτι θα ηταν ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΝΤΙΠΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΚΟ, ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ευχαριστως

Εως τοτε, το βιντεο παραμενει
Αν ΟΝΤΩΣ ισχυει κατι τετοιο και επιμενεις και το γραψεις δημοσίως, τοτε δεν εισαι ΕΣΥ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και ΠΑΛΙ μπορω να το κατεβασω!

Διάλεξε
Πάμε πάλι το repeat και αντιπαρερχομαι τα Γελοίος που γράφεις και βρίζει πάντα αυτός που δεν έχει τον έλεγχο και εσύ τον έχεις χάσει εδώ και καιρό.

Την δεύτερη ημέρα της ΜΜ μου ,αργά το απόγευμα προς βράδυ και ενώ ο Λορέντζο. φύτευε στο crown μου, ήρθες δύο φορές από πάνω μου ,πάνω από το κεφάλι μου, σε απόσταση 50 πόντων το πολύ γιατί τόσο απέχεις παρόλο που ήμουν ξαπλωτος, χωρίς μάσκα με τα σαλακια σου να εκτοξεύονται πανταχόθεν.

Και τις δύο φορές με τα δικά μου μάτια και τα δικά μου αυτια είδα κ άκουσα να ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ όχι να ΖΗΤΑΣ από τον γιατρό σου να σου κάνει touch up. Το γιατί παρακαλούσες αυτό το ξέρεις εσύ.

ΑΡΑ ποτέ δεν έγραψα ότι ο Λορέντζο μου είπε κάτι, μάλιστα έπειτα από επανειλημμένες ερωτήσεις μου σου ζητούσα να ανεβάσεις το post που έγραψα ότι μου είπε και αφού σε προκάλεσα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ στο νήμα ότι οντως δεν έχω γράψει αυτό που ισχυρίζεται.

ΔΕΝ θυμάσαι τι γράφεις και μονίμως τα κάνεις Μπουγιούρντι και αυτοαναιρεισαι. Μπερδεύεις φωτό μπερδεύεις Excel έχεις μπερδέψει και τα μπούτια σου ,καμιά μέρα θα μπερδέψεις και τις κλινικές και θα πας σε καμιά άλλη .

Anastasakis Hair Clinic

Πάμε πάλι το repeat και αντιπαρερχομαι τα Γελοίος που γράφεις και βρίζει πάντα αυτός που δεν έχει τον έλεγχο και εσύ τον έχεις χάσει εδώ και καιρό.

Την δεύτερη ημέρα της ΜΜ μου ,αργά το απόγευμα προς βράδυ και ενώ ο Λορέντζο. φύτευε στο crown μου, ήρθες δύο φορές από πάνω μου ,πάνω από το κεφάλι μου, σε απόσταση 50 πόντων το πολύ γιατί τόσο απέχεις παρόλο που ήμουν ξαπλωτος, χωρίς μάσκα με τα σαλακια σου να εκτοξεύονται πανταχόθεν.

Και τις δύο φορές με τα δικά μου μάτια και τα δικά μου αυτια είδα κ άκουσα να ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ όχι να ΖΗΤΑΣ από τον γιατρό σου να σου κάνει touch up. Το γιατί παρακαλούσες αυτό το ξέρεις εσύ.

ΑΡΑ ποτέ δεν έγραψα ότι ο Λορέντζο μου είπε κάτι, μάλιστα έπειτα από επανειλημμένες ερωτήσεις μου σου ζητούσα να ανεβάσεις το post που έγραψα ότι μου είπε και αφού σε προκάλεσα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ στο νήμα ότι οντως δεν έχω γράψει αυτό που ισχυρίζεται.

ΔΕΝ θυμάσαι τι γράφεις και μονίμως τα κάνεις Μπουγιούρντι και αυτοαναιρεισαι. Μπερδεύεις φωτό μπερδεύεις Excel έχεις μπερδέψει και τα μπούτια σου ,καμιά μέρα θα μπερδέψεις και τις κλινικές και θα πας σε καμιά άλλη .

Παμε να δουμε τα γεγονοτα οπως τα περιγραφεις και τι κρυβοιυν απο πισω:
1. Ο Λορεντζο ειχε αναλαβει την επεμβαση μου. Αυτο ισχυει 100%
2. Για να ερχομαι να ζηταω touch up, ΣΙΓΟΥΡΑ θα το χρειαζομουν, κατι δεν ειχε παει καλα! οκ, συμβαινει, δεν κατηγορουμε καποιον.
3. Για να φτανω να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ (ΟΠΩΣ ΛΕΣ) παει να πει πως ο χειρουργος μου ειναι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Μ@λ@ΚΑΣ που ενω:
- ή κατι απλα δεν πηγε καλα και χρειαζομαι touch up
- ή εχει κανει πατατα και χρειαζομαι touch up
- ειμαι συναδελφος ιατρός ΙΔΙΑΣ εξειδικευσης μαλιστα
- τον φιλοξενω στην κλινική μου και χειρουργει εκει
- κονομαει στην κλινική μου!

Αντι λοιπον Ο ΙΔΙΟΣ να με κυνηγαει να με ικανοποιησει για ολους τους παραπάνω λογους (κυριως για λογους ευθύνης, με επικουρικα τα υπόλοιπα), χρειαστηκε ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ! (συμφωνα με τα λεγομενα σου)
  • Για μια επεμβαση που ΑΥΤΟΣ εκανε και επρεπε να "διορθωσει/ολολκληρωσει"
  • Μεσα στον χωρο που τον ΦΙΛΟΞΕΝΩ και κονομαει
  • και ενω ειμαι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!

Στην προσπαθεια σου να δειξεις οτι δηθεν
  • ο Λορετζο ...δεν με σεβεται ή
  • οτι εγω ειμαι ενας γελοιος που παρακαλαω, ή
  • οτι ο Λορετζο σεβεται πιο πολυ εσενα και οποιον πληρωνει
εχεις παρουσιασει τον Λορετζο ως ενα
  • ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ@Λ@Κ@,
  • αντισυναδελφικο,
  • αντιδεοντολογικό,
  • που δεν τον νοιαζει ο ασθενής να ειναι 100% ικανοποιημενος,
  • παραδοπιστο,
  • οτι σεβεται μονο το χρημα και οχι ενα συναδελφο, που τον φιλοξενει και βγαζει λεφτα επειδη του δανειζει τον χωρο του.
Προσπαθωντας να γελοιοποιησεις εμενα και να φανει οτι δηθεν ΕΣΕΝΑ σε ...σεβεται περισσοτερο ΑΡΑ εισαι ανωτερος μου, εχεις ζωγραφιζει μια απολυτα ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ του Λορετζο.

Και αυριο, αυτα που σου εγραψα εδω βιντεακι που θα ανεβει απο την καινουργια κλινική μου.

Γιατι φιλε:
Αν λες αληθεια, ο Λορετζο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ
Αν λες ψεμματα, εισαι εσυ
Ας μας πει ο @CVIAL τη γνωμη του αν ο Λορετζο ειναι αυτο που περιγραφεις.

-

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Τώρα κάνει κ κόπι παστ τα ποστ του από το ένα νήμα στο άλλο, μην κ δεν τα διαβάσει κάποιος κ χαθεί αυτή η συγγραφική διάνοια. Συνέχισε έτσι, τα αγαθά copies κτώνται...

bobby

Well-Known Member
Κάποιοι ντύνονται έτσι λόγω του κλίματος των ημερών, για άλλους είναι η επίσημη ενδυμασία τους……..……:cool::cool::cool::cool::cool:

Συνημμένα

• IMG_0117.jpeg
    IMG_0117.jpeg
    388.7 KB · Προβολές: 25

tasos33

Well-Known Member
1. Ο Λορεντζο ειχε αναλαβει την επεμβαση μου. Αυτο ισχυει 100%
Γνωστό και καλά εκανες αλλά τίθεται το εξής ερώτημα.
Γιατί ενας πολύπειρος ιατρός με άριστα εκπαιδευμένο team δεν εμπιστεύεται το κεφάλι του
στο team του?

2. Για να ερχομαι να ζηταω touch up, ΣΙΓΟΥΡΑ θα το χρειαζομουν, κατι δεν ειχε παει καλα! οκ, συμβαινει, δεν κατηγορουμε καποιον.
Οχι απαραίτητα, μπορεί να θες να κάνεις καλύτερο κάτι που είναι ήδη καλό, άλλωστε δεν παρουσίασες ποτέ την
ΜΜ σου ενω είχες πει θα το κανεις.

3. Για να φτανω να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ (ΟΠΩΣ ΛΕΣ) παει να πει πως ο χειρουργος μου ειναι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Μ@λ@ΚΑΣ που ενω:
- ή κατι απλα δεν πηγε καλα και χρειαζομαι touch up
- ή εχει κανει πατατα και χρειαζομαι touch up
Ή τιποτα από τα δύο και ήθελες να το κάνεις καλύτερο.
- ειμαι συναδελφος ιατρός ΙΔΙΑΣ εξειδικευσης μαλιστα
- τον φιλοξενω στην κλινική μου και χειρουργει εκει
- κονομαει στην κλινική μου!
Το κονομάει στην κλινική σου είναι αστείο, αν το ίδιο διάστημα καθόταν στην Ισπανία θα κονόμαγε περισσότερα
και εντός έδρας. Η φιλοξενία σου ήταν προς το συμφέρον σου , φιλοξένησες και κέρδισες , ότι κέρδισες.

Αντι λοιπον Ο ΙΔΙΟΣ να με κυνηγαει να με ικανοποιησει για ολους τους παραπάνω λογους (κυριως για λογους ευθύνης, με επικουρικα τα υπόλοιπα), χρειαστηκε ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ! (συμφωνα με τα λεγομενα σου)
  • Για μια επεμβαση που ΑΥΤΟΣ εκανε και επρεπε να "διορθωσει/ολολκληρωσει"
  • Μεσα στον χωρο που τον ΦΙΛΟΞΕΝΩ και κονομαει
  • και ενω ειμαι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!
Οι παραπάνω λόγοι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και απαντήθηκαν παραπάνω.
Τώρα γιατι θα έπρεπε να σε κυνηγάει ο Λορενζο αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιο. Τα υπόλοιπα απαντήθηκαν παραπάνω.

Στην προσπαθεια σου να δειξεις οτι δηθεν
  • ο Λορετζο ...δεν με σεβεται ή
  • οτι εγω ειμαι ενας γελοιος που παρακαλαω, ή
  • οτι ο Λορετζο σεβεται πιο πολυ εσενα και οιον πληρωνει
Το αν σε σέβεται η όχι το γνωρίζουν όλοι όσοι πέρασαν απο την κλινική σου και χειρουργήθηκαν απο τον Ισπανό.
Το ότι τον παρακαλούσες εις διπλουν πάνω απο το κεφάλι μου δε σε κάνει γελοίο και ούτε σε αποκάλεσα έτσι.
Προσωπικά δε νομίζω να με θυμάται κάν ο Λόρενζο , παρά μόνο όταν του έστελνα email .

εχεις παρουσιασει τον Λορετζο ως ενα
  • ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ@Λ@Κ@,
  • αντισυναδελφικο,
  • αντιδεοντολογικό,
  • που δεν τον νοιαζει ο ασθενής να ειναι 100% ικανοποιημενος,
  • παραδοπιστο,
  • οτι σεβεται μονο το χρημα και οχι ενα συναδελφο, που τον φιλοξενει και βγαζει λεφτα επειδη του δανειζει τον χωρο του.
Τα post μου κατά το παρελθόν που αφορούν τον Ισπανό , τα email μου προς αυτόν αλλά και η προσωπική επαφή μας κατα την διάρκεια των 2 ΜΜ που είχα κάνει μαζί του αποδεικνύουν πόσο τον εκτιμώ οπότε αυτα που γράφεις είναι αυθαίρετα συμπέρασματα δικά σου.

Προσπαθωντας να γελοιοποιησεις εμενα και να φανει οτι δηθεν ΕΣΕΝΑ σε ...σεβεται περισσοτερο ΑΡΑ εισαι ανωτερος μου, εχεις ζωγραφιζει μια απολυτα ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ του Λορετζο.

Και αυριο, αυτα που σου εγραψα εδω βιντεακι που θα ανεβει απο την καινουργια κλινική μου.

Γιατι φιλε:
Αν λες αληθεια, ο Λορετζο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ
Αν λες ψεμματα, εισαι εσυ
Ας μας πει ο @CVIAL τη γνωμη του αν ο Λορετζο ειναι αυτο που περιγραφεις.
Γιατρέ μου η αποτύπωση μια εικόνας σε ένα post ,όσο αληθινή και αν είναι δε σε κάνει γελοίο, δεν είναι κακό να ζητάς κάτι επίμονα
από κάποιον που ξέρεις πως μόνο αυτός μπορεί να σου προσφέρει αυτό που θες εφόσον δεν εμπιστεύεσαι το team σου για ένα touch up,γιατι αν το εμπιστευόσουν θα το είχες κάνει με τα κορίτσια σου.

Απο τον @CVIAL δεν περιμένω την γνώμη του αλλά το ban που πρέπει να δέχθεις διοτι οι προσωπικοί σου χαρακτιρισμοί και σε αυτό το post και στο προηγούμενο στα οποία με προσφωνείς ΓΕΛΟΙΟ κ Μ@Λ@ΚΑ καθιστούν το Βan μονόδρομο. @CVIAL οποιοδήποτε μέλος στο παρελθόν χρησιμοποιούσε αυτό το λεξιλόγιο δεχόταν άμεσα τις συνέπειες, ΕΔΩ?

Anastasakis Hair Clinic

Γνωστό και καλά εκανες αλλά τίθεται το εξής ερώτημα.
Γιατί ενας πολύπειρος ιατρός με άριστα εκπαιδευμένο team δεν εμπιστεύεται το κεφάλι του
στο team του?

Οχι απαραίτητα, μπορεί να θες να κάνεις καλύτερο κάτι που είναι ήδη καλό, άλλωστε δεν παρουσίασες ποτέ την
ΜΜ σου ενω είχες πει θα το κανεις.

Ή τιποτα από τα δύο και ήθελες να το κάνεις καλύτερο.

Το κονομάει στην κλινική σου είναι αστείο, αν το ίδιο διάστημα καθόταν στην Ισπανία θα κονόμαγε περισσότερα
και εντός έδρας. Η φιλοξενία σου ήταν προς το συμφέρον σου , φιλοξένησες και κέρδισες , ότι κέρδισες.

Οι παραπάνω λόγοι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και απαντήθηκαν παραπάνω.
Τώρα γιατι θα έπρεπε να σε κυνηγάει ο Λορενζο αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιο. Τα υπόλοιπα απαντήθηκαν παραπάνω.

Το αν σε σέβεται η όχι το γνωρίζουν όλοι όσοι πέρασαν απο την κλινική σου και χειρουργήθηκαν απο τον Ισπανό.
Το ότι τον παρακαλούσες εις διπλουν πάνω απο το κεφάλι μου δε σε κάνει γελοίο και ούτε σε αποκάλεσα έτσι.
Προσωπικά δε νομίζω να με θυμάται κάν ο Λόρενζο , παρά μόνο όταν του έστελνα email .

Τα post μου κατά το παρελθόν που αφορούν τον Ισπανό , τα email μου προς αυτόν αλλά και η προσωπική επαφή μας κατα την διάρκεια των 2 ΜΜ που είχα κάνει μαζί του αποδεικνύουν πόσο τον εκτιμώ οπότε αυτα που γράφεις είναι αυθαίρετα συμπέρασματα δικά σου.

Γιατρέ μου η αποτύπωση μια εικόνας σε ένα post ,όσο αληθινή και αν είναι δε σε κάνει γελοίο, δεν είναι κακό να ζητάς κάτι επίμονα
από κάποιον που ξέρεις πως μόνο αυτός μπορεί να σου προσφέρει αυτό που θες εφόσον δεν εμπιστεύεσαι το team σου για ένα touch up,γιατι αν το εμπιστευόσουν θα το είχες κάνει με τα κορίτσια σου.

Απο τον @CVIAL δεν περιμένω την γνώμη του αλλά το ban που πρέπει να δέχθεις διοτι οι προσωπικοί σου χαρακτιρισμοί και σε αυτό το post και στο προηγούμενο στα οποία με προσφωνείς ΓΕΛΟΙΟ κ Μ@Λ@ΚΑ καθιστούν το Βan μονόδρομο. @CVIAL οποιοδήποτε μέλος στο παρελθόν χρησιμοποιούσε αυτό το λεξιλόγιο δεχόταν άμεσα τις συνέπειες, ΕΔΩ?
Παπαρουνες κλασσικα

Η ομαδα ΜΟΥ ΔΕΝ κανει υποδοχες ουτε stick-n-place τεχνική, αυτα τα κανω ΕΓΩ.
ΜΟΝΟ.
Οποτε, οσο και να θες να αλλαξεις θεμα, δεν ειναι ζητημα ελλειψης εμπιστοσυνης, ειναι θεμα ΓΝΩΣΗΣ και ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ.
Ο Λορετζο δικαιολογημενα ουτως αλλιως απαιτησε να τα κανει ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ γι ανα εχει την ευθυνη 100%

Επισης, δεν ειναι θεμα τελειοθηριας δηθεν.
Δεν ειχαν φυτρωσει καμια 200 μοσχευματα, ο ΙΔΙΟΣ ο Λορετζο προτεινε touch up.

Τα υπολοιπα καραγκιοζιλικα τα λαμε στο αυριανο βιντεακι

Μπλουζα