Seneca Direct FUE_4035 μοσχεύματα_V

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Διαφάνεια1.PNG

Διαφάνεια2.PNG

Διαφάνεια3.PNG

Διαφάνεια4.PNG

Διαφάνεια5.PNG

Διαφάνεια6.PNG

Διαφάνεια7.PNG


Διαφάνεια9.PNG

Διαφάνεια10.PNG


Διαφάνεια11.PNG
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
αφού το κάνατε σε δύο ημέρες θα έπρεπε να βάζατε περισσότερα grafts και να κατεβάζατε την hairline λίγο πιο κάτω.
 

tasos33

Well-Known Member
Αισθητή βελτίωση, αλλά... η hairline είναι εντελώς λάθος, δεν έχουμε εικόνα της δότριας και υπάρχει πιθανότητα
να έχει χρησιμοποιηθεί τοππίκ.
 

bobby

Well-Known Member
4k σε 2ημερη είναι πολλά ούτως ή άλλως. Η σωστή και ασφαλής επιλογή είναι 3-3,5k σε διήμερη για μπροστά και δεύτερη ΜΜ για πίσω και τυχόν touchup ή πύκνωση μπροστά. Αυτά τα 4-5k και παραπάνω σε διήμερες είναι επίφοβα για την δότρια, την φυτρωση κλπ παράγοντες που πολλάκις έχουν αναλυθεί στο φορουμ. Η καράφλα δεν είναι σπριντ είναι μαραθώνιος τόσο για την απώλεια όσο και για την αποκατάσταση….. Εγώ και 10-12k δότρια να είχα (μακάρι να είχα, αν και τα 8k που έχω είναι πολύ καλά) δεν θα έκανα σε διήμερη πάνω από 3-3,5k.
 

montecristo

Well-Known Member
Ωραίο αποτέλεσμα φαίνεται. Μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του σε σχέση με το πριν και έπιασαν τόπο τα μοσχεύματα. Με άλλη μια μονοήμερη για πύκνωση του crown και ένα touch up μπροστά θα κάνει ολικό come back…
 

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Αγαπητά μέλη του φόρουμ, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο πλαίσιο των ημερών verification που καθιερώθηκαν από τον Cvial η Seneca Medical Group προτίθεται να επικοινωνεί με τους, διαμένοντες στην Ελλάδα, ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο φόρουμ και να τους προτείνει τη συμμετοχή τους και την φωτογράφισή τους από τον Cvial. Ήδη έχουμε κάνει επαφή για το θέμα με τον Cvial ο οποίος ήταν θετικός και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. Η αρχή λοιπόν θα γίνει με δύο ασθενείς ένας εκ των οποίων είναι και ο κύριος, του οποίου το αποτέλεσμα παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο νήμα. Στην επόμενη verification day λοιπόν ελπίζουμε να έχετε και ξεχωριστές (ανεξάρτητες) φωτογραφίες κάποιων εκ των ασθενών μας.
 
Μπλουζα