2021 θέλω μεταμόσχευση

Καλησπέρα σας αδέρφια μου πουλιά όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ εγώ το πρόβλημα της τριχόπτωσης χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας ειλικρινά είναι πολύ μεγάλη χαρά μου

Τουρκία σκέφτομαι πως για αυτή τη χώρα δεν αξίζει να πάω να κάνω μεταμόσχευση γιατί θα χάσω 4 μέρες από τη ζωή μου και θα κερδίσω ένα χιλιάρικο


Αθήνα έχω πάει σε δύο γιατρούς να ενημερωθώ μου είπαν τα ίδια λόγια όπως και στη Θεσσαλονίκη οπότε δεν βρίσκω κανένα λόγο να πάω να κάνω τη μεταμόσχευση μου εκεί


Και τώρα για την Θεσσαλονίκη πήγα στο DHI και στον Μπρεντα θα πάω και σε ακόμα ένα έχετε να μου προτείνετε κάτι?


Απο ότι κατάλαβα εγώ όλη η διαδικασία είναι ίδια βγάζουν κρέας από πίσω και το βαζουν μπροστά είτε από γιατρό είτε από νοσηλεύτριες

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν είναι επίσης τα ίδια αν ένα εργαστήριο έχει πολύ μικροσκοπικά εργαλεία θέλουν να μας πούνε πώς οι άλλοι οι κλινικές γιατροί δεν μπορούν να τα αγοράσουν τους λείπουν τα λεφτά δεν νομίζω


Σε καμία μεταμόσχευση μαλλιών δεν θα γίνουμε σαν εικοσάχρονη ή θα είναι τόσο πυκνό το μαλλί μας όπως πριν 20 χρόνια για αυτό μερικοί κάνουν και 2η και 3η μεταμόσχευση μαλλιών



Τώρα από εσάς θα με βοηθούσατε αν με δίνατε προσωπική σας γνώμη εμπειρία συμβουλή που να πάω να κάνω τη μεταμόσχευση μου θέλω boston Μάρτιο να χω κάνει μία μεταμόσχευση
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member
Φίλε μου καλώς ήρθες. Από το ποστ καταλαβαίνω ότι έχεις ακόμη πολλή δουλειά για να μάθεις για μμ. Ουσιαστικά δεν γνωρίζεις κάποια βασικά που θα σε ωθήσουν σε μια σωστή επιλογή. Μην βιαστείς και διάβασε κάποια πράγματα, όπως τι είναι FUT τι είναι FUE πως να κάνεις ένα πλάνο μεταμόσχευσης και σίγουρα αν θέλεις να ακούσεις γνώμη να ανεβάσεις μερικές ακόμα φωτογραφίες πανοραμικά με τα μαλλιά πίσω με τα πλαϊνά σου και με το πίσω μέρος. Επίσης να μας πεις ηλικία και να δεις παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων
 

Yiannis51

New Member
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Εγώ έκανα μια μεταμόσχευση πριν από 16 χρόνια και πήγα σαν πρόβατο στη σφαγή, χωρίς καμία ενημέρωση. από αυτά που υποτίθεται ότι έβαλα τότε, δεν υπάρχει ούτε τρίχα σχεδόν. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που καθορίζουν ένα καλό αποτέλεσμα. Διάβασε εδώ μέσα κι ενημερώσου, γιατί δεν είναι απλό να κάνεις μεταμοσχεύσεις για να διορθώνεις προηγούμενα κακά αποτελέσματα. Ούτε τα λεφτά περισσεύουν, ούτε η δότρια περιοχή σου είναι ανεξάντλητη.
 

tol

Well-Known Member
Καλησπέρα σας αδέρφια μου πουλιά

Καλησπερα, φιλε Δημητρη. Καλως ηρθες στο forum. Ξεχασες το "αλητες" πουλια!!! :D :)

Διαβαζοντας το πρωτο σου post, θεωρω οτι, υπο προϋποθεσεις, εκανες το καλυτερο "δωρο" στον εαυτο σου με τη σημερινη εγγραφη σου στο forum.

Ποιες ειναι οι προϋποθεσεις; Μα, φυσικα, να λαβεις απολυτα σοβαρα οσες συμβουλες/επισημανσεις θα διαβασεις στο νημα σου και σε πολλα άλλα νηματα, τα οποια ειναι αδηριτη αναγκη να διαβασεις ενδελεχως πριν παρεις οποιαδηποτε σοβαρη αποφαση.

Δυστυχως, αυτη τη στιγμη με οσα γραφεις, φαινεται οτι ταξιδευεις στο φορτουνιασμενο πελαγος χωρις πυξιδα και χωρις σωσιβιο, ενω η ΕΜΥ εχει ανακοινωσει οτι ερχονται οσονουπω θυελλωδεις ανεμοι. Το ναυαγιο ειναι αναποτρεπτο και μοιραιο.

Η γνωση ειναι το μεγαλυτερο οπλο. Η αγνοια η μεγαλυτερη απειλη.

Φαινεται, λοιπον, οτι δε διαθετεις τα καταλληλα οπλα για μια "μαχη" που προβλεπεται αδυσωπητη για σενα, αφου κατεβαινεις στο πεδιο αυτης αοπλος.

Ολα οσα γραφεις ειναι ατοπα και δυσοιωνα για σενα. Μακαρι να το συνειδηποποιησεις εγκαιρως.

θέλω boston Μάρτιο να χω κάνει μία μεταμόσχευση

Ο διακαης ποθος σου για αμεση μεταμοσχευση, χωρις τις προαπαιτουμενες γνωσεις/εμπειριες, προβλεπω οτι "θα καψει τη γουνα σου".

τώρα για την Θεσσαλονίκη πήγα στο DHI και στον Μπρεντα

Παραβλεπω την "φοβερα επιτυχημενη" πρωτη σου επιλογη, την DHI...γιατι παντα "το αποτελεσμα μετραει" o_Oo_O Αραγε, ποιο αποτελεσμα; Της διαφημιστικης προπαγαδας δεκαετιων της συγκεκριμενης κλινικης που, παρολα τα μετρια αποτελεσματα που παραγει, εξακολουθει να βρισκει ανενημερωτους "πελατες" διατεθειμενους να πληρωνουν περιπου 2 ευρω ανα μοσχευμα; Και για να ειμαστε απολυτα ακριβεις...μετρια αποτελεσματα τα τελευταια χρονια. Παλιοτερα ηταν τραγικα!!!


Απο ότι κατάλαβα εγώ όλη η διαδικασία είναι ίδια βγάζουν κρέας από πίσω και το βαζουν μπροστά είτε από γιατρό είτε από νοσηλεύτριες

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν είναι επίσης τα ίδια αν ένα εργαστήριο έχει πολύ μικροσκοπικά εργαλεία θέλουν να μας πούνε πώς οι άλλοι οι κλινικές γιατροί δεν μπορούν να τα αγοράσουν τους λείπουν τα λεφτά δεν νομίζω

Αυτο, λοιπον, το κομματι των γραφομενων σου με παρακινησε να αφιερωσω το χρονο μου, νιωθοντας την υποχρεωση να προφυλαξω ενα νεο μελος της κοινοτητας απο "κακοτοπιες", απο λανθανοντες κινδυνους που το απειλουν λογω απειριας.

Φιλε μου, ολα αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια, μα καμια, σχεση με την πραγματικοτητα. Αν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι ο κοσμος, η πραγματικοτητα, υπακουει σε τετοιους φυσικους κανονες και λειτουργουν με τετοιο υπεραπλουστευμενο σκεπτικο.

Επειδη, δηλαδη, ολοι οι τεχνιτες, οι επαγγελματιες, οι επιστημονες κανουν την ιδια δουλεια και εχουν στη διαθεση τους τα ιδια μεσα, αυτο σημαινει οτι ειναι δεδομενο πως θα εχουν την ιδια αποδοση και θα παραξουν το ιδιο αποτελεσματικο εργο;

Αν ισχυε, φιλε μου, αυτο, τοτε θα υπηρχε μια απολυτη ομοιομορφια στον κοσμο. Ολοι και ολες θα ηταν ιδιοι, δε θα ξεχωριζε κανείς. Δε θα χρειαζοταν η προσωπικη προσπαθεια, το προσωπικο ταλεντο, ο προσωπικος μοχθος/επιμονη/υπομονη/θεληση/εργατικοτητα.

Δε θα υπηρχαν καλοι και κακοι στο ειδος τους. Δε θα υπηρχαν αριστειες. Ολοι θα εξελισσονταν στη ζωη τους με πανομοιοτυπο τροπο.

Με την ιδια λογικη...ξεκινωντας απο την εφηβικη ηλικια...ολοι οι μαθητες θα ηταν αριστουχοι. Δε θα υπηρχαν "κουτσουρα απελεκητα". Ολοι θα γινονταν διακεκριμενοι επιστημονες.

Συνεχιζοντας στην ενηλικη ζωη...ολοι οι οικοδομοι, οι υδραυλικοι, οι μαραγκοι, οι καθηγητες, οι γιατροι, οι δικηγοροι και, φυσικα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ θα ηταν ιδιοι και δε θα ξεχωριζε κανείς απο τον αλλο.

Σε καμια περιπτωση, ομως, δε συμβαινει αυτο. Υπαρχουν κακοι, λιγοτερο κακοι, μετριοι, καλοι, πολυ καλοι, αριστοι στο ειδος/τεχνη/επαγγελμα τους.

Αν, λοιπον, πορευθεις με αυτο το σκεπτικο, οτι δηλαδη δεν εχει καμια σημασια η σωστη επιλογη γιατρου, τοτε, ως αλλη Κασσανδρα, προβλεπω πως "θα κλαψουν μανουλες".

Και, για να μη συμβει αυτο, φιλε μου, οφειλεις να καταλαβεις οτι ειναι υψιστης σημασιας να ξεχασεις για μεγαλο διαστημα τη μεταμοσχευση, να "ριχθεις με τα μουτρα" στο διαβασμα των παμπολλων νηματων του forum στο οποιο (για καλη σου τυχη) εγινες σημερα μελος.

Σε καλωσοριζουμε στην κοινοτητα μας. Προσπαθησε, οπως οι μελισσες συλλεγουν απο τα ανθη το καλυτερο νεκταρ, ετσι και εσυ να αποκομισεις απο οσα θα διαβασεις, τις βελτιστες συμβουλες.

Σου ευχομαι ab imo pectore τα καλυτερα. Να μπορεσεις, φιλε μου, να παρεις την καλυτερη δυνατη αποφαση και να εχεις το προσδοκωμενο αποτελεσμα.
 

midnight express

Well-Known Member
Ο φιλος ΤΟL σου τα ειπε ολα φιλε μου.Δεν ξεκιναμε να κανουμε μεταμοσχευση..εχθες! Θελει πλανο,θελει να δεις που θα σταθεροποιηθεις.Θελει θεραπεια σε πολλες περιπτωσεις(φιναστεριδη και μινοξιδιλη) Η μεταμοσχευση ειναι σοφρων να πραγματοποιηθει οταν γνωριζεις ολες τις λεπτομεριες και πολυ περισσοτερο και τα ποσοστα πιθανων επιπλοκων που ισως να συμβουν.Καλη επιτυχια σου ευχομαι και καλο διαβασμα πριν την επιτυχια!
 
  • Like
Reactions: tol
Καλημέρα φίλοι μου συγνώμη που δεν μπόρεσα να σας απαντήσω τις προηγούμενες δυο-τρεις μέρες χαίρομαι πάρα πολύ που με πήρε τόσο θερμά στην αγκαλιά σας και δώσατε πολλές απαντήσεις.

Το θέμα για τη μεταμόσχευση δεν είναι σημερινό αλλά το ψάχνω εδώ και 3-4 χρόνια θέλω να πιστεύω πως ξέρω μερικά πράγματα αλλά μου είναι σημαντικη και η δικιά σας γνώμη

Θέλω όπως όλοι μας να κάνω μία σωστή επιλογή και να έχω ένα σωστό αποτέλεσμα έχω διαβάσει τις απαντήσεις σας και λέτε πολύ να το ψάξω περισσότερο καιρό αλλά δεν με λέτε ποιον γιατρό ήπια κλινική θα πάω να κάνω τη μεταμόσχευση μου.

Ανέβασα μία φωτογραφία από πλάγια
Η δότρια περιοχή μου πίσω είναι πολύ πηχτή η 186 θιλακες ανα τετραγωνικό εκατοστό είναι πολύ πυκνό

Η dhi μου άρεσε γιατί μου είπε είναι κανονική τιμή 2.200 ευρώ ενο στον Αναστασάκη με είναι 3800 ευρο
ξέρω πάνω-κάτω αποτελέσματα της μεταμόρφωσης παλαιότερα ήταν πολύ χάλια ακόμα και στο εξωτερικό.


Η dhi μου έδωσε από 300 άτομα το τηλέφωνό τους να επικοινωνήσω μαζί τους ώστε να συναντηθώ και να δω τα αποτελέσματα τους θα συναντηθώ σε δύο μέρες με δύο άτομα


Μου άρεσε πολύ αυτό και θα το κάνω από βδομάδα θα συναντηθώ με δύο άτομα. Δεν το κάνει καμία άλλη εταιρεία αυτό η κάνω λάθος

Φίλη μου δώσετε απαντήσεις σε ποια κλινική να πάω να κάνω μεταμόσχευση


Η τριχόπτωση μου σταμάτησε σχετικά ο πατέρας μου έχει το ίδιο αραιή μαλλί και είναι 60 χρονών
 

Συνημμένα

  • 16126934950556540272619666755830.jpg
    16126934950556540272619666755830.jpg
    3 MB · Προβολές: 62

Nik.Mos

Well-Known Member
Εγω θα προτεινα σαν πρωτο βημα για το πλανο μεταμοσχευσης σου να αποφυγεις την μεταμοσχευση ,ειδικα με dhi ,να διαβασεις το φορουμ και να ανακαλυψεις τις βελτιστες τεχνικες και την διαφορα μετριου,καλου και εξαιρετικου αποτελεσματος.Ναι μπορεις να αλλαξεις την εικονα σου με μμ αλλα αν επιτρεψεις το αισθημα της βιασυνης να αντικαταστησει την ερευνα πιθανως να οδηγηθεις σε λαθος αποφασεις και το αποτελεσμα σου να ειναι μεταξυ μετριου και καλου,το εξαιρετικο ομως εχουμε σαν στοχο ολοι μας και το ιδιο θα πρεπει να εχεις και εσυ.
Μπορεις να ανεβασεις φωτο μια πλαγια αριστερα και πλαγια δεξια καθως και το πισω μερος να δουμε την δοτρια;
 

Kostas97

Well-Known Member
Φιλε @Δημητρης2021 ποσα grafts σου προτιεναν;
Εγω θεωρω πως βιαζεσαι γιατι νομιζω πως ενα ατομο που εχει ψαχτει δεν θα επελεγε DHI ουτε θα εβαζε την τιμη ως n.1 παραγοντα εκτος βεβαια αν το μπατζετ ειναι μεχρι εκει και τελος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ούτε απέξω μην περάσεις απο Dhi κ αναστασακη
Κάτσε διάβασε κ θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα
Δεν μπαινουν στην ιδια κατηγορια οι 2 που ανεφερες,σαφως ανωτερος ο Αναστασακης και ειδικα οταν μιλαμε για fut η combo fut+fue εχοντας βγαλει το εξωτερικο εκτος πλανου τοτε ειναι μονοδρομος.Προσωπικα θεωρω οτι Αναστασακης και Τυρκαλας αυτη την στιγμη ειναι οι καλυτεροι στον ελλαδικο χωρο και αυτο αποδεικνυεται απο την θεληση τους για εξελιξη ,ολοι οι υπολοιποι παραμενουν στασιμοι εφαρμοζοντας ξεπερασμενες πρακτικες και φιλοσοφιες.
 

Ronaldo

Well-Known Member
Είτε με την DHI είτε με τον Αναστασάκη, το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν ένα μέτριο αποτέλεσμα όπου θα χρειαστεί να ξανά κάνεις μεταμόσχευση στην ίδια περιοχή. Διάβασε καλά το φόρουμ για να καταλάβεις πόσα μοσχεύματα χρειάζεσαι για ένα αξιόλογο αποτέλεσμα και μη συμβιβαστείς με μέτριες πυκνότητες που συνήθως δίνουν αυτές οι κλινικές.
 
Σε τι είναι ανώτερος ο αναστασακης απο την Dhi???
Όταν αναστασακης που μέχρι πριν 2 χρόνια δυσφημιζε συναδέλφους του λεγοντας τους απατεώνες κ ότι είναι τεχνική των νοσηλευτων κ μπαρμπερηδων
Κ τώρα το παίζει μετρ της fue
Τουλάχιστον η Dhi έχει δείξει κ 2-3 καλά αποτελέσματα
Ο αναστασακης τι έχει δείξει;
 

tol

Well-Known Member
Η dhi μου έδωσε από 300 άτομα το τηλέφωνό τους να επικοινωνήσω μαζί τους ώστε να συναντηθώ και να δω τα αποτελέσματα τους

Και εγω, φιλε μου, μπορω να σου δωσω το τηλεφωνο 3000 ατομων που θα σε αποτρεψουν να πας στη DHI, γιατι ειχαν κακα ή μετρια αποτελεσματα.


Η δότρια περιοχή μου πίσω είναι πολύ πηχτή η 186 θιλακες ανα τετραγωνικό εκατοστό είναι πολύ πυκνό

186 grafts, φιλε μου, δεν εχει ουτε ο Μπεζος. 186 τριχες σου ειπαν. Εξαλλου στη DHI μονο για τριχες μιλουν, αφου αλλωστε και τα αποτελεσματα τους ειναι "τριχες".


Η dhi μου άρεσε γιατί μου είπε είναι κανονική τιμή 2.200 ευρώ

Φιλε μου, αν τελικα σου βαλουν 1200 grafts (πολυ πιθανο...αυτη ειναι η τακτικη τους, για να σε εχουν μονιμα πελατη), τοτε δεν ειναι κανονικη τιμη. Ειναι υπερκοστολογηση χαμηλης ποιοτητας υπηρεσιων.

Η τριχόπτωση μου σταμάτησε σχετικά

Η τριχοπτωση δε σταματα ποτέ, αν ειναι κληρονομικη. Και η κληρονομικοτητα δεν ειναι μονο απο τον πατερα. Μην επαναπαυεσαι. Καθε λαθος επιλογη μπορει να αποβει μοιραια για το μελλον.

Εν κατακλειδι...μη βιαζεσαι...η επιλογη της DHI ειναι κακη. Μην παρασυρεσαι απο την εντονη επιθυμια της "εδω και τωρα" μεταμοσχευσης. Διαβασε με προσοχη τα νηματα στο forum.
 
Ο τρόπος που απαξιώνεις τις 2 κλινικές είναι απαράδεκτος!
Γιατί τι σε χάλασε απο αυτό που είπα;
Οι ελληνικές κλινικές είναι πολύ πίσω κ πανακριβες για τα αποτελέσματα που δίνουν
Για να μην είμαι άδικος με όλους περιμένω να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα του Τυρκαλα γιατί φαίνεται να είναι vfm
 
Μα τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται πλέον με FUE.
Δεν το έχεις καταλάβει?
Εγώ το έχω καταλάβει οι πελάτες κ τα τρολ του που ξεφυτρωνουν απ το πουθενά δεν θέλουν να το καταλάβουν
Παρεξηγηθηκαν λέει γιατί τους έβαλα στο ίδιο τσουβάλι τους δασκάλους του Lorenzo με τον πλέον μέσσι της fue αναστασακη
Το σταματάω εδώ γιατί θα καταστρεψουμε το νήμα του παιδιού
 

platanos

Well-Known Member
Γιατί τι σε χάλασε απο αυτό που είπα;
Οι ελληνικές κλινικές είναι πολύ πίσω κ πανακριβες για τα αποτελέσματα που δίνουν
Για να μην είμαι άδικος με όλους περιμένω να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα του Τυρκαλα γιατί φαίνεται να είναι vfm
Αν μπορείς να στοιχειοθετήσεις με επιχειρήματα αυτά που λες δεν έχω πρόβλημα, αν και θα ειναι καλυτερα να παρουσιάζεις τα υπερ και τα κατά και να αφήνεις τον ενδιαφερόμενο να αποφασίζει. Η απαξίωση όμως "ούτε απεξω να μην περάσεις" είναι κάτι διαφορετικό!
 
Μπλουζα