ενδιαφέρομαι για μεταμόσχευση

spyrus

New Member
Καλησπερα νέος. στο φόρουμ ετών 30.

πάντα είχα λεπτη αδύναμη τρίχα και και άνοιγμα στους κροτάφους τον τελευταίο χρόνο όμως παρατηρώ μεγάλη αραίωση στο μπροστινό κομμάτι της κεφαλής και σκέφτομαι αν η μμ είναι η κατάλληλη λύση. Είμαι νέος στο φόρουμ ελπίζω να με αντιμετώπισετε με επιείκεια. Διαβάζοντας το φόρουμ μπερδεύτηκα στο να απόφασισω ποια κλινική να επιλέξω. όταν φέρνω τα μαλλια στο πλάι το μπροστινό κομμάτι που υπάρχει η αραιώση χάνεται. έχω ξεκινήσει θεραπεία με μινοξιδιλη και φίνα τζελ.

Δουλεύω σεζόν σε ξενοδοχείο στις δημόσιες σχέσεις αν έπαιρνα απόφαση ας πούμε τον επόμενο μήνα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία γύρω στον Μάιο θα είχα μια ευπαρουσιαστη εικόνα μπροστά σε κόσμο δηλαδή επουκωλση ουλων; η μμ χωρίς ξύρισμα κεφαλής είναι το ίδιο αποτελεσματική; Σας ευχαριστώ
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20210118_141022.jpg
    Screenshot_20210118_141022.jpg
    741.9 KB · Προβολές: 93
  • Screenshot_20210118_141059.jpg
    Screenshot_20210118_141059.jpg
    663.3 KB · Προβολές: 106
  • IMG_20210118_140121.jpg
    IMG_20210118_140121.jpg
    519.5 KB · Προβολές: 112
  • Screenshot_20210118_140047.jpg
    Screenshot_20210118_140047.jpg
    723.8 KB · Προβολές: 127
  • Screenshot_20210118_140018.jpg
    Screenshot_20210118_140018.jpg
    611.4 KB · Προβολές: 116
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι.Εαν έχεις απεριόριστο μπάτζετ πας εξωτερικό.Μεσαιο μπάτζετ πας Κύπρο.Χαμηλο μπάτζετ βεκρής.
Προσωπικές απόψεις βεβαίως βεβαίως.
 

spyrus

New Member
Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι.Εαν έχεις απεριόριστο μπάτζετ πας εξωτερικό.Μεσαιο μπάτζετ πας Κύπρο.Χαμηλο μπάτζετ βεκρής.
Προσωπικές απόψεις βεβαίως βεβαίως.

έχω επικοινωνήσει με κο Βεκρη κ νιώθω άνετα σαν πρώτη επιλογή μπαίνοντας εδώ μέσα όμως αγχώθηκα
 

koumparos

Well-Known Member
Έχω δει από κοντά 3 μεταμοσχευμενους από βεκρη.Και οι 3 υψηλή φυτρωση.Μικρα norwood.Οι δύο τριάρια ο άλλος 4αρι.Στον έναν την δοτρια την ξέσκισαν.Στους άλλους δύο έκαναν καλή εξαγωγή.Πυκνοτητες για τα λεφτά που εδωσαν πολύ καλή.Σε κανονικό φωτισμό είναι φουλ μαλι.Σχεδιασμος,φυσικοτητα καλός.
Εάν έχεις δεύτερες σκέψεις πας βρυωνιδου Κύπρο.Εμπειρη κλινική σοβαρή με πολύ καλά αποτελέσματα.Τελειες εξαγωγές πυκνότητες υψηλές φυσικότητα υψηλή και με σοβαρή παρουσία στο φόρουμ μέσω του Τζον Τζον.
 

platanos

Well-Known Member
Πολύ ρίσκο για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κλινική να μπει ανάμεσα στα αραιά μαλλάκια στην Α Ζώνη σου χωρίς fina.
 

piros75

Well-Known Member
Στο ερώτημα αν θα φαίνεται τίποτα τον Μάιο: όχι δεν θα φαίνεται, αλλά δεν θα φαίνονται και τα μεταμοσχευμένα αφού θα είσαι στο στάδιο που θα έχουν πέσει τα περισσότερα. Φαντάζου ότι θα είσαι πάνω κάτω όπως είσαι τώρα λίγο καλύτερα.
 

Αthens2021

Active Member
Πολύ ρίσκο για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κλινική να μπει ανάμεσα στα αραιά μαλλάκια στην Α Ζώνη σου χωρίς fina.
Καλησπερα, επειδη το εχω διαβασει ξανα αυτο , για την μεταμοσχευση αναμεσα στα υπαρχοντα μαλλια και τη χρηση φινας : εαν καποιος παιρνει δηλ φινα εχει λιγοτερες πιθανοτητες για sockloss σε περιπτωση μεταμοσχευσης αναμεσα στα υπαρχοντα ? Υπαρχει τετοιος συσχετισμος ? Ειχα καταλαβει οτι το sockloss προκαλειται οταν στα υπαρχοντα οταν μεταμοσχευεις πολυ κοντα τους νεες τριχες κ απ τον μικροτραυματισμο των οπων.. Δεν βλεπω πως βοηθα η φινα σ αυτη την περιπτωση
 

spyrus

New Member
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις πληροφορίες να στε καλά. Για Οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερωσω
 

gerassis

Well-Known Member
Η μεταμόσχευση χωρίς ξυρισμα κεφαλής (δλδ ακούρευτη συνεδρία) εχει πιο αυξημένες πιθανότητες sockloss. Θέλει γιατρο με πολύ εμπειρια καθότι πιο δύσκολη. Υπάρχου στο youtube video με ακούρευτες συνεδρίες.
Ουτε εγω καταλαβαίνω πως βοηθάει η Φινα στη περίπτωση του Sockloss.
 

spyrus

New Member
η ερώτηση για το μη ξύρισμα ήταν καθαρά ενημερωτικη δεν έχω θέμα να. ξυρισω το. κεφάλι μου απλά ήθελα να γνωρίζω τις διαφορές
 

Fiponazio

Active Member
Με αυτά που έχω δει 1 χρόνο τώρα και πάνω από μισό χρόνο στο φόρουμ νμζ είσαι εύκολη περίπτωση. Ότι θεραπεία και να κανείς οι κρόταφοι νμζ έχουν πολύ μικρή πιθανότητα να δεις κάποια διαφορά με χρήση φινας και μινοξι έως μηδενική θα έλεγα. Όπως μου είπαν και μένα τα παιδιά εδώ ψάξε καλά και πάρε χρόνο μην βιάζεσαι νμζ ήταν και είναι η καλύτερη συμβουλή.
Επίσης με χρήση φινας πιστεύω δεν θα γίνεις ποτέ καραφλός με αυτό το μαλλί λογικά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Η φίνα βοηθάει επειδή δυναμώνει την τρίχα και αντέχει το σοκ της επέμβασης .αν και ο γιατρός είναι καλός και μπει χωρίς τραυματισμούς στα ήδη υπάρχοντα, τότε δεν έχεις φόβο..χωρίς φίνα είναι που είναι αδύναμα σκέψου @gerassis και την επιβάρυνση στο σημείο που προσπαθεί να δεχθεί τα νέα μοσχεύματα δημιουργώντας νέο αιματολογικό δίκτυο.σε αυτό βοηθάει στη ληπτρια η φίνα.τα (γερά) μαλλιά μέσω φινας κινδυνεύουν υπερβολικά λιγότερο από ότι χωρίς.
 
Μπλουζα