donk, FUE, ~2250g, 8/12/2020

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

donk

Member
Το ρώτησα και παραπάνω, αλλά δε πήρα απάντηση, όντως μου φάνηκε περίεργο που η εξαγωγή των μοσχευμάτων πραγματοποιήθηκε με αναισθησιολόγο και ελαφριά μέθη. Γίνεται και σε άλλες κλινικές; Αν όχι, είναι ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα ως προς τη βελτιωμένη παροχή υπηρεσίας..!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gekal

Member
Καλή επιτυχία φίλε μου. Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα. Έχουμε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα και θα ήθελα να δω το αποτέλεσμά σου με αυτά τα grafts.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Είμαι 100% ανεξάρτητος και όπως είπα παραπάνω, στον ίδιο μου τον κουμπάρο του έχω προτείνει Βεκρή! Αρχικά λόγω κόστους και οικονομικής του δυσκολίας (θέλει πάνω από 3000 grafts), κατά δεύτερον γιατί δε θέλει να ταξιδέψει για χειουργείο και τρίτον φυσικά επειδή ξέρω ότι δεν έχει απαιτήσεις να γίνει....τσιμέντο! Για του λόγου το αληθές...
Εγώ φίλε μου προσωπικά δεν χρειάζομαι απόδειξεις για να πειστω για την εγκυρότητα σου ...αυτό φαίνεται από το στυλ του γραπτού σου λόγου και αργά η γρήγορα αποκαλύπτεται ο άλλος όπως κ να χει όσο αφορά το σκοπό του στο φόρουμ...το έχουμε δει πολλές φορές...εγώ δεν μιλάω για το τώρα ...εγώ μιλάω για το αύριο και το ενδεχόμενο παρενόχλησης....τεσπά...όπως κ να χει να πάνε όλα καλά να μείνεις ευχαριστημένος και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία ....εγώ το χω πει πολλές φορές ...είτε δίνεις 1€ είτε δίνεις 10.000€ τα ξεχνάς όλα αν είσαι σούπερ ευχαριστημένος ...αν είσαι έτσι κ έτσι ....κάνεις δεύτερες σκέψεις κ λες διάφορα ...τσάμπα λεφτά ...αν έκανα αυτό...αν έκανα το άλλο.....αυτή είναι η ιστορία...να μην μοιράζουμε κόλλυβα όταν είναι αργά ....
 

vlafo

Well-Known Member
Donk

Αρχικά σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Θεωρώ με βάση τα δεδομένα της κλινικής,η εικόνα σου θα βελτιωθεί αισθητά με βάση το πρόβλημα σου το οποίο πράγματι ήταν μικρό.
Είσαι ο πρώτος που αναφέρει αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα και φαίνεται η ανεξαρτησία σου από τα γραφόμενα σου.
Η τιμή όπως κατέληξε είναι σχετικά καλή αλλά όχι τόσο καλή για το αποτέλεσμα που δίνει.

Εγώ θα ήθελα να σταθώ στα δεδομένα της μμ σου.
Καταλαβαίνω όλους τους προβληματισμούς σου και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπιζες,να πας εξωτερικό με την όλη ταλαιπωρία που αυτό συνεπάγεται.Τεράστια υπόθεση να είσαι στο σπίτι σου,προσωπικά ίσως η δυσκολότερη αντικειμενική παράμετρος.
Αυτό ξέρεις γιατί γίνεται?

Γιατί πέρα από το κόστος(πάμφθηνα Τουρκία-ακριβά Ευρώπη) είναι ότι δεν παίρνεις εδώ τα ανάλογα αποτελέσματα που θα έπρεπε να πάρεις.
Σε πολλές περιπτώσεις καλά αλλά μέχρι εκεί.
Το πολύ καλά ή το σχεδόν "άριστο" δεν υπάρχει ούτε με τα κιάλια.Μια μετριότητα γενική.

Ανέφερες ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεις τσιμέντο.Γιατί?
Είσαι η ιδανική περίπτωση για αυτό και απορώ όταν έχεις όλα τα εχέγγυα γιατί να μην το επιδιώξεις.Σίγουρα όλοι δεν θέλουνε τα ίδια πράγματα αλλά σε περιπτώσεις μοναδικές σαν τη δική σου,θεωρώ ότι αφού μπορείς να πάρεις το μέγιστο τότε πρέπει να το κυνηγάς.

Πιστεύω ότι σε όποιον δώσεις κάτι καλύτερο από αυτό που μπορεί να πάρει δεν θα το αρνηθεί αλλιώς μιλάμε για παράνοια δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω.

Εν κατακλείδι οι πραγματικές σου ανάγκες ήταν για πολύ περισσότερα graft δεδομένου και της πυκνότητας που έχεις στις πίσω ζώνες,αλλά το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω θα σε αφήσει ικανοποιημένο.

Υ.γ: Xερλάιν αριστερά η τοποθέτηση δεν είναι συμμετρική.
Είναι πολύ μικρή η επιφάνεια της χερλάιν που καλύφτηκε απόρροια των λίγων g που μπήκανε.
Πυκνότητα πίσω από τη χερλάιν είναι πολύ αραιή και θέλω να δώ πως θα δέσει με τις πίσω ζώνες που είναι πολύ δυνατές.
 
Τελευταία επεξεργασία:

manly_Man

Well-Known Member
Οσον αφορα την τοποθετηση, φαινεται να εχουν τοποθετηθει με μεγαλυτερη πυπνοτητα στην hairline, ενω πιο πισω ειναι πιο αραιη.

Μια απορια, αφου εχεις μονο μπροστα θεμα και στο μαλλι πισω δεν περναει βουρτσα οπως ειπες, γιατι δεν βαλατε περισσοτερα μοσχευματα μπροστα, που απο οτι φαινεται τα χρειαζοσουν....

Και κατι αλλο με φιλικη διαθεση. Για να καταλαβεις ορισμενα πραγματα. Εδω οποιος κανει παρουσιαση την κανει για το καλο των μελων και οχι για να λεει τα ιδια λογια που λεει η κλινικη του και να υποστηριζει την πολιτικη της (πχ κλινικες σουπερ μαρκετ και να μιλαει λες και τον εβαλαν απο την κλινικη να τα πει αυτα στην παρουσιαση.)

Ειναι σωστο αυτο να υποβιβάζεις ετσι τις κλινικες που εχουν χαμηλότερη τιμολογιακή πολιτικη, και εν τελει αν δεν ηταν αυτες πολλα μελη δεν θα ειχαν λυσει το προβλημα τους; Που μπορει κιολας σε αλλη κλινικη με περισσοτερα μοσχευματα και μικροτερος κοστος να επαιρνες καλυτερο αποτελεσμα και πιο πυκνο απο αυτο που εν τελει θα παρεις, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα αδερφε....

Οσον αφορα την τιμη που πληρωσες, προφανως και θα εγινε λογω οτι δεν ειχε κλεισμενα χειρουργια, οπως φαινεται και απο το γεγονος οτι προσφερει και δωρο το καπελο laser αυτη τη περιοδο μπας και προσελκυσει κοσμο. (λογικο παντως να μην εχει πολλα χειρουργεια οταν ζηταει συνηθως 2.5 με 3 ευρω, ενω με τα ιδια λεφτα πας σε πολυ καλυτερες κλινικες)

Ευχομαι καλη φυτρωση και να σε ικανοποιησει η επιλογη σου!
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο φίλος παραπάνω με είπε συνεργαζόμενο μέλος της κλινικής, εκεί πήγαινε το θεωρία συνωμοσίας.

Αεράτε, χαλάρωσε λίγο με το υφάκι σου γιατί εγώ δεν ειμαι η κλινική να βγάζεις τα αποθυμένα σου. Με μεγάλη μου χαρά μπήκα με το που γύρισα απ τη κλινική, ακόμα ζαλισμένος σχεδόν, να σας το παρουσιάσω και βλέπω φοβερά μεγάλη εμπάθεια. Να το κοιτάξετε αυτό! Χαίρομαι να λέω πράγματα και να παίρνω απαντήσεις, αυτό λέγεται διάλογος! Δεν έγινα ποτέ ευαίσθητος ούτε βλέπω φαντάσματα. Μάλλον εσύ βλέπεις!

Και επειδή δε βλέπω να προχωράει το θέμα αν δεν ακούσετε τη τιμή, που κατά τη γνώμη μου στο περίπου την έχετε καταλάβει και δεν καταλαβαίνω στην εμμονή σας να την ακούσετε σε ακρίβεια εκατοντάδας, έδωσα 4.200 ευρώ. Αν υπολογίσουμε ότι τελικά δεν μπήκαν τα 2.000 που συμφωνήσαμε αλλά 2.250 περίπου, μου κόστισε 1.9 το graft και έχω και 4 μήνες το λέιζερ σπίτι μου. Φαντάζομαι ΔΕΝ ειναι τιμή που την δίνει εύκολα η κλινική (ακόμα και το 2.1 της συμφωνίας, άλλο αν εξελίχθηκε διαφορετικά), ίσως ήμουν τυχερός καθώς ήθελαν να γεμίσουν κενά από ακυρώσεις εξωτερικού. Στις πρώτες μου επικοινωνίες ήταν ακριβότερα, αλλά ενδεικτικά σας λέω ότι την έκλεισα τη προηγούμενη Πέμπτη για Τρίτη.

Βεκρής μιλούσε για 2.500 grafts με 1.5 = 3750
Κύπρος μιλούσε απο 2.500 grafts και πάνω (χαλαρά) με 2.1 = 5.250 +
BHR ίδια τιμή με Βεκρή.
Yaman 3500-3700 grafts = 3250€

ΟΚ με τη τιμή; Παμε παρακάτω τώρα; .....

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η κοντινή απόσταση από το σπίτι μου (με τα πόδια) και η δυνατότητα να το κάνω ακριβώς αυτη τη βδομάδα που ήθελα εν μέσω lockdown λόγω μιας έκτακτης αλλαγής στο πρόγραμμα στη δουλειά... Αν το άφηνα πάλι, ίσως να μην το έκανα και ποτέ και σε 1-2 χρονια να τα ξύριζα να φεύγαν και τα άσπρα που με τσαντίζουν o_O

Φίλε καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την παρουσίαση. Είναι πολύ χρήσιμη γιατί δείχνει τελικά ότι αυτός που δεν είναι παθιασμένος βλέπει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Από το καλοκαίρι φώναζα να μην ακούτε για fixed 2.5+€, είναι προφανές ότι η πραγματική τιμή διαμορφώνεται από διάφορους παράγοντες και πρέπει κάποιος (αν και εφόσον θεωρεί την κλινική σαν επιλογή) να το διαπραγματευτεί από κοντά μέχρι τέλους. Χαίρομαι που το παράδειγμά σου είναι μια τέτοια περίπτωση γιατί αποδεικνύει την πραγματικότητα και είναι χρήσιμη για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών. Θα σε παρακαλούσα (αν μπορείς) να πάρεις από την κλινική περισσότερα αναλυτικά στοιχεία για την μμ (ανάλυση Graft, κλπ) και καλύτερες φώτο για να κάνουμε μια πιο ενδελεχή ανάλυση.
 

Aris81

Well-Known Member
Το ρώτησα και παραπάνω, αλλά δε πήρα απάντηση, όντως μου φάνηκε περίεργο που η εξαγωγή των μοσχευμάτων πραγματοποιήθηκε με αναισθησιολόγο και ελαφριά μέθη. Γίνεται και σε άλλες κλινικές; Αν όχι, είναι ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα ως προς τη βελτιωμένη παροχή υπηρεσίας..!

Aρχικά θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία.

Επίσης ήταν πολύ χρήσιμο που ανέφερες τιμή, μιας και για την εν λόγω κλινική υπήρχε/υπάρχει μια στάση μη δημοσιοποίησης της τιμολογιακής πολιτικής,όχι μόνο από μέρους της,αλλά και εδώ στις παρουσιάσεις...

Τώρα όσο αφορά το παραπάνω ερώτημά σου.
Έχοντας κάνει πρόσφατα μμ στην Κωνσταντινούπολη,διαπίστωσα ότι κάποιες κλινικές λανσάρουν πακέτα τα οποία τα ονομάζουν π.χ.Comfort
όπου η μεταμόσχευση γίνεται με ελαφριά μέθη.
Υπάρχει βίντεο στο youtube όπου ο ασθενής είναι σε μέθη στο στάδιο της διάνοιξης των καναλιών και τοποθέτησης των grafts,
αν το ξαναβρώ,θα παραθέσω link
 

aeratos28

Just aeratos
Donk ούτε απωθημενα έχω ούτε τπτ.επισης ούτε υφος έχω αντιθέτως με εσένα που δεν δέχεσαι κουβέντα..θα μπορούσες εξ αρχής να πεις ότι πλήρωσες τόσο και να τελειώνει το θέμα αφού δεν είχες πρόβλημα να το πεις .γιατί είπες ότι παίζει από 2.5-3€ το graft και τελικά δεν πλήρωσες τόσο .και γεννιούνται αλλα ερωτήματα τωρα.γιατι είπες 2.5-3 ενω πλήρωσες 1.90..θα ήταν πιο σωστό να τα πεις από το πρώτο σου μνμ και να μην συζητάμε καν τώρα όλα αυτά.εγω έτσι πιστεύω.
 

Nik.Mos

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε μου,ευχαριστουμε για την παρουσιαση.
Εχεις πολυ καλη τριχα και φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια.Καλη επιτυχια ,ελπιζω να συνεχισεις την ανανεωση δυναμικα μεχρι το τελος της και να αγνοεις τα παραλογα που μπορει να ακους,κρατα γερα και μην αφηνεις να σε αποπροσανατολιζουν η να σου χαλανε το νημα!Καλες γιορτες
 

donk

Member
Επανέρχομαι για τελευταία (ελπίζω) φορά στο οικονομικό κομμάτι.

Αρχικά δεν ήξερα ότι αυτοσκοπός των παρουσιάσεων είναι να πούμε τη τιμή με ακρίβεια στο ευρώ...

Θεωρώ με τόση εμπειρία που έχετε ως μέλη, ξέρετε ότι κάποιος που το έκανε Τουρκία έδωσε κάτι κοντά στο 1 ευρώ, όπως και κάποιος στον Τυρκαλά, αυτός που το έκανε Κύπρο έδωσε ~1,6-2,1, αυτός που την έκανε Βεκρή έδωσε κάτι κοντά στο 1,5 και αυτός που τη κάνει Αναστασάκη κάτι κοντά στο 2.5.

Σε όλα τα παραπάνω θα υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, ειδικές περιστάσεις κλπ. Υπάρχει περιστατικό για παράδειγμα που έδωσε 1/graft στον Βεκρή..

Εγώ εξ αρχής είπα ότι η πολιτική της κλινικής ειναι 2.5 εως 3 ανάλογα τη δυσκολία της επέμβασης.
Αυτό το δεδομένο με κατατάσσει, ως περιστατικό με ευνοϊκές προοπτικές, στο 2.5 ως τιμή.

Σε αυτό το 2.5, πήρα μια μικρή έκπτωση καθώς ουσιαστικά τους "έκλεισα" κενό σε last minute ακύρωση.

Και τέλος, πήρα και μερικά grafts "δώρο" όπως πρέπει να κάνει κάθε κλινική που σέβεται τον εαυτό της.. Και του yaman στη Τουρκία μου είχε αναφέρει ότι αν προκύψει μεγαλύτερη ανάγκη, θα μπουν δωρεάν.

Τέλος, για να είμαι δίκαιος ως προς τη τιμή, να πω επίσης ότι επιβαρύνθηκα επιπλέον το κόστος των εξετάσεων που μου ζήτησαν (νομίζω οι κλινικές στη Τουρκία στο καλύπτουν) αλλά είχα κάνει και ραντεβού με τον ιατρό που κοστίζει όπως ξέρετε 70 ευρώ.

Εδώ να αναφέρω ότι με φόβιζε η ιδέα να δώσω 3.500 grafts για ένα σχετικά μικρό πρόβλημα.
Αρχικά μου αρέσει να κουρεύω το μαλλί μου "δέρμα" γύρω γύρω, όπως θα δείτε και σε μια φωτογραφία στην παρουσίαση.
Επίσης είμαι 34, όχι 45. Δεν ξέρω πως θα προχωρήσει η ΑΑ. Ένας αριθμός grafts κοντά στο 2.000-2.500 για τη δική μου λογική, μου ακουγόταν πιο φυσιολογικό, όταν η δότριά μου μπορεί να δώσει συνολικά περίπου 7.000.
Επίσης να συμπληρώσω ότι είχαν πολύ μεγάλο λόγο τα μοσχεύματα. Ενδεικτικά μπήκε μέχρι και 7τριχο! Οπότε ίσως πίσω από hairline να έχουν τοποθετηθεί πολύτριχα που σε συνδυασμό με το χρώμα/τύπο των μαλλιών που έχω, να δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Όταν πάρω όλα τα στοιχεία της επέμβασης, θα σας τα παραθέσω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω πως θα προχωρήσει η ΑΑ. Ένας αριθμός grafts κοντά στο 2.000-2.500 για τη δική μου λογική, μου ακουγόταν πιο φυσιολογικό, όταν η δότριά μου μπορεί να δώσει συνολικά περίπου 7.000.

Από την εικόνα σου και από αυτά που λες για τον λόγο σου η δότρια σου είμαι αρκετά παραπάνω από 7000g, οπότε μην αγχώνεσαι για αυτό,
 

vlafo

Well-Known Member
Εδώ να αναφέρω ότι με φόβιζε η ιδέα να δώσω 3.500 grafts για ένα σχετικά μικρό πρόβλημα.
Δεν χρειαζόσουν τόσα,κοντά +/- 3000g που με ενα καλό λόγο θα σου δίνανε εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Δεν είναι τόσο μικρό το πρόβλημα σου,κάλυψες σχεδόν το μισό κεφάλι.
Αυτά δεν γίνονται σε καμία περίπτωση με 2000g και ειδικά αν έχεις τέτοιες ζώνες πίσω σε πυκνότητα.
 

Tasos91

Member
Επανέρχομαι για τελευταία (ελπίζω) φορά στο οικονομικό κομμάτι.

Αρχικά δεν ήξερα ότι αυτοσκοπός των παρουσιάσεων είναι να πούμε τη τιμή με ακρίβεια στο ευρώ...

Θεωρώ με τόση εμπειρία που έχετε ως μέλη, ξέρετε ότι κάποιος που το έκανε Τουρκία έδωσε κάτι κοντά στο 1 ευρώ, όπως και κάποιος στον Τυρκαλά, αυτός που το έκανε Κύπρο έδωσε ~1,6-2,1, αυτός που την έκανε Βεκρή έδωσε κάτι κοντά στο 1,5 και αυτός που τη κάνει Αναστασάκη κάτι κοντά στο 2.5.

Σε όλα τα παραπάνω θα υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, ειδικές περιστάσεις κλπ. Υπάρχει περιστατικό για παράδειγμα που έδωσε 1/graft στον Βεκρή..

Εγώ εξ αρχής είπα ότι η πολιτική της κλινικής ειναι 2.5 εως 3 ανάλογα τη δυσκολία της επέμβασης.
Αυτό το δεδομένο με κατατάσσει, ως περιστατικό με ευνοϊκές προοπτικές, στο 2.5 ως "αρχική" τιμή.

Επίσης εξ αρχής είπα ότι σε αυτό το 2.5, πήρα μια έκπτωση καθώς ουσιαστικά τους "έκλεισα" κενό σε last minute ακύρωση.

Και τέλος, πήρα και μερικά grafts "δώρο" όπως πρέπει να κάνει κάθε κλινική που σέβεται τον εαυτό της.. Και του yaman στη Τουρκία μου είχε αναφέρει ότι αν προκύψει μεγαλύτερη ανάγκη, θα μπουν δωρεάν. Άρα είναι λάθος να μπει στη διαίρεση αν θέλετε να αξιολογήσετε τη τιμολογιακή πολική της εταιρείας.

Τέλος, για να είμαι δίκαιος ως προς τη τιμή, να πω επίσης ότι επιβαρύνθηκα επιπλέον το κόστος των εξετάσεων που μου ζήτησαν (νομίζω οι κλινικές στη Τουρκία στο καλύπτουν) αλλά είχα κάνει και ραντεβού με τον ιατρό που κοστίζει όπως ξέρετε 70 ευρώ. Άρα είναι +~200 ευρώ.
Με απλά μαθηματικά, επειδή "γεννήθηκαν άλλα ερωτήματα" πήρα μια προσφορά "last minute" στα 2,2 το graft.

Εδώ να αναφέρω ότι με φόβιζε η ιδέα να δώσω 3.500 grafts για ένα σχετικά μικρό πρόβλημα.
Αρχικά μου αρέσει να κουρεύω το μαλλί μου "δέρμα" γύρω γύρω, όπως θα δείτε και σε μια φωτογραφία στην παρουσίαση.
Επίσης είμαι 34, όχι 45. Δεν ξέρω πως θα προχωρήσει η ΑΑ. Ένας αριθμός grafts κοντά στο 2.000-2.500 για τη δική μου λογική, μου ακουγόταν πιο φυσιολογικό, όταν η δότριά μου μπορεί να δώσει συνολικά περίπου 7.000.
Επίσης να συμπληρώσω ότι είχαν πολύ μεγάλο λόγο τα μοσχεύματα. Ενδεικτικά μπήκε μέχρι και 7τριχο! Οπότε ίσως πίσω από hairline να έχουν τοποθετηθεί πολύτριχα που σε συνδυασμό με το χρώμα/τύπο των μαλλιών που έχω, να δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Όταν πάρω όλα τα στοιχεία της επέμβασης, θα σας τα παραθέσω.

Ωραία παρουσίαση! Καλή επιτυχία!
Από περιέργεια στο κομμάτι των εξετάσεων, των οποίων το χρέος και ανέλαβες. Για τι εξετάσεις μιλάμε και με τι κόστος?
Επισης όσον αφορά στη μέθη, ρωτήθηκες για το είδος της αναισθησιας ή είναι γενικότερη πολιτική του κ. Αναστασακη?
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Καλή επιτυχία φίλε μου. Να πάνε όλα καλά . Μην παρεξήγησε με τα μηνύματα δεν ειναι παράλογα απλά υπάρχει δυσπιστία για την εν λόγω κλινική κ όχι άδικα ....είσαι το δεύτερο ανεξάρτητο περιστατικό κ ελπίζω να μείνει έτσι... Ελπίζω δηλαδή να συνεχίσεις την παρουσίαση σου μέχρι το τέλος χωρίς να μεσολαβήσουν άλλοι κ να επιρεαστεις από άλλους που πολύ πιθανόν να σε ενοχλήσουν ....η ουσία του φόρουμ είναι ανεξάρτητες παρουσιάσεις απ' όλες τις κλινικές με απόψεις κ φωτός των μελών μόνοι τους και ανεπηρέαστα.

Εντελώς άδικα!
Απο την κλινική μας έχετε
-τα περισσοτερα αποτελεσματα/μηνα
-ζητησατε φρεσκα και σας τα ανεβασαμε ΑΜΕΣΑ 3 το καλοκαιρι
-τοπ φωτογραφιες κοντινες, υψηλη ευκρινεια και οχι απο το διαστημα τραβηγμενες, πιξελιασμεννες κτλ.
-βιντεο με βρεγμενα μαλλια, με στεγνα, με οτι θελετε
-στο site μας εκατονταδες περιστατικα, δεκαδες βιντεο και δεκαδες άρθρα.

Δυσπιστια θα καταλαβανινα με
-κρυφους πωλητες (ξερεις)
-περιεργες φωτος (ξέρεις)
-περιεργα ονοματα τεχνικών
-αγνωστο το ποιος κανει τις ΜΕΤ
και διαφορα άλλα

Αν έχει να μου πεις σε τι βασιζεται η η ...δυσπιστια ...σας (των 4-5 ατόμων), πες μου να καταλαβω σε παρακαλω.
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Donk

Αρχικά σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Θεωρώ με βάση τα δεδομένα της κλινικής,η εικόνα σου θα βελτιωθεί αισθητά με βάση το πρόβλημα σου το οποίο πράγματι ήταν μικρό.
Είσαι ο πρώτος που αναφέρει αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα και φαίνεται η ανεξαρτησία σου από τα γραφόμενα σου.
Η τιμή όπως κατέληξε είναι σχετικά καλή αλλά όχι τόσο καλή για το αποτέλεσμα που δίνει.

Εγώ θα ήθελα να σταθώ στα δεδομένα της μμ σου.
Καταλαβαίνω όλους τους προβληματισμούς σου και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπιζες,να πας εξωτερικό με την όλη ταλαιπωρία που αυτό συνεπάγεται.Τεράστια υπόθεση να είσαι στο σπίτι σου,προσωπικά ίσως η δυσκολότερη αντικειμενική παράμετρος.
Αυτό ξέρεις γιατί γίνεται?

Γιατί πέρα από το κόστος(πάμφθηνα Τουρκία-ακριβά Ευρώπη) είναι ότι δεν παίρνεις εδώ τα ανάλογα αποτελέσματα που θα έπρεπε να πάρεις.
Σε πολλές περιπτώσεις καλά αλλά μέχρι εκεί.
Το πολύ καλά ή το σχεδόν "άριστο" δεν υπάρχει ούτε με τα κιάλια.Μια μετριότητα γενική.

Ανέφερες ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεις τσιμέντο.Γιατί?
Είσαι η ιδανική περίπτωση για αυτό και απορώ όταν έχεις όλα τα εχέγγυα γιατί να μην το επιδιώξεις.Σίγουρα όλοι δεν θέλουνε τα ίδια πράγματα αλλά σε περιπτώσεις μοναδικές σαν τη δική σου,θεωρώ ότι αφού μπορείς να πάρεις το μέγιστο τότε πρέπει να το κυνηγάς.

Πιστεύω ότι σε όποιον δώσεις κάτι καλύτερο από αυτό που μπορεί να πάρει δεν θα το αρνηθεί αλλιώς μιλάμε για παράνοια δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω.

Εν κατακλείδι οι πραγματικές σου ανάγκες ήταν για πολύ περισσότερα graft δεδομένου και της πυκνότητας που έχεις στις πίσω ζώνες,αλλά το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω θα σε αφήσει ικανοποιημένο.

Υ.γ: Xερλάιν αριστερά η τοποθέτηση δεν είναι συμμετρική.
Είναι πολύ μικρή η επιφάνεια της χερλάιν που καλύφτηκε απόρροια των λίγων g που μπήκανε.
Πυκνότητα πίσω από τη χερλάιν είναι πολύ αραιή και θέλω να δώ πως θα δέσει με τις πίσω ζώνες που είναι πολύ δυνατές.

Θα γινει τσιμεντο και θα τριβεις ειδικα εσυ τα ματια σου.
Όλα τα υπολοιπα που αναφερεις με το τοση ...γνωση και ...σιγουρια, δεν θα τα σχολιασω όπως άλλες φορες γιατι πραγματικά
ειναι ανουσιο
Τι να πω στο κατω-κατω ....
Εγω ΔΕΝ ειμαι ιατρος....
 

donk

Member
Ωραία παρουσίαση! Καλή επιτυχία!
Από περιέργεια στο κομμάτι των εξετάσεων, των οποίων το χρέος και ανέλαβες. Για τι εξετάσεις μιλάμε και με τι κόστος?
Επισης όσον αφορά στη μέθη, ρωτήθηκες για το είδος της αναισθησιας ή είναι γενικότερη πολιτική του κ. Αναστασακη?
Είναι κάποιες αίματος, καρδιολογικό έλεγχο και αυτή τη περίοδο test covid για όλα τα χειρουργεία (μοριακό, οχι rapid). Ανάλογα το ταμείο/ασφάλιση που έχει ο καθένας, θα πληρώσει και ανάλογα. Από κάνα 100ευρω αν κάποια τα καλύψει το ταμείο (το covid δε το καλύπτουν), μέχρι αρκετά περισσότερα αν πάει εντελώς ιδιωτικά.

Για τη μέθη, να πω την αλήθεια δεν ερωτήθηκα, το είχα "ψιλιαστεί" βάση των εξετάσεων που ζητούσε (καρδιολογικό έλεγχο για τοπική αναισθησία δε μου ταίριαζε). Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όμως καθώς ένα 2.5ωρο πέρασε πολύ χαλαρά, που κανονικά θα το είχα περάσει μπρούμητα και βαρετά. Ήμουν σε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλά ήμουν στη φάση "ώχου, αφήστε με λίγο να κοιμηθώ :p".
Βάση αυτού,ήμουν λογικά κάτι μεταξύ 2 και 3.
 

vlafo

Well-Known Member
Προσωπικά του το εύχομαι του ανθρώπου ολόψυχα,αλλά προσέξτε από τα τόσα τσιμέντα που έχετε ρίξει και έχουμε δει,έχουν ανησυχήσει οι κορυφαίοι γιατροί.Ευτυχώς που μας κάνετε και γελάμε με αυτά που γράφετε και διαβάζουμε.

Ακριβώς,εντελώς ανούσιο απόλυτη ταύτιση σε αυτό.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ πάντως θα επαναλάβω την αρχική μου καλοκαιρινή παράκληση για αναλυτικά στοιχεία μμ. Νομίζω το ανέφερε και ο Πάνος. Αν πχ σε αυτό το περιστατικό είχαμε την επιφάνεια προς κάλυψη (σε cm2,δεν είναι δύσκολο να αποτυπωθεί 2 λεπτά υπόθεση είναι) όπως και τα αναλυτικά στοιχεία της μμ θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πιο ουσιαστική συζήτηση αντί να μιλάμε για "τσιμέντα" και να υπάρχουν φιλονικίες.
 

Stratos

Well-Known Member
Επανέρχομαι για τελευταία (ελπίζω) φορά στο οικονομικό κομμάτι.

Αρχικά δεν ήξερα ότι αυτοσκοπός των παρουσιάσεων είναι να πούμε τη τιμή με ακρίβεια στο ευρώ...

Θεωρώ με τόση εμπειρία που έχετε ως μέλη, ξέρετε ότι κάποιος που το έκανε Τουρκία έδωσε κάτι κοντά στο 1 ευρώ, όπως και κάποιος στον Τυρκαλά, αυτός που το έκανε Κύπρο έδωσε ~1,6-2,1, αυτός που την έκανε Βεκρή έδωσε κάτι κοντά στο 1,5 και αυτός που τη κάνει Αναστασάκη κάτι κοντά στο 2.5.

Σε όλα τα παραπάνω θα υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, ειδικές περιστάσεις κλπ. Υπάρχει περιστατικό για παράδειγμα που έδωσε 1/graft στον Βεκρή..

Εγώ εξ αρχής είπα ότι η πολιτική της κλινικής ειναι 2.5 εως 3 ανάλογα τη δυσκολία της επέμβασης.
Αυτό το δεδομένο με κατατάσσει, ως περιστατικό με ευνοϊκές προοπτικές, στο 2.5 ως "αρχική" τιμή.

Επίσης εξ αρχής είπα ότι σε αυτό το 2.5, πήρα μια έκπτωση καθώς ουσιαστικά τους "έκλεισα" κενό σε last minute ακύρωση.

Και τέλος, πήρα και μερικά grafts "δώρο" όπως πρέπει να κάνει κάθε κλινική που σέβεται τον εαυτό της.. Και του yaman στη Τουρκία μου είχε αναφέρει ότι αν προκύψει μεγαλύτερη ανάγκη, θα μπουν δωρεάν. Άρα είναι λάθος να μπει στη διαίρεση αν θέλετε να αξιολογήσετε τη τιμολογιακή πολική της εταιρείας.

Τέλος, για να είμαι δίκαιος ως προς τη τιμή, να πω επίσης ότι επιβαρύνθηκα επιπλέον το κόστος των εξετάσεων που μου ζήτησαν (νομίζω οι κλινικές στη Τουρκία στο καλύπτουν) αλλά είχα κάνει και ραντεβού με τον ιατρό που κοστίζει όπως ξέρετε 70 ευρώ. Άρα είναι +~200 ευρώ.
Με απλά μαθηματικά, επειδή "γεννήθηκαν άλλα ερωτήματα" πήρα μια προσφορά "last minute" στα 2,2 το graft.

Εδώ να αναφέρω ότι με φόβιζε η ιδέα να δώσω 3.500 grafts για ένα σχετικά μικρό πρόβλημα.
Αρχικά μου αρέσει να κουρεύω το μαλλί μου "δέρμα" γύρω γύρω, όπως θα δείτε και σε μια φωτογραφία στην παρουσίαση.
Επίσης είμαι 34, όχι 45. Δεν ξέρω πως θα προχωρήσει η ΑΑ. Ένας αριθμός grafts κοντά στο 2.000-2.500 για τη δική μου λογική, μου ακουγόταν πιο φυσιολογικό, όταν η δότριά μου μπορεί να δώσει συνολικά περίπου 7.000.
Επίσης να συμπληρώσω ότι είχαν πολύ μεγάλο λόγο τα μοσχεύματα. Ενδεικτικά μπήκε μέχρι και 7τριχο! Οπότε ίσως πίσω από hairline να έχουν τοποθετηθεί πολύτριχα που σε συνδυασμό με το χρώμα/τύπο των μαλλιών που έχω, να δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Όταν πάρω όλα τα στοιχεία της επέμβασης, θα σας τα παραθέσω.
2.2 το graft μεγάλη ευκαιρία, πιστεύω τους έκλεψες...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα