Αξίζει μια προσπάθεια?

vag25

Well-Known Member
Αυτό που ξαφνικά βάλαμε την FUT στο κάδρο και πάμε να την Θεοποιήσουμε με ξεπερνάει. Μάλιστα διακρίνω και άτομα που μέχρι πριν μερικές εβδομάδες άκουγαν FUT και βγάζαν σπυράκια. Ότι και να λέμε η FUT έχει ρίσκα που η FUE δεν έχει και ναι ίσως σε έναν norwood 7 να μην μπορεί μόνο η FUE να δώσει κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά σε έναν NW 5-6 με σταθεροποιημένο pattern η FUE μπορεί να δώσει αποτέλεσμα χωρίς τα ρίσκα της FUT. Κύριο ρίσκο: η τομή (όσο και προσεχτικά να γίνει είναι τομή και σε ξύρισμα φαίνεται), επιπρόσθετα ρίσκα το splitting και το κόψιμο των μοσχευμάτων που αν δεν γίνεται από έμπειρους τεχνήτες-νοσηλευτές νεκρώνει πολλά μοσχεύματα, άλλα μειονεκτήματα: ο μεγαλύτερος χρόνος ανάρρωσης και ανάκαμψης, σε πολλές περιπτώσεις έχω διαβάσει ακόμα και για νεκρώσεις νευρώνων αλλά αυτό ίσως το ξέρεις καλύτερα ο Δρ Αναστασάκης να μας το πει αν ισχύει.
Ρε γιατι το πατε παντα στην υπερβολη για να πειτε αυτο που θελετε.

Ποιος θεοποιησε την fut; Αυτο που λεγεται ειναι οτι θα πρεπει να υπαρχει ως επιλογη και αναλογα με τα δεδομενα του ασθενη θα χρησιμοποιηθει η οχι. Ουτε κακια fut, ουτε θεα fut.

νεκρωσεις νευρωνων απο fut;;?
τοτε να μην ξυνουμε το κεφαλι μας, γιατι παμε για TBI.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Ρε γιατι το πατε παντα στην υπερβολη για να πειτε αυτο που θελετε.

Ποιος θεοποιησε την fut; Αυτο που λεγεται ειναι οτι θα πρεπει να υπαρχει ως επιλογη και αναλογα με τα δεδομενα του ασθενη θα χρησιμιοποιηθει η οχι. Ουτε κακια fut, ουτε θεα fut.

νεκρωσεις νευρωνων απο fut;;?
τοτε να μην ξυνουμε το κεφαλι μας, γιατι παμε για TBI.
Άν dhi έκανε και fut να είσαι βέβαιος πως η fut θα ήταν καλή.

Βέβαια για όσους θυμούνται η dhi κάποτε έκανε fut, αλλά σαν κλινική προόδευσε και εν έτη 2020 καταφερνει με δύο μμ να πιάσει τα 45 graft αν τ.εκ. Το λες και πρόοδο.
 

manly_Man

Well-Known Member
27 εκατοστά τομή έχω ρωτήστε και το πάππου το λύκο...:)
Στα 12 χιλιοστά ξύρισμα είσαι καλά πιο κάτω αχνό φαίνεται έως και 9 τα κουρεύω άλλα δεν με ενοχλεί γιατί μετά 1 βδομάδα σβήνει.
τα 12 χιλιοστα μου φαινονται πολλα..αυτο δεν ειναι ξυρισμα ουσιαστικα...εγω θα ηθελα να κανω αρκετα κοντα κουρεματα πισω, οποτε δεν με ενθουσιαζει η ιδεα για fut
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
τα 12 χιλιοστα μου φαινονται πολλα..αυτο δεν ειναι ξυρισμα ουσιαστικα...εγω θα ηθελα να κανω αρκετα κοντα κουρεματα πισω, οποτε δεν με ενθουσιαζει η ιδεα για fut

Είναι θέμα εκτός αν την έδινες κάλυψη με ένα κάλο tattoo θα ήθελες διαρκώς, η βάζοντας grafts στην ουλή τα οποία είναι σπάταλη για έμενα.
 

tol

Well-Known Member
Βέβαια για όσους θυμούνται η dhi κάποτε έκανε fut, αλλά σαν κλινική προόδευσε και εν έτη 2020 καταφερνει με δύο μμ να πιάσει τα 45 graft αν τ.εκ. Το λες και πρόοδο.
Ποσα; 45 grafts; Χα,χα,χα!!!

Παναθεμα σε, φιλε Τασο, πηγες να με πνιξεις μεσημεριατικα. Ακομη γελαω με το ανεκδοτο σου. Η DHI θα πιασει τα 45 grafts μονο οταν ο ηλιος ανατειλει απο τη δυση.

Μπα σε καλο σου. Τετοια ωρα πολλοι ειναι με την μπουκια στο στομα. Δεν τους λυπασαι; Να τους στειλεις αδιαβαστους; Ετσι κανουν οι φιλοι;
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Είναι βαρύ χειρουργείο το στριπ το χουμε πει κ το ξέρουμε αυτοί που το έχουμε κάνει .... Η τομή ακόμα κ αν είναι λιγο αποτυχημένη κάπως σώζεται...βρε το κούρεμα ...βρε το smp... Σημαζευεται.....εγώ πιστεύω σήμερα το στριπ δεν είναι τραγική απόφαση αν είναι απαραίτητο να κάνει κάποιος ...δεν νομίζω δηλαδή ότι ο πρόβληματισμος για κάποιον να είναι κατά πόσο θα φαίνεται η τομή αλλά αν θα μπορεί να αντέξει αυτό το χειρουργείο....αυτή την αίσθηση που όταν αφαιρείτε το κομμάτι από πίσω νομίζεις ότι έχουν ανοίξει το κρανίο σου κ βλέπουν το εγκέφαλό σου και αισθάνεσαι λες κ κάτι να έχουν ακουμπήσει πάνω σου κ να σε πιέζει...ένα τούβλο .... αυτό η αίσθηση εμένα μου έχει μείνει έντονα μεταξύ άλλων .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Γιατί το λες αυτό, σε έχω ξαναρωτήσει και δεν μου έχεις απαντήσει. :)

Όταν βλέπεις ότι μετά 8 χρόνια (στα 33) τα μεταμοσχευμενα όλα στην θέση τους και χωρίς θεραπεία και μια hairline ακόμη τούμπανο λέγοντας επίσης ότι από την λωρίδα είναι πιο ασφαλής τα μοσχεύματα τότε δεν θέλεις να το αλλάξεις αυτό.

Βεβαία λίγο πιο βάρια επέμβαση αλλά μπρος στα κάλλη...με πήρε κάνα χρόνο να ξεμουδιασει το κεφάλι πίσω όπως και η ερυθρότητα στην Strip. Αυτά βεβαία εξαρτώνται και από τον οργανισμό του καθενός.

Βέβαια από τότε κάποια μαμά μαλλάκια με αποχαιρέτισαν και αργότερα θα χρειαστώ σε όλες τις ζώνες μια ενίσχυση των 2500 μοσχευμάτων περίπου εκτός hairline και crown.
Το Crown με την περσινή μμ και τα 2841 μοσχεύματα που τοποθετηθήκαν με FUE πλέον είναι πιο τούμπανο από το middle.
 

Akis-multi

Well-Known Member
Η ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή.

Χωρίς να είναι κάποιος στο φόρουμ αν στοιχειωδώς ενδιαφέρεται και το ψάχνει λίγο μπορεί πολύ εύκολα να καταλήξει τι και ποιός αξίζει.
Για ένα ρούχο πας να ψωνίσεις και το ψάχνεις δεν θα το ψάξεις όταν πηγαίνεις για το κεφάλι σου?Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το άτομο.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν και όχι στο μακρινό 1990 η στο 2000 αλλά στο κοντινό 2010 μπορείς να διαπιστώσεις ότι πέρα από τις δύο μεγάλες κλινικές που έχουνε μείνει στάσιμες και η εξέλιξη τους είναι μηδαμινή αντιθέτως θα έλεγα ότι κάνουν βήματα προς τα πίσω, μέσα σε μια δεκαετία δεν έχουμε δει τίποτα απολύτως.
Οι μεμονωμένοι και γνωστοί γιατροί που κάνουν μμ είναι μετρίου επιπέδου χωρίς επίσης καμία εξέλιξη και αυτό φαίνεται όταν δεις αποτελέσματα τους από κοντά και όταν ζητήσεις να δεις αποτελέσματα που δεν σου δείχνει κανείς.Αυτό αν μη τι άλλο λέει πολλά και ουσιαστικά είναι ο βασικός λόγος για να τους απορρίψεις.

Ο Αναστασάκης είναι μια φωτεινή ΕΞΑΊΡΕΣΗ στον γενικό κανόνα γιατί κάνει τεράστια προσπάθεια απόλυτα διαφανής,με βίντεο, αναλύσεις,απόλυτα εξειδεικευμένος στο κομμάτι των μμ και πάνω από όλα φαίνεται ξεκάθαρα ότι επενδύσει χρόνο,χρήμα,διαφήμιση η οποία είναι θεμιτή μεν αρκεί να συνοδεύεται και από αποτελέσματα.

Για να τα λέμε όλα όμως εγώ που τον παρακολουθώ από το 2015 ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τον Αναστασάκη του 2020.
Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.

Αυτό σημαίνει εξέλιξη,βελτίωση,ενημέρωση και αναγνώριση ΜΕΣΑ από τη δουλειά του.
Και αν έμπαινε το 2015 εδώ μέσα δεν θα μπορούσε να σταθεί γιατί δεν είχε δείγμα δουλειάς ικανοποιητικό για να το υποστηρίξει, ενώ τώρα γεμάτος από αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται άλλωστε,το στηρίζει μέ τα αποτελέσματα του.
Και πρέπει να του πιστώσουμε τα εύσημα και να του πούμε ένα μπράβο που βελτιώθηκε τόσο Ραγδαία.
Αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί και όχι τα προσωπικά μας γούστα για τη δουλειά του αν μας αρέσει η χερλάιν του ή γιατί δουλεύει με το δικο του τρόπο.
Και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και αυτός ακούει και προσαρμόζεται αναλόγως άλλο αν δεν το δείχνει.
Ο μόνος δρόμος προς την κορυφή είναι είναι να αφουγκράζεσαι τους άλλους και να "αγοράζεις" άλλο αν στην πορεία δεν ακολουθήσεις τίποτα από όλα.
 
Μπλουζα