Προτροπή για Μεταμόσχευση

kharmacoma

Well-Known Member
Όντας NW4 στα 39 μου είχα σμυβιβαστεί ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω μαλλιά. Ώσπου έτυχε να μιλήσω με ένα φίλο, και μου άνοιξε τα μάτια στο γεγονός ότι το πρόβλημα πλέον λύνεται και σχετικά εύκολα με μία μεταμόσχευση. Στους 7 πλέον μήνες μετά τη μεταμόσχευση έχει αλλάξει τελείως η εικόνα μου και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος.

Βλέποντας κόσμο στο δρόμο με πρόβλημα αραίωσης πλέον απορώ γιατί κάποιος δεν κάνει κάτι και ώρες ώρες θέλω να πιάσω κάποιον και να του εξηγήσω πόσο απλό είναι πλέον να λύσει το πρόβλημα του. Εγώ θα ήθελα κάποιος να μου έχει μιλήσει αρκετά χρόνια πριν, θα με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι πολύ κόσμος ακόμα δεν ξέρει ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα, όπως δεν ήξερα και εγώ πριν 9 μήνες. Η τέλος πάντων δεν ξέρει ότι υπάρχει λύση αρκετά εύκολη.

Κάνετε αντίστοιχες σκέψεις? Έχετε μιλήσει ποτέ σε κάποιον να του ανοίξετε τα μάτια και να τον βοηθήσετε?

Πρωινό brainstorming. :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Υπαρχει κοσμος που δεν τους ενδιαφερει καθολου το θεμα μαλλι. Για μενα αυτος ειναι ο στοχος μου και οχι η μμ(ασχετα αν θα το καταφερω η οχι τελικα, υπαρχει σαφεσταση προοδος στο πως το διαχειριζομαι).
Θα προτιμουσα να μην τους αγγιζουμε αυτους τους ανθρωπους, ισα ισα ιδανικα θα ηθελα να μας σταματανε αυτοι στον δρομο για να μας μαθουν κατι.


Απο την αλλη, ανθρωποι που βασανιζονται και ταλαιπωρουνται ειναι κριμα να μην γνωριζουν οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και οτι συχνα αξιζει τον κοπο και χρημα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ξέρω παιδιά-φίλους άνετα οικονομικά που τους ενοχλεί η αραίωση που έχουν φορώντας και κάπελα οι οποίοι δεν δίνουν φράγκο για τρίχες.
Το θεωρούν μλκ να δώσουν κάποια φράγκα για "τρίχες" να βελτιώσουν την εμφάνιση τους.Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
 
Μπλουζα