Αποφάσισα να κάνω μεταμοσχευμένη.

billys_xx

Member
λοιπών είμαι 35 ετών και αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κάνω μεταμοσχεσυη, σας παραθέτω 2 φωτογραφίες να μου πείτε οι έμπειροι τις γνωμες σας. H hairline απουσιαζει εδώ και 10 χρόνια μπορώ να πω. Με ενδιαφερει να γεμισω το μπροστινο κομματι.
20200317_164253.jpg
Η ζυγαριά γέρνει προς την DHI.
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20200317-170353_Gallery.jpg
    Screenshot_20200317-170353_Gallery.jpg
    713.6 KB · Προβολές: 312

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε και καλή υπομονή. Κατ αρχήν για ποιο λόγο γέρνεις προς dhi? Χωρίς να το κρίνω είδες και άλλες κλινικές; Έψαξες αποτελέσματα; Τώρα πιστεύω πως με 2500 grafts για αρχή είναι καλή αρχή. Βέβαια πρέπει να δούμε και την δοτρια. Από αυτές τις φωτογραφίες μοιάζει να έχεις καλή τρίχα απλά πρέπει να δούμε και πόσο έχει να δώσει. Παίρνεις κάποιο φάρμακο;
 

billys_xx

Member
Βάζω regain εδω και 12 χρόνια. Βασικα εχω δει κάποια αποτελέσματα από παιδιά εδω στο φόρουμ. Λογο ονόματος κατέληξα εκει Αλλα δεν ειμαξ και σίγουρος γιαυτο έγραψα αυτό το ποστ ώστε οι πιο έμπειροι να με συμβουλεψουν. Σίγουρα εδω Ελλάδα θελω να την κάνω και στα χρήματα ειμαι και λίγο περιορισμενος 3 μ4 χιλιάδες ευρώ. Όσο αφορά την δοτρια θα ανεβάσω μια φωτογραφία...
 

spi

Well-Known Member
Κανείς δεν θα σου πει (και δεν πρέπει) πήγαινε σε αυτή την κλινική ή την άλλη. Δες αποτελέσματα από τις κλινικές εδώ στο φόρουμ και δες ποιο ταιριάζει με την περίπτωση σου ποιο σου αρέσει κάνε ραντεβού και κρινε. Οι επιλογές δεν είναι και πολλές. Ενώ υπάρχει και η Κύπρος με πολύ καλά αποτελέσματα και καλά χρήματα
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ψάξε και για άλλες επιλογές. Η dhi παραδοσιακά έχει πρόβλημα με τις περισσότερες hairline. Μια φορά κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών και η hairline είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει καποιος όταν σε αντικρύζει. Δες τα αποτελέσματα στο φόρουμ για το τι επιλογές έχεις.
 

billys_xx

Member
Παιδια για αυτο έγραψα το Ποστ ώστε να με καθοδηγήσουν οι πιο έμπειροι. Πραγματικά δεν ξέρω πια κλινική να διαλέξω.
 

Stratos

Well-Known Member
Μαζεψε λεφτά, περιμενε να περασει η μπόρα και πηγαινε στο εξωτερικό να κανεις τη δουλεια σου, μην ασχολεισαι με ελληνικες κλινικες..
 

kouroupelos

New Member
Μαζεψε λεφτά, περιμενε να περασει η μπόρα και πηγαινε στο εξωτερικό να κανεις τη δουλεια σου, μην ασχολεισαι με ελληνικες κλινικες..

Εξωτερικό ποια θα πρότεινες;Τουρκία φανταζομαι; Επισης επειδή είμαι και εγώ στην ίδια θέση με τον φιλο, ο λόγος που κοίταζα Ελλάδα είναι για την άμεση ανταπόκριση σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στην περίπτωση του εξωτερικού ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει δηαλδη ανταπόκριση κλπ;
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
H Ηλικία σου με συνδυασμό το πρόβλημα που έχεις είναι μια χαρά για να ξεκινήσεις μια πρώτη μεταμόσχευση των 2000-2500 Grafts.
Τοποθέτησε καλύτερες φωτογραφίες από όλες τις γωνίες του κεφαλιού σου και μια με μέτωπο μπροστά,να είναι καθαρές για μια καλύτερη εκτίμηση. Το μπάτζετ σου είναι κάλο για να πας και σε μια καλύτερη επιλογή κλινικής.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα