Mεταμόσχευση στη DHI Θεσσαλονίκης (2.133 μοσχεύματα)

Omerta

New Member
Καλημέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι και συναγωνιστές,
Αν και έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς το φόρουμ, γράφω για πρώτη φορά ώστε να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου μαζί σας, όπως άλλωστε έχουν κάνει τόσοι και τόσοι εδώ μέσα βοηθώντας τους συναγωνιστές να βρουν μια άκρη. Για μένα τα πράγματα της επιλογής κλινικής ήταν πιο εύκολα από τους περισσότερους μιας και είχα δύο κολλητούς φίλους που έκαναν στην DHI σχεδόν την ίδια περίοδο (πριν 1,5 χρόνο περίπου) και άρα είδα από κοντά όλη την εξέλιξη τους, η οποία ήταν εξαιρετική στον έναν με πρόβλημα παρόμοιο με το δικό μου και στον άλλον που είχε μεγαλύτερο πρόβλημα (NW5) αρκετά ικανοποιητική. Σε κάθε περίπτωση και στους δύο υπάρχει τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο. Τους έχω πει να γράψουν εντυπώσεις κλπ αλλά είναι αρχιτεμπέληδες και αποκλείεται να κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο. Όσον αφορά εμένα και πριν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα των κολλητών είχα αρχίσει και έκανα επαφές με διάφορες κλινικές κυρίως στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Επικοινώνησα με 2 κλινικές στην Τουρκία, με τιμές κοντά σε αυτή που πήρα εδώ, αλλά αφού είδα το αποτέλεσμα του φίλου μου δεν υπήρχε λόγος να το κουράσω και πολύ, οπότε αποφάσισα ήδη πριν από 6 περίπου μήνες που θα έκανα την μεταμόσχευσή μου.
Μου δόθηκε η επιλογή να κάνω την όλη διαδικασία σε μία ημέρα αλλά λόγω θέματος στη μέση αποφάσισα να το σπάσω σε δύο ημέρες από λίγες ώρες την κάθε μία, για να είμαι πιο άνετος μιας και δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα μέρος ακούνητος για πολύ ώρα. Το καλό και προς τιμή τους μου κοστολόγησαν τις δύο ημέρες σαν μία (4.500 ευρώ). Οπότε την πρώτη μέρα η όλη διαδικασία κράτησε περίπου 5 ώρες και τη δεύτερη μέρα κάτι λιγότερο από 4 ώρες. Την πρώτη μέρα είχα άγχος πριν ξεκινήσω τη διαδικασία και μου έπεσε λίγο η πίεση. Μέχρι να πιω ένα χυμό και να κουρευτώ ήμουν πολύ καλύτερα. Ο γιατρός (Γούναρης Γιώργος) ήταν εξαιρετικός. Αφού μου εξήγησε όλη τη διαδικασία και τι μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση μου, έκανε κάποιες μετρήσεις και έφτιαξε ένα συμμετρικό σχέδιο με κάτι σαν μαρκαδόρο, το οποίο αφού κουβεντιάσαμε το συμφωνήσαμε. Πρώτη και δεύτερη ήμερα χωρίστηκαν σε 2 φάσεις. Εξαγωγή τριχοθυλακίων, διάλειμμα- φαγητό και έπειτα η τοποθέτηση τους. Την πρώτη μέρα βγήκαν 1.267 τριχοθυλάκια (από τον χαρτί που μου έδωσαν βλέπω ότι αντιστοιχούν σε 2.406 τρίχες) και τη δεύτερη μέρα βγήκαν 866 τριχοθυλάκια (1.721 τρίχες). Σύνολο 2.133 μοσχεύματα ή αλλιώς 4.127 τρίχες.
Όλο το κλίμα ήταν ευχάριστο. Κατά τη διαδικασία ακούγαμε μουσική και με ψιλοκουβεντουλα πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβω. Η διαδικασία ήταν ανώδυνη, μου έκανε τοπική αναισθησία στα σημεία που δούλευε και δεν καταλάβαινα τίποτα. Κάποιες φορές ένιωσα κάποια τσιμπηματάκια αλλά ήταν υποφερτά. Τα καλύτερα έχω να πω και για τις νοσηλεύτριες και το υπόλοιπο team. Ήταν όλοι του εξαιρετικοί. Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να δω τα αποτελέσματα, τα οποία ελπίζω να με δικαιώσουν για την επιλογή.
 

Συνημμένα

  • IMG_20191231_121341.jpg
    IMG_20191231_121341.jpg
    13.6 KB · Προβολές: 732
  • IMG_20191231_121352_1.jpg
    IMG_20191231_121352_1.jpg
    337.5 KB · Προβολές: 762
  • IMG_20191231_121359.jpg
    IMG_20191231_121359.jpg
    467.1 KB · Προβολές: 768
  • AFTER (3).JPG
    AFTER (3).JPG
    68.8 KB · Προβολές: 770
  • AFTER (5).JPG
    AFTER (5).JPG
    68.6 KB · Προβολές: 758
  • AFTER (7).JPG
    AFTER (7).JPG
    71.1 KB · Προβολές: 753
  • AFTER (8).JPG
    AFTER (8).JPG
    71.4 KB · Προβολές: 831
  • IMG_20191231_121434.jpg
    IMG_20191231_121434.jpg
    968.7 KB · Προβολές: 812
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Καλή φύτρωση φίλε μου. Φαίνεται καθαρή δουλειά και μου αρέσει που κατέβηκαν και προς τα temporal points λίγο. Αν θες διόρθωσε τον τίτλο και αντί για τρίχες βάλε αριθμό μοσχευμάτων για να είναι πιο ξεκάθαρο.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλή επιτυχία!!!
Τοποθέτησε φωτογραφία πάνω από το κεφάλι να καταλάβουμε καλύτερα την αραίωση που είχες.
 

Omerta

New Member
Ευχαριστώ πολύ. 3η μέρα μετά την μεταμόσχευση. Σήμερα σταματάω την αντιβίωση, το σπρέι φυσιολογικού ορού που ψέκαζα τη λήπτρια περιοχη και κανω το πρώτο μου λούσιμο. Προμηθεύτηκα shampoo extra mild από την κλινική. Το κεφάλι μου είναι ακομα κάπως ερεθισμένο γι'αυτό λουστικα με πολύ προσοχή. Κατόπιν το στέγνωσα προσεκτικά και χρησιμοποίησα soothing lotion μια καταπραϋντική λοσιόν (4 ψεκασμούς με σπρέι) στη δότρια περιοχή. Για τις επόμενες 7 μέρες θα κανω λούσιμο πρωί-βράδυ και θα ακολουθώ αυτή τη διαδικασία. Αυτό που διακρίνω είναι ότι ήδη οι κοκκινίλες στη δότρια μειώθηκαν πολύ σε σχέση με την πρώτη ημέρα και θεωρώ ότι σε 2-3 ημέρες θα είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι έχει γίνει.
 

Συνημμένα

  • 12.jpg
    12.jpg
    15.8 KB · Προβολές: 745
  • 13.jpg
    13.jpg
    17.1 KB · Προβολές: 666
  • 14.jpg
    14.jpg
    37.1 KB · Προβολές: 662
  • 16.jpg
    16.jpg
    24.5 KB · Προβολές: 621

tol

Well-Known Member
Συμπλήρωσα τη τιμή στο αρχικό μου νήμα.
Φίλε μου, αν κατάλαβα καλά πλήρωσες 4500 ευρώ!!!
Και είσαι ικανοποιημένος, επειδή δήθεν δε σε χρέωσαν για διπλή συνέδρια!!!

Δηλαδη, αν σε χρεωναν διπλη συνεδρια, θα πληρωνες 9000 ευρω για 2100 grafts!!!

Ελπιζω να εκανες λαθος στο νουμερο που εγραψες, αλλιως μιλαμε για "ληστεια μετα φονου"...και επιπλεον ο πελατης ικανοποιημενος!!! Χαρακτηριστικα γραφεις...."προς τιμη τους"!!! Αν ισχυει το ποσο, τοτε σε ποια τιμη αναφερεσαι τη χρηματικη (καταληστευση του πελατη) ή την ηθικη (που δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο);
Αυτα μονο στην Ελλαδα και στην DHI συμβαινουν.
 

makis25

Well-Known Member
οι φωτογραφιες ειναι πολυ μικρες . Γιατι ανεβαζεις συμπιεσμενες σε σμικρυνση και δεν ανεβαζεις τις αυθεντικες .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα, μην ξεχνάμε ότι μια διπλή συνεδρία σημαίνει, διπλά εργαλεία, διπλή προετοιμασία, διπλοί μισθοί προσωπικού. Συνεπώς θεωρώ λογικό να σου πάρουν περισσότερα χρήματα, σίγουρα πάντως δεν τον χρέωσαν ως μονή συνεδρία, αλλά ούτε ως διπλή. Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος αν πλήρωνα περί το 1,6-1,7/μόσχευμα, όμως στην DHI δεν χρεώνουν ανά μόσχευμα αλλά ανά συνεδρία.
 

Omerta

New Member
Η τιμές που πήρα από τις υπόλοιπες κλινικές ήταν πιο ακριβές ούτως ή άλλως. Το ότι είχα μπροστά μου αποτελέσματα από φίλους που είχαν κάνει εκεί με έκαναν να νοιώσω σιγουριά και με δεδομένο ότι η προσφορά που μου κάνανε ήταν πιο φτηνή από τις υπόλοιπες κλινικές αλλά και ότι μου σπάσανε την μεταμόσχευση σε δύο ημέρες, το οποίο ήταν σωτήριο για τη μέση μου, ήταν για μένα κριτήρια αναπόφευκτης επιλογής. Άσε τα ταξίδια με αεροπλάνο και την ταλαιπωρία. Τώρα που βλέπω και την κατάσταση πως έχει αμέσως μετά, δεν θα ήθελα με τίποτα να περιφέρομαι σε ένα αεροδρόμιο με γάζες και κοκκινίλες και ούτε θα είχα την πολυτέλεια να περιμένω 5 μέρες στην Τουρκία ή οπουδήποτε στο εξωτερικό για μην φαίνεται ότι έχω κάνει κάτι. Έτσι, δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι «αδικήθηκα» ούτε ότι με ληστέψαν, το αντίθετο θα έλεγα. Αν έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα θα θεωρήσω τα χρήματα που έδωσα ως την καλύτερη επένδυση που έχω κάνει ποτέ.
 

piros75

Well-Known Member
δεν χρεωνουν ανα συνεδρια στην dhi, χρεωνουν με βαση των αριθμό τριχών που θα εξάγουν.
Το αλλάξανε, εγώ ήξερα ότι χρέωναν με τη συνεδρία....

Με 1,70 HDC και όλα πληρωμένα τα έξοδα με σωστή τοποθέτηση τριχοθηλακιων,,πυκνότητα και σωστή διαχείριση δότριας τι να πει κανείς.

καλά και στην DHI μια χαρά φυσικά αποτελέσματα δίνουν, μην τρελαθούμε κιόλας αν για κάτι μπορείς να πεις ότι το κάνουν καλά είναι η φυσικότητα, αντίθετα στην HDC έχω δει αρκετά αποτελέσματα με πολύ δυνατή hairline και πολύ πιο αραιή τοποθέτηση πίσω, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει στη φύση εκτός και αν έχεις ειδικό τύπο αλωπεκίασης και όχι ανδρωγενετικού τύπου. Επίσης έχει δίκιο ο φίλος Omerta, δεν θα ήθελα ούτε εγώ να γυρίζω στο Ελ. Βενιζέλος αλλά και στο εξωτερικό με την μεταμόσευση να κάνει μπαμ. Επίσης 1,70 ποιος ο ειδικευόμενος, γιατί όταν κοίταζα εγώ για HDC ήταν πολύ πιο ακριβά τα πράγματα...
 

tol

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα, μην ξεχνάμε ότι μια διπλή συνεδρία σημαίνει, διπλά εργαλεία, διπλή προετοιμασία, διπλοί μισθοί προσωπικού. Συνεπώς θεωρώ λογικό να σου πάρουν περισσότερα χρήματα, σίγουρα πάντως δεν τον χρέωσαν ως μονή συνεδρία, αλλά ούτε ως διπλή. Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος αν πλήρωνα περί το 1,6-1,7/μόσχευμα, όμως στην DHI δεν χρεώνουν ανά μόσχευμα αλλά ανά συνεδρία.
Φιλε piro, νομιζω οτι καποιοι απο εσας, στην προσπαθεια σας να στηριξετε "την κλινικη σας" (αλλωστε εδω και τρια χρονια εισαι απο τους ενθερμους υποστηρικτες της DHI), προσφευγετε σε παραλογισμους και αιολα επιχειρηματα.

Σε ποιους διπλους μισθους προσωπικου αναφερεσαι; Μαλλον τρολαρεις. Ο φιλος omerta, στο αρχικο του post γραφει οτι συνολικα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ η διαδικασια διηρκησε κατι παραπανω απο 8 ΩΡΕΣ. Αρα, για ποιους διπλους μισθους γραφεις;

Ας σταματησει, λοιπον, αυτο το παραμυθακι. Οι φθηνες δικαιολογιες για την επαισχυντη οικονομικη πολιτικη της DHI δεν ευσταθουν.

Τωρα, αν ο φιλος omerta, ειναι ικανοποιημενος που τον "επιασαν κοτσο" και λεει και "ευχαριστω", τοτε δεν μας πεφτει κανενας λογος.

Αφου βρισκουν "ανυποψιαστους πελατες" και εφαρμοζουν τις πολιτικες τους, καλα κανουν.

Η τιμές που πήρα από τις υπόλοιπες κλινικές ήταν πιο ακριβές ούτως ή άλλως
Φιλε μου, μαλλον γραφεις ανακριβειες.
Ποιες κλινικες σου εδωσαν τιμη για 2100 grafts 4500 ευρω; Μπορεις να τις κατανομασεις; Οι κυπριακες χρεωνουν 1,7 και 1,9 ευρω ανα graft. Ο Βεκρης θα σου επαιρνε 2500-3000 ευρω. Οι τουρκικες απο 2000 (οι φθηνες) μεχρι 5000 (οι ακριβες, των οποιων φυσικα οι υπηρεσιες ειναι ετη φωτος μακρια απο τις αντιστοιχες της DHI).

Επομενως, ειλικρινα δεν μπορω να κατανοησω πως εισαι και ευχαριστημενος απο το γεγονος οτι σε "εγδαραν" οικονομικα. Κανονικα και με βαση τις μετριες υπηρεσιες που προσφερουν στη DHI, τα 2100 grafts επρεπε να τα χρεωνουν το πολυ 3000 ευρω. Αυτη ειναι η αληθεια, φιλε μου. Τουλαχιστον, ας πανε χαλαλι τα 4500 ευρω, αρκει να εχεις ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα, κατι το οποιο στο ευχομαι ολοψυχα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Piros εκπροσωπώ την κλινική φανερά. Ποιος ειδικευμένος? Η Κ.βρυωνιδου που έκανα εγώ μεταμόσχευση και δείχνει σερί καλών αποτελεσματων.
Το να πάω από θεσνικη-αθηνα και να κάνω μμ στην Ελλάδα πιο ακριβά θα μου βγει.
Επίσης αν βάλεις όλα τα έξοδα που καλύπτουμε σου βγαίνει σχεδόν 1,50 το μόσχευμα σε μια από τις top Κλινικές που όλοι ξέρουμε.
 

piros75

Well-Known Member
καλά φίλε Tol δεν θέλω να τσακωθούμε αλλά σίγουρα είναι όπως τα λέω εγώ. Δεν έχει σημασία πόσο διαρκεί η επέμβαση, αν ξαναπάς δεύτερη μέρα δεσμεύεις τον γιατρό και τους νοσηλευτές για άλλη μία μέρα, επίσης κάποια από τα εργαλεία δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν τη δεύτερη μέρα. Συνεπώς εννοείται ότι αν κάνεις δύο μέρες αυτό που θα μπορούσες να κάνεις σε 1 μέρα θα είναι πιο ακριβό. Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι ότι σίγουρα δεν του χρέωσαν για μία μέρα γιατί αν ίσχυε αυτό θα τον χρέωναν περί τα 3000 και όχι 4.500. Όσο για την υποστήριξη κτλ , τα έχουμε ξαναπεί αυτά, εννοείται και υποστηρίζω την DHI. Σε αυτούς πήγα, ευχαριστημένος είμαι και όταν με το καλό ξανακάνω πάλι σε αυτούς θα ξαναπάω.
 
Μπλουζα