Πως να διαφημιστείτε στο HairlossGR

Επειδή η χρήση διαφημιστικών banner δεν γίνεται -τουλάχιστον προσωρινά, διαβάστε αναλυτικά τον παρακάτω οδηγό που σας καθοδηγεί βήμα – βήμα για το πως μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο.


Το hairlossgr χρησιμοποιεί την πλατφόρμα διαφημίσεων της Google που με διαφάνεια μπορεί να προσφέρει πολύ οικονομική και αποδοτική διαφήμιση. Μέσα από το Adwords της Google μπορεί κάποιος να σχεδιάσει την διαφημιστική του καμπάνια καθορίζοντας το ποσό που θέλει να ξοδέψει (όσο μικρό και αν είναι αυτό) αλλά και κάθε παράμετρο όπως γεωγραφική προέλευση χρηστών και γλώσσα χρήστη.


Από τη στιγμή που το hairlossgr συμμετέχει στο δίκτυο του Adwords αυτομάτως κάθε διαφήμιση που ενεργοποιείτε σε αυτό βάση λέξεων κλειδιών είναι πολύ πιθανό ότι θα εμφανιστεί και στο hairlossgr.


Υπάρχει όμως και η επιλογή της στοχευμένης διαφήμισης αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε την διαφήμιση σας στο hairlossgr. Για να το κάνετε αυτό ακολουθείτε τα εξής βήματα.


Αρχικά δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο Google Adwords και εκεί ορίστε το νόμισμα, τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν, τις προτιμήσεις της προσφοράς σας και τον προϋπολογισμό σας, τις λέξεις-κλειδιά που έχουν σχέση με την επιχείρησή σας – λέξεις που οι πιθανοί πελάτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όταν αναζητούν στη Google αυτό που προσφέρετε, τη χώρα χρέωσης και τη μέθοδο χρέωσης που προτιμάτε.


Από τη στιγμή που το hairlossgr συμμετέχει στο Δίκτυο Google, αυτομάτως κάθε διαφήμιση που ενεργοποιείτε σε αυτό βάση λέξεων-κλειδιών είναι πολύ πιθανό ότι θα εμφανιστεί και στο hairlossgr. Απλώς βεβαιωθείτε ότι στις Ρυθμίσεις καμπάνιας, η επιλογή "Όλοι οι διαθέσιμοι ιστότοποι" κάτω από το πεδίο Δίκτυα και συσκευές είναι ενεργοποιημένη.Υπάρχει όμως και η επιλογή της στοχευμένης διαφήμισης για μεγαλύτερο έλεγχο της εμφάνισής σας στο hairlossgr.


Εντοπίστε τον πίνακα "Δίκτυο εμφάνισης" και κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση λεπτομερειών δίπλα στην επιλογή "Δίκτυο εμφάνισης: διαχειριζόμενες τοποθετήσεις".
Όταν ανοίξει ο πίνακας διαχειριζόμενης τοποθέτησης, πατήστε "+ Προσθήκη τοποθετήσεων". Επιλέξτε την Καμπάνια και την Ομάδα διαφημίσεων στις οποίες θέλετε να προσθέσετε τις τοποθετήσεις σας. Εισαγάγετε το "hairlossgr.com" στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου και πατήστε Αποθήκευση.
Αυτό ήταν!


Μπλουζα