για τον gpeiraia και όποιον άλλον ενδιαφέρεται…

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

n094

Active Member
Αγαπητοί,
είμαι μέλος αυτού του φόρουμ εδώ και κάποια χρόνια. Το φόρουμ αυτό με βοήθησε πολύ και μέσω αυτού έχω κάνει και ενδιαφέρουσες φιλίες με άτομα που σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα γνώριζα. Όμως, στο φόρουμ αυτό έχω δεχτεί και συνεχίσω να δέχομαι επιθέσεις από διάφορους «νταήδες» όπως τους αποκαλώ.

Πρόσφατα και για πολλοστή φορά, δέχτηκα επίθεση από το μέλος gpeiraias για το τι είμαι και το τι κάνω. Ο συγκεκριμένο, μεταξύ άλλων έγραψε: «….Τύπε μη στεναχωριέσαι , το έχει δηλώσει το παλικάρι, δεν τον ενοχλέι το κράξιμο, έχει συγκεκριμένο σκοπό στο forum , και θα την κάνει απο μόνος του όταν έρθει η ώρα(όταν ολοκληρώσει τη διαφήμιση λέω εγώ).Κανένα πρόβλημα με την διαφήμιση που κάνει, αρκεί να παραδεχτεί ότι είναι συνεργάτης με την D$I.Όμορφα και ωραία…»

Επειδή λοιπόν βαρέθηκα να απολογούμαι να συνοψίσω εδώ, στην καταλληλότερη κατηγορία, ποιος είμαι και τι κάνω

Λοιπόν άκου gpeiraias και όλοι οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται για να τελειώνουμε και να μην χαλάμε τη ζαχαρένια μας.

1. Υποστηρίζω την DHI; Ναι το κάνω, γιατί αυτοί μου δώσανε (αφού τους πλήρωσα βεβαίως) το αποτέλεσμα που έχω. Τους υποστηρίζω όπως υποστηρίζουν τόσοι άλλοι τις κλινικές στις οποίες κάνανε (και το βρίσκω απολύτως λογικό).
2. Έχω ή είχα κάποιο όφελος από αυτήν την υποστήριξη. Ναι, και το έχω πει. Πιστεύω ότι λόγω αυτής της υποστήριξης αλλά και επειδή έκανα σε αυτούς 4 μμ, έχω πετύχει φοβερές τιμές για τις τελευταίες μου 2 μμ και ναι για το MPG που έκανα πλήρωσα μόνο το χρώμα.
3. Υποστηρίζω άλλες κλινικές και γιατρούς; Ναι, εφόσον βλέπω καλά αποτελέσματα και αλλού (σίγουρα είναι πολλά και σ’ αυτό το φόρουμ). Δεν το πιστεύεις αυτό; Ψάξε λίγο τις αναρτήσεις μου.
4. Έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το φόρουμ να γίνει χρήσιμο σε τόσο κόσμο; Πιστεύω πως ναι και μου το επιβεβαιώνουν όλα αυτά τα μέλη με τα οποία έχω επαφή και με τους οποίους έχω χτίσει φιλικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια (πίστεψέ με, πολλοί από αυτούς έχουν κάνει σε άλλες κλινικές μμ και κάποιοι από αυτούς κάνανε και θα κάνουν στην πορεία σε άλλες κλινικές, αυτό όμως δεν εμποδίζει την φιλική μας σχέση).
5. Αν την κάνω από αυτό το φόρουμ θα την κάνω γιατί «ολοκλήρωσα» όπως λες, τη διαφήμισή μου; Όχι, θα την κάνω για δύο άλλους λόγους, ο πρώτος αφορά κάτι μέλη σαν εσένα, με τα οποία βαρέθηκα να ασχολούμαι και ο δεύτερος είναι γιατί από την DHI μου πρότειναν πριν από κάποιες μέρες να αναλάβω ως συνεργάτης ένα project που αφορά την ειδικότητα της δουλειάς μου (καμία σχέση με προσέλκυση πελατών και άλλα τέτοια). Πριν βιαστείς λοιπόν να απαντήσεις, να σου πω ότι εφόσον αναλάβω τη συγκεκριμένη εργασία (το σκέφτομαι σοβαρά ακόμα) θα σταματήσω να γράφω στο φόρουμ γιατί το σέβομαι και επειδή ακριβώς το σέβομαι και υπάρχουν κανόνες που προσπαθώ πάντα να ακολουθώ, θεωρώ ότι θα υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων και άρα είμαι υποχρεωμένος να αποχωρήσω. Τον παραπάνω προβληματισμό μου τον ξέρουν αρκετά μέλη με τα οποία μιλάω και μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Σκόπευα να ενημερώσω τους διαχειριστές, αν τελικά λάμβανα αυτήν την απόφαση, αλλά αφού επιμένεις τόσο πολύ να δηλώσω τα πάντα, ορίστε το κάνω πρώτα στο νήμα αυτό.

Έτσι λοιπόν φίλε μου, πιστεύω να σου έλυσα τις απορίες σου και για να ανακεφαλαιώσουμε:
1. δουλεύω για την DHI; ΟΧΙ
2. Θα δουλέψω για την DHI; πολύ πιθανό.
3. Θα αποχωρήσω από το φόρουμ; ΝΑΙ εάν τελικά δουλέψω για την DHI θα την κάνω. Αλλά και αν τελικά δεν δουλέψω, μάλλον θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια γιατί βαρέθηκα τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
4. Θα κρατήσω επαφή με μέλη του φόρουμ; Σίγουρα ναι, άλλωστε πολλοί από αυτούς είναι πλέον φίλοι μου και μοιραζόμαστε κοινούς προβληματισμούς και έγνοιες όχι μόνο για το κεφάλι μας, αλλά και για άλλα θέματα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gpeiraias

Member
Φίλε δεν χρειαζόταν να γράψεις ολόκληρη έκθεση ιδεών σε απολογητικό ύφος.Την αντρίκια λύση στην πρότεινα ήδη αλλά δεν θες να την παραδεχθείς.Ίσως να αλλάξεις το avatar και επίσημα πια στο άμεσο μέλλον αφού όπως παραδέχεσαι,ενδεχομένως να εργαστείς στην εταιρία μιας και τέτοια διαφήμιση πρέπει να ανταμοιφθεί πάραυτα.
 

n094

Active Member
Αγαπητέ ότι και να πω είναι λίγο... ήθελες εξηγήσεις; Στις έδωσα, θες κάτι άλλο; πες το και θα δω τι άλλο μπορώ να κάνω για σένα.
 

Flosk

Well-Known Member
Αστο ρε μορτη.. μπαχαλο τα εχεις κανει, αστο.. Βρηκες και συ ατομο να χτυπησεις εδω μεσα
 

Flosk

Well-Known Member
Ρεπλικα του επαναστατη χωρις αιτια το να αποκαλεις ολους τους αλλους "τυπε" σε κανει ξεχωριστο και μοναδικο εσενα? Μηπως εισαι απο αυτους που κανουν απεργιες και πληρωνονται και απειλουν και τους απεργοσπαστες μετα? Αυτη η μοναδικοτητα μας εφαγε στην Ελλαδα..
 

Flosk

Well-Known Member
Εχεις πολυ βαθος ρε μορτη..το να ασχολουμαι μαζι σου ειναι αυτο που θεωρω εγω πρωινη.. Ας το κοψω λοιπον μπας και με κοψεις και συ γιατι με χαλας κιολας. καλημερα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gpeiraias

Member
Μάγκες ύστερα απο διακαή επιθυμία αρκετών μελών, αποφάσισα να μην σας σκοτίζω.. άλλο.Θα παρακολουθώ τα θέματα -διαφημίσεις ως μη συνδεδεμένος χρήστης μιας και απο ότι βλέπω,παιζει να φάω και καμιά αγωγή στο τέλος επειδή εκφέρω την γνώμη μου...Καλή συνέχεια και μην τρώτε κουτόχορτο για τις αγνές προθέσεις αρκετών απο εδώ μέσα..Καλά μαλλιά(μυαλά)
 

raphael2012

Member
Όπως και άλλα παιδιά, έχω γνωρίσει προσωπικά τον Νίκο, έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο και (τουλάχιστον από την μεριά μου) τον θεωρώ φίλο μου. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει και όπως τα έλεγε πάντα. Βασικά μου έχει κάνει εντύπωση η ευθύτητά του, η ειλικρίνεια του, ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο απαντά σε όλες αυτές τις τελείως άδικες επιθέσεις (και η υπομονή του). Πολλά άλλα άτομα στην θέση του δεν θα ήταν τόσο ειλικρινείς. Είμαι σίγουρος πως αυτή είναι και η γνώμη πολλών άλλων παιδιών για τον Νίκο.

Κάποια άτομα τις επιθέσεις, τις κατηγορίες για χρηματισμό, τους χαρακτηρισμούς τύπου 'τσουτσέκι' κλπ. τις έχουν πάρα πολύ εύκολες. Προσοχή. Πίσω από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια βρίσκονται άνθρωποι.

Βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει πριν ανοίξουμε το στόμα μας.

Εγώ προσωπικά λοιπόν, προτείνω ο Νίκος να μην αποχωρήσει από το forum, ακόμα κι αν τελικά αποφασίσει να δεχτεί την συνεργασία με την D*I. Τόσο πολύτιμη θεωρώ τη συνεισφορά του. Ξέροντας τον σαν χαρακτήρα επίσης, δε νομίζω πως οποιαδήποτε συνεργασία θα επηρεάσει αυτά που γράφει. Δεν ξέρω αν θα το δεχτεί βέβαια, γιατί δεν χρωστάει τίποτα ο άνθρωπος να σπαταλάει τον χρόνο του βοηθώντας όλους μας και παράλληλα να δέχεται τόσες επιθέσεις.
 

weznem

Well-Known Member
raphael +1 σε οτι λες... νικο υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν τα πραγματα καθαρα,ποιος εισαι,και τι εχεις κανει για το φορουμ,αλλα κυριως ποσους εχεις βοηθησει εδω μεσα..
απλα αποφασισε ανεπηρεαστος απο τις επιθεσεις που δέχεσε για το αν θα αποχωρησεις η οχι απο το φορουμ..
 

Physio40

Member
+ 1 κι από μένα για τον Νίκο. Οταν χρειαστηκα βοηθεια μου την εδωσε απλοχερα και αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης του φορουμ.
 

nucky

Active Member
Αν επιτρέπεται Νίκο , ποιο το αντικείμενο της δουλειάς σου ;

( Οχι οτι έχει σημασία σε σχέση με την παρουσία σου στο φόρουμ , η οποία , αν και με ψιλοέγραψες σε μια ερώτηση που σου είχα κάνει , έχω την εντύπωση οτι είναι ειλικρινής και σίγουρα χρήσιμη )
 

n094

Active Member
Το διδακτορικό μου είναι πάνω σε "πρότυπα και συστήματα πιστοποίησης" και πάνω σε αυτό το κομμάτι μου προτάθηκε να δουλέψω για τα συστήματα ISO, CQC και άλλα, που διατηρούν στις κλινικές τους.


Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας, αλλά πιστεύω ότι αν και εφόσον δεχτώ τη δουλειά δεν θα είναι πρέπον να γράφω στο φόρουμ σύμφωνα με τους κανονισμούς. Οπότε μάλλον αυτές είναι οι τελευταίες μου μέρες.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Οτι και να γινει μην φευγεις απο την παρεα.ολοι μας εδω ειμαστε επειδη υποφερουμε απο κατι.ειμαστε μια μικρη κοινωνια που υπαρχουν και οι παρεξηγησεις.το οτι μπορει να δουλεψεις εκει δεν λεει για μενα κατι ουτε και με ενοχλει.δεν μπερδευω την δουλεια με την τριχοπτωση.το θεμα ειναι μονο το ηθος και ο σεβασμος που κατα κοινη ομολογια τα εχεις.εγω προσωπικα διαφωνω στο να χαθεις επειδη πρεπει να δουλεψεις.η εργασια ειναι δικαιωμα.
Gpeiraia:φιλε και εγω ειμαι κατα των Ελληνικων κλινικων και οταν ηρθε η ωρα ΑΠΛΑ πηγα εκει που ηθελα χωρις να το κουβεντιασω και χωρις αντιδικιες.στη τελικη εγω πληρωνω.ασε τον καθενα να εχει την αποψη του,και καταλαβε πως δεν ειναι ολοι βαλτοι ή τσιρακια.πιστεψε με ειμαι ο πρωτος που τους κραζω καθως ειμαι εδω 5 χρονια και εχω δει τετοιους.στο συγκεκριμενο θεμα φιλικα σου λεω πως κανεις λαθος.ολα αυτα τα λεω γιατι ειναι κριμα να εγκαταλειπουν την παρεα αξιολογοι ανθρωποι οπως ο φιλος n94 και εσυ.φιλικα παντα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα