Ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για μμ με fue

bec32

New Member
Η μμ έγινε στην hdc,2840 grafts μέθοδος fue..έχω την εντύπωση ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό το μετεγχειρητικο πανηγύρι στο κεφάλι απλά δεν έχω κατάλαβε καλά τους χρόνους αναρωσης με αποτέλεσμα να έχω μια χαζο ανησυχία για το πως θα εξελιχθεί!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ripper2.1

Member
Καλή επιτυχία σου εύχομαι !!! Είναι απόλυτα λογικό να νιώθεις έτσι , θεωρώ πως οποίος το έχει κάνει , έχει νιώσει έτσι , όσο έμπειρος κ να ήταν !! Προσοχή αυτές τις μέρες κ όλα θα πάνε καλά !!!
 

tasos33

Well-Known Member
καλη φυτρωση να εχεις ,ανοιξε και ενα νημα να δουμε την περιπτωση σου
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ενημέρωση,είμαι στην 5η μέρα μετά την ΜΜ και χωρίς παυσιπονο τα πράγματα το βράδυ είναι λίγο δύσκολα. .ελπίζω σιγά σιγά να υποχωρήσει το τσίμπημα και ο πόνος.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

piros75

Well-Known Member
Εμένα πάντως τα πονάκια και ειδικότερα η φαγούρα στη δότρια κράτησε μέχρι την 8η μέρα. Μετά όλα ήταν ανεκτά. Μη φανταστούμε κάνα ιδιαίτερο πόνο αλλά αρκετό για να σου σπάει τα νεύρα. Κυρίως η φαγούρα ήταν αυτή που μου την έσπαγε αφάνταστα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω δεν ενιωσα καθολου πονο παιδια μετα την επεμβαση. Ληπτρια και δοτρια ειχαν ενα μουδιασμα για αρκετες μερες μετα. Οποτε με το που περασε επουλωθηκαν και οι πληγες. Ισως να βοηθουσε και ο φυσιολογικος ορος που ψεκαζα πολυ συχνα.
Καλη επιτυχια και σε σενα bec :)
 
Μπλουζα