Συναντησεις μελων του φορουμ

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βλεπεις εγω ειμαι στα 4 χρονια και τα παω καλα ακομα αν εξαιρεσουμε κροουν.
Εκοψα και φινα εδω και 7 μηνες και παλι ειμαι σε ενα σταθερο σημειο.
Σιγουρα ομως στα 4 χρονια εχασα και αλλα μαμα μαλλια που ειχα αναμεσα στα μεταμοσχευμενα και στα πτερυγια.
Φτανει για να σε κανει διαφορετικο στο ματι παλι αλλα ακομα ειμαι ενταξει.
Ο χρονος θα μιλησει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το θεμα δημητρη ειναι οτι πλεον εαν εξαιρεσεις τους καθαρους 6αριδες και 7 ριδες ατομα σαν και εμας σαν τα δικα μας nw πλεον υπαρχει λυση να βελτιωσεις προς το καλυτερο την εικονα σου,οπως και να το κανουμε απο παλιοτερα η λεξη μεταμοσχευση εχει κανει σημαντικους προοδους.
Οποτε και να αδειασεις μελλοντικα διωρθωνεται οπως και να χει και σε σενα και σε μενα αρκει να υπαρχουν λεφτα ειτε ειναι 2000 ευρω ειτε 3000 ειτε 5000.
Επιλεγεις και διαλεγεις,διαβαζεις εδω μεσα,κρινεις,βλεπεις αποτελεσματα απο κοντα και πρατεις αναλογος τον δυνατοτητον σου.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Συμφωνω οτι πλεον υπαρχει λυση. Πριν το κανω δεν ειχα πολυ σε εκτιμηση τις μμ μαλλιων. Τωρα πλεον αν σε καποια χρονια χρειαζομουν δευτερη που το απευχομαι δεν θα δισταζα να το κανω. Γιαννη για τη φινα εγω για αυτο ειμαι τοσο αντιθετος οπως σου ειπα και απο κοντα. Ειναι χαπι που επηρρεαζει τις ορμονες και να μη σου βγαλει εμφανες προβλημα μπορει να εχεις μειωμενη διαθεση για σεξ και να μην το αντιλαμβανεσαι καν. Η πεσμενη διαθεση. Καποια στιγμη θα πρεπει να το σταματησεις και ως τοτε θα εχεις επιβαρυνει τον οργανισμο σου. Και η μινοξιδιλη δεν ειναι νερακι κ εντελως αθωα αλλα ειναι τοπικη λοσιον και δεν επηρρεαζει ορμονες. Οπως ειπες ολα διορθωνονται αρκει να υπαρχουν λεφτα. Ετσι οπως ειναι τα πραγματα ομως δεν μαζευονται ευκολα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αν και επερνα φινα την γεννοσημη τα τελευταια 2 χρονια απο τα 3 που επερνα το πρωτο χρονο με προσκαρ ακομη και το φιναρ που δεν ειχα τις παρενεργειες και το εκοψα εδω και 7 μηνες βλεπω σημαντικη διαφορα στην ορεξη για το σεξ και στην στυση.Οντως ειναι γεγονος και πιστευω με επηρεαζε και στην ψυχολογια μου.
 
Μπλουζα