Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εδώ θα γίνονται οι γενικές συζητήσεις που αφορούν την κλινική, έτσι ώστε το κάθε μέλος να μπορεί να βρίσκει συγκεντρωμένες πληροφορίες. Επίσης εδώ θα μεταφέρονται και χρήσιμα σχόλια για την κλινική από άλλα νήματα. Θα παρακαλούσα κάποιους από αυτούς που έχουν κάνει μμ εδώ να ξεκινήσουν δίνοντας κάποιες γενικές πληροφορίες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ AKISHELLAS3 ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΆ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ BRUNO1989 ΞΑΝΑΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aκη φίλε πραγματικά σε καταλαβαίνω, και εμένα που δεν είχα τοσο τραγικό πρόβλημα ότι βγήκε ,βγήκε στο τετραμηνο. μετα ΝΕΚΡΑ. Γιαυτό και δεν ανανέωσα γιατί δεν έχω κάτι διαφοετικό να δείξω.
Τωρα για τα λάδια και τα άλλα που έβαλες δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για το αποτέλεσμα.
Και να υπήρχε πρόβλημα θα επηρρεαζόντουσαν μόνο τα μμ. όχι τα μαμα μαλλιά.
Τώρα το θέμα είναι στη δετερη μμ να μην επηρεαστούμε από αποτελεσματα που κατα τη γνώμη μου είναι αποτέλεσμα 2 μμ και όχι μιας. και το λεω ανοιχτα και δεν υπάρχει λόγος τσακωμού ειναι απλά η γνώμη μου.
Για παράδειγμα το πιλοτακι πολυ υποπτο, ο λαρόσιο το θεωρώ αδύνατο να καλυφθεί η επιφάνεια αυτή με μια μμ (δεν έχω κατι με τον ανθρωπο μακάρι να γεμίσει μαλλιά) και τέλος ο δημήτρης με ενα τέλειο αποτέλεσμα αλλα πιστεύω ότι κατι παίζει και με την περίπτωση και αυτο το αιτιολογώ στο ότι και σε ΕΣΕΝΑ και σε ΕΜΕΝΑ και σε άλλους σίγουρα όταν γραφήκαμε και αρχισαμε να γράφουμε στο φορουμ μασ έστειλε Προσωπικό Μηνυμα διαφημίζοντας την εν λόγω κλινική.
ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ απλά δεν μου αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δεν έχω τίποτα με κανέναν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

koumparos

Well-Known Member
Βruno αυτα που λες ειναι πολυ σοβαρα και καλο ειναι αν εχεις αποδειξεις να τα βγαλεις στο φορουμ για να μη θεωρηθουν λασπη.
 

Stripar

Established Member
Όντως είναι σοβαρά αυτά που λέει ο @bruno1989 και μπράβο του , που τα λέει στα ίσια.

Όλοι αναρωτιόμασταν για τα περιστατικά που αναφέρει και για τον ρόλο κάποιον....τα έχουμε αναφέρει πολλάκις.

Το ότι μακροημέρευσαν στο forum , δεν σημαίνει ότι δέν υποψιαζόμασταν γι αυτούς ,
αλλά απλά απo ένα σημείο και μετά τους αγνοήσαμε επιδεκτικά δεδομένου
ότι θα έφτανε ο καιρός που θα έσκαγε η πατάτα!.

Σας τα λέγαμε...
 
Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε συ Δημητρη50423 κουλαρε λιγακι..
Εδω βλεπουμε τον Δημητρη να υπερασπιζεσαι την Κλινικη του με νυχια και με δοντια λες και ειναι δικηγορος της.Σε ολα τα νηματα παντα με τον τροπο του.
Και δεν βλεπω να γινεται λογος γιαυτο απο κατι κλωνους και κατι κακοθελητες που μου την επεφταν σε εμενα συνεχως.
Το θεμα ειναι οτι εχει σαν προτεραιότητα να ειναι παντα ευγενικος και να μην δινει στοχο αν και πολλοι ξερουμε πλεον τι γινεται.
Περα απο αυτα σιγουρα οι οδηγιες μετα την μεταμοσχευση πρεπει να τηρουντε αυστηρα και δεν δεχομαι να βαζουν χερια στο κεφαλι με τα Νεα grafts.
Yπαρχουν και αλλοι που εχουν κανει και χειροτερα απο την πρωτη μερα μεταμοσχευσης.
Αυτα απο μενα.Δεν πολυ συμμετεχω στο φορουμ πλεον,ισως πλεον οταν ξανακανω μεταμοσχευση και μονο σε φιλους θα δειξω φωτο.
Καλες γιορτες!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πολυ σοβαρα απο αυτα που ειπε ο Bruno,Μπραβο σου φιλε.
Και λεω μπραβο σου γιατι ημασταν πολλοι καχυποπτοι και για σενα στις αρχες.
Καποιες φορες παρασυρομαστε οπως και εγω οπως και ολοι με τις κλινικες που εχουμε κανει μεταμοσχευση και δεν θελουμε να πιστευουμε οτι κατι πηγε στραβα.
 

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνω απόλυτα με αυτήν σου την κουβέντα john..είναι λογικό,το καταλαβαίνω όταν κάποιος πει μία καλη κουβέντα παραπάνω για την κλινική του..πολύ λογικό.όμως το θέμα είναι πως όταν βλέπει λάθος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ..μην προσπαθεί να βρει τρόπο να δικαιολογησει τα αδικαιολόγητα..αλλιώς δεν είναι αντικειμενικός..αν δεν λεει ποτέ (κακή) κουβέντα για την κλινική του για μένα είναι πολύ περίεργο,δεν βοηθάει πουθενά και δείχνει στημένο..εγώ θέλω να λέω τα πράγματα όπως είναι.οταν βλέπω μαλακια,το λέω..ας είναι από όπου θέλει..το ίδιο και για τα καλά αποτελέσματα..τώρα για το θέμα δημητρη δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τα μηνύματα inbox ,αλλά ότι δεν έχει πει ποτέ κάτι κακό για την κλινική ισχύει..μάλιστα έχω (τσακωθεί) γι αυτό το θέμα μαζί του,νομίζω στο νήμα του georgee..για όλα τα τεράστια φάουλ και τον μη επαγγελματισμό της κλινικής σε θέματα που αφορουν σχεδιασμό hairline,κακή διαχείρηση δοτριας κάνει πως δεν καταλαβαίνει και υπερασπίζεται τον τρόπο που δουλεύουν..ας απαντήσει τώρα για την εικόνα που έχει η δοτρια του ακη..ξαναλεω,πρέπει να λέμε καθαρά τα πράγματα όπως είναι..αλλιώς όλα τα άλλα είναι στημένα,χυδαία και βρώμικα παιχνίδια..
Καποιες φορες παρασυρομαστε οπως και εγω οπως και ολοι με τις κλινικες που εχουμε κανει μεταμοσχευση και δεν θελουμε να πιστευουμε οτι κατι πηγε στραβα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
θα απαντησω το μεσημερι γιατι ειμαι στη δουλεια.. ολα τα μηνυματα ειναι στο inbox μου δεν εχει σβηστει κατι. μπορει να μπει ο cvial να δει οτι θελει.
δεν θα αρνηθω οτι τον πρωτο χρονο απο ενθουσιασμο μιλησα με καποια ατομα οι περισσοτεροι απο τους οποιους μου ειχαν στειλει και πρωτοι μηνυμα.. πλεον δεν απανταω στα περισσοτερα μπορει να το δει και αυτο ο cvial. δεν ειπα σε κανεναν κανε στο βεκρη. απλα οτι εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος..
για το αν ειναι το αποτελεσμα μου αληθινο και μιας η οχι μεταμοσχευσης αρκει να διαβασει καποιος το νημα της μμ μου. η ρωτηστε αυτους που με ειδαν . περισσοτερα το μεσημερακι ;)
 

tasos33

Well-Known Member
Θα σας παρακάλεσω να δώσετε τα pm στη δημοσιοτητα,προσωπικά το ήξερα οτι στέλνει pm σε νέα μέλη,σε κάποιο είχε ξεφυγει και το είχε αναφέρει δημοσιως
σε ΕΣΕΝΑ και σε ΕΜΕΝΑ και σε άλλους σίγουρα όταν γραφήκαμε και αρχισαμε να γράφουμε στο φορουμ μασ έστειλε Προσωπικό Μηνυμα διαφημίζοντας την εν λόγω κλινική.
ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ απλά δεν μου αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δεν έχω τίποτα με κανέναν.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συνεννοηθώ με τον Ακή και θα επανέλθω. Το πιο εύκολο πάντως είναι αν κάποια μελή θέλουν, όπως ο Bruno1989 ο οποίος άνοιξε το θέμα, να ποστάρουν τα pm. Από μένα έχουν την άδεια.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Έχω και τα μηνύματα και γενικά δεν μιλάω χωρίς αποδείξεις
Βαρέθηκα την κατάσταση που επικρατεί γιατρό και απέχω
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν αλλά μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας
 

bruno1989

Active Member
Εγώ είχα αναφέρει παλαιότερα ότι σκεφτόμουν και είχα μιλήσει με Βάλβη το συγκεκριμένο άτομο προσωπικά με παροτρεινε στην κλινική και όταν πάω σπίτι θα κάνω print screen τα μηνυματα
 

bruno1989

Active Member
Το καλό είναι ότι θολωθηκα με το αποτέλεσμα και πείστηκα και πάλι καλά που δεν έκανα strip και γενικά καλά πήγε η επέμβαση μου αλλά όπως είπα δεν δέχομαι να κοροϊδευόμαστε και έπρεπε να το είχα κάνει καιρό
Και στον ακή έστειλε μάλλον από ενθουσιασμό και σε αυτόν
Γενικά έδειχνε τον ενθουσιασμό σε όποιον ήταν στο φόρουμ
Εγώ όπως είπα από την επέμβαση είμαι 80% ευχαριστημένος και έχω λίγους μήνες ακόμα αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρίνει γιατί κάποιοι επηρεάζονται και όταν πάνε και κάνουν επέμβαση καταλαβαίνουν ότι το αποτελέσματα αυτού που τους έπηρεασε σίγουρα δεν είναι πο μια μόνο επεμβαση
 

dimitris50423

Well-Known Member
cvial εχεις το ελευθερο απο μενα να δεις ολα τα μηνυματα στο inbox. bruno για τον βαλβη ειχα ακουσει τα χειροτερα. δεν θυμαμαι τι ειχαμε πει γιατι εχει περασει πολυς καιρος αλλα σιγουρα θα σου ειπα να το σκεφτεις για αυτον γιατι δεν ειχα ακουσει καθολου καλα λογια ουτε ειχαμε feedback στο φορουμ..
μαλλον το κεφαλι σου εσωσες. μπορει να κανω και λαθος εσυ ξερεις..
επισης δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που εχει μιλησει με καποια μελη.. επισης μιλαω με καποιους που μου λενε για την πορεια της μμ τους και δεν θελουν να τα δημοσιευσουν ακομη.

το αποτελεσμα μου πηγε πολυ καλα mike και ειχα καποια μηνυματα στα οποια τελευταια δεν απανταω καν.. το 90% των μηνυματων ειναι στο inbox μου ακομη,. αντιθετως με αλλους που θα ειναι αδεια. δεν ειπα ποτε σε κανεναν απο οσο θυμαμαι να παει να κανει εκει που εκανα.
στον bruno ειπα να προσεξει με το βαλβη γιατι ξερω οτι κανει στριπ και καταστρεφει κεφαλια..
λαθος μου.. επρεπε να πηγαινε βαλβη με στριπ.
 

bruno1989

Active Member
Φίλε σου είπα ότι πάλι καλά που δεν έκανα στριπ
Αλλά θα μπορούσες να αρκεστείς σε δημόσιο μήνυμα ότι αυτός καταστρέφει κεφάλια και τέλος
Η παρότρυνση είναι επικίνδυνο πράγμα
Εμένα πήγε καλά αλλά ο Ακης φίλε δεν πήγε καλά
Και σε αυτόν έστειλες πμ ,ενώ δεν είχε πει που θέλει να κάνει .
Εγώ φανταζόμουν το φορούμ αν ένα μέρος που ο ένας βοηθάει τον άλλο και όχι ότι γίνεται marketing
 

bruno1989

Active Member
IMG_0336.PNG
IMG_0337.PNG
IMG_0337.PNG
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δημητρη αν δουλευεις για την κλινικη δεν ειναι κακο απλα μπορεις να το πεις.
Η διαφορα εμου και του δημητρη που καποιες φορες μας παρομοιαζουν για φανατισμο ειναι οτι ο Δημητρης ειναι ευγενικος με ολους δεν νευριαζει δεν αρπαζεται με κανεναν.Αυτο δειχνει και το επιπεδο του,που σιγουρα καλο ειναι να εισαι ευγενικος αλλα και τον επαγγεματισμο του που κανει καλα την δουλεια του σε συνεργασια με την κλινικη.
Αντιθετος με εμενα που μπινελικωνω,βριζω τα γραφω οπως να νε,εχω αρπαχτει με πολλα ατομα και αυτο δεν θα το θελε καμια κλινικη που θα συνεργαζοταν με ενα ατομο.
 
Μπλουζα