Σκευασμα για ολη τη νυχτα (ύπνο)

cool11

Well-Known Member
Οσο περνουν τα χρονια και οι διαθεσιμες ωρες για πειραματισμους λιγοστευουν, ειμαστε αναγκασμενοι να ‘εφευρισκουμε’ τροπους….”μεγιστοποιησης” του 24ωρου, για να αντιπαλεψουμε τον κοινο μας εχθρο: την τριχοπτωση!

Οταν πχ γυριζω σπιτι στις 5 το απογευμα(καλο σεναριο), περα απο το πρωινο σκευασμα, ευκολα καταλαβαινει κανεις οτι μεχρι τον υπνο και με χρονικα διαστηματα εφαρμογης περιπου ανα 3ωρο(και αν εισαι εντος σπιτιου/αδυνατη εφαρμογη on the go!), οτι οι δυνατοτητες ειναι ελαχιστες.

Θελω λοιπον εδω να συζητησουμε τις προτασεις μας/δοκιμες/εμπειριες μας, για το τι οντως μπορει να εφαρμοστει λιγο πριν το βραδινο μας υπνο, και να ‘δουλευει’ για μας ολο το βραδυ μεχρι το πρωι που θα βαλουμε το πρωινο μας σκευασμα.
Προς ωρας βαζω folligen λιγο πριν κοιμηθω, και το συστηνουν αυτο σε αρκετες σελιδες. Νιωθω οτι το χαραμιζα οταν παλιοτερα το στριμωχνα να κανει δουλεια σε ενα δυωρακι, οταν τωρα εχει τη νυχτα δικη του. Δεν λαδωνει, απορροφαται αμεσα, μια χαρα.
Ομως, επειδη θελω να περιορισω την μονοκαλλιεργεια folligen για το βραδυ, θελω να διαβασω αντιστοιχες εμπειριες δικες σας, που να μην ειναι λαδερες φυσικα γιατι πρεπει να μπορουμε να κοιμηθουμε ως φυσιολογικοι ανθρωποι το μαξιλαρι μας, και να βοηθουν ολη νυχτα στον πολεμο της τριχοπτωσης.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Δεν περιμενα οτι ειμαι μονος εγω που εχω τετοιους προβληματισμους και διερευνητικες ανησυχιες...
 

cool11

Well-Known Member
Βλεπετε, οταν εισαι εργαζομενος και λειπεις σχεδον ολη μερα απο το σπιτι,
υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας ελευθερων ωρων για να δουλεψεις με το κεφαλι.
Και ψαχνεις πως θα αξιοποιησεις ακομη και σχετικα ανενεργες ωρες, οπως η νυχτα.

Βλεπω ομως οτι μονο εγω εχω αυτους τους προβληματισμους.
Φαινεται οτι μαλλον τα περισσοτερα μελη, είτε βαζουν τοπικα στις τουαλετες απο τις δουλειες τους, είτε πιθανως να ειναι στην ανεργία ή ακομη και αεργία, οποτε δεν τιθεται θεμα χρονου.
Γιατι εργαζομενος που να δουλευει πολλες ωρες απο το σπιτι, και να θελει να ασχοληθει και με την ρημαδα την τριχοπτωση, δεν μπορει, θα ειχε καποια στιγμη τους προβληματισμους μου....
 
Τελευταία επεξεργασία:

cool11

Well-Known Member
Πρεπει να βρεθουν καταλληλα σκευασματα για την νυχτα.
Δεν πρεπει να μενει αναξιοποιητη η νυχτα στον πολεμο κατα της τριχοπτωσης.
 
Μπλουζα