Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

Katerina243

New Member
το ξερω γλυκια μου οτι εχει το εχω ξεψαχνισει οχι μονο αυτο... αλλα ποιος γιατρος θα εβαζε φωτο καποια αποτυχια ή κατι που δεν πηγε καλα? γι αυτο θα ηθελα οποιος οντως εχει καποια εμπειρια να την μοιραστει... κοιτα επειδη η ρινοπλαστικη ειναι μεγααααλο λαχειο για αυτο κ το ψαχνω τοσο πολυ... μεχρι στιγμης εχω καταληξει σε δυο λουλουδης κ κυπραιου...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ermis118

New Member
Καλησπέρα! Θα σας πω κι εγω την πρόσφατη εμπειρία μου. Είχα αρκετά στραβό διάφραγμα, σταβο ακρορίνιο και πολύ φαρδύ. Απευθύνθηκα σε 2 ΩΡΛ γιατί το πρόβλημα μου ηταν πρωτίστως λειτουργικό. Στον Μ. και στην Κυπραίου. Αποφάσισα να χειρουργηθώ στον Μ. γιατί ηταν πολύ πιο φιλικός και θα το περνούσα στην ασφάλεια μου όλα τα έξοδα, οπότε δεν θα χρεωνόμουν τίποτα. Αποτυχία!!! Δυστυχώς κι ενω του το είχα τονίσει ότι δεν θέλω να μικρύνει η μύτη μου αυτός προχώρησε στην αφαίρεση χόνδρου για να ευθειάσει το διαφραγμα και την έκανε αρκετα γαλλική. Με συνέπεια 10 μήνες αργοτερα, τωρα δλδ, η μύτη μου να μην ειναι καθόλου αρρενωπή. Το ακρορίνιο παραμένει στραβό, ροχαλίζω απίστευτα, και στο προφιλ προβάλλει το ακρορίνιο σηκωμένο στον θεό!!! Μόνο στο ανφας φαίνεται καλή. Η δικαιολογία του ότι θα πέσει το ακρορινιο, που έχει πέσει αλλα όχι πολύ και οτι έπρεπε να αφαιρέσει χόνδρο γιατι δεν γινόταν διαφορετικά. Βεβαια για να ειμαι δίκαιος σε οσες γυναίκες είδα στο γραφείο του το αποτελεσμα ηταν πολύ καλό. Αλλα στους άντρες δεν το εχει!!!
Σκεφτομαι το ενδεχόμενο επανορθωτικής και κάνω ενδελεχη έρευνα. Λ. θα τον αποφύγω γιατι σε πολλα φορουμ γραφουν ολοι μα όλοι θετικα(!!!!???) κι ετυχε να γνωρισω μια κοπέλα που της εκανε ζημια.
Ρωτώντας γιατρους περισσότερο μου είπαν οτι για αισθητικό προβλημα μόνο και για διαφραγμα καλό θα ηταν να παω σε πλαστικό με εμπειρια στην ρινοπλαστικη . Και ο καλύτερος στην Ελλάδα ειναι ο Μιχαλόπουλος.
Για ΩΡΛ προτείνουν την κυπραιου. Εκανα μια φίλη μου με μεγαλο πρόβλημα, αισθητικο και διαφραγμα και απεκτησε μια ωραια φυσιολογικη μυτη.
Επειδη ομως εγω θα κανω επανορθωτική και σιγουρα θα χρειαστεί να μπει μόσχευμα θελει πολυ ψάξιμο...
Ετυχε τωρα στις διακοπες να γνωρισω εναν κυπριο πλαστικο που διαπρεπει στην αμερικη(τον εψαξα στο google και πραγματι ειναι τοπ). Με εξετασε και μου ειπε τι ακριβως ειχε κάνει ο γιατρος και τα λάθη του... Μου ανέφερε όμως ότι στις επανορθωτικές που χρειαζεται μόσχευμα κανεις γιατρος δεν μπορει να σου εγγυηθει το αποτελεσμα και οποιος το κάνει είναι ψευτης!!! Και αυτό γιατι απλά κανεις δεν ξερει πως θα αντιδρασει το μοσχευμα μετα απο καιρο, τι ιστοι θα αναπτυχθούν και παιζει ρολο και ο τυπος δέρματος. Γι αυτο βλεπουμε σε πολλες επανορθωτικες να εξέχει οστο, το δερμα να κανει πτυχωσεις, βαθουλώματα κ.α.
Μου συνέστησε οτι η καλύτερη λύση για το προβλημα μου είναι η εγχυση υλικού στην ραχη της μυτης για να παρει όγκο και να δειξει ευθυγραμμη στο προφιλ. Το υλικό αυτο ειναι 2 κατηγοριες και κραταει 2,5 κ 4 χρόνια. Επίσης μπορει να αναπτυχθούν ιστοι και την επομενη φορά να χρειαστει λιγοτερο. Οσο για το στραβο ακρορίνιο, ουσιαστικα η διελκνυστιδα ειναι στραβη μπορει να διορθωθει με λειζερ ή με μικρο χειρουργειο κια στο οποιο μπορει να χαμηλώσει και η προβολή. Αλλα πιστευει επειδη το ακρορινιο δεν εχει χονδρο για βαση οτι θα πεσει ακόμη στο μέλλον.
Δεν ξερω τι να κανω... Σκεφτομαι βεβαια να παω στον Μιχαλοπουλο και στην Κυπραιου να παρω μια γνωμη.
Οποιος εχει εγχειριστει απο αυτους ας μου γραψει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Katerina243

New Member
o κυπριος πλαστικος ειναι κ ωριλα?? θα ηθελες να μου πεις το ονομα του να τον εχω κ αυτον στα υποψην? αυτην την αντιδραση του οργανισμου μετα απο ενα τετοιο χειρουργειο κ εγω τη φοβαμαι ρε γαμωτο περα απο μλκιες γιατρων παιζει κ αυτο... δεν ξερεις τι επουλωση θα εχει ο καθε οργασνισμος ενω η δουλεια του γιατρου μπορει να μην εχει καθολου ψεγαδια..
 

elenitsa

New Member
Ermis 118 εγώ χειρουργήθηκα από την Κυπραίου πριν από 4 χρόνια και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Διάβασε το post μου στις 16/7.
 

elenitsa

New Member
Ermis 118 εγώ χειρουργήθηκα από την Κυπραίου πριν από 4 χρόνια και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Διάβασε το post μου στις 16/7.
 

ermis118

New Member
O κυπριος ειναι πλαστικος και δυστυχως ασκει το επαγγελμα του μονο στην νεα υορκη οπου μενει. Απλά ετυχε να τον γνωρισω σε καποιο νησι που εκανε διακοπες και του εξομολογηθηκα το προβλημα μου.
elenitsa τι ακριβως σου εκανε η κυπραιου στην επενορθωτική? Τι λαθη ειχαν κανει οι προηγούμενοι? Και πόσα πλήρωσες?
 

elenitsa

New Member
Τα μεγαλύτερα λάθη τα έκανε ο πρώτος πλαστικός χειρουργός. Αφαίρεσε μεγάλα τμήματα χόνδρων και οστού με αποτέλεσμα η μύτη να δείχνει αφύσικη και ΄'πειραγμένη''. Εκτός από αυτό είχα πρόβλημα και στην αναπνοή. Ανέπνεα κυρίως από το στόμα. Ο δεύτερος πλαστικός χειρουργός πρότεινε να μου βάλει σιλικόνη στα σημεία που η μύτη ήταν υπερβολικά λεπτή κάτι το οποίο δεν δέχθηκα και έτσι περιορίστηκε στο να την ''ξύσει'' λίγο μπροστά ώστε να δείχνει πιο συμμετρική. Η Κυπραίου πήρε μόσχευμα από το διάφραγμα της μύτης και το έβαλε στα σημεία που η μύτη ήταν υπερβολικά λεπτή και αποκατέστησε πλήρως το πρόβλημα που είχα στην αναπνοή. Στην Κυπραίου πλήρωσα 3.500 Ευρώ.
 

ermis118

New Member
pegy1981 θα σου απαντήσω δημόσια, γιατί έχω μαθει να μιλαώ ανοιχτά. Επειδή μου αναφέρεις οτι πηγες στο ιατρείο του Λ. και είδες περιστατικά( πόσα είδες σε 1 φορά που πήγες??) και ότι στο φορουμ έχεις δει φωτογραφίες απο κοπέλες(μα δεν εισαι νεό μέλος εδώ???) μια φίλη μου είχε μεγάλο θέμα στο διάφραγμα(πολύ στραβό) και αισθητικό. Η επεξεργασία των χόνδρων που της έκανε, δηλαδη η αφαίρεση και η επανατοποθέτηση δυστυχώς δεν πήγε καλά και τώρα εμφανιζει προβλήματα αναπνοής και αισθητικα. Σε ιατρο ΩΡΛ καθηγητή πανεπιστημίου( διευθυντης κλινικής δημόσιου νοσοκομείου) που την εξέτασε της ανάφερε ότι έχει γίνει άτσαλα η επανατοποθέτηση των χόνδρων.
Επίσης παιδιά καλό θα είναι να μην αναφέρετε ονόματα ιατρών δημόσια(οταν μαλιστα προκειται για αρνητικά σχόλια) παρά μόνο σε προσωπικά μηνύματα γιατι δεν ξέρετε ποιοι μπαίνουν εδώ μέσα...
 
Τελευταία επεξεργασία:

pegy1981

New Member
Ermi118 καταρχάς δεν καταλαβαίνω την επίθεσή σου εναντίον μου, σύμφωνα με αυτά που λες αμφισβητείς την εγκυρότητα του λόγου μου. Μπορεί εδώ να είμαι νέο μέλος αλλά είμαι ενεργό μέλος σε άλλο φόρουμ στο οποίο είσαι και εσύ, έχω ανταλλάξει πολλά μηνύματα με άτομα που έχουν κάνει εχουν κάνει επέμβαση. Εγώ σου έγραψα απλά τη γνώμη που έχω σχηματίσει για τον συγκεκριμένο γιατρό μετά απο την ερευνά μου, δεν επιβάλω σε κανέναν να υιοθετήσει τις απόψεις μου. Γράφεις για μια αποτυχημένη επέμβαση. Ξέρεις ότι όλοι οι γιατροί ακόμα και οι κορυφαίοι έχουν αποτυχίες. Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Εγώ αυτό εχω καταλάβει διαβάζοντας τις αναρτήσεις στα φόρουμς.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΕΙΡΗΝΗ90

New Member
Το έκανα το χειρουργείο χθες το πρωί. Μισή ώρα κράτησε το όλο πράγμα και μετά με κράτησαν κανα δίωρο ακόμα και έφυγα. Με τη νάρκση δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει, γιατί όντως δεν ήταν τόσο βαριά όσο η ολική. Δηλαδή μετά γύρισα σπίτι μόνη μου, αμέσως μόλις ξύπνησα είδα τηλεόρασγ και τέτοια. Από μελανιές, το ένα μου μάτι έχει πρηστεί (περισσότερο σήμερα παρά χθες) αλλά εντάξει, αναμενόμενο. Γάζες και πράγματα μέσα στη μύτη δεν έχω. Μου έχει βάλει μόνο αυτοκόλλητες ταινίες που καλύπτουν τη μύτη και από κάτω και θα τις βγάλω την τρίτη. Γενικά καλό μου φαίνεται το αποτέλεσμα από όσο μπορώ να δω. Μου έδειξε και φωτογραφία μόλις τελείωσε την επέμβαση, πριν βάλει τις ταινίες και φαινόταν πολύ καλό. Τώρα από όσο μπορώ να δω, η μύτη έχει ισιώσει, έχει μικρύνει την προβολή και τα ρουθούνια είναι όπως πρέπει. Απλά αγχώνομαι λίγο μέχρι να βγουν οι ταινίες για το πως θα είναι στο ανφάς (γιατί μου φαίνεται λίγο πρησμένη δεξια αριστερά αλλά λογικά θα υποχωρήσει αυτό) και μην τυχόν έχει κανένα βαθούλωμα εκεί που ήταν το κόκαλο και που δεν φαινεται λόγω των ταινιών. Ελπίζω απλά να είμαι υπερβολική!!
σου εκανε κλειστη ρινοπλαστικη?περα απο αισθητικο θεμα ειχες και λειτουργικο? μηπως ειναι ευκολο να εξηγησεις τι διαφορετικο κανει ο συγκεκριμενος γιατρος? εισαι ευχαριστημενη?εγω μια ελαφρια καμπουριτσα εχω..αυτο θα ηθελα να διορθωσω...ευχαριστωωωωωω
 

Giorgio7

New Member
Ευχαριστούμε που μοιράζεστε τις εμπειρίες.

Μπορεί κάποιος να μας πεί, αν ιδιωτική ασφάλεια (π.χ. Interamerican) καλύπτει την επέμβαση στο διάφραγμα μαζί με την αισθητική παρέμβαση;
Πως γίνεται να καλυφτεί όλο το πακέτο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. :)
 

kaith kaith

New Member
Καλησπέρα στην ομαδα! Έκανα κι εγώ ρινοπλαστική μετά από πολύ ψάξιμο. Την έκανα στην ORL ATHENS CLINIC ή αλλιώς κλινική του Καρρά. 1650 € ρινοπλαστική και διάφραγμα με τον γιατρό Κωνσταντίνο Σουλαντίκα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Είχα απευθυνθεί και στο EXELIXIS MEDICAL INSTITUTE και στον κύριο Μπενετάτο που μού ζήτησε 3.500€ γιατί χειρουργεί στο ΡΕΑ και είναι ακριβό νοσοκομείο. Ο γιατρός του EXELIXIS o Μοιρέας όπως και ο Μπενετάτος μού φάνηκαν πολύ καλοί και με είχαν πείσει. Όμως και ο Σουλ. αποδείχθηκε πολύ καλός και η ORL ATHENS CLINIC αξιοπρεπέστατη! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα νοσοκομεία. Ελπίζω να βοήθησα πολύ κόσμο που ψάχνει μια καλή τιμή για το πρόβλημά του :)
 
Τελευταία επεξεργασία:

elenitsa

New Member
Giorgio7 μόνο όταν ο ασθενής χρειάζεται εγχείρηση στο ρινικό διάφραγμα ή στις ρινικές κόγχες μέρος των εξόδων καλύπτονται από το ασφαλιστικό ταμείο του ή από την ιδιωτική του ασφάλεια. Οι αισθητικές επεμβάσεις δεν καλύπτονται από κανένα ασφαλιστικό φορέα.
 

Ioannak.

New Member
Γεια σας. Είμαι νέα στο forum (όποτε δεν ξέρω αν το γράφω αυτο στο σωστό μέρος) και θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα για την Ρινοπλαστικη. Αρχικά, μετα από πολλές ώρες έρευνας πιστεύω οτι θα πάω στον Καποσιτα. Θα ήθελα λοιπόν αν κάποιος ξέρει το οτιδήποτε για αυτόν, ακομα και αρνητικό, να μου το πει. Δεύτερον, θα ήθελα να ρωτήσω για την τιμή διότι σε συνδυασμό με την Ρινοπλαστικη θα ήθελα και ένα έκθεμα για το πηγούνι μου το οποίο είναι πολυ "μέσα". Δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 3700-4000€ για αυτές τις επεμβάσεις. Είναι ένα λογικό ποσό;
 

ariel

New Member
Καλησπέρα σε όλους!! Την Παρασκευή έκλεισα 5 βδομάδες μετά την επέμβαση. Η μύτη μου ήταν μεγάλη και είχε πετούσε ένα κόκαλο μπροστά. Σε εκείνο το σημείο ήταν και αρκετά χοντρή. Έκανα την επέμβαση στον Μ. στο Ιατρικό και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη. Η μύτη μου έχει ισιώσει τελείως μπροστά και έχει λεπτύνει πολύ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στη μια μεριά, κοντά στο σημείο που ενώνεται με το μέτωπο, έχει πεταχτεί ένα μικρό γρομπαλάκι. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να του κάνω μασάζ και θα φύγει και όντως από όταν ξεκίνησα, έχει υποχωρήσει αρκετά. Επίσης το ακρορίνιο δεν έχει ξεπρηστεί ακόμα, οπότε δεν μπορώ να έχω απόλυτα καθαρή εικόνα. Κάθε μέρα πάντως βλέπω να μικραίνει και να λεπταίνει και άλλο η μύτη μου και είμαι πολύ χαρούμενη.

Όσο αφορά τη συνολική διαδικασία. Ήθελα από χρόνια να κάνω επέμβαση αλλά φοβόμουν πολύ, ειδικά μήπως γίνει χειρότερη μετά. Από εκεί και πέρα το βασικό μου ήταν να μην γίνει κάποια μεγάλη αλλαγή που να είναι πολύ αισθητή και σίγουρα δεν ήθελα να μπω σε όλη την μετεγχειρητική διαδικασία. Ότα πήγα στον Μ. ήταν κάθετος στο ότι μετεγχειρητικά θα είμαι εντάξει σε 3-4 μέρες, το συζητήσαμε και αποφάσισα να προχωρήσω. Την Παρασκεύη 11/8 πήγα στο Ιατρικό Κέντρο το πρωί, μου έκαναν καρδιογράφημα και στις 9.30 με έβαλαν στο χειρουργείο. Ήταν όλοι πάρα πολύ άνετοι και φιλικοί και με βοήθησε πολύ όλο το κλίμα γιατί πραγματικά έτρεμα ολόκληρη από το φόβο μου. Στις 11.30 ξύπνησα στο δωμάτιο. Δεν πονούσα σχεδόν καθολου, ένιωθα απλά λίγο περίεργα. Είχα αυτοκόλλητες ταινίες στη μύτη και μια γάζα στο κάτω μέρος γιατί μάτωνε. Μελανιές καθόλου και λίιγο πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Στις 3 το μεσημέρι με άφησαν να φύγω. Να σημειώσω πως σε όλη τη διαδικασία ήμουν εντελώς μόνη μου. Εννοώ δηλαδή ότι μόνη μου πήγα στο νοσοκμείο, μόνη μου γύρισα μετά (κάτι που σαφώς δεν θα γινόταν αν είχα κάνει ολική νάρκωση). Μέχρι το απόγευμα είχε σταματήσει η αιμορραγία. Την επόμενη μέρα Σάββατο 12/8 ξύπνησα καλά απλά είχα πολλές μελανιές πλέον. Το ένα μου μάτι είχε σχεδόν κλείσει. Την Κυριακή ήταν αισθητά καλύτερα, το βράδυ άρχισα δειλά δειλά να βγαίνω και λίγο από το σπίτι. Το πιο ενοχητικό σε όλο αυτό το διάστημα ήταν ο βραδινός ύπνος που βούλωνε η μύτη και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Αφαίρεσα τις ταινίες την Τετάρτη το πρωί. Η μύτη μου ήταν πολύ πρησμένη αλλά τελικά μέρα με τη μέρα μειώνεται αισθητά.

Είμαι ικανοποιημένη και από την απόφαση και από την επιλογ΄γιατρού. Ήταν από το πρώτο ραντεβού πολύ συζητήσιμος και από την επέμβαση και μετά, καθε φορά που έχω χειαστεί κάτι με έχει καλέσει πίσω για να το συζητήσουμε και όλα. Οτιδήποτε θέλετε, με ρωτάτε.
 

Ioannak.

New Member
Καλησπέρα σε όλους!! Την Παρασκευή έκλεισα 5 βδομάδες μετά την επέμβαση. Η μύτη μου ήταν μεγάλη και είχε πετούσε ένα κόκαλο μπροστά. Σε εκείνο το σημείο ήταν και αρκετά χοντρή. Έκανα την επέμβαση στον Μ. στο Ιατρικό και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη. Η μύτη μου έχει ισιώσει τελείως μπροστά και έχει λεπτύνει πολύ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στη μια μεριά, κοντά στο σημείο που ενώνεται με το μέτωπο, έχει πεταχτεί ένα μικρό γρομπαλάκι. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να του κάνω μασάζ και θα φύγει και όντως από όταν ξεκίνησα, έχει υποχωρήσει αρκετά. Επίσης το ακρορίνιο δεν έχει ξεπρηστεί ακόμα, οπότε δεν μπορώ να έχω απόλυτα καθαρή εικόνα. Κάθε μέρα πάντως βλέπω να μικραίνει και να λεπταίνει και άλλο η μύτη μου και είμαι πολύ χαρούμενη.

Όσο αφορά τη συνολική διαδικασία. Ήθελα από χρόνια να κάνω επέμβαση αλλά φοβόμουν πολύ, ειδικά μήπως γίνει χειρότερη μετά. Από εκεί και πέρα το βασικό μου ήταν να μην γίνει κάποια μεγάλη αλλαγή που να είναι πολύ αισθητή και σίγουρα δεν ήθελα να μπω σε όλη την μετεγχειρητική διαδικασία. Ότα πήγα στον Μ. ήταν κάθετος στο ότι μετεγχειρητικά θα είμαι εντάξει σε 3-4 μέρες, το συζητήσαμε και αποφάσισα να προχωρήσω. Την Παρασκεύη 11/8 πήγα στο Ιατρικό Κέντρο το πρωί, μου έκαναν καρδιογράφημα και στις 9.30 με έβαλαν στο χειρουργείο. Ήταν όλοι πάρα πολύ άνετοι και φιλικοί και με βοήθησε πολύ όλο το κλίμα γιατί πραγματικά έτρεμα ολόκληρη από το φόβο μου. Στις 11.30 ξύπνησα στο δωμάτιο. Δεν πονούσα σχεδόν καθολου, ένιωθα απλά λίγο περίεργα. Είχα αυτοκόλλητες ταινίες στη μύτη και μια γάζα στο κάτω μέρος γιατί μάτωνε. Μελανιές καθόλου και λίιγο πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Στις 3 το μεσημέρι με άφησαν να φύγω. Να σημειώσω πως σε όλη τη διαδικασία ήμουν εντελώς μόνη μου. Εννοώ δηλαδή ότι μόνη μου πήγα στο νοσοκμείο, μόνη μου γύρισα μετά (κάτι που σαφώς δεν θα γινόταν αν είχα κάνει ολική νάρκωση). Μέχρι το απόγευμα είχε σταματήσει η αιμορραγία. Την επόμενη μέρα Σάββατο 12/8 ξύπνησα καλά απλά είχα πολλές μελανιές πλέον. Το ένα μου μάτι είχε σχεδόν κλείσει. Την Κυριακή ήταν αισθητά καλύτερα, το βράδυ άρχισα δειλά δειλά να βγαίνω και λίγο από το σπίτι. Το πιο ενοχητικό σε όλο αυτό το διάστημα ήταν ο βραδινός ύπνος που βούλωνε η μύτη και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Αφαίρεσα τις ταινίες την Τετάρτη το πρωί. Η μύτη μου ήταν πολύ πρησμένη αλλά τελικά μέρα με τη μέρα μειώνεται αισθητά.

Είμαι ικανοποιημένη και από την απόφαση και από την επιλογ΄γιατρού. Ήταν από το πρώτο ραντεβού πολύ συζητήσιμος και από την επέμβαση και μετά, καθε φορά που έχω χειαστεί κάτι με έχει καλέσει πίσω για να το συζητήσουμε και όλα. Οτιδήποτε θέλετε, με ρωτάτε.

Θέλω και εγώ εδω και καιρό να κάνω Ρινοπλαστικη και πωγονοπλαστικη για να βελτιωθεί το προφίλ μου. Ήθελα να σε ρωτήσω λοιπόν, ποσό ήταν το ποσό που έδωσες, αν τα έδωσες όλα πριν την επέμβαση και αν γίνεται να μου δώσεις το όνομα του χειρούργου διότι σκεφτόμουν να πάω στον Καποσιτα αλλα και αυτός ακούγεται καλος όποτε θα ήθελα να το ψάξω πριν πάρω κάποια απόφαση. Επίσης, δεν έχω ακούσει ξανα να γίνεται Ρινοπλαστικη με τοπική αναισθησία. Είναι αυτο δυνατό;
 

Αναμπελ

New Member
Παιδιά καλησπέρα έχει 21 μέρες Που έκανα ρινοπλαστικη και ενώ το ανφανς μου έχει αρχίσει να στρώνει, το ένα ρουθούνι πχ ήταν πολύ πιο πρησμενο από το άλλο το βλέπω σιγά σιγά να υποχωρεί η μύτη μου στην αρχή θεό στραβή στην αρχή από οίδημα τώρα το βλέπω κ στρώνει. Το άλλο που θέλω να σας ρωτήσω γιατί είμαι πολύ αγχωμένη πολύ όμως, με το που βγήκε ο νάρθηκας ήταν πιο μικρή στο προφιλ κ πιο πρησμένη στο ανφανς, το προφιλ τώρα γίνεται πιο μεγάλο κ η μύτη άρχισε να γίνεται πιο σουβλερη, κανονικά δεν θα έπρεπε προφιλ να είναι πιο καλή η είναι από το οίδημα στο ακρορινιο ;
 
Μπλουζα