Μοσχευματα που πεφτουν

sven

Active Member
Είχα δει το θέμα αλλα με την τόση δουλειά ούτε μπάνιο δεν προλάβαινα οποτε ήθελα. Έχω κάνει το 2004 στην d*i Aθήνας. Όχι δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Παραμένουν τα μεταμ/να όμως έχουν. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στον παθόντα , κρίμα και άδικο :(
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kalmich

New Member
Η μακροζωία των μετμοσχευμένων μαλλιών εξαρτάται απο έναν μόνο παράγοντα: Από το βάθος τοποθέτησης του μεταμοσχευμένου τριχοθυλακίου.
Εχουν και αυτά κύκλους ζωής όπως όλα τα τριχοθυλάκια του κεφαλιού (περίπου 20 στον αριθμό) απλώς με πολύ πιο αργό ρυθμό από τις περιοχές που εμφάνίζεται παραδοσιακά η αραίωση.Πρακτικά άπειρος αφού ξεπερνούν τα 100-120. Η περιοχή τους διαφέρει απο ανθρωπο σε ανθρωπο( το safe zone δλδ).

Το θέμα με παιδιά που έκαναν νωρίς χρονολογικά μεταμοσχεύσεις στην Ελλαδα από ασχετους κομπογιανίτες και βλέπουν μεταμοσχευμένα μαλλιά να πέφτουν το έχουν πάθει για 2 λόγους: 1) κακή τοποθέτηση απο ατζαμήδες ανίδεους ( αλλος ένασ λόγος που πρέπει να αποφεύγονται τα mega sessions) η φυσιολογική κόπωση και ακρίβεια του γιατρού δηλαδη ακόμα και αν αυτός είναι πολύ εμπειρος 2) λήψη μοσχευμάτων απο επικίνδυνη ζώνη καθώς οι φραγκοφονιάδες όταν βλέπουν μια αραιή δότρια για να παρουν τον αριθμό μοσχευμάτων που έχουν κρίνει απαραίτητο, το κάνουν πάση θυσία πολλέσ φορές και εις γνώσιν τους.


Πιθανές δικαιολογίες τύπου εξανθημάτων, στρες, προβλημάτων υγείας είναι παραμύθια και τρόποι να δικαιολογήσουν τσαπατσοδουλειές.
Ολα αυτά τα εγραψα για παιδιά που έχουν τις συγκεκριμένες απορίες και ψαχνονται δεξιιά και αριστερά χωρίς να ξέρουν τι να πρωτοπιστέψουν και καταλήγουν να στενοχωριούνται άδικα. Δεν τα έγραψα αποπροσωπική εμπειρία ή από ακούσματα σε forum κλπ αλλά μιλώντας δεκάδες ώρες με φίλους μου δερματολόγους και ειδικούς καθώς προέρχομαι από τον ιατρικό χώρο (της καρδιοχειρουργικής).
 

kalmich

New Member
Γειά σου Τάκη,
απο το χώρο των γιατρών και εγω.....
εχω και γω το ιδο θέμα ενω ειμαι τετράγερος 52 χρονών...η δότρια καλή..... ετσι νομίζω
τουλάχιστο......ξαφνικά στα 10 χρόνια εχω χάσει μοσχεύματα και χανω
και λιγο και απο τα πάνω πλάγια...τα φυσικά
Εκανα 2 φορές 2007 και 2011 μάλλον μεχρι το 2021 θα φύγουν ολα....
Αυτος που εκανα.....ειναι φοβερός και το εχω διαπιστώσει μεθοδος strip.
Σκληρή δουλειά.....δεν εχω χρόνο να διαβάζω.....
Τ'ι θα μου πρότεινες?
 
Μπλουζα