Μινοξιδίλη 5% - kirkland φαγούρα-κάψιμο

dimikap2

New Member
Καλημέρα σε όλους.



Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου και να ακούσω και κάποιες απόψεις.



Ξεκίνησα θεραπεία με μινοξιδίλη 5% σε υγρή μορφή μόνος μου αφού την είχα διακόψει για ένα περίπου χρόνο. Άρχισα να έχω φαγουρα και καψίματα και πήγα στον δερματολόγο. Σημειώνω ότι όταν είχα πρωταρχίσει πριν ένα 1-2 χρόνια (πριν τη διακόψω) δεν είχα συμπτώματα τέτοια.



Μου έδωσε λοιπόν budesoderm (κορτιζόνη) ο Δερματολόγος για να βάζω για 20 μέρες αλλά και διάλυμα μινοξιδίλη 5% διάλυμα με budesoderm μέσα (προσθήκη στο διάλυμα).

Εξαφανίστηκε η φαγούρα. Ξανά πάω σε Δερματολόγο άλλον όμως. Του λέω την ιστορία και μου λέει πάρε regainαφρό που είναι καλύτερο και δεν λαδώνει τα μαλλιά. Αγόρασα λόγω κόστους την Kirkland 5%. Αρχίζω και το βάζω (πάντα πρωί-βράδυ) και έχω πάλι φαγούρα-κάψιμο. Αρχίζω και βάζω πάλι budesodermκαι ηρεμεί λίγο το κεφάλι αλλά το κόβω γιατί μετά είδα ότι είναι κορτιζονούχο φάρμακο.



Λέω να το περιορίσω σε μία φορά την ημέρα για λιγότερη φαγούρα-κάψιμο.



Υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία από κάποιο μέλος?



Καμία πρόταση τύπου, σταματάω ή συνεχίζω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nine

Active Member
Λεγε τετοια και ειμαι ετοιμος να αγορασω kirkland 5% για 6μηνες απο ebay :p
Παντως γενικα για την μινοξιδιλη λενε οτι προκαλει φαγουρα ασχετα με το καψιμο.
 

dimikap2

New Member
Πάρε πρώτα 3μηνο με τιμή περίπου όσο μία συσκευασια regain και μετά βλέπεις. Αυτό ήθελα να κάνω κ εγώ.
Τώρα αναμένω και οι πιο παλιοί στο forum να σχολιάσουν αυτα που έγραψα.
 

dimikap2

New Member
Κανένα σχόλιο?

Εδώ και μία εβδομάδα λοιπόν, σταμάτησα το Kirkland και συνέχισα να βάζω budesoderm (20 σταγόνες - πρωί & βράδυ) και έχω ηρεμήσει από το κάψιμο-φαγούρα.

Γνωρίζει κανείς σε πόσες μέρες αποχή, θα αρχίσω να βλέπω πτώσει τριχών πάλι?

Ευχαριστώ, Δημήτρης
 

angellll

New Member
Φιλε μου το ιδιο επαθα και εγω εβαζα περιπου 3 βδομαδες refaine foam 1 φορα το βραδυ και ολα καλα μετα ομως το 20ημερο αρχισα να εχω εντονη φαγουρα στο κεφαλι και το προσωπο μ ηταν πιο ξερο στο δερμα και ειχα εντονους μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια και το σταματησα μετα απο 10 κατι μερες φυγαν ολα ξανααρχισα και αμεσως βγηκαν μαυροι κυκλοι και φαγουρα καιξηροδερμια στο προσωπο δεν ξερω τι να κανω..εχω παραγγειλη και 6μηνη kirkland apo to ebay που δεν ξερω αν πρεπει να την δοκιμασω η να την δωσω αλλου
 

erwinor

Member
Σταμάτησα την Kirkland λογω φαγούρας μετά από 10 μήνες.Τώρα βάζω Regain,δεν έχω φαγούρα με τις δυο πρώτες εφαρμογές..........θα δείξει.
 
Μπλουζα