Μια χιλιοειπωμενη ιστορία

mpakalos

New Member
Δεν θα πρωτοτυπησω. Για τρίχες θα μιλήσω και γω. Για τρίχες που φεύγουν και χάνονται.
35 χρόνων nw 3-4 με αραίωση που ξεκίνησε στα 23 και εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά. Δεν έχω κάνει ποτέ μου καμία θεραπεία-αγωγη και δεν σκοπεύω να ασχοληθω με φινα-μινοξ.
Οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει αλλά μ'ανησυχει το nw6-7 του πατέρα μου.
Αν δεν είναι κόπος θα ήθελα σχόλιο από έμπειρα μέλη (stripar, cvial) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη οποιουδήποτε η συμβουλή. Ή περίπτωση μου μοιάζει πολύ με αυτή του robot.
[photo=medium]201[/photo][photo=medium]202[/photo][photo=medium]203[/photo][photo=medium]204[/photo][photo=medium]205[/photo][photo=medium]206[/photo]
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εχεις ξανακανει μεταμοσχευση?Τα τσουλουφια που εχεις αυτο με μοιαζει.
Βαλε και μια πανοραμικη να φανει απο μπρος εως πισω.
 

mpakalos

New Member
Όχι δεν έχω ξανακάνει. Το μαλλί στις φώτο είναι βρεγμένο και τραβηγμένο προς τα πίσω για να φαίνονται τα κενά καλύτερα. Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω πανοραμικη
 
Όχι δεν έχω ξανακάνει. Το μαλλί στις φώτο είναι βρεγμένο και τραβηγμένο προς τα πίσω για να φαίνονται τα κενά καλύτερα. Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω πανοραμικη
Φιλε Πα(ν)καλος,

σου προτεινω να μετρήσεις την Ορμόνη dht.

Αν βρεθεί αυξημένη, θα ειναι η αιτία της Τριχόπτωσης.

Μετά έχουμε φυτικους dht blockers.
Καθως και pgd2blockers
και pge2agonist.
Για να σταματήσεις την τριχόπτωση για πάντα, αλλά να βγάλεις και λιγο μαλλί ακόμα.
 

mpakalos

New Member
John_jonh 1, gkast, κάποιος άλλος μία εκτίμηση για την κατάσταση μου. Για αριθμό grafts, για το αν αξίζει να ασχοληθω. Για κλινικές λόγω φόρουμ είμαι κάπως κατατοπισμενος απλά θέλω ενημερώσει για το αν αξίζει να μπω στο χορό.
 

On34

Member
Συγνώμη που γράφω σε ξένο νήμα απλά θα ήθελα μια γρήγορη ερώτηση.Ποιοι οι φυτικοί dht blockers.????
 

leas

Well-Known Member
Η αποψή μου φίλε Μπάκαλε είναι πως είσαι σε μια ηλικία που αν είναι να κάνεις μεταμόσχευση και όλα πάνε καλά θα επωφεληθείς πραγματικά(ψυχολογικά και αν όχι τώρα μμ πότε;) . Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα, αν έχεις και μια σχετικά καλή δότρια με ένα συντηρητικό πλάνο και καλό γιατρό στο μπροστινό τμήμα θα έχεις μια πολύ ωραία εικόνα. Έπειτα προς τα πίσω εάν εξελιχθεί θα κάνεις ακόμη μια ή ίσως παραπάνω και μέχρι τότε μπορείς να χρησιμοποιείς εναλλακτικές θεραπείες ή στην καλύτερη( άντε γεια) θα βγει κάτι που θα δουλεύει χωρίς παρενέργειες ή ακόμη καλύτερα δεν θα πας για 6-7 νοργουντ (και εγώ αυτό τρέμω και είμαι 24 στα 25). Αν απο την άλλη τίποτα απο αυτά δεν γίνει θα είσαι πίσω αραιός ομοιόμορφα και φυσικά εφόσον γίνει σωστή δουλειά από τον γιατρό με καλό πλάνο, πράγμα που πάει να πει πως στα 50-60 εεντάξει δεν γαμιέται θα έχεις καραφλίτσα που ίσως μπορεί να μην σε ενοχλεί τότε και να κάνεις χαβαλέ για την φράτζα ή στην τελική πετάς και bht απο μούσι και σώμα στο μπιφτέκι να πα να γαμηθεί ε και στα 70 80 τι διάολο έχουμε full cure και θα κατεβάσουμε όλοι hairline με 3 πόντους κούτελο για την φάση.. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.,
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
3500 grafts για αρχη τα θελεις.και βεβαια αξιζει αρκει μην την κανεις medijenese....
 

sven

Active Member
Αφού δεν έχεις ξανακάνει καμια θεραπεία ποτε , ξεκινα και κανε , θα καθυστερήσεις να χάσεις αυτά που έχεις και που ξέρεις , μπορεί να έχεις και επανεκφιση στα μαλλιά που έχασες τα τελευταία χρονια...αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις.

Μην μπαίνεις στον χορό των μεταμοσχεύσεων χωρίς να έχεις δοκιμάσει θεραπείες . Μην ακούς κάποιους που λένε για μεταμοσχεύσεις
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
τι θεραπειες ρε παλικαρι μου σε φαλακρες περιοχες τελιως που καλυπτονται απο τσουλουφια,την παλευεις?
Μπακαλος μην ακους μακακιες στα 35 σου εισαι πολυ καλη ηλικια και οσο παει σταθεροποιητε,απλα το παλικαρι ψαχνει Αφορμες να με πηγαινει κοντρα τελευταια...Αντι να δει το πραγματικο προβλημα σε βαζει σε κινδυνο επηδει δεν με συμπαθει καταλαβες ο Κυριος τι προσπαθει να κανει?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mpakalos

New Member
Νομίζω έγραψα παραπάνω ότι δεν θέλω να ασχοληθω με θεραπείες τύπου φινα- μινοξ. Εκτός αν εννοούν τα παιδιά κάποιου άλλου είδους θεραπεία.
Jonh jonh 1 δεν σκοπεύω να ασχοληθω με ελλαδα. Ή αλήθεια είναι πως ο cvial μου άνοιξε την όρεξη για lorenzo αλλά όπως είπα φοβάμαι το nw 6_7 του πατέρα μου.
Επίσης μήπως τα 3500 είναι κάπως πολλα?
 

mpakalos

New Member
Και λέω μήπως είναι πολλά γιατί σε συνάντηση με ττην hd@$%$c μου είπαν για 2800 ενώ ο γεωργ@#€ μου είπε για 3000 πριν τρεις μήνες
Ο γκουρ@%€ πάλι μου είπε για 3500 . . . . . ευρώ(lol) τίποτα άλλο
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ε μα τι θεραπεια να κανεις στα 35 με φινα και λεει ο αλλος μπας και σου βγουνε και μαλλια..οτι νανε δηλαδη.
Γιαυτο σε ειπα βαλε πανοραμικη να δουμε απο μπρος εως πισω πως φενεται..εγω σε ειπα 3500 γιατι βλεπω παραπλανουν τα τσουλουφια ενω εχεις αρκετη αραιωση απο κατω.
Αν πας οπουδηποτε εκτος ελλαδος που λες κατα πασα πιθανοτητα να παρεις ενα καλο αποτελεσμα σε ολες του τις αποψεις.
Για Ελλαδα ρωτα το sven που ειναι ειδικος.
 

sven

Active Member
Πρώτα κάνεις θεραπειες, όχι μονο μπορεί να διατηρήσει όσο μπορεί αυτά που έχει αλλα και να αποκτήσει πόσες χαμένες τρίχες των τελευταίων ετών. δεν είπα για να γίνει όπως ήταν στα 18 του .

Βασικά το ίδιο έγραψα πάλι αλλα μερικοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για να πούνε την μπάρλα τους . Γιατί να ρωτήσει εμενα για Ελλάδα , εγώ τον στέλνω σε μεταμόσχευση? Εγώ δεν υποστήριξα ποτε καμια κλινική oύτε πρότεινα σε κανέναν ποτέ κάποια . Άλλος ασχολείτε συγκεκριμένα με κάποια κλινική.

Ότι είχα να πω για τον mpakalo το είχα ήδη πει , ας κάνει ότι θέλει . Ξανααπάντησα γιατί προκλήθηκα . Ας μην ξαναπροκληθώ για να μην χαλάσουμε το θέμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
Αν δεν θες θεραπείες τύπου Φίνα ή οποιοδήποτε άλλο dht blocker (φυσικό ή χημικό) και το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα, τότε αναγκαστικά πας για μμ και προσπαθείς και με PRP να κρατήσεις και τα υπόλοιπα (κάποιες αναφορές σχετικά με το PRP λένε ότι μπορείς να το πετύχεις, κάποιες άλλες όχι). Όπως και να έχει η μμ είναι μονόδρομος για σένα, οπότε αφού έχεις ήδη μιλήσει με γιατρούς για το πόσα μοσχεύματα χρειάζεσαι, απλά πρέπει να επιλέξεις κλινική-γιατρό και να προχωρήσεις.
 

mpakalos

New Member
Piros 75 ευχαριστώ καταρχας για την απαντηση σου. Εχω
κανει υην έρευνα μου και εχω μιλησει με κλινικες αλλα ηθελα κσι την ειλικρινη αποψη του Φόρουμ γιατι οι κλινικες πολλες φορες τα παρουσιάζουν ολα ωραιοποιημενα.
 
Μπλουζα