Μεταμόσχευση 14-15 /11/2016 β...ή

aeratos28

Just aeratos
ripper ο όρος είναι μέχρι να αρχίσει να λουζεσαι..μετά είναι άχρηστος..κάνε 2πλα λουσιματα ,να μουλιάζει το κεφάλι καλά με κινήσεις προς τη φορά των τριχών και όχι κόντρα και μέχρι το πολύ στη εβδομάδα άντε 10 μέρες θα είσαι πεντακάθαρα από πτώματα..από εκεί και πέρα ξεκινά αν θες την μινοξιδίλη ..ο δημητρης έριχνε όρο επειδή δροσίζουν κιόλας λόγο καλοκαιριού και ζεστης
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ripper2.1

Member
Ευχαριστώ για την βοήθεια αερατε!! Όταν εννοείς δίπλα λουσιματα , εννοείς 2 χέρια στο ένα λούσιμο η λούσιμο πρωί βράδυ ;;
 

aeratos28

Just aeratos
2 φορες την ημέρα οποτε γουσταρεις εσύ..2 χέρια κάθε φορά..και άραξε χαλαρός στη μπανιέρα,κανε το λουσιματακι σου χαλαρά,ασε το σαμπουανακι να δουλέψει ,να μαλακώσει το κεφάλι σου και με νερο χωρίς καθόλου πίεση αστο να τρέχει και αυτό χαλαρά πάνω στο κεφάλι..κάνε αρκετή ώρα έτσι ξεβγαλμα με κινήσεις προς την φορά της τρίχας και θα είσαι αρχηγός..το νερό χλιαρό όχι να καεί κτλ.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ripper 1 λουσιμο τη μερα ειναι υπεραρκετο για μενα. Στις 10-11 μερες το κεφαλι καθαριζει και οτι πρηξιμο εχεις απο την επεμβαση εχει φυγει. Μινοξιδιλη βαζεις το πρωι και το απογευμα αφου λουστεις και στεγνωσει το κεφαλι χωρις τριψιμο με πετσετα (μονο απαλα ταμποναριστα για καιρο). Μετα το λουσιμο ειναι η καλυτερη ωρα κατα τη γνωμη μου για μινοξιδιλη. Εχουν ανοιξει η ποροι απο το ζεστο νερο και απορροφαται καλα.
Για το ψεκασμα ειδικα το πρωτο 10ημερο βοηθαει πολυ καθαριζει και ενυδατωνει την περιοχη και βοηθαει στην επουλωση. Ψεκασμα και στη δοτρια φυσικα. Παλι δεν σκουπιζεις αφηνεις να στεγνωσει.
Εγω ψεκαζα το κεφαλι μπορει και μεχρι το 4μηνο. Οσο περνουσε ο καιρος κ πιο αραια φυσικα. Ελπιζω να σε καλυψα
 

aeratos28

Just aeratos
το 1 λούσιμο είναι αρκετό στην περίπτωση όπως ή δική σου δημητρη.που την έκανες καλοκαίρι,ψεκαζες συνέχεια ακόμα και 4 μήνες μετά όπως λες και γενικά υπήρχε υγρασία λόγο ιδρώτα κτλ κτλ..χειμώνα όμως χωρίς ιδρώτες και ψεκασματα τόσα πολλά με ορο(κάτι που δεν χρειάζεται κιόλας από τη στιγμή που θα λουστεις) ο γρηγορότερος τρόπος να καθαρίσει γρήγορα μεσα σε μία εβδομάδα,ειναι να μουλιαζει full σε παραπάνω από 1 λουσι στα την ημέρα..μικρή σημασία έχουν τώρα βασικά αυτά που λέμε..απλά το να ψεκαζετε πλεον,αφού ξεκίνησε λουσιματα είναι περιτο.
 

ripper2.1

Member
Παιδιά , ουσιαστικά αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι για την συχνότητα του λουσιματος , είναι ξεκάθαρα η φροντίδα των μοσχευμάτων , δλδ εάν τα ταλαιπωρω με το δεύτερο λούσιμο η αν είναι απαραίτητο για την φροντίδα τους , ελπίζω αυτές οι λεπτομέρειες να παίζουν μικρή σημασία !!
 

aeratos28

Just aeratos
το σημαντικό είναι να φύγουν όσο γρηγορότερα γι έτσι τα πηγματα αν τα αφήσεις ,αυτά θα σε ταλαιπωρησουν,κανοντας ζημιά στις τρίχες σου,παρα το να λουζεις τα μαλλιά σου φορές τη μέρα..νομίζω πρέπει να στο είπαν στην κλινική οτι το πολύ 10 μέρες μετά ,το ανώτερο είναι οι 10 μέρες ,να έχεις καθαρίσει εντελώς από πηγματα πριν ξεκινήσεις μινοξιδιλη
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
εφόσον τότε ξεκινησες τα λουσίματα φίλε μου,σημαινει ότι δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς πλεον ορό..και από τη στιγμή που δεν είναι καλοκαίρι να ψεκάζεις ορό απλά για να δροσίζεται το πρόσωπο σου,το μονο όπλο σου για να καθαρισεις είναι να κάνεις 2 λουσίματα με πλούσιο νεράκι να τρέχει πάνω στο κεφάλι σου.. με απαλές κινήσεις στην αρχή και μετά από 2-3 μέρες απλά αύξησε ελαφρώς την πίεση ώστε την 10 μέρα να λουστείς όπως λουζοσουν και πριν την επέμβαση.οχι τρίψιμο μπρος πίσω τα χέρια,στα είπα και πριν..και ή πετσέτα όταν σκουπιζεσαι ταμποναριστά.
 

nikolakis

Well-Known Member
Ακριβώς , στο 10 ήμερο να έχω καθαρίσει , για την αρχή της μινο !!

Πιστευω πως δεν υπάρχει λόγος να βάλεις μινοξ. Γιατι να επιβαρύνεις το κεφάλι σου με κάτι χημικό απο τη στιγμή που δεν εχεις μαμά μαλλιά να μπουσταρεις; μόνο κ μόνο για να επιταχύνσεις τη φύτρωση;
 

ripper2.1

Member
Αρχικά το κάνω , γιατί είναι οδηγία της κλινικής , μου εξήγησαν πως εκτός από το boost που θα δώσει στα μοσχεύματα , θα με βοηθήσει να διατηρήσω κ όλα τα υπόλοιπα μαλλιά μου ,επίσης την αρχίζω με σκοπό να την συνεχίσω εφ όρου ζωής , πιθανόν με μείωση δοσολογίας μετά τον χρόνο !
 

aeratos28

Just aeratos
απλά βοήθεια στο να μην χαθούν τόσα πολλά μαλλιά στους πρώτους 2-3 μήνες ειναι ή μινοξιδίλη..δεν κάνει τίποτα άλλο στο θέμα φυτρωσης.
 

ripper2.1

Member
Το σκεπτικό μου παιδιά είναι , πως αφού ακόμη κ στο τόσο μεγάλο Norwood μου , τα πλαϊνά μου είναι κάπως ψηλά , να προσπαθήσω να τα κρατήσω όσο μπορώ με την μινο , με την προϋπόθεση πως θα έχω μια ικανοποιητική φυτρωση κ μια αραιή τριχοφυΐα σε όλο το κεφάλι , η οποία θα ενώνεται με τα πλαϊνά , η απόλυτα αρχική προσδοκία μου . Ζητάω λίγα όχι πολλά , είμαι ρεαλιστής και απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι έκανα κ τι περιμένω !
 

ripper2.1

Member
Καλησπέρα Παιδιά και καλό ΣΚ να έχετε !!! 10 ημέρα του δύσκολου εγχειρήματος μου , καθάρισα σχεδόν τελείως από τα πηγματα(να έμειναν 5-6 στη hairline , τα οποία θα φύγουν με το αποψινό λούσιμο ), αρχίζοντας για πρώτη φορά θεραπεία (μινο) , διαβάζοντας τις οδηγίες του regain , διαπίστωσα πως συνίσταται διαφορά 12 ωρών αλλά κ μισή ώρα πριν τον ύπνο , θεωρείται σωστό να βάζω στις 11:30 το πρωί και 23:30 το βράδυ η να βάζω στις 09:00 το πρωί κ στις 21:00 μετά το λούσιμο ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! IMG_0350.JPG
 

ripper2.1

Member
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !! Θα είμαι ένα καλό η κακό παράδειγμα για σένα !! Θα ενημερώνω ανα μήνα το θέμα μου , μια συμβουλή θα σου δώσω , μην παίρνεις κατάκαρδα αυτά που σου λένε εδώ μέσα , κάνε την έρευνα σου , δες με τα μάτια σου τις περιπτώσεις που είναι κοντά στις δικές σου, αναζητα τις προσδοκίες σου και αποφάσισε εσυ , αυτό που σε συμφέρει . Πάνω από όλα η ΥΓΕΙΑ !! Καλές γιορτές !!
 

Socratis

Active Member
Φαινεται οτι θα εχεις καλο αποτελεσμα και το κοντο μαλλι σου παει.Θα πας καλα πιστευω ,εισαι απο αυτους που το κοντο τους πανε πολυ,κανεις καλο buzz cut και εισαι αρχοντας.
 
Μπλουζα