Μεταμόσχευση 14-15 /11/2016 β...ή

aeratos28

Just aeratos
αν δεν έκανες επέμβαση τότε θα μπορούσες να σκεφτείς και το ξυρισμένο look..από τη στιγμή όμως που κανεις επέμβαση,δεν θα μπορείς να ξυρισεις πλέον το κεφάλι σου γιατί το θέαμα θα είναι πολύ άσχημο..χιλιάδες white dots να κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα μακριά..ας ελπίζουμε να πας καλά και να μην χρειαστεί να μπεις σε σκέψεις για ξυρισματα κτλ..ωραίο δείχνει πάντως ,σαν σχεδιασμός μου αρέσει καλή συνέχεια να έχεις man
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ripper2.1

Member
Ευχαριστώ φίλε μου !!! Μπαίνω σε 5 λεπτά !! Το ξύρισμα το σκέφτομαι μόνο σε συνδυασμό με milena Lardi και micro , αλλά δεν προτρέχω βάζω σε σειρά τις σκέψεις μου !! Καλή μέρα σε όλους !!
 

aeratos28

Just aeratos
επίσης φίλε αν μπορείς ζήτα όταν τελειωσεις και τις φωτό που θα σε βγάλουν εκεί,που έχουν καλυτερο φωτισμό και ανάλυση για να δούμε τι έχουν φτιάξει ακριβως..καλημέρα και άντε καλό υπόλοιπο της επεμβασης;)
 

geroksouras

Active Member
ripper μην ακους κανενα κ τιποτα
εμενα μου λεγανε οτι δεν κανω για μτχ πεταμενα λεφτα δεν μπορω να βγαλω grafts,
θα φαινονται σημαδια στο προσωπο μπλα μπλα μπλα
τωρα πριν ακομα βγει το τελευταιο μου αποτελεσμα κ δεσει το γλυκο
ολοι οι καραβοκυρηδες ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν
καλη επιτυχια λοιπον και μπραβο για την προσπαθεια σου
 

aeratos28

Just aeratos
geroksouras για τα σημάδια στο πρόσωπο συμφωνω ότι δεν θα φαίνεται κάτι,αλλωστε δεν είπα κάτι εγώ προσωπικά τουλαχιστον για αυτό.. οτι θα έχεις σημάδια κτλ.. άλλοι μπορεί να τα ειπαν..αλλα το ότι κάνει μπαμ ή μεταμόσχευση και δεν έχεις επιθυμητό αποτέλεσμα έως τώρα ,το λέω ακόμα ,το έλεγα και τοτε..ήδη από πριν για 5000-6000 grafts χονδρικα που είχες βάλει δεν θεωρώ ότι είχε πάει καλα..θα υπάρχει κάποια μικρη βελτίωση με την προσθήκη αυτών των grafts,αλλα μεγάλη διαφορά ,προσωπικά εγω ξαναλεω παντα,δεν νομίζω να φανεί..γνωμη μου..το ότι δεν τα είπα πάλι στο νήμα σου ,δεν σημαίνει ότι εκλεισες στόματα ή κάτι άλλο,η ότι τελικά βάση αποτελέσματος είχες δίκιο εσύ για το εγχείρημα αυτο και άδικο οι άλλοι και τελικά πέσαμε έξω εμείς..απλά το να έχεις καποιον-καποιους και να στο λένε συνέχεια δεν είναι κομψό και μπορεί να φανεί και κάπως περίεργο..εξάλλου όποτε και αν είπα την γνώμη μου δεν την δεχτηκες,η άλλων παιδιών τη γνωμη..οπότε το να στο ξαναπω τουλάχιστον εγώ θα έδειχνε λες και έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου,που δεν εχω εννοείται..για να μην νομίζεις ότι δικαιωθηκες και σε εμάς που είχαμε άλλη άποψη τότε..ακόμα την ίδια έχουμε,τουλαχιστον εγω,ας βάλω τον εαυτό μου μόνο,μην μιλάω για αλλους..το αν το βλέπεις τέλειο εσύ είναι άλλο θέμα αλλά δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας..
 

ripper2.1

Member
Τελείωσα την εξαγωγή μόλις τώρα !! Πήραμε 1200 από τα πλαϊνά κ περίπου 600 από τα γενια, μετά βίας να ξεπεράσω τις 4.000 αλλά δεν ήθελαν να μου πάρουν άλλες από το πλάι κ το σεβάστηκα !! Θα σας βγάλω φωτο μόλις τελειώσουμε !! Γενικά έχω θετική ψυχολογία !! Ευχαριστώ γεροξουρα για την στήριξη , πήρα θάρρος παλιότερα διαβάζοντας το θέμα σου !!!
 

koumparos

Well-Known Member
Καλη επιτυχια φιλε και σου ευχομαι στο τελος του ταξιδιου να μεινεις καλυμενος ψυχολογικα με το τελικο αποτελεσμα.
 

ripper2.1

Member
Ευχαριστώ Δημήτρη !! Ήσουν από τις σημαντικότερες αιτίες για την επιλογή της κλινικής , άσχετα από την διαφορετικότητα της περίπτωσης μας !!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Φιλε ripper, να εισαι βεβαιος οτι η εικονα σου θα βελτιωθει. Τα grafts που μπηκαν ηταν αρκετα και ικανα να την αλλαξουν προς το καλυτερο. Να εχεις θετικη σκεψη, χωρις αγχος και με αισιοδοξια να αντιμετωπισεις το δυσκολο και αχαρο τριμηνο διαστημα που μεσολαβει μεχρι να ξεκινησει η φυτρωση. Σου ευχομαι τα καλυτερα.

Αν μου επιτρεπεις, θελω να σχολιασω την αποψη που εξεφρασε ο φιλος aeratos με αφορμη τις "αποτυχημενες" (κατα τη γνωμη του) μμ του γεροξουρα.

Φιλε aerate, εχω μια απορια:
Θα προτιμουσες να ειχες το πρωην κεφαλι "αεροδρομιο" του γεροξουρα ή την τωρινη του εικονα; Αν ησουν στη θεση του γεροξουρα και του ripper (πολυ μεγαλη αραιωση), θα προτιμουσες να "κουβαλας πανω σου εναν γυαλιστερο καθρεφτη" ή να κανεις μια "τιμια" προσπαθεια να βελτιωσεις την εικονα σου;
Θελω να πω οτι εγω ή καποιος αλλος (norwood 3 προς 4 προ μμ, norwood 2 προς 1 μετα μμ και ηλικιας 47 χρονων), δεν μπορουμε να καταλαβουμε την ψυχολογικη κατασταση στην οποια βρισκεται ενας 30-35ρης norwood 6-7.
Μην κρινεις μια μμ, φιλε aerate, με τα δικα σου δεδομενα και τις δικες σου, ισως, υψηλες απαιτησεις. Σκεψου οτι για τα συγκεκριμενα παιδια, ακομη και ενα αραιο αποτελεσμα, ειναι μια "λυτρωση". Ειναι ενα αποδεκτο αποτελεσμα που δεν τους κανει να νιωθουν μειονεκτικα εναντι των συνομηλικων τους.
Οσο αποτυχημενη και να ειναι μια μμ 4000 grafts (με την προϋποθεση του φυσικου αποτελεσματος), σιγουρα βελτιωνει την εικονα και τη ψυχολογια.
Μπες στη θεση του γεροξουρα και του ripper και θα καταλαβεις γιατι νιωθουν δικαιωμενοι για την επιλογη τους να "πολεμησουν", με οσα μεσα διαθετουν, την καταραμενη τριχοπτωση.

Υ.Γ. Για να καταλαβεις καλυτερα αυτο που λεω, δες την "αποτυχημενη" μμ του Παυλου Χαϊκαλη, ο οποιος παρεμπιπτοντως ειναι πολυ χειροτερος απο το γεροξουρα. Εχει ολες κι ολες 500 τριχες στη β ζωνη και ολο το υπολοιπο αεροδρομιο.
Φαντασου τον, λοιπον, τελειως φαλακρο. Πιστευεις οτι η εικονα του θα ηταν καλυτερη απο την τωρινη;
 

ripper2.1

Member
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!!

Λοιπόν παιδιά , ολοκληρώθηκε το project κ μου αφήνει μια αίσθηση αισιοδοξίας , νιώθω καλά , γέμισα παντού , σήμερα με ότι περίσσεψε μου έβαλε κ λίγα στα πλαϊνά , σε περίπτωση που κατέβουν , αν κ ευελπιστώ με regain να διατηρήσω κάπως την κατάσταση ! Σας παραθέτω φωτογραφίες που ζήτησα να μου βγάλουν κ με το κινητό μου !! Ανεβάζω αυτή γιατί τις άλλες μου τις βγάζει μεγάλες για φόρτωμα , μισό να το ψάξω παιδιά !!
IMG_0230.JPG
 

ripper2.1

Member
Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ μου γράφει πως είναι πολύ μεγάλο για να φορτωθεί , αλλά κ αυτή που ανέβασα είναι από το ίδιο κινητό στο ίδιο σημείο , μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;;
 

aeratos28

Just aeratos
tol,καταρχην μην βάζουμε στο ίδιο επίπεδο αραίωσης τον φίλο ripper2.1 με τον geroksouras..είπα από την αρχή ότι ο ripper έχει ψηλά πλαϊνά και μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα..καλά κάνει λοιπόν που τα έβαλε αυτά τα grafts..διαφωνω λίγο που τα έβαλε όλα μαζεμένα αλλά αυτό είναι δική του υπόθεση ..με αυτά τα grafts που έβαλε,με καλο ποσοστό φυτρωσης θα αλλάξει τρελά..τώρα για τον geroksouras είναι δική μου άποψη καθαρά αυτή..σχεδον norwood 7 ,καθολου γεφυρες.. για ένα ομοιόμορφο αραιό αρκετά αποτελεσμα,10000grafts και ίσως να μην φτανουν..αυτή είναι ή γνώμη μου και απλά την είπα παλι γιατι είδα ότι έγραψε ότι καραβοκυρηδες πριν δέσει ακομα το γλυκό με την τελευταία επέμβαση εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας..και καλά ότι τι?γεμισε μαλλια το κεφάλι και πέτυχε δυνατό αποτέλεσμα και τελικά είχαμε αδικο κτλ?όχι δεν το βλέπω ετσι.. και δεν θεωρώ ότι υπήρξε και μεγαλο ποσοστο φυτρωσης.προσωπικά εγώ σε αυτό το norwood φίλε tol ναι δεν θα εκανα κάτι..μόνο ξύρισμα και smp αν ήθελα κάτι παραπανω..απαιτήσεις τρελές δεν έχω καθόλου..θεωρώ μία κάλυψη με ανώτερο τα 50 grafts ότι είναι τέλεια για hairline για να σου δώσω να καταλάβεις..anyway μην το σκαλιζουμε άλλο..ο καθένας έχει την γνώμη του ,απλά την ανέφερα πάλι οπως προειπα,ενώ δεν είχα σκοπό,επειδή είδα το μήνυμα αυτό που έγραφε για καραβοκύρηδες κτλ..δεν άλλαξε κάτι στην γνώμη μου που είχα εξ αρχής..και δεν την ανεφερα στο νήμα του απλά για λόγους ευπρέπειας..θα ήταν και κουραστικό να έχεις κάποιον που σου λέει κάτι και σου (χαλάει) την όρεξη ή όπως αλλιώς μπορεί να το πει κάποιος..ας έχει καλή φυτρωση και μακάρι να φτιαχτεί όπως το έχει στο μυαλό του εν τελη
 

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε rippper μπηκαν πολλα μοσχευματα.. απο οτι καταλαβα εξαντλησατε τη δοτρια και καλα κανατε φυσικα αφου η αραιωση ειχε μεγαλη εκταση.
ψεκαζε ολο το κεφαλι με φυσιολογικο ορο οσο πιο συχνα μπορεις.. ηλιο δεν εχεις τωρα να προσεχεις οποτε υπομονη και καλη φυτρωση.
η τοποθετηση μου αρεσε πολυ και νομιζω οτι μετα απο 8 μηνες θα νιωσεις αλλος ανθρωπος. ;)
 

ripper2.1

Member
Καλησπέρα Δημήτρη !! Πολύ καλά κατάλαβες , την δότρια την εξαντλήσαμε , την περίμενα σε χειρότερη κατάσταση , αλλά δεν τρόμαξα από αυτό που είδα !! Κ μένα μου άρεσε η τοποθέτηση , συζήτησα με τον γιατρό και του εξήγησα πως θα ήθελα μια έμπειρη κοπέλα , γιατί θα έπρεπε να δουλευτεί motorized και στο πλάι , καθώς και γιατί υπάρχει μεγάλη επιφάνεια κάλυψης , καταλήξαμε στην Χρυσανθη , η οποία ήταν και η πρώτη του μαθήτρια , γενικά μου έβγαζε σιγουριά και ο σχεδιασμός της με δικαίωσε , τουλάχιστον στα δικά μου μάτια . Έχω την τύχη να μπορώ να κάνω την δουλειά του γραφείου μου και στο σπίτι , όποτε τηρώ με θρησκευτική ευλάβεια όλες τις οδηγίες , χρονόμετρα για τον ψεκασμό του όρου , για τα γεύματα και την διατροφή μου , δεν καπνίζω κ δεν πίνω έτσι κ αλλιώς , θεραπεία δεν έχω κάνει ποτέ , όποτε κ η μινο , πιστεύω θα βρει παρθένο πεδιο δράσης !! Ήθελα να σε ρωτήσω αν έκανες ένα η δυο λουσιματα με το σαμπουάν στις αρχές ;; Επισης επειδή έχω διαβάσει στο νήμα σου , πως τον ορο τον χρησιμοποιούσες για μήνες , ήθελα την άποψη σου , όταν θα αρχίσω την μινο που η εφαρμογή της θα είναι πρωί -βράδυ σε στεγνό κεφάλι , μήπως θα επηρεάζεται από τους μετέπειτα ψεκασμούς του ορου;; (υγρασία ) στην διάρκεια της ημέρας ;; δλδ να φεύγει το φάρμακο ;; η αφομοιώνεται γρήγορα από τον οργανισμό ;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά !!
 
Μπλουζα