Μεταμόσχευση 14-15 /11/2016 β...ή

ripper2.1

Member
Καλησπέρα σε όλους ,

Παρακολουθώ αραιά το φόρουμ εδώ κ 4 χρόνια , προσπαθώ όσο κ πιο λίγο γιατί μελαγχολώ κ ξενερώνω με το πρόβλημα μας , όποτε λέω καπέλο κ έφυγες , τέλη του 2014 κ ενώ διάβαζα στο φόρουμ για γιατρούς κ μεταμοσχεύσεις , άκουγα όλα τα τραγικά περιστατικά που συνέβαιναν σε Ελληνικές κλινικές κ λέω η εξωτερικό η δεν κάνω , Φλεβάρης του 2015 με βρίσκει σε ένα Μπατσελορ στο Άμστερνταμ κ αναχώρηση από Βρυξέλλες , μια μέρα κενό , είχα ακούσει για τον Μπισανγκα κ τον επισκέφτηκα , μου είπε πως είμαι Ν5 πριν το 6 , κ μου είπε πως θα χρειαστούμε minimum 4.000 grafts , πως έχω απλά καλή δότρια , ούτε τέλεια , ούτε κ άσχημη , αρκετά ψηλά τα πλαϊνά .Κοστος 16.000 , θα μπορούσα εκείνη την εποχή , να διέθετα max max 8-10 με πολύ κόπο κ ζόρι , μου ανέφερε πως με το μπατζετ μου , δεν θα ήμουν καθόλου ικανοποιημένος , ούτε κ ο ίδιος !! Κύριος , αυθεντικός κ φοβερή προσωπικότητα , σεβάστηκα αυτά που μου είπε κ επέστρεψα στο καπελάκι μου , πέρασαν οι μήνες , αλλά το μικρόβιο για διόρθωση δεν έφευγε , πως να φύγει άλλωστε ;;; Μπαίνω πριν λίγους μήνες στο φόρουμ ξανά , να δω μήπως κ υπάρχει κάτι νέο στον ορίζοντα , με καλό value for money , είδα μερικές περιπτώσεις μελών που πήγαν στον Β...ή , με όχι κ άσχημα αποτελέσματα κ θεώρησα πως μια επίσκεψη δεν θα ήταν άσχημη , 14 Οκτωβρίου πήγα στην κλινική , καλή εντύπωση, χώρος , υποδοχή , περιβάλλον . Συνομίλησα με την υπεύθυνη της κλινικής , της εξήγησα αυτά που προανέφερα , της είπα πως είμαι γνωστης, διαβάζω το φόρουμ κ γενικά είμαι ρεαλιστής , δεν περιμένω να γίνω σκαντζόχοιρος κ πως αυτό που θέλω είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα χωρίς διαπραγμάτευση στο ήθος κ την τιμιότητα , δλδ στην τιμή που θα πάρω , δεν θα κάνω παζάρι , απλά θέλω αποδείξεις κ ανάλυση του κόστους (τόσα μοσχεύματα , τόσα δίτριχα πχ , από αυτές τις περιοχές κ γενικά πολύ ανάλυση , φωτογραφίες , σχέδια , επαγγελματισμό ) . Μου ανέφερε πως θα πάμε για 2 συνεδρίες κ πως θα πάμε για τον μέγιστο αριθμό μοσχευμάτων , δλδ περίπου 4500 κ αν μπορούμε κ παραπάνω . Η τιμή που μου έδωσε ήταν 6500 ευρώ , εάν θα έκανα την μεταμόσχευση ημερομηνίες που βόλευε την κλινική θα είχα μια έκπτωση 500 ευρώ όπως κ έγινε . Θεώρησα την τιμή καλή , πάνω κάτω εκεί περίμενα κ εκεί ήταν κ το max budget μου πλέον , ζήτησα λίγες μέρες για να βρω τα χρήματα , όπως κ έγινε . Κ κλείσαμε την ημερομηνία !! Ακολούθησαν από την πλευρά μου κάποιες ερωτήσεις , όπως αν θα βρίσκεται ο γιατρός εκεί κ ποιος ο ρόλος που θα έχει στο project , μου είπε πως θα βρίσκεται κ τις 2 μέρες , πως θα σχεδιάσει κ θα συζητήσουμε μαζί το θέμα καθώς κ θα επεμβαίνει εκεί που χρειάζεται .Οι υπόλοιπες ερωτήσεις ήταν σχετικά με την διατροφή κ τις διαδικασίες . Θα σας παραθέσω σύντομα φωτογραφίες κ έχω σκοπό να παρουσιάσω ένα ολοκληρωμένο πλάνο με όλα τα βήματα , θέλω να βοηθήσω όπως βοηθήθηκα κ εγώ από το φόρουμ . Είμαι αρκετά αγχωμένος σχετικά με το αποτέλεσμα , μα προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikolakis

Well-Known Member
Καλή επιτυχία να εχεις. Αν θες βάλε κάποιες φωτογραφίες απο τωρα γιατι πολλοί αφου κάνουν μμ μετα δεν έχουν φωτογραφίες πως ήταν πριν με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε το τι εγινε.
 

ripper2.1

Member
Ήξερα από παλιά πως είναι ένα επίπεδο πάνω από της ελληνικές , αλλά θα ήθελα κ εκεί αρκετά χρήματα !! Δεν βάζω κ λίγα grafts , βάλε ταξίδια κ τα σχετικά , ξέρω θα μου πεις περίμενε παραπάνω κ τα σχετικά , αλλά τα λεφτά δεν μαζεύονται έτσι εύκολα πλέον , κ τα 6.000 είναι μεγάλο ποσό για τις μέρες μας , αλλά θεωρώ πως είναι καλή τιμή για 4500 grafts που υπολογίζω να βάλω !!
 

ItsAllGone

Active Member
Σορυ αλλα δεν ειμαι fan τετοιων threads απο Μπισανγκα ..... σε Βεκρη και αφου εχεις ηδη αποφασισει και κλεισει ημερομηνια ποιο το νοημα δεν καταλαβαινω.Τεσπα πολλοι το κανουν αυτο για ψυχολογικους λογους μαλλον, σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις ενα καλο αποτελεσμα.
 

ripper2.1

Member
Ευχαριστώ πολύ !! Σχετικά με την άποψη σου , δεν μπορώ να διαφωνήσω , αλλά θεωρώ τεράστια διαφορά τη σχέση τιμής απόδοσης , δεν μπορώ να δικαιολογήσω σε απόλυτο βαθμό , τα λεφτά που ζητούν οι μεγάλοι γιατροί , βέβαια για να μην κρύβομαι πιςω από το δάχτυλο μου , αν ήμουν πλούσιους , ίσως να πλήρωνα κ τα δίπλα !! Κλείνοντας , σου απαντώ πως το κάνω για ψυχολογικούς λόγους .
 

ripper2.1

Member
Καλησπέρα σε όλους !! Επανέρχομαι με 2 αποψινές φωτογραφίες , αύριο με το ξύρισμα θα παραθέσω κ άλλες :
 

Συνημμένα

  • IMG_0192.JPG
    IMG_0192.JPG
    764.3 KB · Προβολές: 321
  • IMG_0191.JPG
    IMG_0191.JPG
    668.1 KB · Προβολές: 322

sadel

Active Member
6000 γκραφτς το λιγοτερο χρειαζεσαι. Και με 90% φυτρωση. Τα εχουμε ξαναπει και σε αλλους. Το αποτελεσμα θα ειναι να σε χασουμε και σενα μετα απο μερικους μηνες μιας και το αποτελεσμα δεν θα ειναι ικανοποιητικο. Τα λεφτα συγουρα δεν μαζευονται ευκολα αλλα αν ειναι να τα δωσεις, δωστα καπου που θα πιασουν τοπο.
 

ripper2.1

Member
Πως ξέρεις εσυ ποιες είναι οι προσδοκίες μου ;;; Πως ξέρεις εσυ πως εγώ θα χαθώ σε μερικούς μήνες ;;;; Επίσης είμαι ξεκάθαρος στο ποστ μου , ήρθα εδώ για να με δουν άνθρωποι που ψάχνονται κ δεν έχουν κάτι ακόμη , σαν ένα παράδειγμα !! Ούτε να περάσω από κριτική επιτροπή ούτε να με δείτε κ να με αξιολογήσετε , όποτε στο δικό μου ποστ , θα ξαναγράψεις με διαφορετικό ύφος !
 

sadel

Active Member
Μαλλον παρεξηγησες το υφος μου. Δεν σε εκρινα. Απλως προσπαθησα να προβλεψω το μελλον συμφωνα με οσα εχω δει μεχρι τωρα. Θα σου εδινα και εγω ευχες, παρα να σου πω τι να περιμενεις, αλλα γνωριζω δυστυχως οτι με ευχες δεν βαφονται αυγα.

Υσ. : To Nw σου δεν ειναι πλεον 5-6 αλλα 6-7.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ripper2.1

Member
Πολλές φορές ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος , απλά θα ήθελα να εξηγήσω κ σε εσένα κ στα υπόλοιπα μέλη , πως ο στόχος του θέματος μου , είναι οι πληροφορίες ανθρώπων που είναι υπό σκέψη , μελέτη και έρευνα για μεταμόσχευση μαλλιών . Πολύ απλά βάζω τις φωτογραφίες πριν , μετά ....κ την πορεία μου μέχρι τους 12 μήνες κ ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματα του . Βοηθήθηκα από αντίστοιχες περιπτώσεις κ θα ήθελα να το κάνω κ εγώ . Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι περιμένω . Ευχαριστώ .
 

Adriano

Well-Known Member
Φιλαράκι έχεις τεράστιο πρόβλημα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς. Πες τους να σου βάλουν χαμηλή hairline και πιο αραιά πίσω. Μετά ένα καλό scalp micropigmentation και θα είσαι άψογος. Όλα αυτά με κοντό κούρεμα. Θα είναι ο σύμμαχός σου η κουρευτική μηχανή.

Καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο εγχείρημά σου.
 

aeratos28

Just aeratos
καλή επιτυχία φίλε,τωρα τι άλλο να πω..να ξέρεις ότι πρέπει να φτιάξεις και temple points ,έχεις υποχώρηση και εκεί και έχει μεγαλώσει πολυ το κούτελο σου..ετσι μόνο θα ισορροπήσει το πρόσωπο σου.. ψηλά πλαϊνά έχεις και χρειάζεται αυτή ή προσθήκη στα πλαινα.. δες την 2η επέμβαση του cvial που έκανε στον lorenzo ή του aliths που την έκανε και αυτός στον βεκρη..τώρα για τόσα grafts μαζεμενα που θα βάλεις ,προσωπικά το θεωρώ επικυνδινο αλλά δική σου επιλογή είναι και μακάρι να πάει όπως το σκεφτεσαι
 

ripper2.1

Member
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά !!! Τελείωσε η πρώτη μέρα !!! Νιώθω καλά , ανέβασα την hairline στο ανώτατο όριο , βγάλαμε περίπου 2200 μοσχεύματα , τα οποία μου άρεσαν έτσι πως μπήκαν , περιμένω να δω αύριο τι θα μου δώσουν οι πλαϊνές δοτριες και τα γενιά !!

IMG_0214.JPG IMG_0221.JPG
 

Συνημμένα

  • IMG_0219.JPG
    IMG_0219.JPG
    1 MB · Προβολές: 264
  • IMG_0215.JPG
    IMG_0215.JPG
    804 KB · Προβολές: 285

koumparos

Well-Known Member
Καλη επιτυχια φιλε μου και χαρα στο κουραγιο σου που αποφασισες να μπεις σε περιπετειες με τετοιο norwood που εισαι.
 

koumparos

Well-Known Member
Το λεω διοτι τετοια norwood ειναι μεγαλο ρισκο να ξεκινησουν τις μμ για αρκετους λογους.Πρωτον διοτι υπαρχει ο κινδυνος σε περιπτωση που καταληξουν τελευταια κλιμακα (7) το θεαμα να ειναι λιγο τραγικο ακομα και εαν εχουν καταφερει να πετυχουν μια αξιοπρεπη καλυψη στη norwood 6 περιοχη θα καταληξουν με ενα τεραστικο φαλακρο κενο.Επισης πρεπει να ειναι αρκετα τυχεροι και να εχουν υψηλες φυτρωσεις σε ολλες τις μμ που θα κανουν για να πετυχουν μια αξιοπρεπη καλυψη.Απλα σκεψου οτι πας να δημιουργησεις ψευδαισθηση τριχοφυιας σε μια περιοχη που ειχε 40-50.00 θυλακες με μολις 8.000 θυλακες στην περιπτωση που εχεις την μεγιστη δοτρια.Σε δοτριες 4-6.οοο θυλακες το φανταζεσαι το αποτελεσμα.Πρεπει να διαθεσεις ενα τεραστιο ποσο για τις μεταμοσχευσεις διοτι τετοια norwood χρειαζονται απαραιτητα κορυφαιο γιατρο ωστε να πετυχεις την μεγιστη φυτρωση και να μην παει κανενας θυλακας της δοτριας χαμενος οπως και να καταστρωσει το τελειο πλανο για να πετυχει το καλυτερο δυνατον illusion τριχοφυιας.Επισης με λεπτη τριχα ακομα και να κανεις καλη επιλογη γιατρου και να πανε ολλες οι μμ τελεια η καλυψη θα εχει θεματα.Κοντο μαλι με αποδεκτη πυκνοτητα απλα το ξεχνας.Δυνατη hairline και ομοιομορφια πισω απλα δεν γινεται.Και τελος αμα αρχισουν και κατεβαινουν τα πλαινα καληνυχτα.Το θεαμα θα ειναι τραγικο.Αυτα.
 

ripper2.1

Member
Πολλά πράγματα στη ζωή είναι ρίσκο φίλε μου !! Επίσης όλα είναι υποκειμενικά , πχ , θεωρώ μικρότερο ρίσκο το εγχείρημα μου , από κάποιον που παίρνει φίνα κ έχει μικρότερο πρόβλημα από το δικό μου , τουλάχιστον παίζω με την οπτική μου κ όχι με την υγεία μου , δεν έχω μεγάλες προσδοκίες , αν θα έχω μια καλή φυτρωση κ μια αραιή κάλυψη παντού , θα είμαι ευχαριστημένος , επίσης πρώτη φορά που με είδα με ξυρισμένο κεφάλι κ μου άρεσε η εικόνα , όποτε το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου σε οποιοδήποτε στραβό αποτέλεσμα , πάνω από όλα η υγεία !!! Έχω δει αποτελέσματα της κλινικής με το Norwood μου κ εμένα με καλύπτουν , για κάποιους άλλους μπορεί να είναι χάλια , όλα όπως προανέφερα είναι υποκειμενικά !!! Η κοινή λογική πάντως μου λέει πως η υγεία είναι πιο σημαντική από την αισθητική !!
 
Μπλουζα