Μεταμόσχευση στην τουρκια

Νικολας νικ

Well-Known Member
μακαρι γκαστ.....πλεον εχει γινει εμμονη, κοιμαμαι ξυπναω αυτα σκεφτομαι (που λεει ο λογος) αλλα οταν βαδισεις στα 40 και θες ακομα αξιολογη φραντζα καταλαβαινεις...ή το κανω ή το αφηνω (το κανω) ειδες πιστευω τις φωτο μου, και υπαρχει και το οικονομικο αλλα αν ειναι να μου φτιαξει την ψυχολογια φιλε μου...χαλαλι.
Εσυ σε τι φαση εισαι εχεις κανει ποτε μμ?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
μακαρι γκαστ.....πλεον εχει γινει εμμονη, κοιμαμαι ξυπναω αυτα σκεφτομαι (που λεει ο λογος) αλλα οταν βαδισεις στα 40 και θες ακομα αξιολογη φραντζα καταλαβαινεις...ή το κανω ή το αφηνω (το κανω) ειδες πιστευω τις φωτο μου, και υπαρχει και το οικονομικο αλλα αν ειναι να μου φτιαξει την ψυχολογια φιλε μου...χαλαλι.
Εσυ σε τι φαση εισαι εχεις κανει ποτε μμ?
Όχι δεν έχω κάνει σκέφτομαι σοβαρά για αυτήν την χρονιά και μάλλον με βλέπω προς Τουρκία μεριά .
Την φράντζα θα την κάνεις φίλε Νικόλα προχώρα ...
 

poseidonas77

Well-Known Member
αντε αγορια να σας πανε ολλα καλα να παιρνουμε και εμεις μετα σειρα που παταμε σε λιγο 40 (38+ τωρα)...
@@@ αυτη η μαμημενη η φρατζα απωθημενο μας εγινε....:oops:
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
αυριο θα επικοινωνησω και τηλεφωνικα με asmed, οπως εκανε ο στριπαρ, για να κλεισω προσωπικη συναντηση και αν μου πει το οκ ακομα και μεσα ατην εβδομαδα θα πεταχτω μια βολτα ισως και αυθημερον (εχει δυο λεωφορεια την μερα) οποτε θα ενημερωσω και το θρεντ, βεβαια τη Δευτερα εχω να παω να συναντησω το Γεωργιου στη Θεσ/νικη και φυσικα θα παω γιατι μαζι και με το Μαρρα ειναι οι τρεις τελικες επιλογες μου
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Δημητρη 38. μεσα στις υπηρεσιες του ερντογαν αναφερεται και το body fue αρα πολυ πιθανο να παιρνει και απο γενια βεβαια για τιμες για την συγκεκριμενη επέμβαση... εψαξα αλλα δεν βρηκα στο site κλινικης του
 

Stripar

Established Member
Βιβλιο γραφεις στριπαρ!!! εγω δαπανω πολυ μικροτερο μπατζετ στη ερευνα, αλλα και παλι εχω δαπανησει αρκετα αν σκεφτεις οτι εχω δει σε consultation in person 3 ελληνες δρ. εκ των οποιων ο ενας τσιμπησε κ 50αρικο , μια κυπριακη κλινικη στην αθηνα και μια κλινικη θεσνικη ( και αυτη τρια γραμματα) δυο φορες(ηταν αρκετες για να μη προχωρησω), η ερευνα συνεχιζεται την ερχομενη Δευτερα, θεσ/νικη με Γεωργιου και περιμενω ξανα απαντηση απο ερντογκαν για να μεταβω στην Πολη.
Μικρό ή μεγάλο Budget στην έρευνα ΔΕΝ έχει σημασία , το ότι αντιμετωπίζεις το πρόβλημά σου σοβαρά & μεθοδικά και δέν μπαίνεις στο πρώτο μαγαζί γωνία είναι αυτό που κατά μεγάλο ποσοστό θα σου δώσει μιά πετυχημένη μτχ.

Έπειτα στην δική μου περίπτωση μήν ξεχνάς ότι υπάρχει θάλασσα , οπότε σε όλες τις περιπτώσεις (consultations ) τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισητήρια) είναι πολλαπλάσια πόσον μάλλον όταν κάποια απο αυτά είναι στο εξωτερικό.

ειμαι σχεδον 40 λες να μην σταθεροποιηθει ακομα η τρχπτωση?
Αυτό Νικόλα το ξέρες καλύτερα εσύ , άν κοιτάς τον πατέρα σου ή αυτόν που θεωρείς ότι έχεις πάρει και βλέπεις το ίδιο patern με εσένα ή ένα patern κοντά στο δικό σου , το πίο πιθανόν είναι να έχεις σταθεροποιηθεί ή να τείνεις να σταθεροποιηθείς!.

Άν απο την άλλη είσαι μια περίπτωση όπως εμένα που ναί μέν έχουμε περίπου την ίδια ηλικία (39) αλλά απο την άλλη εμένα ο πατέρας μου (που κατά 99% έχω πάρει απο αυτόν) 34 χρονών άρχισε να χάνει τα μαλλιά του 39 ήταν NW4 , 50 NW5 , 60 NW6 , 70 NW7 καταλαβαίνεις ότι η δική μου βιολογική σταθεροποίηση θα έρθει στα βαθιά γεράματα , καμένο χαρτί δηλ. άν δέν επέμβω ΕΓΩ να σταθεροποιήσω την τριχόπτωση (φαρμακάκι) κόντρα στο DNA μου , προκειμένου να κρατήσω ότι μπορώ απο τα μαλάκια μου !!!.


Εσυ ποσα γκραφτς υπολογιζεις να χρειαζεσαι? κανεις θεραπεια αυτο τον καιρο?

Τα προηγούμενα 2-3 χρόνια ήμουν σε φινα και είχα φτάσει μέχρι το 1.25mg

Απο NW4 διάχυτο που είμουν , κατάφερα να ανέβω NW3 και όχι και τόσο διάχυτο πλέον.Μεγάλη επιστροφή των μαλλιών μου δηλ.
Όμως επειδή απο την άλλη έχανα την μιά πτέρυγα διαδοχικά κάθε χρόνο (παρόλο την λήψη finas)

Πλέον ακολουθώ την παρακάτω θεραπεία:

0.5mg Avodart (dutasteride) καθημερινά ( χωρίς καμία παρενέργεια)
0.3mm roller μέρα παρά μέρα
Kirkland Foam 5% μία φορά την ημέρα (κάθε βράδυ)
Fungoral 2% κάθε 10 ημέρες
Isvara Shampoo + Conditioner τις υπόλοιπες ημέρες

Μπαρούτι δηλ.!!!....:cool:

Αισιοδοξώ κατά αυτόν τον τρόπο δηλ να σταθεροποιήσω την κατάσταση , κυρίως την πτέρυγα που ανοίγει κάθε χρόνο και πιό πολύ , ίσως να καταφέρω να ανέβω μία βαθμίδα πάνω και βέβαια μετά απο αυτήν την σταθεροποίηση (της πτέρυγας κυρίως) να πάω για μια μτχ , μιά μόντα κυρίως στην Hairline (διαφορετικά δεν έχει νόημα η μτχ για μένα).

Πιθανολογώ άν γίνουν όλα όπως τα έχω υπολογίσει για ένα session 1500-2000grafts στην Hairline και αναλόγως πόσο βαθιά προς τα μέσα θα μπεί ο γιατρός.


Πάντως Νικόλα , όπως λέει και ο @gkast
Ανεξαρτητα άν θα πάς Τουρκία ή Κύπρο θα πάς καλά γιατί κινείσαι ώριμα και μεθοδικά (δύσκολο να παραμυθιαστείς) και είσαι σε μιά καλή ηλικία.
Μήν σε αγχώνει άν δέν έχει μαζέψει όλα τα λαλά.
Μπορείς να ξεκινήσει από την Hairline και όπου φτάσεις. Καλά να είσαι & γυρνάς σε 1-2 χρόνια για Middle A+crown.
Ασε δέ που πολλές φορές τα μικρά sessions είναι και τα καλύτερα γιατί έχεις την προσοχή του γιατρού για να πάρει και τα επόμενα sessions, συνήθως στα δεύτερα sessions έχεις και μιά ευνοϊκότερη τιμή -μεταχείριση , άσε δέ που υποστηρίζονται πολύ πιο εύκολα από το αιματολογικό δίκτυό μας.

:)

αυριο θα επικοινωνησω και τηλεφωνικα με asmed, οπως εκανε ο στριπαρ, για να κλεισω προσωπικη συναντηση και αν μου πει το οκ ακομα και μεσα ατην εβδομαδα θα πεταχτω μια βολτα ισως και αυθημερον (εχει δυο λεωφορεια την μερα) οποτε θα ενημερωσω και το θρεντ, βεβαια τη Δευτερα εχω να παω να συναντησω το Γεωργιου στη Θεσ/νικη και φυσικα θα παω γιατι μαζι και με το Μαρρα ειναι οι τρεις τελικες επιλογες μου

Νικόλα άν θές την γνώμη μου ΜΉΝ τα βάζεις όλα μαζεμένα.
Καλό είναι να υπάρχει μιά απόσταση απο το ένα consultation στο άλλο , προκειμένου να μπορεί να κατασταλάξει η σκέψη σου , το συναίσθημα , ο απολογισμός σου και για να είσαι και δίκαιος με όλους του γιατρούς.

Προσπάθησε στην επικοινωνία που θα έχεις με την Asmed να ΜΗΝ τους ζορίσεις να σου δώσουν ένα ραντεβού άρον-άρον μέσα στη βδομάδα.
ΔΕΝ το θές αυτό!.
Μπορεί όταν θα πάς εκεί να συνειδητοποιήσεις ότι σε έχουν βάλει σφήνα ανάμεσα σε δυο μτχ , ο γιατρός να είναι κουρασμένος , κορεσμένος ή αγχωμένος και να σε "ακούσει με τα αρχίδια" του...

Ας σου δώσουν τα open slots για consultations και κλείνεις μιά μέρα απο αυτά.
Έτσι θα έχεις όλο τον απαιτούμενο χρόνο και προσοχή του γιατρού (συνήθως τα consultations slots τα βάζουνε σε χαλαρές ημέρες , χωρίς πολλά χειρουργεία) μπορεί να σου κάνει μια ξενάγηση στην κλινική (όπως εμένα) να σου γνωρίσει το προσωπικό του (όπως εμένα) , και να διαμορφώσεις μια σφαιρική άποψη για την κλινική και τον γιατρό!.
Για δέκα-είκοσι μέρες δέν χάθηκε ο κόσμος , τόσα χρόνια περίμενες...;)

μεσα στις υπηρεσιες του ερντογαν αναφερεται και το body fue αρα πολυ πιθανο να παιρνει και απο γενια βεβαια για τιμες για την συγκεκριμενη επέμβαση... εψαξα αλλα δεν βρηκα στο site κλινικης του
Πρόσφατα μιλούσα με ένα μέλος , όπου έχει κάνει 1-2 μτχ (στις παλιές καλές κλινικές της Ελλάδας) έχει εξαντλήσει την δότριά του και επειδή έχει κληρονομήσει μια ωραιότατη ουλή θέλει να κάνει BHT απο μούσι στην ουλή , προκειμένου να τα ξυρίσει και να ηρεμήσει!.
Στην αναζήτησή του για την κατάλληλη κλινική επικοινώνησε με Asmed όπου και του είπαν ότι δέν κάνουν BHT στην περίπτωσή του.:(

Απο την άλλη όπως πολύ σωστά λές Nick , το body Fue ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ σάν υπηρεσία της κλινικής , αλλά ΔΕΝ αναφέρεται τιμή!.
Αυτό γιατί όπως προέκυψε απο την συζήτησή μου με τον γιατρό , BHT κάνει κατά περίπτωση.

Αν για παράδειγμα πάει κάποιος που έχει εξαντλήσει την δότριά του και θέλει να γεμίσει το Crown πολύ πιθανόν να μήν τον αναλάβει.
Αν όμως είναι ένας ασθενής που έχει δότρια έστω μικρή , θέλει συνδυαστικά να βάλει απο μούσι για να έχει καλύτερη κάλυψη , εκεί αλλάζει το πράγμα και μπορεί να αναλάβει να του κάνει και BHT όπως και SMP!.

Καλημέρα...
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Καλημέρα, στριπαρ....χωρίς να θέλω να κανω κριτική, με ολο το σεβασμο προς το προβλημα του καθενός και την προσωπικη αντιμετωπιση, θεωρω τη χρηση του αβονταρτ απαγορευτικη και οχι απλως υπερβολικη, το συγκεκριμένο φάρμακο όπως και τα φαρμακα φινας αλλαζουν ολο την ροή των ορμονων που σε φυσιολογικά πλαισια ειναι προγραμματισμενος ο εκάστοτε υπολογιστης που λεγεται ανθρωπινο σωμα να λειτουργει, τωρα, καταλαβαινω οτι εισαι ανθρωπος μορφωμενος και δεν χρειαζεται να εξηγησω τι σημαινει αυτο, αλλα ορμονες και συνενζυμα όποτε διαταράσονται φυσικα και υπαρχουν παρενεργειες που οταν γίνονται αντιληπτες εχει γινει ηδη επιβαρυνθει ο ολος μηχανισμος. Δεν ξερω αν ειμαι σε θεση να δωσω συμβουλη με τις φτωχες γνωσεις μου και τα μπακαλίστικά μου,αλλα το ρισκο δεν αξιζει για μενα.Διαβαζα για το αβονταρτ αλλα και τη φινα σε hairtransplantnetwork, ειδα ποστς παιδιων εδω μεσα και καταληγω να πω οχι σε ενα φαυλο κυκλο οπως αυτος και θελω παρα πολυ να ειχα μαλλια φιλε, ομως θα χαρω τη ζωη οσο μπορω ακομα και φαλακρος.
Ειναι η δική μου πρεσσεγγιση στριπαρ, ειναι η ωρα να ξεκινησεις με μμ σε ενα καλο γιατρο, εσυ ξερεις που, να βγεις σιγα σιγα απο τη βαρια θεραπεια και να εξεντλησεις τη δοτρια σε σταδιακες μμ, τωρα εαν εισαι (ή και ειμαι) ενας στους ελαχιστους που αποτυγχανει η μμ, εεεε τοτε πεπρωμενο φυγην αδυνατο.
Τουλαχιστον κοιτα να απελευθερωθεις απο το φαρμακο γιατι θα εισαι δέσμιος μια ζωη και εισαι νεος ακομα.
Επαναλαμβανω οτι καταθέτω την αποψη μου, καλοπροαίρετα, δίοτι και εσυ με την καλη σου διαθεση μοιραζεσαι τις γνωσεις σου και βοηθας πολλα μελη
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Για πες εντυπώσει απο την χρήση avodart stripar. Λίγοι παίρνουν εδω μέσα, πολύτιμο το feedback. Αν έκανες μμ αύριο, τουρκία ή Καναδά θα πήγαινες αν η τιμη ήταν ίδια?
 

Stripar

Established Member
@danceworld_2001 σχετικά με το Avodart

Επειδή μόνο τρείς μήνες τώρα έχω περάσει σε καθημερινή δοσολογία (όπως συστίνεται) δέν μπορώ να δώσω σωστό feedback γιατί ούτε κάτι παραπάνω σε επανέκφυση έχω δεί , αλλά ούτε και σταθεροποίηση (συγκρινόμενο πάντα με fina) ίσως επειδή μετράω λίγους μήνες μόνο , μπορεί το μέλλον να είναι καρπερό!.

Αυτό που μπορώ να πώ με μεγάλη σιγουριά είναι ότι ΔΕΝ έχω την παραμικρή παρενέργεια πουθενά!.

Λίμπιντο , σταμινα , στύση , εκσπερμάτωση FOUL!!!...2-3 φορές την ημέρα και διπλούς "γύρους" , χωρίς κανένα υπο-βοήθημα , και χωρίς πολύ πολύ ζόρισμα...μια πονηρή ματιά & ένα υπονοούμενο απλά αρκεί!!!.

Βέβαια ίσως σε αυτό έχει συντελέσει ότι μπήκα στο φάρμακο βασανιστικά αργά , έδωσα δηλ. όλον το απαιτούμενο χρόνο στον οργανισμό μου να προσαρμοστεί σταδιακά και γραμμικά.
Αν λίγο προσέξεις τις αναφορές όλων των χρηστών που είχαν παρενέργειες , τις είχαν τον πρώτο μήνα-δεύτερο όπου απο την πρώτη μέρα πέρνανε ένα χαπάκι (0,5mg)...ημερησίως. Οι περισσότεροι έπειτα απο τον πανικό τους βγήκανε απο το φάρμακο (λογικό) , όσοι αντέξανε μετά απο 4-6 μήνες επανήλθαν ομαλά στα φυσιολογικά επίπεδα.

Εγώ ξεκίνησα :

Σεπτέμβρη με ένα χάπι την βδομάδα και σταδιακή μείωση της Finas
Οκτώβρη πέρασα σε δύο χάπια την βδομάδα και επιπλέον μείωση της Finas
Noέμβρη πέρασα σε τρία χάπια την βδομάδα και περεταίρω μείωση της Finas
Δεκέμβρη πέρασα σε τέσσερα χάπια την βδομάδα και τερματισμό της Finas
Ιανουάριο σε καθημερινή χρήση ώς και σήμερα

Πολύτιμη βέβαια η βοήθεια του γιατρού μου (@tropheus) :)

Τώρα όσον αφορά το δίλλημα
Αν έκανες μμ αύριο, τουρκία ή Καναδά θα πήγαινες αν η τιμη ήταν ίδια?
Δέν υπάρχει κανένα δίλλημα απολύτως...
Είτε η τιμή ήταν η ίδια ή και ακόμα άν Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ήταν ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΣ :eek:

Τουρκία ασυζήτητη !!!
(βέβαια σε μία συγκεκριμένη κλινική , όχι οπουδήποτε).

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο κάποιος να αφομοιώσει αυτό που λέω , όμως επειδή έχω πάει και στα δύο μέρη , οι διαφορές είναι μεγάλες σε όλα τα επίπεδα.

Καλά με Ελλάδα δέν το συζητάω...απλά Χαώδη!!!

Όταν με το καλό πάει ο @Νικολας νικ (που εύχομαι να έχει την ευκαιρία μίας ξενάγησης για να καταλάβει την υποδομή που κρύβεται απο πίσω) ...να δώ στον γυρισμό άν θα μπορεί να κλείσει μάτι απο την υπερένταση , και άν απο εκεί και πέρα θα σκέφτεται την οποιαδήποτε άλλη κλινική για οποιοδήποτε άλλο λόγο πέρα του οικονομικού.
Που και πάλι το οικονομικό συγκρινόμενο με Κύπρο είναι απειροελάχιστο , με Καναδά...τσάμπα!.

;)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geeorgee

Active Member
stripar πολυ χρησιμα ολα αυτα που γραφεις.
Να σε ρωτησω κατι η αποψη σου για grafts απο μουσι ποια ειναι?πιο πολυ ρωταω
για το θεμα της φυσικοτητας.πιστευεις οτι μπορει να ειναι ικανοποιητικη η απλα
ειναι ενας συμβιβασμος και αναγκαιο κακο για καποιον που εχει σπαταλησει τη δοτρια?εχεις
να προτεινεις καποιο γιατρο για αυτη τη δουλεια?
και κατι αλλο για καποιον που θελει να ξεκινησει φιναστεριδη πιστευεις οτι πρεπει να το
κανει σιγα σιγα και σταδιακα οπως εκανες με duda η κατευθειαν 1 mg καθημερινα?
thanks
 

Reve

Active Member
Stripar διάβασα σήμερα όλο το threat. Πραγματικά μέλη σαν εσένα δίνουν άλλη ποιότητα στο φόρουμ. Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι πληροφορίες τις οποίες εσύ χρυσοπλήρωσες για να μάθεις.
 

Stripar

Established Member
@geeorgee όπως πολύ σωστά είπες

Είναι αναγκαίο κακό και συμβιβασμός για κάποιον που έχει σπαταλήσει τη δότριά του.

Σίγουρα η φυσικότητα των μαμά μαλλιών δέν συγκρίνεται με αυτήν απο μούσι.
Όμως άν κάποιος μπορεί να προνοήσει την εξέλιξή του & να σεβαστεί τα αποθέματά του μπορεί να συνδυάσει (μελλοντικά) grafts απο μαλλιά & μούσι
σε μιά αναλογία περίπου 60-40% και σε περιοχές όπου τα μαλλιά διατηρούνται σε μικρό μήκος.
Λογικά θα έχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα δεδομένου ότι θα μπλέκονται μεταξύ τους και στο illusion που θα βγαίνει ΔΕΝ θα φαίνεται η διαφορά , τί είναι τί δηλ.!.

Προσωπικά επειδή είμαι ακόμα παρθένος στην δότρια (δέν έχω κάνει μτχ ακόμα) και είναι και πάνω απο το Μ/Ο δέν το έχω ψάξει αρκετά για BHT.

Λίγο ώς πολύ όμως οι περισσότεροι γιατροί που κάνουν FUE κάνουν και BHT...και άν δέν κάνουν για την ώρα , στο κοντινό μέλλον θεωρώ θα κάνουν (όλοι)...μιάς και μιά μεγάλη φουρνιά αποτυχημένων μτχ του παρελθόντος και τερματισμένων δότριων θα είναι σε αναζήτησης λύσεων -Demand & supply-.

Αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι γιατί αυτή η διαφορά στις τιμές από την FUEστην ΒΗΤ.Η πλήρη εκμετάλλευση καί εκεί…

Εγώ ΚΑΙ στην Fina μπήκα κατά αυτόν τον τρόπο , και μάλιστα επειδή τότε ήταν και η αρχή (τώρα την πήραμε την κρυάδα) και είχα φοβηθεί πολύ , ακόμα πιο σταδιακά.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι κανόνας!...
 

lmg 7

Active Member
Πιθανολογώ άν γίνουν όλα όπως τα έχω υπολογίσει για ένα session 1500-2000grafts στην Hairline και αναλόγως πόσο βαθιά προς τα μέσα θα μπεί ο γιατρός
ρε συ stripar εχεις ριξει τετοιο ψαξιμο για 1500-2000 grafts ?? εμεις που προοριζομαστε για 5αρο-6αρι πως ακριβως δηλαδη να κινηθουμε?και το λεω αυτο γιατι π.χ εγω οπως και αλλοι δεν εχουν σκοπο να δοκιμασουν τοσο δυνατες θεραπειες
 

Stripar

Established Member
@lmg 7

Μα για NW7 πάω...
Άν απο την άλλη είσαι μια περίπτωση όπως εμένα που ναί μέν έχουμε περίπου την ίδια ηλικία (39) αλλά απο την άλλη εμένα ο πατέρας μου (που κατά 99% έχω πάρει απο αυτόν) 34 χρονών άρχισε να χάνει τα μαλλιά του 39 ήταν NW4 , 50 NW5 , 60 NW6 , 70 NW7 καταλαβαίνεις ότι η δική μου βιολογική σταθεροποίηση θα έρθει στα βαθιά γεράματα , καμένο χαρτί δηλ. άν δέν επέμβω ΕΓΩ να σταθεροποιήσω την τριχόπτωση (φαρμακάκι) κόντρα στο DNA μου , προκειμένου να κρατήσω ότι μπορώ απο τα μαλάκια μου !!!.
Το ότι θα βάλω 1500-2000 δέν σημαίνει ότι δέν χρειάζομαι παραπάνω , απλά δέν θέλω να πάρω το ρίσκο για την ώρα έστω...
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
stripar, καλησπερα επαιρνα σημερα τηλ στην asmed στο 902164641111 για να πεταχτω για το consultation οταν μου πουν αλλα δεν καλουσε, μηπως παιρνει και αλλο κωδικο μπροστα? εσυ που πηρες παλαιοτερα, μπορεις να με βοηθησεις?
 

Stripar

Established Member
To νουμεράκι είναι σωστό , και ο κωδικός είναι σωστός , πρόσθεσε άν θές και δύο μηδενικά μπροστά και ξαναδοκίμασε.

Εγώ έχω Skype Number...
 
Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
stripar καποιος που αρχιζει να χανει μαλια......με φινα και μετα ντουτα μπορει να κερδισει αραγε δεκαετια κλειδωματος της τριχοπτοσης?η ειναι πολυ αισιοδοξο το σεναριο?
 
Μπλουζα